Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε δε πατε καλα..πω πωωωω ποσα λετε..

καλα μη περιμενετε να σχολιασω.. :oops::oops:

εμεις καλα..

το ευχαριστο ειναι οτι κυριακη δε θα ερθω μαλλον να δουλεψω κ θα ερθει η κοπελα που θα με αντικαταστησει..μαλλον ειπαμε..αλλα χαρηκα ΤΟΟΟΟΣΟ

γωγωκα να χαιρεσε τη μανουλα..

οχι δε ειδε τσουτσου γιατι μολις ειχε αρχισει ο υπερηχος κ αρχισε απο κεφαλι

σες μπραβο που ολα καλα..αντε να μας πεις κ για το σημερινο γιατρο..

μιτσακι κ συ δε θα δεις φυλο?????????? :lol::lol: κολλητικο ε?αλλα θα σκασω ρε...τι να εχεις? :roll::roll:

τα φιλια σε ολες..

α γιωτα καλη φαινετε η φορμα εξοδου..αλλα λες να μη με βολεψει? :roll::roll:

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

το επομενο τρενακι θα ναι δικο μουυυυυυυυυυυυυυυ

θα παρω κ τα δικαιωματα αποι τη χρυσα(συντελεστης)

κ μολις συμπληρωνεται 5 σελιδες ημερισιως θα το κλειδωνω..τη επομενη θα το ξεκλειδωνω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θουλιτσαααααααααα που εισαι ρε σημερα;;;Μακαρι να σε αντικαταστησει η αλλη κοπελα!!!!

Φορμα εξοδου για το νινι;;;

Γωγω χρονια πολλα για τη μαμα σου.Να περασετε ωραια.

Κοριτσια και εγω ειμαι κατα της προκλησης αλλα εχω τοσο αγχος που σκεφτομαι να του πω του γιατρου να μπω την Παρασκευη.Βεβαια επειδη και αυτος ειναι της παραδοσης θα με κοιταξει καπως ετσι :-\ :-\ :-w:-w:-w:-w:-w:-w

Αυτες οι μερες δεν περνανε ρε γμτ.

Δημοσίευση

Γιωτα εμεις καναμε ραστ περσι το Δεκεμβρη (10 μηνων ) κ ηταν αρνητικα!καλο ε? Παναγιωτα τα φιλακια μου! Μαρθουλα εγω αμα βρω θα παρω την καρο με το ροζ,ρε συ πες βγαινεις εξω κ το παιδι περπαταει γτ να μην ειναι ζεστο?

Δημοσίευση

¨παναγιωτα οχι ρε με προκληση..εγω δε θελω αυτη τη φορα..πφφφφφφφφφφ

φορμα εξοδου εχει στα λιντλ για το θοδωρη..για το νινι εχω αλλη που χερια ποδια ειναι καλυμενα..γαματο απο σουηδια μου το καναν δωρο

γιωτα ολα καλ ρε αυριο να πανε..ναι εχεις δικαιο..θα τη παρω..δε χανω κ πολλα..σιγφα 13 ε :roll:

Δημοσίευση

Θουλι μου και εγω δε θελω αλλα δεν την παλευω με το αγχος ρε γμτ. :?:?

Δε θελω να λεω και τετοια γιατι ειμαστε πολλες εγκυουλες εδω μεσα. :oops::oops::oops::oops::oops:

Στο σπιτι το παιζω ανετη για να μη στενοχωριεται η μανα μου αλλα μιλαμε ειμαι χεσμενη.

Συγγνωμη ρε κοριτσια και παλι. :oops::oops::oops::oops::oops:

13 ευρω ειναι μια χαρα για φορμα εξοδου.Εγω ειχα στο Νικολα αλλα δε με πολυβολεψε .Εδω δεν εχει και το κρυο της θεσσαλονικης την ειχα παρει και 50 ευρω απο τα μοδερκερ οποτε φετος δεν εχει.

Δημοσίευση

Κοριτσια και εγω ειμαι κατα της προκλησης αλλα εχω τοσο αγχος που σκεφτομαι να του πω του γιατρου να μπω την Παρασκευη.Βεβαια επειδη και αυτος ειναι της παραδοσης θα με κοιταξει καπως ετσι :-\ :-\ :-w:-w:-w:-w:-w:-w

Αυτες οι μερες δεν περνανε ρε γμτ.

ρε συ Παναγιώτα εσύ είσαι μόνο 38 εβδ. για ποιά πρόκληση κουβεντιάζεις? άσε να έρθει μόνο του!!!

