Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βενετια μου να χαιρεσαι τον φιλιππακο!να ειναι παντα υγιής κ ευτυχισμενος!πολυχρονος!!!

εσυ την εφτιαξες την τουρτα;δεν πειραζει βρε για την εμφανιση,η γευση μενει τελικα!

ωραια περασαμε,τελεια για την ακριβεια!στην αρχη ανησυχουσα για τον μικρο κ ολο επαιρνα τηλ,μετα το ξεπερασα κ το βραδυ εκανα εναν υπνο..αλλο πραγμα!1,5 χρονο καλε ειχα να κοιμηθω σερι!!!

φιλια σε ολες!!

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

σε ευχαριστω ιουλια!!!

ναι εγω αλλα δεν μου πετυχε η ζαχαροπαστα και εγινε λιγο μπλιαξ χωρις αυτην..

τελοσπαντων του χρονου ετοιμη!!χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

egw den nomizw na apothilasei eukola .

alla exoume miwsei polu ton xrono thilasmou ,logo sispasewn kai ponou sto sththos .

px twra gia nani 5 lepta ton afisa kai mono apo to ena .

apo to apogeuma ponaw sthn koilia kai den hthela na ton afisw polu .

thouli mipos o thidoris lei ok (nai ) kai enoei kai autos kai to mwro :lol::lol::lol::lol:

egw opote tou to exw pei apla dixnei to sththoskai leei nini .....enoei tha pinei apo ekei .

alla den kserw kala an exei katalabei olo to thema me to nini .....nai erxete kanei makia to nini ,leei oti ekei einai to nini ,ta mwrakia ta leei nini .....alla dixnei kai thn dikh tou koilia kai leei nini ...opos kai tou mpampa .... :?:?:?:?

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου!!!

θουλη πραγματικα ουτε εγω πιστευω οτι θα αποθηλασεις!!!!! δεν υπαρχει περιπτωση κοπελια!!!!

χωνεψε το!!! περασε τωρα ο καιρος!! θα τα εχεις κ τα δυο απο τα μεμε!! :lol::lol::lol:

θελω κ εγω να μαθω τα μπεμπεδονεα σας!!!!

τι σου ειπε θουλη ο γιατρος για εκεινη την ουρολοιμωξη??

βενετια εγω γενικα δε ξεντυνομαι μπροστα του.. δεν εχει προβλημα, ερχεται και μου κατεβαζει τη μπλουζα :lol::lol::lol: και μου δαγκωνει τα βυζια :lol::lol::lol: απλα οταν ερχεται στο μπανιο πχ και με βλεπει κατι τον πιανει κ αφηνιαζει!! κ θελει να με γδυνει :shock: \

οταν ξεφυλλιζει περιοδικα παει στις σελιδες με τα ροζ τηλεφωνα κ βλεπει τις γκομενες και γυαλιζει το ματι του :lol::lol::lol: αφηστε που ψαχνει συνεχεια ημιγυμνες κοπελες :shock::shock::shock::shock:

απο που τα πηρε ολα αυτα ηθελα ναξερα...

πιστευω οτι καποιος του τα εμαθε αλλα ποιος? αφου η μανα μου τον κραταει τα πρωινα!!

νατασα λαβι τι λεει η κοιλιτσα?

αφροδιτη ολο θελω να σε ρωτησω.. το νινι το νιωθεις?

Δημοσίευση

ιουλια η βοηθος ειπε για αγορι..αλλα οχι οτι το δε..ετσι της βγηκε..

δηλ κ η ιδια καταλαβε τη κοτσανα

αφρο εμενα μια χαρα καταλαβαινει τι εννοω για το μεμε..δηλ ξερω οτι θα ζοριστω πολυ οταν με βλεπει να θηλαζω...

ενω παντα το θηλαζα στο δωματι του με σβηστο φως κ τον αφηνα κρεβατι κ μετα νανι..σημερα το θηλασα στο σαλονι με φως..κ τον πηγα κρεβατι να κοιμηθει..λιγο ζοριστηκε αλλα οκ..

θελω να αλλαξω καποια πραματα μεχρι να γεννησω

ιουλια τωρα κανει 2 θηλασμους..πρωι βραδυ..φρεσκο εχει να πιει καιρο..

το πρωι δε του δινω γιατι αν πιει δε θα θελει να φαει μετα κ μενα με πιεζει ο χρονος..

το βραδυ εγω δε δινω..γιατι..δε ξερω.. :?

