Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 25- Μη σπρώχνεις.. έρχομαι!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Τι κανετε ρε κοριτσια;;;;Παλι για μισθους και οικονομικα μιλατε;;;;

Εγω κοριτσια εχω καταλαβει οτι μας εχουν στρεψει τον εναν εναντιον του αλλου και αυτοι κανουν τη δουλεια τους ανενοχλητοι οσο εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας. :evil::evil:

Χρυσα και εμενα μια χαρα μου φανηκε ο γιατρός!!!!Χωρις πολλες φαμφαρες.

Αφρο πως εισαι σημερα;;;Οι συσπασεις;;;;

Α ρε Θουλι!!!Βλεπω το νινι να το θηλαζεις μονο το πρωι που θα λειπει ο Ντοντος και το βραδυ που θα κοιμαται!!!! :lol::lol::lol:

Εγω χθες ειχα ντοπλερ.Μητσακι κανουν στον 7ο (30η εβδομαδα) αλλα λογω διαβητη κανεις επαναληπτικο την 38η εβδομαδα να δεις τον πλακουντα.

Το βαρος αυτη τη φορα βγηκε 3600 ενω ο γιατρος μου τον ειχε βγαλει 3200.Τελικα οταν γεννηθει θα δουμε ποσο θα ειναι!!!!!!

Ο πλακουντας ειναι grade 1 με 2 και η ροη καλη.Οποτε ολα καλα. :D

Ρε Αργυρω να χαιρεσαι τον αντρα σου!!!!

Ερη πολυ ωραια η γειτονια και το σπιτι.Βεβαια παρατηρησα καποιες λεπτομερειες.Να τις πω ή θα στη σπάσω;;;; :oops::oops::oops::oops:

Η κουζινα μου φανηκε λιγο μικρη (οι πάγκοι)

Δεν ειδα ντουλαπες στα υπνοδωματια (εκτος και αν εχει δωματιο γκαρνταρομαπα)

Στο πατωμα αυτες οι σχαρες τι ειναι;;;Θερμανση;;;;;

Μου αρεσει που λεγεται Δρομος ΛεμονοΞυλου!!!!!!!!!

Συμπεθερα πως πας;;;Ποτε εχεις γιατρο;;;;

Σισσιω πάντως η λυση δεν ειναι να κοψουν λεφτα απο αυτον που παιρνει 2000 αλλα να αυξησουν τα δικα μας.Εννοω σε μια κοινωνια που δε θα ειχε οικονομικα προβληματα.Μην παρεξηγηθω!!!!!!

Τωρα ετσι οπως τα κανανε θα παρουμε ολοι το 3ο το ...... :evil::evil::evil::evil::evil:

Μαρια Ιωαννα δεν του εδωσες μια μουτζα του "συναδελφου" σου;;Μα τι πραγματα ειναι αυτα;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 987
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για να δειτε τι μαλακες ειμαστε ουτε στις ιδιες πορειες δεν παμε

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και από τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς. Την ίδια ώρα θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Ομονοίας οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Ξεχωριστή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στις 14:00 στην Ομόνοια.

Δηλαδη αν εισαι με το ΠΑΣΟΚ διεκδικεις διαφορετικα πραγματα απο αλλους που ειναι με το ΚΚ;;;;;;

Αυτα με εκνευριζουν παρα πολυ. :evil::evil::evil::evil::evil:

Τωρα ετσι οπως τα κανανε θα παρουμε ολοι το 3ο το ...... :evil::evil::evil::evil::evil:

κι αυτό καλό είναι Παναγιώτα μου =))=))=))=))=))=))

Για να σας αλλάξω λοιπόν θέμα η μικρή με έχει εκτοπίσει από

την κρεβατοκάμαρα και κοιμάμαι στο παιδικό εδώ και πολύ καιρό.. :roll:

Ούτε αυτό δεν παίρνω εγώ εδώ και καιρό =))=))=))=))=))=))=))

Μωρή ετοιμόγεννη Παναγιώτα θες να σου πω τίποτα, να σου ανεβάσω το αίμα στο κεφάλι και να γεννήσεις πριν την ώρα σου;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δεν αναφέρομαι σε σενα, αλλά γενικά....Απλώς σε φέρνω σαν παράδειγμα επειδή σε ξέρω...