χαζή είσαι να φας τους ψεύτικους πόνους?!!! :?::?::?::?::?:

και εμείς βιαζόμασταν να γεννηθεί το μπουμπούκι τον Αυγ (γιατί θα ήταν 08-2008)!!! κόλλημα και κάθε φορά ρωτούσα τον γιατρό αν βλέπει κάτι!!!...μου είχε πει με σεξ, γιατί το σπέρμα βοηθά στις συσπάσεις, κάτι χαπάκια τα οποία προκαλούν συσπάσεις και κατ' επέκταση την γέννα αλλά δεν τα συνιστά γιατί φέρνουν άλλα προβλήματα υγείας, όπως καρδιάς!!! και φυσικά το κλασικό: πολύ περπάτημα, ε αυτό έκανα (γιατί το σεξ δεν το μπορούσα με μια κοιλάρα να!).....περπάτησα πάρα πολύ συν τις σκάλες στο σπίτι και τελικά γέννησα στις 31 Αυγ!!!!!! ;)

η μικρή έχει πολύ γέλιο: της λέει ο Λουκάς: πάω κάτω,

εκείνη: τι?

Λ.: πάω κάτω

Ρ: τι?

Λ: πάω κάτω

Λ: πάω κάτω

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

πέθανα στα γέλια ...τελικά ο Λ. κατέβηκε και δεν της έδωσε σημασία!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Επεστρεψα!!!

ειχα ραντευου στις 6...ημουν εκει απο τις 5:50..και μολις τελειωσα...

αχχχχχχ

Χαμος και εκει...

να πω την αμαρτια μου...ουτε αυτος μου αρεσε.

Και αυτος εκανε εναν πενταλεπτο υπερυχο..ο Οδυσσεας το δικαιολογησε λεγοντας πως αυτοι βλεπουν αυτο που χρειαζετε και δεν ψαχνουν ποζεσ...

Συζητησαμε..ειναι λιγο πιο επιφυλακτικος στο θεμα VBAC, ειπε πως αμα δεν γεννησω μεχρι 40 ευδομαδων και δεν εχω ουτε καποια σημαδια τοκετου..πχ μαλακο τραχηλο διαστολη κλπ..με βαζει για καισαρικη στις 40 και μια..

μετα θυμηθηκε οτι ειναι αυγουστος και στραβομουτσουνιασε.

Αχ τι θα κανω;;;;..

και αυτος το εβγαλ επιο μικρο..προσπαθησα να του εξηγησω πως δεν ειναι πιο μικρο..αλλα εγω εχω κυκλο 26 ημερων και οχι 28 που μετρανε αυτοι..αλλα...

Παιδια δεν ξερω..εχω απογοητευτει...

δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να παω στις αλλες δυο που ξερω..

νατασα πες καμια εμπειρια;;;;

Διαβαζω και στο παρεντσ- αν και πολυ με εκνευριζει το συγκεκριμενο σαιτ..τουλαχιστω ομως εχει επατρκεις πληροφοριες- διαφορε ιστοριες και μου κανουν την καρδια περβολη..

τεσπα...

εν ξερω το σκ@τ@ λιονταρι ειμαι..εντελως μα εντελως αναποφασηστο...

Δημοσίευση

Αφρο γιατι;;;;

εννοω τι ακριβως σου αρεσε σε αυτον;;;

και εγω για τον πρωτο κλινω.

Γεννικα ο δευτερος ηταν εξισου συζητησιμος, απλα καποια θεματα του δε μου αρεσαν..επισης δε μου αρεσε που ειπε πως δεν συνιστα το Ιπποκρατειο...εγω εκει λιγο ημουν καπως...δε μου αρεσει οταν το κανουν..

θα πεις αυτος ξερει καλυτερα ως γιατρος και ως ατομο που ζει εκει καθημερινα σχεδων...δεν ξερω..δε μου αρεσουν γιατροι που μιλανε ασχημα για το μερος που δουλευουν αλλα και για αλλους συναδελφους...

αυτος δε μιλησε ασχημα..αλλα δεν ενθουσιαστηκε κιόλας οταν του το ειπα .

Αλλ ηταν καλος συζητησιμος η φωνη του εμπνεει εμπιστοσυνη κλπ..απλα οταν του ειπα πως θελω την ασφαλεια του Νοσοκομειου γιατι φοβαμαι για μενα και για το μωρο και οτι δεν ειναι θεμα χρηματων μειδιασε και ειπε πως και οι κλινικες ειναι εξισου ασφαλεις..