λενα γυμνες κοπελες????????????????Χαχαχαχα θα τρελαθωωωω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειδε τις εξετασεις μου κ ειπε οκ..κ πλεον φαγουρα δε εχω...τι καλα..

Δημοσίευση

α μια χαρα θουθου!! κανενα προβλημα!!!

αχ κοριτσαρες πολυ χαιρομαι που ειναι ολα τελεια!!!

ρεσυ ασε, κ οπου παμε, παιρνει τα περιοδικα, τα ξεφυλλιζει και ψαχνει να βρει κωλο μπουτι βυζι, κατι σε ψαχνο τελοσπαντων!!

Δημοσίευση

καλε ακουγαμε σημερα στις ειδησεις οτι θα αλλαξουν τα ασφαλιστρα για τα αυτοκινητα!!

θα αυξηθουν αν το αμαξι ειναι κοκκινο (πιο επιθετικοι οδηγοι)

αν το οδηγεις σε πολη

αν εισαι μικροτερος των 35 η μεγαλυτερος των 60

οτι ναναι!!!!

κ εμεις πηγαμε κ πηραμε κοκκινο!!

ειμαστε επιθετικοι οδηγοι κιλλερ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

σας διαβασα!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ μια χαρα ο ΜΑΝΩΛΙΟς!

κατα την αποψη του εχουν ολοι νινι!

απο το νεο ετος θα αυξηθουν ατ ασφαλιστρα βασει Ε.Ε

τα ατυχηματα απο 500.000 αποζημιωση θα πανε στα 750.000 με το αναλογο κοστος φυσικα!

θα σας πω ποσο θα βγουν τα δικα μς σε καμια 10ρια μερες!

δηλαδη εγω που εχω κιτρινο τι οδηγος ειμαι?

ο Π. δεν αλλαζει μπριστα στην μικρη!

υτο με το μπανιο της το κοψαμε!

δεν ανοιγει την πορτα οταν κπιος ειναι μεσα, περιμενει η σου μιλα απ΄εξω!

κι αν ειμαι μονη και πρεπει να κανω μπανιο....μου μιλα πισω απο την κουρτινα!

αλλα με το " κουτι " της ασχολειται....θελει ν το βλεπει!

ΑΡΓΥΡΩ μια αποφαση ειναι η τουλαετα....εφοδιασου με ψυχικη δυμανη και ξεκινα!

η μικρη μου δεν την πινει την ΑΜΟΞΙΛ...!

Δημοσίευση
οταν ξεφυλλιζει περιοδικα παει στις σελιδες με τα ροζ τηλεφωνα κ βλεπει τις γκομενες και γυαλιζει το ματι του :lol::lol::lol: αφηστε που ψαχνει συνεχεια ημιγυμνες κοπελες :shock::shock::shock::shock:

απο που τα πηρε ολα αυτα ηθελα ναξερα...

πιστευω οτι καποιος του τα εμαθε αλλα ποιος? ?

μήπως ο μπαμπάς?! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χθες κατά τις 21.00 κοιτάζουμε έξω, όλα καλά.....15 λεπτά μετά ξανακοιτάζουμε και όλα ήταν άσπρα!!!! είχε χιονίσει!!!! :o:o:o:o ....σήμερα το πρωί σηκώθηκα, καθάρισα τον δρόμο μας!!!!

ευχαριστώ συμπεθέρα!!!..... :x

ρε κορίτσια ο Λουκάς μου είπε ότι του πονάν τα πόδια του!!! :o τα μπούτια, τι να είναι? λέτε να ψηλώνει? κάπου το είχα διαβάσει αυτό (δεν θυμάμαι όμως καλά), ότι όταν τα παιδιά ψηλώνουν-μεγαλώνουν πονούν τα άκρα!!! θα το έχω στον νου μου μήπως και είναι τίποτα άλλο!!! :(

Δημοσίευση

Kαλημερα!!!

Τι ωραια μερα!!!

Θουλη μου το ειδες το νινι?!Ολα καλα δλδ ε?!

Με το ταντεμινγκ που σου'ρχετε :lol: ..Υπομονη!

Εγω το εχω πει κ στη Νατασα...Δεν νομιζω να το αντεχα!Βασικα...Απλα δεν θα το επελεγα!(νομιζω!)

Λενακι μου αυτος ο καλαμπαλικης ειναι εκεινη η ταινια που ειναι κομμωτης? :lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε συ τι σεξουλιαρης ειναι ο Αναστασης? :lol::lol::lol::lol:

Αργυ ηθελα χθες να σου απαντησω πως μου φανηκε κριπι ετσι που το ειπες

γτ φανταστηκα κυριολεκτικα να βγαζεις φωτο το ματι σου κ να καθρεφτιζονται τα παιδια!

