Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου Νο.23 - Για ονειρα γλυκα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιζει να σας το δώσουν τζάμπα και να σας στέλνουν και μια επιταγη στο σπίτι κάθε μηνα :lol::lol:

Αλήθεια.. Εχει καταστραφεί ο κλάδος και παρακαλάνε για μια πώληση οι άνθρωποι...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αληθεια??? μπορω να εχω κατι τετοιο???? καλη φαση!!

ρε αφροδιτη σου γραφω σου γραφω στο τσατ αλλα βλεπω μονο ενα κενο!! παιρνεις τιποτα??

παναγιωτα που το εχεις το τατου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια να πω κάτι σε αυτο το σημείο..

Το πως επιλέγει ο καθένας να ζει στην ζωή του ειναι προσωπική του υπόθεση.

Δεν έχει καμία σημασία το πως είναι το σπίτι του κάθε ανθρώπου.

Ας πουμε η Παναγιώτα ειναι υστερική με την καθαριότητα. Θα μπορούσε όμως να ειναι και αλλιώς. Αυτο δεν αλλάζει τον ίδιο τον άνθρωπο, την ψυχή του δηλαδή…

I rest my case

έλα βρε συμπεθέρα μην τα παίρνεις στα σοβαρά χιούμορ κάνουμε!!!! :roll::roll:

συμφωνώ με αυτό που λες!!!

σας αφήνω, σας φιλώ, η μικρή τρώει δίπλα μου και έχει καταλερωθεί!!!! αλλά μου γελάει!!!

αύριο τα ξαναλέμε.....τώρα είμαστε στην 51 σελ. υποθέτω αύριο το πρωί θα είναι τουλάχιστον στην 61!!!! :shock:

:x

λενα γιαυτο σε παω..κ γω δε φημιζομαι για το γουστο μου :lol::lol::lol:

επισης αυτο με τις μπουγατσες απαραδεκτο..στη αρχη γελασα...αλλα εμτα λεω καταντια.. :(

ρε μη παρετε καινουριο..τζαμπα λεφτα..κατευθειαν χανου τη αξια τους..ειμαια υτης της αποψης..μεταχειρισμενο καλυτερα

παναγιωτα εχεις ταττου??????????ποτε δε μαρεζαν :oops: τι σχεδιο?

εγω δε εδωσα βλαστοκυτ,ηθελα δωρεα αλλα το αμελησα..αλλα αυτο για το παπανικολοαου δετ ο χα ακουσει..καλο...

εφαγα αλλα θελω γλυκο...αλλα οοοοχι..το πρωι εφαγα λουκουμαδες..

Αφροδιτακη πραγματικα το πειραγμα το τραβαει ο απαυτος μου :lol::lol::lol: Στο κουτελο το γραφω ρε γμτ;;;;;;;;;

Α Λενα ελα να σου το δειξω!!!! [smilie=toothy4.gif][smilie=toothy4.gif] Πανω απο το αριστερο κ..λομερι!!!! :lol::lol::lol::lol: Τι λεω Θεε μου σε δημοσιο φορουμ!!!!!!!! χα χα χα!!!!!

Σας αφηνω κοριτσαρες μου.Σε λιγο θα ξυπνησει ο μικρος και θα αρχισει η απογευματινη βαρδια!!!!

Φιλακια πολλα πολλα!!!!

θουλη ναι χανουν πολυ γρηγορα την αξια τους

αλλα κ τα δυο μας μεταχειρισμενα τα πηραμε κ του τολη τωρα ειναι ζητημα αν πιανει 1000 ευρω

τι να το κανεις μετα

μονο τα τελη 300 ευρω

η ασφαλεια αλλα 400 το 6μηνο

το σερβις τωρα που θα βγει κανενα 500αρικο

ασε, δεν τα αξιζει τα λεφτα...

ασε που δεν ξερεις αν ειναι τρακαρισμενο η οχι, πρεπει να εχεις ανθρωπο εμπιστοσυνης να στο δει κ εμεις δεν εχουμε

λεμε για καινουριο γιατι θελουμε να παρουμε ενα μεγαλο, οικογενειακο απο αυτα τα κομπι.

κοιταξα λιγο στη σκοντα εχουν σχετικα καλη χρηματοδοτηση.. θα δουμε

απλα πρεπει να το δουμε τωρα, μην πληρωσουμε το 300αρι για τα τελη

κ ξερεις πως το σκεφτομαι τωρα?? ενα σωρο λεφτα.. μετα την πτωχευση θα μπορουμε να τα δινουμε???

ιδου η απορια!!

αχ μα να μην εχουμε ΤΙΠΟΤΑ στην ακρη?????

ναι ρε καταντια.... την ειπα να μου φερνει ενα ταψι τη βδομαδα, τα περισσοτερα ποιος θα τα φαει????

κ απο εδω κ περα ολο κ ζειροτερα θα ειμαστε, ετσι θα ζουμε στο τελος

εγω θελω να κανω τατου, εχω σκεφτει μεχρι κ το σχεδιο..

παναγιωτα τι σχεδιο???????

