Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα!!

Είμαι στη δουλειά αν και σήμερα σχολεία είναι κλειστά.

Οι δρόμοι γλιστράνε...

αλλά είναι όμορφα :ymdaydream:

Argi πως είστε σήμερα??Καλύτερα??

Παναγιώτα με το καλό βρε

Όλα τέλεια να πάνε και να έχεις έναν εύκολο τοκετό :x

Αναστασία φιλιά ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσια τερμα τα ψεματα!!!ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!! [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif]

Επιτελους!!!!Πλεον δε μπορω να καθησω καλα καλα.Νομιζω οτι θα μου φυγει το μωρο.Επισης ρε κοριτσια πεθυμησα να σηκωθω το πρωι και να φαω γαλα με δημητριακα.Βαρεθηκα με τις κωλομετρησεις.

αχ καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!:

Panayiota avrio mpeneis me proklish?? Teliosan ta psemata dld???

Ante me to kalo,ola kala na sou pane me kanenan pono an einai dinaton...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

παναγιωτα μου γεννας αυριο;;;αχ!!!!!!τι ωραια!!!ευχομαι ολα να πανε καλα...να εχεις εναν υπεροχο τοκετο...και με το καλο να υποδεκτεις το μωρακι σου...αληθεια σε πιο μαιευτηριο γεννας;;;;

χθες ξεχασα να σας πω οτι οταν πηγαμε για να παρουν αιμα στον ιασονα δεν εκλαψε καθολου...αντιθετως γελαγε στα κοριτσια :P:P:D αυτο θα πει παιδι νοσηλευτριας :lol::lol::lol: οι εξετασεις δεν βγηκαν και πολυ καλες βεβαια...εχουν ανεβει ολα μονο με διατροφη αλλα οχι τοσο ωστε να μην χρειαζεται σιδηρο :( ενδεικτικα ο αιματοκριτης απο 28 πηγε στο 32...παλι καλα...αλλα ρε κοριτσια πως θα μενει 2 ωρες (1πριν πιει το σιδηρο και 1 μετα)νηστικος...μου φαινονται πολλες....

φτιαξαμε και τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα..τελεια εγιναν...μιαμ..μιαμ...

καλε ποια με ειπε γωγω;;; :roll::mrgreen::lol:

αργυρω ο λουκας καλα;;;;

φιλια..τα λεμε μετα...

Καλημέρα ΜΑΜΑ !!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ!!!!!! Με το καλό το δεύτερο αντράκι σου, που θα γεννήσεις τελικά?

Χαιρομαι πολύ για σενα, τι τέλεια Χριστούγεννα!!! Θυμάμαι τα δικά μου..!

Εμεις τα ίδια, μυξα λίγο βηχάκι και πολύ πολύ γκρινια..

Αργυρώ πως είστε σήμερα?

Καλημέρα σας, :)

ήδη ο λουκάς είναι καλύτερα, είναι απύρετος από χθες το βράδυ, αλλά και σχεδόν άυπνος!!! :o , είμαι ένα πτώμα γιατί με ήθελε μαζί του στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί, πήγα στην αρχή και αφού τον πήρε ο ύπνος έφυγα κατά τις 0.30 το κατάλαβε και ξαναπήγα, αλλά κατά την διάρκεια της νύχτας δεν ήθελε να κοιμηθεί και τώρα είμαι ένα πτώμα!!! (-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|(-|

εντω μεταξύ δεν θέλει να πιεί και την αντιβίωση, σιγά 2 κουταλάκια πρωί-βράδυ!!!

Παναγιώτα ραντεβού έκλεισες? με πρόκληση τελικά? γιατί? πόση διαστολή έχεις δεν μας είπες! :-w , χθες δεν πήγες στον γιατρό?

Βίκυ η νύφη μου τι κάνει? καλά είναι τώρα? :x

και ο γαμπρούλης μου? :?: περαστικά :x

Αφρο όταν μαγείρευα και έκοβα το κρεμμύδι σε ροδέλες, μου ζήτησε η Ρέα να φάει, της δίνω ένα μικρό κομμάτι, την ρωτώ αν της άρεσε μου λέει "ναι" και ζητά και άλλο, αυτή την φορά της έδωσα μεγάλο και έκανε μπλιαχ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και το άφησε φυσικά!!!