Επισης...Δεν βλεπω ειδησεις εδω κ λιγους μηνες...Βλεπω μονο λιγο τις πρωινες ενημερωτικες...

Και ναι μπορει να ψηλωνει γι'αυτο να ποναει!

Βενη τι ειναι αυτα που μου ειπες για τη μουχλα?Δε θυμαμαι κ τι εγραψες...Δωσε λεπτομερειες!

Το κρεβατι θα το παρω αλλα μεχρι να γινει αυτο...

Απο εξωτερικο τοιχο ειναι η υγρασια...Παντα ειχε(προ εμου) αλλα πιστευα πως με τον σωστο

αερισμο κλπ δε θα ειχε... :?:( (εδω κ 3,5 χρ δεν ειχε)

Νατασα πως δεν στα εδιεξα τα σημαδακια να συγκριναμε! :lol: Μαλλον απο αυτο ειναι...

Δεν ειδα να εξαπλωνονται...Αυτο φοβομουν!

Μπανιο καθε ποτε δλδ?Καθε μερα την κανω ντουζακι κ μερα παρα μερα τα μαλλακια..

Η δικια μου δεν το ανακαλυψε το "κουτι" της ακομη! :lol::lol::lol:

Δε θυμαμαι τι αλλο θα'λεγα...

Καλημερα,καλη δουλεια κ καλο παιχνιδι σε ολες!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες! :D

Χθες ήμουν όλη μέρα στο τρέξιμο κι έτσι δε μπόρεσα να σας γράψω τα νέα μας. Μπήκα λίγο, σας διάβασα όσο μπορούσα, τα 'μπλεξα και είπα καλύτερα το πρωί! :lol:

Δόξα τω Θεώ, όλα καλά με την αυχενική! :D Το είδα το ζουζουνάκι, ήταν τόσο σχηματισμένο που έπαθα πλάκα!!!! Μυτούλα, στοματάκι.... Κουκλί είναι το παιδί μου!!! (κουκουβά!) :lol: Το φύλο φαινόταν, αλλά αποφάσισα να βαδίσω στο δρόμο που χάραξε το Θουλάκι... Του είπα ότι δε μ' ενδιαφέρει!!!! Τώρα βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θ' αντέξω μέχρι τέλους, μπορεί να ενδώσω στη Β' επιπέδου, πρώτα ο Θεός, αλλά προς το παρόν... Τους ξενέρωσα όλους που περίμεναν να μάθουν με αγωνία!!!!! :lol::lol::lol: Όλα καλά κι είμαι πολύ χαρούμενη. Ο αιματοκρίτης βέβαια πεσμένος κατακόρυφα, το ίδιο κι η αιμοσφαιρίνη, γι' αυτό και μου ξεκίνησε σίδηρο κτλ και πρέπει να πλακωθώ στο κρέας! :? (όχι πως δε μ' αρέσει, αλλά αναγκαστικά, δεν είναι τόσο νόστιμο!) ;)

Τα νεάκια σας τα ξέχασα όλα, αλλά πιστεύω ότι θα επανέλθω.

Θουλάκι μου, τα δικά σου τα πήρε το μάτι μου, όλα καλά έτσι; :D

Χρυσουλάκι, εσύ;

Συμπεθερο-Παναγιωτούλα μου, κι εσύ θα πήγαινες για doppler; Όλα καλά; (doppler δεν κάνουμε στον 7ο;)

Πρωινές μανούλες, σας φιλώ όλες και πάω να κάνω κάτι δουλίτσες. Θα πάω να δω και μια φίλη μου στο Αττικό αν προλάβω, τώρα το πρωί, που γέννησε τη Κυριακή. Θέλω να το δω το νοσοκομείο, δεν έτυχε να πάω ποτέ.

Δημοσίευση

Μητσάκη μπράβο ωραία τα νέα!! :)

Λένα και εγώ θέλω κόκκινο αυτοκίνητο, έτσι ο άντρας μου θα διαλέξει το μοντέλο (αλλά εγώ πιέζω για Audi, μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο) και εγώ το χρώμα, έτσι αναλόγως το μοντέλο θα είναι είτε κόκκινο είτε άσπρο!!!!.....απλά το κόκκινο δεν μπορεί να μεταπωληθεί εύκολα!!! :? εδώ πιο συχνό είναι το ασημί, που δεν μου αρέσει καθόλου! ασημί έχουμε!!!!, αλλά αγοράστηκε προ γάμου!!!