Από πότε κάθεσαι σπιτάκι σου;;;;;;;

Γέννησα την Ιωάννα 11 Απρικλίου 2009 και σταμάτησα τη δουλειά 2 Μαρτίου 2009....Και έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά 15 Ιουλίου 2009..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κι εσύ μωρή ακόμα κάθεσαι σπίτι με το Νικόλα και σύντομα και με τον 2ο μπεμπάκο σου..

Ενώ εγώ πάλι πρέπει να γυρίσω στη δουλειά με ένα μωράκι 3 μηνών...... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τι θέλω να πω;;;;Όχι να μη σου κόψουν εσενα από την άδεια σου και ναι πρέπει να αυξήσουν τη δικιά μου...Αλλά μη μου παραπονιέσαι εσύ που κάθεσαι 2 χρόνια σπιτάκι σου όταν εγώ γυρίζω στους 3 μήνες....Κλαίνε δηλαδή οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες.... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Πολύ χάρηκα με τα νεάκια σας...Ο μπεμπούλης θα βγει ένα 4 κιλο στο νερό.... :lol::lol::lol::lol:

Μωρή αν γεννήσεις να μας το πεις....Να έρθω να σε δω στο μαιευτήριο αν θες παρεούλα.... :D:D:D:D:D:D

Ελα ρε Μαρια Ιωαννα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Για δεσιμο εισαι!!!

Οπως λεει και μια φιλη μου " Οτι παρουμε καλο ειναι".

Δηλαδη η μικρη κοιμαται με τον αντρα σου;;;; :roll:

κι αυτό καλό είναι Παναγιώτα μου =))=))=))=))=))=))

Για να σας αλλάξω λοιπόν θέμα η μικρή με έχει εκτοπίσει από

την κρεβατοκάμαρα και κοιμάμαι στο παιδικό εδώ και πολύ καιρό.. :roll:

Ούτε αυτό δεν παίρνω εγώ εδώ και καιρό =))=))=))=))=))=))=))

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)):((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( Τρελοκομείο!!!!!!!!!

Ναι και τρέχει και φωνάζει

"Νάνι νάνι εντώ εντώ θέλω!!"

Και αν ξαπλώσω το βράδυ δίπλα με κλωτσάει και φεύγω :shock:

Λέει "Που 'ναι μπαμπούληθ μου?? Μπαμπούλη σ'απαπώ πολύ"

Γυρίζει τον φιλάει και συνεχίζει τον ύπνο της

κι εγώ φεύγω [smilie=sleepy2.gif]

Γωγω μου το ιδιο λεμε.

Οτι τα δικαιωματα που εχουν αποκτηθει με τα χρονια και με τις απεργιες δεν πρεπει να κοπουν αλλα να δωθουν και στους αλλους.

Δηλαδη εγω που καθομαι με 9 μηνες αδεια ανατροφης πρωτη λεω οτι και στον ιδιωτικο τομεα θα πρεπει να παιρνουν 9 μηνες αδεια ανατροφης.Δηλαδη εκει οι γυναικες ειναι διαφορετικες;;;;

Απλα εκνευριζομαι οταν καποιοι λενε "αααα 3 μηνες στον ιδιωτικο;;;3 μηνες και στο δημοσιο" Γιατι ρε φιλε;;;

Δηλαδη αντι να καλυτερεψουμε τις συνθηκες ολων μας ,εσυ θελεις να τις χειροτερεψεις;;;;

Ειναι σαν το ανεκδοτο " Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα" καταλαβες;;;;;

Και οχι βρε,δε με εκνευριζεις καθολου.Χιλια δικια εχεις. :x

Αλλα παντου υπαρχουν αυτα τα φαινομενα.Και στο δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα.

Παναγιωτα δηλαδη ολα καλα!!!!

Αντε μακαρι ..ποτε θα σε δει τωρα για να δει ποση διαστολη εχεις;;;;;

Εμεις δεν τρογωμαστε μεταξυ μας...

εγω προσωπικα τουλαχιστων θελω ολοι οι ανθρωποι να εχουν τις δουλιες τους..

