Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Σαυρογιωτούλα, σου 'χω μια συμβουλή, που είχε δώσει ένας διατροφολόγος στην αδερφή μου πριν από χρόνια. Χωρίς να κάνεις δίαιτα (καλά, άν κάνεις ακόμα καλύτερα), θα συνοδεύεις κάθε γεύμα με μια χορτόσουπα, η οποία έχει ως βασικό συστατικό το σέλινο! Είναι λέει το καλύτερο τρόφιμο για να αφυπνίσει τον μεταβολισμό. Η ίδια την είχε εφαρμόσει για ένα διάστημα και όντως έκανε δουλειά.

Σκεφτόμουν να το εφαρμόσω στον άντρα μου, που έχει κάνει μια ψιλο-παύση στη δίαιτα, γιατί... αν μη τι άλλο, κακό αποκλείεται να κάνει. Λαχανικά είναι, μόνο βιταμίνες και καλό μπορούν να σου δώσουν. Δεν ξέρω την ακριβή συνταγή, θυμάμαι ότι είναι αλάδωτη και λίγο μπλιαχ απ' ότι μου 'πε η αδερφή μου, αλλά αξίζει μια δοκιμή. Αν θέλεις, την αναζητώ και στη δίνω! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

12.30 έδωσα υπόθετο στον Λουκά, κατέβηκε 38 και στις 15.30 είχε 40!!!!! τώρα πήγε με τον άντρα μου στον παιδίατρο, ο οποίος είναι γεμάτος!!! αναμονή τουλάχιστον 1 ώρα και τους είπε ότι έχει 40 πυρετό και του απάντησαν ότι όλα τα παιδιά που περιμένουν έχουν το ίδιο!!!! :o:o:o:o:shock::shock:

πήρα το μπουμπούκι και έφυγα...εκεί - στον γιατρό - βρήκαμε και μια συμμαθήτρια του Λουκά, η οποία έχει πυρετό του Σαφρά (κάπως έτσι λέγεται, δεν το κατάλαβα) είναι σοβαρό όμως γιατί για να γυρίσει στο σχολείο πρέπει να έχει χαρτί από τον γιατρό που να λέει ότι είναι τελείως καλά!!! :o:o και υποθέτουμε ότι και ο Λουκάς έχει το ίδιο!!!! :o:(:(:( ...ελπίζουμε μόνο να μην κολήσει και η Ρέα!!!!....αυτά....

επίσης είχε χαλάσει και η βάνα της θέρμανσης της σοφίτας και ήρθε ο τεχνικός και μας είπε ότι πρέπει να φτιάξουμε την θέρμανση γενικότερα (καθάρισμα νερού κ.λπ.) και να προσέχουμε ο δείκτης να μην ανέβει πάνω από το 2,5 γιατί αλλιώς θα έχουμε έκρηξη!!!! :(:(:(:evil::evil::evil: , έχουμε φυσικό αέριο, υποδαπέδια θέρμανση!!!

ο Λουκάς έχει:Σάρλαχ= στρεπτόκοκος! περιμένουν για τα υπόλοιπα αποτελέσματα και πάνε φρμακείο για προμήθεια!!! :(

πάω να γκουγκλάρω να δω τι είναι όλα αυτά!!!

Γιωτούλα, νομίζω δε την έχει πια η αδερφή μου, αλλά πρέπει να υπάρχει τρόπος να τη βρούμε! Θα το προσπαθήσω και θα σε ενημερώσω! ;)

Αrgi, καλύτερα να μη διαβάζεις, συμφωνώ απόλυτα... Άκου μόνο τι θα σας πει ο γιατρός και κλείσε το internet!!! :? Μόνο πανικό προκαλεί... Περαστικά στον Λουκάκο μωρέ και μη στεναχωριέσαι, θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα!!! Να μας τον φιλήσεις τον ομορφούλη!!!! :YMHUG:

Δημητρα from me to you with love!!!

Λουκουμάδες γεμιστοί με σοκολάτα

Υλικά

500gr γάλα

20 gr φρέσκια μαγια (10gr ξερή)

1 πρέζα αλάτι

30 gr ζάχαρη

500 gr αλεύρι

Για τη γέμιση σοκολάτα

100gr κουβερτούρα

100gr κρέμα γάλακτος

Ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνω πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα για να λιώσει. αδειάζω σε παγοθήκες και βάζω στην κατάψυξη.

Μισοζεσταίνω 150 gr γάλα και λίωνω τη μαγιά. Σε λεκανίτσα βάζω το υπόλοιπο γάλα με το αλάτι και τη ζάχαρη. Ρίχνω και το ζεσταμένο γάλα με τη μαγιά και ανακατεύω. Έπειτα προσθέτω το αλέυρι ανακατεύουντας. Σκεπάζω το μείγμα και το αφήνω για μια ώρα σε ζεστό μέρος για να φουσκώσει.

