Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μεγάλος διαγωνισμός του anatello.gr με ένα παιδικό κρεβατάκι δώρο!

lena

Recommended Posts

• Απαντήσεις 334
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλά Χριστούγεννα και καλή επιτυχία σε όλες τις μανούλες! :D

Θα είναι το ΤΕΛΕΙΟ δώρο για το ανιψάκι μου που ξεμπουκάρει σε 3 μήνες... :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙ9ΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΔΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ...ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε το πιο glamour παιδικό κρεβατάκι για το αστεράκι σας!!!!

Η εταιρεία anatello.gr και casababy.gr σε συνεργασία με το mammyland.com χαρίζει σε μια τυχερή μανούλα ένα φινετσάτο παιδικό κρεβατάκι διακοσμημένο με αυθεντικά κρυσταλλάκια swarovski!!!!! Γιατί η πολυτέλεια των swarovski δεν είναι προνόμιο μόνο των μαμάδων αλλά... και των παιδιών!!!!!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...

B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

τυφλωθηκα απο την λαμψη των σβαροφσκακιων!!!!!!!!

Τελειο το κρεβατακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη επιτυχια σε ολες %%-%%-%%-%%-

καλες γιορτες να εχουμε

ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΩΝ

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΓ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...............

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ

καλησπέρα! εγω εχω 2 κόρες( 3,5 ετών η μια και 3 μηνων η άλλη!). Η μικρή κοιμάται ακομα στο λικνο και ελπίζω να μας τυχει το κραββατάκι σαν δωρο της νεας χρονιας!!!! Ελπίζω και ευχομαι η νέα χρονιά να φερει γονιμότητα σε όλες τις γυναικες που θελουν να αποκτησουν σύντομα παιδάκι! :);)

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...