Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΑΣΩ Ή ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ


Recommended Posts

Κορίτσια μπορεί να είναι νωρίς εγώ όμως έχω προβληματιστεί... Να γεννήσω στο Ιασώ για να έχω και τη γιατρό μου ή στο νοσοκομείο για να μείνουν τα χρήματα να κρατήσω τα βλαστοκύτταρα? Αν και κάποιες γνώμες τελευταία με αρχίζουν και με επηρεαζουν για το πόσο χρήσιμα θα φανούν τα βλαστοκύτταρα στο παιδί.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ καλο μηνα!!!ποτε δεν ειναι νωρις για να αρχισεις να ψαχνεσαι καλυτερα που τα σκεφτεσαι τωρα θα εισαι καλυτερα προετοιμασμενη οταν ερθει το νινι σου,εγω ειμαι υπερ του να δωριζουμε τα βλαστοκυτταρα,οσο για δημοσιο νοσοκομειο η κλινικη κ παλι ψηφιζω νοσοκομειο εχω απο την αρχη γιατρο εκει που παρακολουθει την εγκυμοσυνη κ ειμαι ευχαριστημενη,κ λεφτα θα μου μεινουν κ ασφαλεια θα νοιωθω!!

σκεψου καλα κ αποφασισε αναλογα,παντως αν καταληξης σε δημοσιο νοσοκομειο σε συμβουλευω να βρεις εναν γιατρο κ εκει να σε παρακολουθει κ να ξερει το ιστορικο σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Χοανίτα. Αν έχεις αυτό το δίλημμα μόνο και μόνο για τα βλαστοκύτταρα, άκουσα πρόσφατα ότι από αυτό το μήνα και στο εξής για όσες γεννούν στο Ιασώ θα παρέχεται δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων, σε ιδιωτική όμως τράπεζα... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν, αν σε ενδιαφέρει ψάξτο περισσότερο. Καλή εγκυμοσύνη να έχεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα βλαστοκύτταρα θα έλεγα να τα δωρίσεις στη δημόσια τράπεζα γιατί οι ιδιωτικές τελευταία αμφισβητούνται πολύ (αν δεις τη σχετική εκπομπή του Εξάντα που προβλήθηκε στη ΝΕΤ θα καταλάβεις τι εννοώ). Εμείς τα δώσαμε στη δημόσια τράπεζα της Αθήνας και δεν πληρώσαμε κάτι.

Τώρα όσον αφορά το νοσοκομείο του Βόλου (κι εγώ από Βόλο είμαι αν και μένουμε Αθήνα πλέον) έχεις ακούσει καλά λόγια για κάποιον γιατρό συγκεκριμένα; Γενικά το νοσοκομείο στο Βόλο δεν έχει και την καλύτερη φήμη σαν νοσοκομείο. Θα έλεγα να το ψάξεις καλύτερα. Είμαι υπέρ των δημόσιων νοσοκομείων (εγώ γέννησα στο Έλενα στην Αθήνα) αλλά για το συγκεκριμένο έχω αμφιβολίες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Marygeo δεν έχω ρωτήσει για γιατρό στο νοσοκομείο απλά τα σχόλια και μόνο που έχω ακούσει απο κοπέλες που γέννησαν πρόσφατα ήταν απελπιστικά...! Σήμερα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου οπότε σκοπεύω να το συζητήσω μαζί της. Όσο για τα βλαστοκύτταρα, έχετε δίκιο κορίτσια, το έψαξα λίγο παραπάνω στο internet και ενημερώθηκα πλήρως για το τι ακριβώς συμβαίνει στις δημόσιες και ιδιωτικές τράπεζες, σε δημόσια τράπεζα θα τα δώσω!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κ απο μενα.

ειμαι κ εγω απο το Βολο κ εχω ακουσει διαφορα για το νοσοκομειο...αλλα καλα κ αλλα ασχημα!

εγω προσωπικα κ τα δυο μου κοριτσακια τα γεννησα στην ιδιωτικη κλινικη -Ακεσω- εμεινα πολυ ευχαριστημενη με ολα!!!!! τιμες ,προσωπικο κ ολοκαινουργια δωματια! εχει πολυ κοσμο ...πολλες κοπελες προτιμουνε την κλινικη.

Σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα κ το μωρακι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν απο λιγο διαβασα αυτο το αρθρο.διαβασε μηπως κ σε βοηθησει.

Δωρεάν λήψη και φύλαξη βλαστοκυττάρων από το ΙΑΣΩ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιρειών «ΙΑΣΩ Α.Ε.» και «ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» αποφάσισαν να παρέχουν στους γονείς των παιδιών, που γεννιούνται εντός των Μαιευτικών Τμημάτων τους, δωρεάν λήψη, επεξεργασία και φύλαξη των βλαστικών κυττάρων από το ομφαλοπλακουντιακό αίμα.

Η επεξεργασία των δειγμάτων και η φύλαξη θα γίνεται για οικογενειακή χρήση από τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου «ΙΑΣΩ» με την επωνυμία Medstem Services Α.Ε. στην οποία ανήκει η τράπεζα βλαστοκυττάρων «Cryobanks International Services Athens» που στεγάζεται εντός του «ΙΑΣΩ» και έλαβε διαπίστευση το 2007 από την AABB (American Association of Blood Banks). Η «Cryobanks International Services Athens» είναι η μοναδική τράπεζα φύλαξης βλαστοκυττάρων στην Ευρώπη με τη διαπίστευση αυτή.

Η προσφορά των βλαστοκυττάρων, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Γεώργιος Σταματίου, είναι ένα επιπλέον βήμα μείωσης του κόστους των παρεχόμενων υπηρεσιών. «Θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού διανύουμε μια εποχή όπου οι οικονομικές συνθήκες διαρκώς επιδεινώνονται και η αγοραστική δύναμη της ελληνικής οικογένειας συρρικνώνεται καθημερινά. Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ιδίως για τα μεσαία και τα χαμηλά εισοδήματα» πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος ΙΑΣΩ αποφάσισε να μειώσει περαιτέρω τις τιμές της οικονομικής θέσης νοσηλείας για τους φυσιολογικούς τοκετούς και τις καισαρικές τομές.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας οι τιμές μειώθηκαν κατά 30%. Ενώ στο ΙΑΣΩ (Αθήνας) από 20 Δεκεμβρίου θα ισχύουν νέες μειωμένες τιμές, που θα φτάσουν τουλάχιστον το 15%.

Η προαιρετική φύλαξη βλαστικών κυττάρων από τον ομφάλιο λώρο θα επιβαρύνεται με 766 ευρώ ανά δείγμα.

Zougla.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...