Μόλις είναι έτοιμο βγάζω τα 'παγάκια' από τη κατάψυξη και τα τοποθετώ αφού τα κόψω ένα ένα μέσα σε κάθε κουταλιά ζύμης. Τηγανίζω σε καυτό λάδι.

Κόλαση!!!!!!!!!!

Καλή όρεξη!!!!!!

αργυρουλα μη διαβαζεις τιποτα στο ιντερνετ!!!!!!

το μονο που ξερω για το στρεπτοκοκκο ειναι οτι εχει σχεση με το λαιμο, τιποτα αλλο!!

θα σας περασει γρηγορα ομως μην ανησυχεις!!

τι σας εδωσε ο γιατρος? κολλαει ευκολα αυτο??

σημερα παρολο που δεν πηγα πουθενα κ εμεινα ολη μερα με τον μικρο με πεθανε!!!!

κατα τις 6 αυτος χοροπηδουσε κ εγω κοιμομουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ομως ορθια!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καλε δεν εχω ξαναπαθει τετοιο πραγμα!!!

ουτε αυριο εχουμε σχολειο... :mrgreen::mrgreen:

ο τολης ειχε παρει στον μικρο ενα dvd brainy baby τα ξερετε?

εχουν αργες εναλλαγες εικονας κ γενικοτερα ειναι "μελετημενα" για τα μικρα κεφαλακια

του το εβαλα σημερα γιατι ηθελα να κανω τυροπιτακια κ θελει να το βλεπουμε μαζι..

να του λεω τι δειχνει καθε φορα η εικονα.. κ αυτο κρατησε 10 αντε 15 λεπτα

αχ απο τη μια χαιρομαι οπυ δεν του αρεσει η τηλεοραση αλλα απο την αλλη δε μπορω να κανω τιποτα, ειδικα αν παω να πλυνω πιατα η να μαγειρεψω..... η καλυτερη του!!

τραβαει την καρεκλα στον παγκο κ σηκωνει κ τα μανικια :lol::lol::lol:

Ο γιατρός έδωσε αντιβίωση ακριβώς για τον στρεπτόκοκο και είπε ότι θα δούμε από αύριο βελτίωση ή σε 2 μέρες, εξαρτάται από τον οργανισμό!!! έτσι θα πέσει και ο πυρετός, γιατί προκαλείται από το μικρόβιο!!! επίσης είπε ότι και το μπουμπούκι θα κολήσει αλλά και εμείς!!! δεν την γλυτώνουμε...την Τρίτη η επόμενη εξέταση για να δει αν θα πάει σχολείο!!!

και η κοπέλα όλο δίπλα του είναι!!! :o

α να συμπληρώσω ΄΄οτι είναι η πρώτη φορά που παίρνει αντιβίωση!!

Aργυρω μου περαστικα στον γαμπρο μου!

θα παρει νιβιωση και θα περασει!

θα γινει γρηγορα καλα και θα ζωηρεψει παλι το σπιτι απο την φωνη του!

ετοιμαζομαι για δουλεια!

εχω ακομα πυρετο και βηχα

σημερα νυχτα, αυριο απογευμα και νυχτα....!

καλο βραδυ!

Αρτζ τοση ωρα προσπαθω να γραψω και δεν τα καταφερνω..

ο Στρεπτοκοκκος ειναι μικροβιο που κανει ωτιτιδες αμυγδαλιτιδες κλπ με υψηλο πηρετο...

εμεια καθε φορα που ανεβαζουμε πηρατο κανουμε καλλιεργια επιχρισματος λαιμου για να δουμε αν ειναια ο στρεπτοκοκο και μονο σε αυτη την περιπτωση μας δινει αντιβιωση αλλιως λεει δενε χει νοημα να παρει..

Δεν ειναι τιποτα θα δεις χαμηλομενο αρκετα τον πηρετο μετα απο 4 δοσεις σντιβιωσης περιπου

Νατασα αυτοι οι λουκουμαδες ειναι μνιαμμμμμμ...αχ θελω..αλλα δε με τραβαει να φαω γλυκο..

Καλε ξεχασα να σας πω..σημερα ειχε γεννεθλεια ο αντρας μου!!!!

Χρυσα να τον χαιρεσαι!!!

κ η πεθερα μου εχει σημερα!μην ευχηθειτε!

ωραιοι οι λουκουμαδες αλλα να τους τηγανιζει αλλος..κ αλλου!

Εχετε να μου προτεινετε ωραιιες ρομαντικες κομεντι(οσο πιο αγαπουλες κ φιλακια γινεται)

για να κατεβασω απο νετ?Νατασα?

μηπως να βαλω θεμα στο φορουμ?

αφρο :shock::shock::shock::shock:

μα τι παιδι βιολι..

τα ματια μου κλεινουν απο το κλαμα :(:(:(

αργι περαστικα ρε..αχ το πουλακι μου δε θα τρωει κιολας ε?