Καλημεραααα

Τι κανετε ομορφες;;;;

εγω χαλια

Παναγιωτα ολα θα πανε καλα...ειμαι σηγουρη..αντε ρε με το καλοοοοοοο..να μας πεις νεα!!!!

Σημερα στη δουλεια θα γινει ενα μεγαλο μπαμ...

εγω αναγουλιαζω..ΚΑΙ πειναω συνεχεια...

Αργη τελεια τα νεα του Λουκακου..πια αντιβιωση σας εδωσε;;;;

καλημερα τσουπακια που λεει και η Παναγιωτα!

ετσι λεμε και εμεις τα κοριτσια....

Παναγιωτα με το καλο το 2ο αντρακι σου!

με " ενα" πονο!(εεεεε να μην πω και εγω τη γνωστη χαζομαρα?)

νυσταζω..........

αχ σημερ απογευμα και νυχτα!

ζητησα να κανω το μειωμενο μου... δηλ να παω 4:30!

και ηταν λες και ζητησα χαρη......!

αρνουμαι να μαγειρεψω και να κανω οτιδηποτε!

θελω να κανω μι ααλλαγη στο δωματιο μας.....αλλα τι?

Αργυρω μου να μου φιλησεις τον γαμπρουλη μου(ειδες πεθερα που θα εχει!)

η Μ-Ι καλυτερα-απυρετη αλλα με μυξα.....πολυ μυξα.........!

εγω καλυτερα με δεκατα!

Αφροδιτη σε ολα τα παιδια αρεσει το ξυνο.....κοψε μια φετα λεμονι και δωσε του την....!

αχ παναγιωτα μου συγκηνηθικα ....

σε πηρα τηλ ,αλλα δεν το σηκωσεσ .....που το καταχωνιασεσ παλυ ?

εχει αρχισει και με εκνευριζει ο Μανωλης με τον υπνο το βραδυ ....εκει που κοιμοταν ολη νυχτα εχει αρχισει να ξυπναει και να ερχετε στο δικο μου κρεβατι για υπνο ....αλλεσ φορεσ προς το ξημερωμα αλλεσ στισ 3 ...

δεν εχω κουραγιο οπως παλιοτερα να τον παω πισω και να περιμενω να κοιμηθει ......

αργι ωραια που επεσε ο πυρετοσ ...σε σκεφτομουν χθεσ ...

Kαλημέρα κοριτσούδια μου! :D

Παναγιωτούλα, θα μπεις αύριο με πρόκληση; Με το καλό συμπεθερούλα μου!!!! Όλα να πάνε καλά, μ' έναν πόνο να βγει το ζουζουνάκι, κυριολεκτικά!!!!!!!!! :D Πως και το αποφασίσατε τελικά;

Αργυρώ, μπράβο στο Λουκάκο που είναι καλύτερα, ταχύτατη ανάρρωση εύχομαι!!!

Κι εμένα μου φαινόταν ζεστή η μικρή το πρωί, είχε κι ανήσυχο ύπνο το βράδυ, της έβαλα θερμόμετρο όμως και δεν είχε πυρετό, έτσι την έστειλα σχολείο κι ελπίζω να μη μας προκύψει στη πορεία!!! :?

Νατασούλι, ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή, θα τη δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία!!! Χρυσοχέρα μου εσύ!!! :D

Σας φιλώ όλες μία μία και φεύγω, γιατί έχω δουλειές με φούντες να τακτοποιήσω!!!

Αργη τελεια τα νεα του Λουκακου..πια αντιβιωση σας εδωσε;;;;

Infectobicillin Saft 750 δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί!! είναι αντιβίωση μόνο για το μικρόβιο του στρεπτόκοκου!....το πλεονέκτημα σε όλα ήταν ότι δεν τρέχαμε σε μικροβ. εργαστήρια, πήρε δείγμα εκεί και το εξέτασε ο ίδιος έτσι έδωσε και το φάρμακο!....αλλά το διαμέρισμα γεμάτο πιτσιρίκια!!! απαπαπαπα και ήταν και μια οικ. με μωρό εβδομάδων, καθόταν στα σκαλιά, έκλαιγε το μικρό, και η μάνα ζήτησε να μπει μέσα, αν και δεν ήταν η σειρά της, και της είπαν όχι γιατί όλα αυτά τα παιδιά έχουν υψηλό πυρετό και έχουν προτεραιότητα....τελικά έφυγε!