δεν μπηκα στον κοπο να του εξηγησω τα του Χριστοφορου..αλλ και αυτος και ο πρωτος πηραν και ιστορικο του πρωτου τοκετου

Δημοσίευση

eixe pei oxi sthn proklish kai den milise kan gia kaisarikh opos autos .

apo auta pou egrapses mou fanike oti o prwtos kserei ti kanei sto thema fusiologikos meta apo kaisarikh .

tora sto thema nosokomeio-klinikh mporei apla h gnomh tou a einai authn oti kai ekei kala eisai den kindineueis ......av tou peis thn empiria sou sigoura tha katalabei tous endiasmous sou

Δημοσίευση

Geia sas!

Καλως τη Γιωτα!!!Αντε να σε βλεπω βρε κοριτσαρα!!!

Ο Γιωργος ειναι στη φωτο ε?Τελειος!!

Χρυσα εγω καλη μου δεν καταλαβα γιατι επρεπε να πας

κ στους 2 γιατρους απανωτα!

Ας πηγαινες τον επομενο μηνα στο 2ο!Τζαμπα ζαλιζεις το μυαλουδακι σου αλλα

κ το σπορακι/...

Εγω στη θεση σου θα αραζα 1 μηνα,ταυτοχρονα θα εβρισκα πληροφοριες για τις αλλες 2 γιατρους,

θα πηγαινα στη μια απο τις 2 κ μετα θα επελεγα!

Και μην ακουω χαζα οτι δε μπορειτε σε γυναικες.

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ???

Καλα μας κανουν οι αντρες κ μας υποτιμουν.

Οι γυναικες γυναικολογοι ΞΕΡΟΥΝ πως ειναι να πονας πχ σε περιοδο ή κ σε γεννα.

Ξερουν τι ακριβως μπορει να νιωθεις σε καθε φαση της εγκυμοσυνης.Ξερουν απο ορμονες,απο

αγχη,απο ανυπομονησια...Ξερουν επειδη το ΕΖΗΣΑΝ κ οχι επειδη το διαβασαν!

Και οτι κ να δουν(πιπι-κωλι-βυζι) ΚΑΙ το εχουν ξαναδει αλλα κ το ΕΧΟΥΝ!Οποτε ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!

Και μην ακουσω μα κ μου!Ακους εκει να μη θελουν γυναικες....Α ρε ανατολιτισσες φτου σας!!!!!

Οριστε...Εκνευριστηκα κ ξεχασα τι ηθελα να πω!

Α!

Παναγιωτα για τις πορειες...Σοβαρα τωρα...Εχει σημασια να ειναι χωριστες οι πορειες

για πρακτικους(οπως ανεφερα) αλλα κ ιδεολογικους λογους...

Πως να το κανουμε?Δεν γινεται να ειναι μαζι ανθρωποι με αντιθετες αποψεις κ να διαδηλωνουν ...

Οποιοσδηποτε πολιτης που εχει την ιδια αποψη φυσικα μπορει να παει στην ιδια πορεια!

Οχι ομως μια ομαδα της οποια τα πιστευω ειναι αντιθετα!

Δημοσίευση

αναστασι μη μου συγχιζεσαι!!!

ουτε εγω μπορω γυναικα γυναικολογο..

ακριβως επειδη ΞΕΡΟΥΝ οπως λες κ εσυ εισαι πιο σκυλες να το πω??

θεωρουν πολλα πραγματα δεδομενα υποτιμουν τον πονο που εσυ μπορει να νιωθεις η την ανησυχια με το "κ εγω εχω περιοδο - κ εγω γεννησα κλπ κλπ" κ δεν εκανα ετσι..

δεν ξερω.... δε μπορω καθολου σε γυναικα γυναικολογο!!!

προτιμω αντρα!!!

εγω χρυσα θα σου προτεινα τον πρωτο καθαρα και μονο απο θεμα νοσοκομειου...

ου μπλεξεις ειναι το ιπποκρατειο.. ου μπλεξεις!!!

Δημοσίευση

Χρυσα δεν λες τιποτα εεε????

