Μεγάλος διαγωνισμός του anatello.gr με ένα παιδικό κρεβατάκι δώρο!

Από
lena
in Νέα & Άρθρα
Share
-
Απαντήσεις
-
Από Diwni · Δημοσίευση
@Sia A εννοείται δ θα ζητας συγνώμη! Που αλλού να τ πεις?? Μακαρι να πάνε όλα καλά με τ αλλο μωράκι. Συνεχίζει τ αιμα? -
Από georgia4 · Δημοσίευση
Γεια σας κορίτσια! Λυπάμαι για όσα έχουμε ζήσει όλες μας εδώ μέσα, γεγονός είναι ότι όλα αυτά είναι πιο συχνά από όσο ξέραμε μέχρι να μας συμβούν, γιατί όταν σου συμβεί τότε ανοίγουν τα στόματα όλων. εγώ πέρυσι έχασα ενα μωρό την 20η εβδομάδα από σπάνια όπως μ είπαν αιτία, 3πλη περιτύλιξη με αληθή κόμπο, ήταν πολύ τραυματικό, με έκανε να νιώθω ανάξια, κάτι που δν έχει λογική αλλά κι όμως δν μπορούσα να ξεπεράσω. έμεινα πάλι έγκυος τον Ιανουάριο, γεγονός που μετρίασε την ανησυχία μου περί γονιμότητας, την οποία είχα κάπως και από μόνη ενώ έχω και άλλο ένα παιδάκι, λίγο μου την είχε βα΄λει στο κεφάλι και ο γυναικολόγος μου. τελικά ήταν παλίνδρομη κύηση και κάπου στην 8η εβδομάδα έκανα απόξεση. δυο γεγονότα ασύνδετα μου λένε όλοι. στην αρχή της 3ης εγκυμοσύνης έκανα εξετάσεις για θρομβοφιλία και έχω ήπιας μορφής κ για όσο ήμουν έγκυος έκανα clexane, μετά την εγκυμοσύνη άλλος γυναικολόγος μ είπε ότι στην περίπτωση μου δεν θα μου έδινε. τώρα θα πάω σε αιματολόγο να δω και τι θα πει ένας πιο ειδικός.γενικά θα μπω πάλι στην αρένα της προσπάθειας, έχω πίστη και ελπίδα αλλά και πολύ άγχος.. δν μπορείς να το γλιτώσεις αυ΄το έχω αρχίσει να πιστεύω! εύχομαι σε όλες μας να ζήσουμε αυτό που λαχταράμε, να έρθου υγιή μωρά με το καλό <3 -
Από anna_30 · Δημοσίευση
Μην ζητάς συγγνώμη κορίτσι μου…εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σας ❤️ να είσαι αισιόδοξη όσο μπορείς! -
Από Mantarini · Δημοσίευση
Ας έκανες μια χοριακη για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης.. τα hometest κάθε μέρα που περνάει σκουραίνουν.. -
Από Mantarini · Δημοσίευση
@Sia A Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογείσαι...Λυπάμαι πολύ για ό,τι περνάς και εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου.
-
Recommended Posts