Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Eύχομαι να το κερδίσω!! Περιμένω το τρίτο μου παιδάκι και το μικρότερο (η κόρη μου) ειναι 16 μηνών! Χρειαζόμαστε επειγόντως κρεβατάκι όταν με το καλό έρθει ο μπόμπιρας μας... Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! :):)

Δημοσίευση

Τι ομορφο..........πολυ ωραια η κινηση του αγαπημενου μας σαιτ....πραγματικα θα αρεσε πολυ στην κορουλα μου που πλεον ειναι τριων μηνων...να κανει νανι εκει μιας και η καλαθουνα αρχιζει να μας πεφτει μικρη...χαχαχατις ευχες μου για καλες γιορτες σε ολους και ας την κερδισει ενα τυχερο νινακι αν και ολαααααααααααααααα τα νινακια του κοσμου να ειναι καλοτυχα και γερα!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

Δημοσίευση

Πολυ τελειο το κρεβατακι. Δεν περιμενω παιδακι, εχω ενα 1ος ετους αλλα εχθες εμαθα οτι περιμενω βαφτηστιρι!!!!

Θα ηταν ωραιο να του εχω ετοιμο το κρεβατακι του οταν γεννηθει

• Απαντήσεις

• Καλώς ήρθες με το καλό να έρθει το μωράκι σου κορίτσι μου  Όσο μπορείς ξεκούραση θα πάρεις τα φάρμακα σου και όλα θα πάνε καλα θα σε βλέπει ο γιατρός σου τακτικά και στην έσχατη λύση που εύχομαι εννοείται να μην χρειαστεί γίνεται περιδεση τραχήλου  Και εγώ είχα μια απώλεια στην 8 εβδομάδα και δυστυχώς όταν το περνάς το άγχος μεγαλώνει  στο Ιασώ Αθήνα γέννησα την πρώτη μου κόρη.. 
    • Δυστηχως δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάξω αυτοκίνητο μακάρι να μπορούσα αλλά δεν .. αλλιώς θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο 7θεσιο..  και εγώ έχω θέμα με τον ύπνο με την μεγάλη γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο ξυπνάει και έρχεται τώρα την έχω αφήσει με τον μπαμπά της να κοιμάται μέσα στο δωμάτιο της και να είμαι εγώ μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα να μπορώ να κοιμάμαι γιατί τα βράδια μου βγαίνει μεγάλη κούραση και νιώθω πως έχω ανάγκη να κοιμάμαι καλά ώστε να μπορώ να βγάλω την μέρα μου  
    • Εε μωρε λογικό, πώς να κοιμηθεί στη φωλιά; Αγκαλιά θα θέλει!💕
    • Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷 Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!!
    • Ναι σωστά εσείς πρεπει να χωρέσετε τωρα 3 καθίσματα στο αυτοκίνητο. Σκέφτεστε καθόλου την αλλαγή αυτοκινήτου? Το συζητούσα πρόσφατα με μια συνάδελφο που περιμένει το 3ο κ μου ειπε οτι θα πάρουν καινούριο αμάξι γιατί δε γίνεται διαφορετικά να μετακινουνται κ με τα 3 παιδια μαζι τους. Αα ωραια, μου δίνεις μια ελπίδα για την κούνια 😂 εχω θεμα κ με τον ύπνο με τον μεγάλο κ δεν ξερω καθόλου τι θα κανω οταν με το καλο ερθει το μωρο. Γιατί ξυπνάει τη νύχτα κ έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζι μου κ αν εχω κ το μωρο δεν ξερω τι θα κανω. Είμαι σε φάση που προσπαθώ να βρω καποια λύση αλλα δεν εχω ιδέα τι μπορει να λειτουργήσει κ τι θα μας βολέψει. Αυτό με την ντουλάπα το εχω κ εγω, προς το παρόν χωρανε τα πράγματα αλλα νομίζω ελάχιστα ακομα κ έχουμε τιγκαρει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...