αλλα το θεορω κοροηδια ειλικρινα...

αυτος ο διαχωρισμος τα "παιδια ενος κατωτερου θεου"..κατι τυποι σαν τον "συναδελφο" της Μαριας;;;;

ντροπη του παντως.

Παντως και στον ιδιωτικο μη νομιζετε..τα ιδιαειναι...

ο οικονομικςο διευθυντης ολη μερα ασχολειτε μα τα παιδια του με το σπιτι του με διαφορε μαλακιες...και παιρνει ενα σκασμο λευτα..

ενω η κοπελα που ειναι ορκωτος ελεγκτης και εχει την εποπτεια των οικονομικων στοιχειων ξεσκιζετε στην δουλεια. κανει τραξιδια συνεχεια, δουλευεο απο τις 10 μεχρι οσο παει συνιθως μεχρι τις 7 σηγουρα, χωρις ΣΚ παιρνει τα μισα απο αυτον.

Επισης εγω που παιρνω εναν ικανοποιητικο- για ιδιωτικο τομεα- μισθο, δεν εχω οραριο..ανα πασα στιγμη με παιρνου τηλ ανα πασα στιγμη με πριζουν με χιλιες δυο απαιτησεις...διακοπες..χριστουγεννα...εδω στην κνινικη πηραν να μου ευχυθουν και με ρωτουσαν τι ξενοδοχειο να κλεισουν στο αφεντικο!!!!!

Γωγωωωω...εισαι μουρληηηηηηη...χαχαχα..πολυ γελασα...

ααα ασε την Παναγιωτοκουμπαρουλα μου ισυχη...χιχιχιχιχιχι

Και καλα βρε κουμπαρα..δεν το ηξερες εσευ...οτο αλλα ζητανε οι ΠΑΣΟΚ..αλλα οι ΝΔ..αλλα το ΣΥΡΙΖΑαλλα το ΚΚΕ...πωπω..πως σου ηρθε οτι για μια μοναχα μια φορα στα χρονικα μπορουμε να ειμαστε λαος ενομενος ποτε νικημενος..ΠΟΤΕ!!!!

Καλα να παθουμε..

δε σας το λεω τοσο καιρο πως εμεις φταιμε..ε εμεις φταιμε..παει τελειωσε

Μαρια Ιωαννα καλοοο....

Αφρο τρελη..γιατι να χασει κιλο καλεεεε..

δε μου λετε- ο καθενας με τον πονο του- και εσας σε 5 λεπτα σας ξεπετανε;;;

εκλεισα ραντευου για αυχενικη στις 18/01 150 ευρω μαζι με τις αιματολογικες..κλαψ κλαψ..συν εξτρα αιματολογικες- μου ειπε να τις κανω μεσω ΙΚΑ- συν αλλα 70 που θα σταξω στις 25 οτα θα παω να με δει...

Αυτο το παιδι μπορει να το αισθανομαι παραμελιμενο..αλλα θα μου στοιχισει χρυσο!!!

egw su eipai gia thn eudomada pou eisai kala ekatses ston uperixo ,ti alo na dei o giatros ,eide pou exei rizosei posa ekatosta einai kai an xripaei h kardoula ....ena fasoli einai akoma ti alo a dei !!!!

na se rwtisw simera pou tha pas kaiston alon to kaneis gia a epilekseis sto telos se pio apo tous duo ?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα..η Καρολινα θα τα δει ολα...χαχαχα..νομιζει οτι αυτη ειναι πολυλογου...χχχαχαχαχαχ..μερ μας που εμπλεξε!!!!!!

φιλεναδα μου μακαρι να χα παντα τετοια ευχαριστα μπλεξιματα...!!!!! ;);)

μου αρεσει γιατι λετε πολλα και χρησιμα πραγματα...διαφορετικες αποψεις...απλα δεν σας προλαβαινω... :lol::lol::lol: πολυλογουδες μουυυυυυυυυυυυ....

Μπεμπουλη αν και λιγακι καθυστερημενα... να χαιρεσαι τον Σπυρακο σου!!!!!!να τον καμαρωνεις μια ζωη...