να ρωτησω κατι

δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι το ντοπλερ.. :oops::oops::oops:

δεν πρεπει να μου εκανε ο γιατρος μου στον ανασταση

Kalhspera koritsia...

Ida pos milousate gia vlastokitara pio kato, emeis to psaksame arketa auto to thema kai to simperazma htan pos oi idiotikes trepezes einai mia apath...Egw ta dwrisa sthn dimosia trapeza tou Papanikolaou kai den to metaniwnw oute mia stigmh..

Kapia stigmh ida ena dokimanter sthn net to exantas, legotan (to politimo kitaro) apo ekei kai meta arxisa na to psaxnw kai vrika pos polla apo auta pou lene autes oi eteries einai paramithia ths Xalimas...

H akadimia Athinon exei enimerosh gia to kino kathe mera kai sto Papanikolaou exei Tetartes sths 12. Tha sas simvouleva na perasete mia volta apo ekei prhn dosete ta euroulakia sas...

http://exandas.ert.gr/el/geografika/eyr ... mo-kyttaro

Opia endiaferete as diavasei edw..

http://exandas.ert.gr/el/ola-ta-ntokimanter

Συμπεθέρα πουλάμε το δικό μας άμα ενδιαφέρεστε...Με 27.000 ευρώ δικό σας..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ατρακάριστο είναι, άτομα εμπιστοσύνης είμαστε, αλλά τα λεφτά τα θέλουμε μετρητοίς..... :oops::oops::oops::oops::oops:

Τι λες;;;Οικογενειακό αυτοκίνητο είναι, 1800cc, γύρω στα 40.000 χμ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

evi τι κανεις με το θηλασμο????????????ολα καλα?η μαλλον καλυτερα?

αχ λενα εγω το λεω..τωρα ζουμε παραδεισο..ερχονται δυσκολα χρονια..αχχχχχχχχχχχ

καλα αυτες τις μερες νεκρα δουλεια..λογικο να με πεις ενα μηνα πριν τα χριστουγεννα..

καλε σε ενα μηνα εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ερη μου :x:x:x:x Αχ σε σοκαρα η καθηγητρια εεεεεεεεε;;;Να δεις τι λενε οι μαθητες!!!!!

Πανω απο το αριστερο κ..λομερι!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Τι λεω Θεε μου σε δημοσιο φορουμ!!!!!!!! χα χα χα!!!!!!!!!

δλδ Παναγιώτα για να καταλάβω οι μαθητές σου το έχουν δει? το τατού σου στο αριστερό κ....λομέρι? :o:shock::shock::?:?:roll::roll::roll::roll::roll:

βρε τι μαθαίνουν οι μαθητές στην σήμερον ημέρα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

τι λες μωρη συμπεθερα??? :lol::lol::lol::lol::lol:

μεγαλη προσφορα!!!!! να βιαστω να μην τη χασω!! :lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχααχ γεια σου ρε αργυρουλα πολυ γελασα!!!!!

ειδεσ ειδες τι εκπαιδευση προσφερουμε?? του κωλου!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γεια σας..............

ηρθα κι εγω αλλα να πω την αληθεια ειμαι τοσο εξουθενωμενη απο το χθεσινο ξενυχτι.....

τον σπυρο τον ξυπναγα καθε 2 ωρες για φαρμακο.....νευριαζε που τον ξυπναγα,κλαμματα και φυσικα τωρα εγω εχω γινει η κακια και τρεχει στον μπαμπα του για βοηθεια :lol::lol::lol::lol::lol:

τωρα πινω ενα καφεδακι μιας και ο μικρος παιζει με τον μπαμπα του για να παρω δυναμεις για αποψε

αφου να φανταστειτε το μεσημερι δεν κοιμηθηκε,εκατσε μεσα στο δωματιο του,επαιζε και εγω κοιμηθηκα μια ωριτσα

χχαχαχαχα αφροδιτη κ ο αναστασης ετσι κανει εχουν πολυ πλακα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα μου τι κανετε κοριτσι μου??? τι λεει η μικρη???

ελπιζω να ηρεμησες λιγο με τον γ.

αχ δε μπορω αλλο τι πορωση ειναι αυτη που εχει με τη μοσιον!!!

εχει πιει δυο κουτακια ηδη κ συνεχιζει με το τριτο!!!!

ποια μου ελεγε περι χυμων κ χοληστερινης?? :?:?:?

Πεθαίνω με τα σχόλια Αργυρούς και Λένας!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξε...κωλιάστηκα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαριέμαι σήμερα... Να φανταστείτε πόσο, σας λέω οτι ούτε σκούπα δεν έβαλα! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Κορίτσια εγω δεν της δίνω της μικρής Αμίτες. Της στύβω πορτοκάλια καθε μέρα.

Γι' αυτό άλλωστε δεν αρρωσταινει ποτέ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αχαχούχα :geek::geek::geek:

αχχχ ποσο ζηλευω τα παιδακια που τρωνε!!!!!

εγω γιατι να εχω το παιδι της αιθιοπιας???? ε???? γιατι να μην ζηλευει και αυτο το φαγητο????

ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...