Δημοσίευση

καλημέρα!!

η μικρ με τσακισε στα ξυπνηματα εχθες το βράδυ! μα ποτε θα κιμηθει σερί?ποτε?ολο ξυπνουσε κ μυξοεκλαιγε!!!μια πιπιλα (με αυτην θα την παντρεψω) ,μια νερό , μια γάλα ,μια απλα εκλαιγε αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

Έρη ωραίο το σπίτι ,οσο ηθελα να μετακομίσω παλιά τόσο δεν θέλω τώρα!!! :mrgreen: ανάποδη πάντα!!!

Βένι σε παιρνω τηλ στο κινητο ειναι κλειστό κ στη δουλειά δεν το σηκώνετε!! καλά να πάθεις με την τούρτα!!! μα δεν σε λεω εγώ ?τι την θες παιδί μου την προκοπή κ βάλθηκες να την κάνεις μοναχή? πώς θα ζήσουν οι ζαχαροπλάστες!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D σε πειράζω!! κ περιμενω οταν ερθω να με κανεις τουρτα κορμο!μιαμ μιαμ!!

τη Δευτέρα τα Λιντλ βγαζουν οοσωμες φορμες εξοδου γ τα μικρα μας 13 ευρώ!!!

Θούλι ρε συ 30 εβδομαδων ?κ η Νατασσα 39? γουαο πως περασε ο καιρός? γτ δεν δινεις γαλα το βράδυ?δεν κατάλαβα!! ε αφου αγορι δεν ειπαμε οτι ειναι ?

Σε όλες σας στέλνω φιλιά....Α Ιουλια μια φίλη αποθήλασε οταν πηγε 5 ημέρες ταξιδι με τον αντρα της!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Είχα δει παλαιότερα ότι κάποια κοπέλα είχε γράψει ότι της είχε πει ο γιατρός της κάποιον τρόπο ώστε να της έρθει η περίοδος ενώ θήλαζε για να μπορέσει να προσπαθήσει για δεύτερο παιδί. Δεν θυμάμαι ομως ούτε ποια κοπέλα ήταν ούτε τι είχε γράψει...Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω για να έρθει η περίοδος σε τέτοια περίπτωση ;;
    • @ΜαρίαΔημήτρης μια χαρά! Θα κλείσουν κ τ σχολεια μετά, δ θα έχεις τ αγχος τ προγράμματος για τον μεγάλο. Και μενα ο άντρας μ δικαιούται 15 μερες. Να αναλάβει λίγο τ παιδια με σχολεια κτλ. Ευτυχώς μετά δ μενει πολύ. @Sotiria_94 ο γιατρός σου δ σ ειπε πλέον να κινεισαι λίγο παραπάνω? Τωρα στις βδομαδες που εισαι?
    • Εγώ λέω για πλάκα στον άντρα μου λες να πάμε αύριο και αντί να γυρίσουμε σπίτι να μας στείλει μαιευτήριο?  Ο άντρας μου θέλει να γεννησω 1/5 για να λείψει όλο το μήνα απο τη δουλειά και να μην το σπασει. Να αναθέσει την ομάδα του άλλου για ολόκληρο μήνα. Θα πάρει άδεια 14 μέρες που δίνει το κράτος και είχε κρατήσει και την πασχαλινή να την πάρει με την γεννα οπότε θα κάτσει 1 μήνα, θα έχω βοήθεια και με τον μεγάλο. 
    • Ειχαν γραψει και καποια αλλα κοριτσια ενδιαμεσα αλλα μετα δεν επανηλθαν. Αντε να δουμε αυριο και μεθαυριο τι θα δουν οι γιατροι μας μηπως ξεκαθαρισει το τοπιο. Να μας πειτε νεακια αυριο οποιες πανε γιατρο. 
    • Εγώ είμαι 31🙏🏻 δεν ξέρω γτ Μ εχει κολλήσει να την κάνω σε αυτή την εγκυμοσύνη. Ενώ η αυχενική ηταν πολύ καλή!   Πώς τα πάτε με συμπτώματα; Εγώ 15 βδομάδα και έχω πονοκεφάλους, ναυτίες, παρά πολλή κούραση. Ψυχολογία χάλια. Ίσως φταίει και η κούραση με τον μικρό. Δεν ξεκουράζομαι καθόλου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...