και έχουν και μία, άσχημη για μένα, συνήθεια εδώ: κάνουν χειραψία διαρκώς και φεύγοντας μία μητέρα με το παιδί της ήθελε να κάνει χειραψία στο γιατρό και αυτός της είπε:" μην μεπαρεξηγήσετε αλλά είναι καλύτερα να μην κάνουμε χειραψία, ειδικά σε ένα χωρό όπως εδώ που όλοι είναι άρρωστοι"! :lol::lol::ymapplause::-bd τον πάω πολύ τον γιατρό!!!!

Αργυρω μου να μου φιλησεις τον γαμπρουλη μου(ειδες πεθερα που θα εχει!)....!

μα πρώτα διαλέγουμε τις πεθερές και μετά τις νύφες και τους γαμπρούς!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν την ξερω..

εχει κατι ειδικα τεστ που το μετρανε αλλα εδω δεν ειναι και πολυ διαδεμονεα..

η δικη μας μας στελνει διπλα στο μικροβιολογικο και η συγκεκριμενη εξεταση βγαινει σε 1 ωρα..

Αντε με το καλο περατσηκα

εμας παντως στη δικη μας παιδιατρο ασχετα με το ποσα παιδια εχει και τι εχουν τα παιδια τα μωρα κατω των 6 μηνων εχουν αμεση πρωτεραιοτητα

Αχ κοριτσια τερμα τα ψεματα!!!ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!! [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif]

αχ καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτούλααααα με το καλό, όλα να πάνε καλά και πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ εύκολα και πολύ πολύ πολύ πολύ γρήγορα!!!! [smilie=walk.gif][smilie=walk.gif][smilie=walk.gif][smilie=walk.gif][smilie=walk.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]:x:x

Χρύσα εγώ όταν ήμουν έγκυος δεν πήγα ποτέ σε μικροβ. εργαστήριο, τα έκαναν όλα στο ιατρείο και αν επρόκειτο για μια πιο αναλυτική αξέταση έστελναν αυτοί το δείγμα στο εργαστήριο!

κοίτα τα παιδάκια είχαν 40 πυρετό και ο πυρετός είναι πιο επικίνδυνος από μια εξέταση ενός μωρού!!!....άλλωστε τα ραντεβού των πολύ μικρών είναι είτε πρώτα είτε τελευταία!

εντωμεταξύ ακυρώσαμε και το πάρτυ γενεθλίων ενός συμμαθητή του που ήταν το Σάββατο και είχε και άλλες ακυρώσεις το παιδάκι!!! και η μαμά τουφοβάται μήπως και ο ίδιος αρρωστήσει και δεν μπορέσει να πάει στο πάρτυ του!!! :shock::?:?:?

Μπαααα εδω ειναι Ελλαδα..

το μονο που θα γινει εντος του κεντρου ειναι η αυχενικη διαφανεια που θα κανουν και τις ιματολογικε ςαυτοι..δηλάδη θα μου παρουν αιμα και θα τα στειλουν αυτοι στο εργαστηριο.

Ολες τις αλλες τις εκανα σε εργαστηριο ανεξαρτητο

α ξεχασα να σας πω...χθες ο μικρος κοιμηθηκε στις 8 και ξυπνησε στις 9 για μαμ...μετα στις 11 για μαμ...και μετα στις 12 παλι τα ιδια... :twisted: και του λεω κανε νανι και επιασε :D:D:D μετα ξυπνησε στις 5 το πρωι,του ειπα κανε νανι αλλα αυτη την φορα δεν επιασε :(

χαχαχα!!!!!!!αφρο και εμενα το εκανε αυτο ο ταλιμπαν στην ηλικια που ειναι ο μανωλακης σου...του εκανα και εγω λοιπον οτι του το βουταω και εκανε μετα μουμμ..μουμμμ... :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...