και οποια αλλη μανουλα γιορταζε κοντα η καποιο μωρακι και δεν το ξερω...θα σας μαθω...όοοοοοοοοολες...χιχι :lol::lol:

Παναγιωτάκι μου αυτό λέω...Να μην το μειώσουν στο δημόσιο και να το αυξήσουν στον ιδιωτικό...Αλλά υπάρχουν μερικές μαλακισμένες σαν το συνάδερφο της Μαρίας που παραπονιούνται κιόλας και εκεί τα παίρνω κρανίο και λέω "Άντε γ..... να σας το μειώοσυν"..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Χρύσα και σε εμάς έτσι είναι και για ιδιωτικό τομέα κι εγώ παίρνω καλά λεφτά (όχι πολλά, αλλά πολύ περισσότερα από ό,τι είναι ο κατώτατος).....Κι εμένα έτσι είναι...Χθες γύρισα σπίτι και με πήραν τηλ και κάθισα και έγραφα από το σπίτι.... :evil::evil: Κι έχασα και το "Νησί'"... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλά για τον άντρα μου, δε θα σου μιλήσω.....Τι ώρες τον παίρνουν...Και καλά εγώ, αμα θέλω δεν το σηκώνω...Ο Γιώργος έχει εταιρικό και πρέπει να το σηκώνει 24 ώρες το 24ωρο.... :evil::evil::evil::evil::evil: Και δουλεύει και 2 ΣΚ το μήνα και γιοιρτές και αργίες και τα πάντα..... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Μαρία τέλεια η μικρή...Εγώ θα την έδιωχνα από το κρεβάτι...Τις 2 τελευταίες φορές που την πήραμε, γύριζε προς το μέρος μου και με πείραζε η Ιωάννα...Μάτια, μύτη τα πάντα...Κι έτσι της γύρισα τον κώλο για να μη με ενοχλεί... =))=))=))=))=))=))

Σήμερα ξύπνησε νωρίς, στις 8.30...Και κατά τις 11 έλεγε στη μάνα μου 'Γιαγιά δώνεις πιπία κάνω νάνι;;;;"...Της λέει η μαμά μου "Όχι, είναι νωρίς...Τα παιδακια κοιμούνται το μεσημέρι..." Και απαντάει η μικρή... "Όχι...Σέλω νάνι...Πιπία..." Και φού η μάνα μου αρνήθηκε για 2η φορά, γυρίζει το σκατό και τι της λέει "Γιαγιούλα νάνι...Ωάννα είναι άωστη"....... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: (Και καλα ότι είναι άρρωστη για να την αφήσει να κοιμηθεί)...... :shock::shock::shock::shock: Μα είναι δυνατόν;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άσχετο!!!!!!!Η μανούλα μου σήμερα έχει γενέθλια...Κλείνει τα πρώτα -ήντα...50αρίζει.... :lol::lol::lol::lol: Θα της πάρουμε τουρτίτσα να σβήσει κεράκια!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Μαρίαιωάννα το ξέρω οτι στον Ιδ. Τ. τα πράγματα είναι πιο δυσκολα. Εντάξει δεν παίρνουν και όλοι 750 € και δε δουλεύουν όλοι 12ωρα. Η αδερφή μου π.χ. δουλεύει στην Ελλας ον λάιν και παίρνει 800 € πενθήμερο 8ωρο και ιδιωτική ασφάλιση και γιατρό και διατροφολόγο εταιρείας.

Ο άντρας μου δουλεύει σε Σ/Μ δουλεύει 6 ήμερο με 1 ρεπό το μήνα, υποτίθεται οτι δουλεύει 9ωρο, έχει θέση ευθύνης, αλλά δεν πληρώνεται όσο θα έπρεπε.

Και πολλοί φίλοι μου είναι πωλητές σε εταιρείες με τα αυτοκίνητα τους τα κινητά τους το 1000ρικο στην τσέπη και κάθε πρωί είναι για καφέδες (εντάξει τους παίρνει και το κάνουν)

Αυτοί που δουλεύουν σε μαγαζιά τρώνε χοντρό παλούκι.