Καταλαβες πως εχω δικιο γι'αυτο? :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα να υποτιμας τις γυναικες...Θα πεταξω το σουτιεν μου! :P

Λενακι μου δεν νομιζω πως υποτιμουν τον πονο...Απλα

ξερουν γιάυτο δε σου χαιδευουν τα αφτια!Ασε που οι αντρες εχουν μαθει

να αντιδρουν στην "γκρινια" με ενα "καλα-καλα"!Αυτο θελεις?

Ενα συγκαταβατικο "καλα-καλα"?Η μια γιατρο που να σε μπριζωσει να

βρεις κουραγιο?

Τεσπα!

Διαφωνω λογω χαρακτηρα αλλα κ εμπειριας με γυναικα γιατρο!

Δημοσίευση

Αναστασακι πολυυυ γελασα..μηλαμε γελουσα και με κοιτουσε καπως ο Οδυσσεας,,,χαχαχαχα

Λοιπον..το γυναικα δενε χει να κανει με αυτο που λες..απλα δεν μπορω ..

ενω πχ γυναικα γιατρο οποιασδγποτε αλλης ειδηκοτητας την εκτιμω πολυ..γυναικα γυναικολογο δεν μπορω..απλα δε μου αρεσει να με αγγιζει οχι οτι εχω κατι εναντιων τους σαν επιστιμονες...

Θα δουμε\..για την ωρα εχω να κανω την αυχενικη στις 18/01 και βλεπουμε.

Μετα μπορει να αλλαξω γιατρο...

Αφρο εχεις δικιο σε εναν μεγαλο βαθμο...

διαβαζω στο παρεντσ αλλα καμια κοπελα δε μου απανταει..ειναι και ο διαχειρηστης πολυ βλακας..ολο παραπομπες μου βαζει..τι να τι ςκανω καλε μου τις παραπομπες..θα σου ελεγα τωρα τι να τις κανεις τις παραποπμες..δε γραφουν αυτα που θελω γι'αυτο ρωταω 100 φορες..

τεσπα.

Ειμαι καπως μπερδεμενη.....

μακαρη ολα να πανε καλα..

Ο παπανικολαου μου ειπε πως επειδη ο προηγουμενςο τοκετος δεν αρχησε καν και η καισαρικη εγινε για λογους υγειας του παιδιου- κοινως αν δεν πεφταν οι παλμοι γνωμη του ηταν οτι επρεπε να περιμεναμε κιάλο.- οτι ενδεχομερνςο ο δετερος τοκετος να ειναι μεγαλυτερος σε διαρκεια και θα ειναι ενα βαθμο πιο δυσκολος..θα ειμαι ουσιαστικα σαν πρωτογεννη..

Αυτος την καισαρικη την ειπε μονο σε περιπτωση που η ολη ιστορια παει πανω απο 12 ωρες οποτε ο κινδυνος- ακριβως επειδη δεν ειχα ποτε πονους συσπασεις μαλακο τραχηλο κλπ- θα αρχισει να αυξανετε...αλλιως ειναι διατεθημενςο να περιμενει...αυτος μαλλων θα παει διακοπες τον Ιουνιο η τον Σεπτεμβριο..χαχαχαχαχαχαχ..

Πλακ αθα εχει να γεννθει 7 Αυγουστου...χαχαχαχ..φανταζεσετ;;;;

Δημοσίευση

κ εγω λογω εμπειριας διαφωνω :D:D

ειχα παει σε μια (δε θυμαμαι ονομα εχει περασει πολυυυυυυυυς καιρος)

επειδη ειχα πολυκυστικες κ προβλημα με την περιοδο

μου ειπε να παρω καποια αντισυλλιπτικα

εγω ακουγα οτι πρεπει να κανεις καποιες εξετασεις κλπ

κ οταν τη ρωτησα φορτωσε! μου εκανε κηρυγμα οτι ειμαι μικρη ακομα κ θα δω τι περναει μια γυναικα, θα μεινω εγκυος θα γεννησω θα πονεσω κλπ κ κολλαω σε κατι χαπια????

εεε δεν ξαναπηγα! δε λεω φυσικα πως ειναι ο κανονας, μπορει να ηταν κ καποιος αντρας ετσι, αλλα εχω προκαταληψη!!

ενω αυτος που πηγαινα κ αυτος που (θα) παω καμια σχεση!!

ο παλιος μου δεν ελεγε κιχ οταν τον επαιρνα και 3 το βραδυ επειδη ειδα λιγο αιμα! δηλ τι να σου πω!! μου εξηγουσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

κ αυτος που εχω τωρα παλι τα ιδια.. περασα κ την ατυχη εγκυμοσυνη μαζι του και εφαγε πολυ γκρινια, πολυ κλαμα πιστεψε με :lol::lol: τον δοκιμασα!!!

