Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Eύχομαι να το κερδίσω!! Περιμένω το τρίτο μου παιδάκι και το μικρότερο (η κόρη μου) ειναι 16 μηνών! Χρειαζόμαστε επειγόντως κρεβατάκι όταν με το καλό έρθει ο μπόμπιρας μας... Συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!! :):)

Δημοσίευση

Τι ομορφο..........πολυ ωραια η κινηση του αγαπημενου μας σαιτ....πραγματικα θα αρεσε πολυ στην κορουλα μου που πλεον ειναι τριων μηνων...να κανει νανι εκει μιας και η καλαθουνα αρχιζει να μας πεφτει μικρη...χαχαχατις ευχες μου για καλες γιορτες σε ολους και ας την κερδισει ενα τυχερο νινακι αν και ολαααααααααααααααα τα νινακια του κοσμου να ειναι καλοτυχα και γερα!!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

Δημοσίευση

Πολυ τελειο το κρεβατακι. Δεν περιμενω παιδακι, εχω ενα 1ος ετους αλλα εχθες εμαθα οτι περιμενω βαφτηστιρι!!!!

Θα ηταν ωραιο να του εχω ετοιμο το κρεβατακι του οταν γεννηθει

• Απαντήσεις

• Cyclacur να παίρνεις κάθε φορά που θα πηγαίνεις στο φαρμακείο ιδίως αν είσαι Αθήνα γιατί πρέπει να έχουν έλλειψη,προμηθεύσουν όσα μπορείς για να μην ξεμείνεις! Όσο αφορά τους γάμους καλύτερα να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και μετά να προχωρήσεις στην ετ γνώμη μου να μην παρεξηγηθω,να είσαι ήρεμη και χαλαρή ,ο Οκτώβριος δεν είναι μακριά 
    • @Kn1 μου και γω ακριβως το ιδιο οταν σηκωνομαι το εχω. Εσυ ποσο καιρο το ειχες; Ποιες βιταμινες πηρες; Σαν κατι παρομοιο με το δικο μου θεμα μου ακουγεται. Αχ ρε κοριτσια ιδια κιλα με πριν ειμαι αλλα καμια σχεση η εικονα. Ειχα μια μεση δαχτυλιδι και τωρα ειμαι συγκορμη🤣🤣. Σαν να εχει ανοιξει ο κορμος δηλαδη καποια ρουχα δεν μου κλεινουν στην πλατη. 
    • Αρχικά μπράβο για τα κιλά !!!Οχι ότι παίζει κ κανέναν ρόλο αν και πόσα θα χάσουμε αλλά σίγουρα νιώθουμε όλες καλύτερα έστω κ με ένα κιλό μείον .Σε ρωτάω γιατί και μένα με πονούσαν τα γόνατα μου όχι ακριβώς πόνο ενόχληση θα έλεγα  έκανα γυμναστική και σήκωνα κ τον μικρό κ έλεγα μήπως είναι αυτό .Ξεκινησα να παίρνω κάτι βιταμίνες και είμαι καλύτερα ήδη .Επισης εγώ το θρμα που  είχα ήταν αυτή η ενόχληση στα  γόνατα μου όταν ήθελα να σηκωθώ μόνο από το κρεβάτι πχ από την καρέκλα ή να βγω από το αμάξι .Στη βάδιση μια χαρά .
    • Καλημέρα!!!  Χαχαχχαα....αν σου πω ότι πριν λίγο έλεγα στον μικρό "γιατί μεγάλωσες τόσο γρήγορα;;;" Χθες έγινε 11 μηνών κ δεν μοιάζει καν για μωρό...έφτασε τα 84 εκατοστά σε ύψος και φαίνεται για παιδάκι κανονικό. Αν σκεφτείς πέρυσι τα είχαμε στην κοιλιά μας και τώρα κοντεύουν να περπατήσουν μόνα τους. Τον λέω κάνε με αγκαλιά και με σπρώχνει για να αρπάξει αυτό που θέλει.🥴🥴
    • Καλημέρα!! Να ανταλλάξουμε σοσιαλ🤣 γιατί κι εγώ χτυπάω, όχι κάθε βράδυ, αλλά παρά πολύ συχνα αϋπνίες μεταξύ 4-5 ή 5-6 για καμιά ώρα και, μετά με παίρνει ο ύπνος και άντε να ξυπνήσω για δουλειά...δεν παλεύεται αυτή η αϋπνία...έχω να κοιμηθώ νορμάλ μήνες...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...