Το Δημόσιο όμως θα έπρεπε να είναι ο ιδανικός εργοδότης, για να μπορεί να διαπραγματεύεται με τον ιδ. τομέα καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Παναγιώτα το καλό θα ήταν να παίρναμε όλοι τα ίδια, αλλα εγώ αναφέρομαι στην αδικία που συμβαίνει στο Δημόσιο και ΔΕΝ πρόκειται να αλλάξει!!!

Γωγώ, δεν παίρνω μόνο τα επιδόματα γάμου και τέκνου παίρνω και το επίδομα που δίνει το Υπουργείο μας, αλλά στη σύνταξη όταν και αν πάρω θα παίρνω μόνο τα λεφτά που γραφονται στο μηναίο εκκαθαριστικό, όταν συνταξιοδοτηθώ.

Το Δημόσιο πάντα έτσι θα είναι. Πάρτε το απόφαση! Εγώ το πήρα... :roll::roll::roll:

Επίσης να ξέρετε οτι όχι μόνο πάντα έτσι θα είναι, αλλά στο τέλος σε ωθεί να γίνεις και συ τα ίδια σκατα! Μεγάαααλη αλήθεια!

Γωγώ να χαιρεσαι την μανουλίτσα σου!

Αφρο εσυ πως πας με τισ συσπάσεις? Προσεχε!

Παναγιώτα μου, τον πρωτο χρονο που θα πάμε θέλουμε να μεινουμε σε όσο το δυνατόν οικονομικότερο σπίτι αλλά να μας εξυπηρετεί κιολας μην ειναι κανένα ριμάδι.

Εγώ κάθομαι και χαζεύω σπίτια, αλλα έτσι κ αλλιώς ο αντρας μου θα το διαλέξει τωρα που θα φύγει...

Σισσυ να απεργήσεις

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ μου αρεσει που μιλατε ετσι ανετα...και εγω τρελοκομειο ειμαι ...αν ρωτησετε την Χρυσα...απλα δεν σας ξερω καλα ακομη ...ντροπαλο καρολινακι... :oops::oops: αλλα σιγα σιγα θα ξεθαρρεψω... :D που θα παει...απλα ολα θελουν τον χρονο τους...

εγω παλι ανυπομονω να μπουμε στο σπιτακι μας το καινουργιο μαλλον την επόμενη δευτερα ...και σιγα σιγα να ξεκινησουμε τις απροσεξιες.... :lol::lol: καταλαβαινετε τι εννοω!!!!!!! :D:D

Γωγακι να την χαιρεσαι την μανουλα σου!!!!!!!!!!!! να τα χιλιασει κοριτσακι μου!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif]

και εχω μεινει με την μικρη σου φοβερηηηηηηη!

αχ αντε να μεγαλωσει η παπενια μου...να μου πει μαμα σ'αγαπω!!!!! ποσο το περιμενω...προς το παρον ειμαστε στο μαμα παω...αλλα αφου της πω εγω σ'αγαπαω... :lol::lol:

Αφρο ναι..

παω για να δω ποιος θα μου κανει Κλικ..

ο Μαμοπουλος ειναι και στο Ιπποκρατειο και οι αλλες δυο που κανουν VBAC ειναι γυναικες και δεν πολυαισθανομαι ανετα με γυναικα..αλλα και παλη δεν ξερω..θα δουμε.

Ηταν παντως θετικος στο αν γεννισω τελικα μαι καισαρικη, να προτιμισω δημοσιο νοσοκομειο...ειναι λεει πιο ασφαλες- αυτο πολυ μου αρεσε..αλλοι γιατροι σε προωθουν στο ιδιωτικο.

Καρολ περιμενουμε φωτο απο το σπιτακι σας...

πολυ χαιρομαι για σενα πο θα μετακομισετε ..ερη εβαλες τη συνταγη για το κρασι ειδα..θα το κανω το ΣΚ αλλα δεν εχω syrach..θα δω τι εχω

Γωγω να χαιρεσε την μανουλα σου...

να ειναι γερη και δυνατη να σας προσεχει παντα

Καλησπερα Ελενη!!

τι κανεις;;;;

Δωρο...μχ..αντρας η γυβαθικα...ηλικια;;; παντρεμενοι;;;

εγω στην δικη μου κουμπαρα ειχα παρει ενα καλο ρολοι..δες ιδεες στο www.oroloi.gr

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...