χρυσα να χιαρεσαι τον αντρουλη σου..κ συ αναστασακι τη αννουλα :lol::lol::lol::lol:

δε ξερω απο ρομαντισμους..τους σιχαινομαι...

σας φιλω δε εω κ τρελα κεφια..αλλα για φαι ειμαι πρωτη

Καλησπέρα κορίτσια.

Τρέχω με την δουλειά και δεν σας προλαβαίνω με τίποτα..

Πολυ μίξα παιδιά... πολύ μυξααα.. :(:o:(:(

Αρχισε και ψιλοβήχει κιολας...

Αφροδίτη, το λεμόνι το συσκευασμένο λες? Στο πλαστικό μπουκάλι? Αν ναι, μην του το δίνεις, εχει πολλά συντηρητικά.

καλησπερααααα

αρτζι περαστικα και παλι να δεις πως θα περασει με την αντιβιωση και ολα θα ειναι μια χαρα!!!

αφρο εμενα δεν πινει τον χυμο απο το λεμονι αλλα παιρνει το λεμονι και το τρωει :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick:

γεια σου θουλιτσαααα

καλησπερα....

εννοειται οτι δεν θυμαμαι τιποτα απο οσα γραψατε πολυλογουδες :lol::lol::lol::lol:

λιγα πραγματα...

αργυρω περαστικα σας και παλι...λογικα απο αυριο το βραδυ θα ειναι αρκετα καλυτερα...

μπεμπουλα και εγω σε θυμαμαι..ακομα απο το θεμα με τον γερασμενο πλακουντα :shock: μνημη ελεφαντα εχω :lol::lol::lol::lol: σε ευχαριστω πολυ...και με το καλο και η δευτερη μπεμπουλα σου :)

θου υπαρχουν και χειροτερα στον υπνο...δυστυχως....υπομονη να εχεις... :? εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι γιατι εμεις νυσταζουμε και αυτα οχι;;; :roll:

νατασα ακομα να γεννησεις;;;;να προσεχεις τις σκαλες...

αναστασακι τελεια η κουκλιτσα σου με την στολη :)

σες και εγω θα σου ελεγα να πας εκει που εχεις σιγουρη δουλεια...δυσκολες εποχες για συναισθηματισμους :(

αχχχχχχ!!!!!!!!θελω και εγω χιονι :P

φιλιαααααα :-*:-*:-*:-*:-*

Καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Πω πω ποσα ειπατε!!!Φτου φτου φτου!!!!

Ε δε θα γεννησω τελικα σε αυτο το τρενακι εκτος και αν αυριο γραψετε μονο 9 σελίδες!!!!!

Αχ κοριτσια τερμα τα ψεματα!!!ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!! [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif] [smilie=icon_bounce.gif]

Επιτελους!!!!Πλεον δε μπορω να καθησω καλα καλα.Νομιζω οτι θα μου φυγει το μωρο.Επισης ρε κοριτσια πεθυμησα να σηκωθω το πρωι και να φαω γαλα με δημητριακα.Βαρεθηκα με τις κωλομετρησεις.

αχ καντε μια προσευχουλα να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!

Θουλι μου οχι ,δεν εχω αυτη τη γρζμμη που λες.Ειμαι πολυ ασπρη ρε συ.Ουτε το στηθος μου σκουραινει.

Αχ Θουλι και εγω τρωω πακετο με τον υπνο του Ν. και τωρα με την αφιξη του μωρου να δω τι θα κάνω. [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif]

Μωρη Νατασα εχω τη μανα μου εδω οποτε ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!!

Επισης για να φας λουκουμαδες κανεις ολα αυτααααααααααα;;;;;;Α να μου λειπει!!!! :lol::lol::lol:

Προσεχε με το χιονι οκ;;;; :x:x:x:x:x

Αργυρουλα μου περστικα στο Λουκά!!!Μη διαβαζεις απο διαδυκτιο. ;)

Νατασουλα πηρατε δώρο;;;;

Μαρια Ιωαννα γινονται ακομη πιστοποιησεις;;;Ελα ρε.

Γωγουλα τι επαθες καλε;;;Αααααααα αντε ανεβα!!!!!!

Χρυσα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!!Ελπιζω να πανε ολα καλα με τη δουλεια.

Σισσιω τι να πω.Κουραγιο!!!!

Αναστασια μου τι τελεια που ειναι η μικρη!!!!Πω πω δραμα αυτο με το φαι.

Μητσακι και Αφρο περαστικα με τα δοντια σας. :mrgreen::mrgreen:

Επισης τη μπουρικ τη λενε Γιωτα και οχι γωγω!!!!!! :D:D:D

Εχει παει μια.Λεω να κοιμηθω.Οσο με αφησει ο μικρος.Καλο βραδυ τσουπακια!!!!!

Α Νατασα τα τσουπακια = κοριτσακια!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...