Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΛΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!!!


mairi2

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Σημερα εχω ΠΗΤ και αν μεχρι το βραδυ δε γεννησω, αυριο το πρωι θα μπω στο ΙΑΣΩ για τεχνητους πονους! θελω να μου πειτε τις εμπειριες σας. Ο γιατρος μου μου ειπε οτι το μωρο εχει κατεβει μια χαρα και ότι εσω πολυ καλες προϋποθέσεις για να γεννησω καλα. Θα μου σπάσει τα νερα και σιγα σιγα λεέι θα ερθουν οι πόνοι. Ποσες ωρες θα χρειαστουν , αντικειμενικα παντα αν με ετοιμασουν κατα τις 8.30? Εχω λιγο αγχος και εχω αποκλεισει απο το μυαλο μου την καισαρικη.Βοηθηστε με.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ σου ευχομαι μια ευκολη γεννα.κ εγω σαν εσενα εξαντλησα ολο τον μηνα κ την επομενη θα πηγαινα για το καθιερωμενο ελεγχο για να δουμε αν θα με αφησουν κ αλλες μερες ή οχι.το βραδυ ομως εσπασαν τα νερα μου,δεν ειχα καθολου πονους,πηγα στο νοσοκομειο(δημοσιο),δεν ειχα διαστολη (μονο 2) κ περιμεναμε να δουμε τι θα κανουμε.περασαν 12 ωρες με σπασμενα νερα(κ ευτυχως χωρις ιχνος πονους αλλα κ διαστολη κολλημενη στο δυο)οποτε ερχεται ο γιατρος κ λεει βαλτε την τεχνιτους.που σημαινει.μου βαζουν μισο χαπακι στο τραχηλο κ περιμενουμε.μου ειπαν αν σε 4 ωρες δεν κανει χρηση κ δεν δουμε διαστολη θα βαλουμε το αλλο μισο κ αν παλι οχι παμε για ορο.ευτυχως σε 2 ωρες αρχισαν οι πονοι κ σιγα σιγα κ η διαστολη.μου βαλανε το χαπι στις 4 το απογευμα,στις εξι αρχισαν οι πονοι κ γεννησα στις 10,30 το βραδυ.χωρις επισκληριδιο (δεν κανουνε σαυτο το νοσοκομειο,βλεπεις δημοσιο) οι πονοι σου λεω απλα οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ. :((:((

ειναι ανεξελεγκτοι κ φυσικα αφοριτοι.αν εχεις επισκληρηδιο φυσικα κ ειναι καλυτερα.εσυ θα κανεις?σε καθε γεννα κ γυναικα ειναι φυσικα πολυ διαφορετικα.καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.αυτο που μου ειπαν οι μαιες ειναι οτι οι τεχνικοι πονοι ειναι πολυ πιο δυνατοι σε σχεση με τους φυσιολογικους,οτι τους δευτερους τους αντεχει ο οργανισμος γιατι ερχονται με εντολη του εγκεφαλου κ ο οργανισμος της γυναικας ξερει πως τους αντιμετωπιζει.αντιθετα οι τεχνιτοι δεν τους ελεγχοι κανεις κ γιαυτο ειναι ανεξελεγκτοι κ δυνατοι.αυτα απο την δικη μου εμπειρια.το μονο που θα σε συμβουλευα να κανεις ειναι να εχεις ψυχραιμια κ να συνεργαστεις κατα την ωρα του τοκετου.ολα τα αλλα ερχονται κ φευγουν.λιγες ωρες εμειναν για να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια.κ παλι με το καλο! [smilie=icon_king.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

H TEXNΗTOI ΠΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΤΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΠΗΚΑ 6,30 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 8 ΩΡΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΜΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το 1ο μου παιδί το γέννησα με ΦΤ αλλά με πρόκληση τοκετού για διαφόρους λόγους και δεν είχαν καμία διαφορά ως προς την ένταση με τους φυσικούς πόνους που γέννησα τη 2η φορά.

Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά σου βάζουν τον ορό και περιμένουν ανάλογα πώς θα ανταποκριθεί η κάθε γυναίκα, εγώ μέσα σε 2 ώρες μετά τον ορό είχα γεννήσει και ουσιαστικά η διαδικασία της γέννας κράτησε περίπου 30 λεπτά.

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...