φυσικα κ η καθεμια ζηταει κατι διαφορετικο απο το γιατρο της και επηρεαζεσαι απο την προσωπικη σου εμπειρια.. για αυτο υπαρχουν οι "εμπειριες" αλλωστε..

αλλα εγω σε γυναικα γυναικολογο ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!!!!!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Xρύσα μου εγώ στο είχα πει...

Πες δεν στο είπα;;;;;

Πάνε ρε συ και στη δικιά μου. Πραγματικά δε θα χάσεις. Και να μην σου κάτσει στην τελική θα ακούσεις και άλλη γνώμη. Και γω δε συμφωνώ με την επιλογή του άντρα γιατρού γιατί την πάτησα από τη χαζομάρα μου να μην εμπιστευτώ αυτήν που είχα μέχρι πριν την Ειρήνη. Και γω τα ίδια έλεγα αλλά τώρα που βρήκα 'την γιατρό μου' αναθεωρώ.

Πάντως αν θέλεις τη γνώμη μου καλύτερα να επιλέξεις τον πρώτο αφού θεωρώ πως σου έκανε μεγαλύτερο κλικ. Τί άλλο να σου πω...

Θα σου στείλω και τα υπόλοιπα ονόματα μήπως και βγάλεις άκρη!!!

Που σαι κοπελιά φεμινίστρια!!!!!

Δε συμφωνώ 100% με τους λόγους που αναφέρεις βέβαια αλλά είσαι σωστή!! Είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει μωρέ....

Τί κάνει το τσαχπίνι;;; Η Λίνα;;;

Λένα πάμε πορεία;;;;;

:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

nai ontos epidi den exeis ftasei kan os ston termatismo eisai san prototokh .

kai giauto prepei na perimenete san prototokh ....ektos kai an spasoun ta era kai pernane oi wres kai den katebenei ...to epathe h koumpara mou auto .

egw den diaxorizw gukaika apo antra ginekologo .h prwth mou htan gunaika kai eiotha polu aneta kai akoma thn skeutome .

auth pou mou ekane uperixo sto prwto htan gunaika (ebaze to matsouki katw),o giatros mou ebale xeri katw mono sthn genna kai den thelw na to thimame ......

sthn genna perasane tosa xeria pou exw pathei anesthisia sto filo :lol::lol::lol::lol:

otisou leei to enstikto sou na kaneis ,auto kserei kalitera . ;)

Δημοσίευση

νατασα εγω θα παω.. ετσι λεω!!!

θα σου βαλω ενα πανο στην κοιλια!!!! θα πας μπροστα μπροστα!!!

πρωτο θεμα θα γινεις στο σταρ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

παντως σε βλεπω πολυ χαλαρη!!! 8 μερες εμειναν!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Ρε Λένα έχω ακόμη!!!

8 μέρες+12 έξτρα αν χρειαστώ!!!

Έεεεεεεεχω μπροστά μου!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Θα έρθω πορεία!!! Αν είναι να γίνω φίρμα!!!

Εσύ τί θα κάνεις;;;; Κάτι προκλητικό;;;

Δημοσίευση

Νατασακι στειλε μου μονο της γιατρου σου...νομιζω πως αμα δω περισσοτερους θα μπερδευτω κι'αλλο

Μπα..δεν θα το ελεγα οτι μου εκανε κλικ ο παπα..

απλα ο μαμο ηταν λιιιιγο πιο "κινδυνολογος"

Ρε κοριτσια τι ειναι αυτο με το παρεντσ...και μετα μιλανε για λογοκρισια στο μαμι...

υπηρχε ενα θεμα για VBAC απο διετιας..και εκει που νομιζα οτι εφτασα στο τελςο και θα εγραφα να παρω καμια πληροφορια..ειναι κλειδωμενο...

αμαν πια

Δημοσίευση

χαχαχα Χρύσα! Είδες;;; Είναι απίστευτοι...

Τέσπα, σου στέλνω πμ.

Αφροδίτη περιμέεεεεεενωωωωωωωω!!!!

Αααα Λένα να τους ζήσει!!! Δε θυμάμαι την ιστορία...

Είναι αυτοί που είχαν οικονομικό πρόβλημά;;; 2500 κιλά μια χαρά είναι ρε! Σε ποια βδομάδα γεννήθηκε;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...