Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου Νο.23 - Για ονειρα γλυκα!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αργυρώ ζυγίζεσαι κάθε μέρα?

Καλημέρα συμπεθέρα,......ναι, τρελή ε?!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

τώρα λόγω της μονοήμερης ασθένειάς μου έχασα το κιλό!!!

έχω μια λόξα (ίσως και άλλες δεν ξέρω!!!) με τα κιλά και ζυγίζομαι κάθε μέρα!!!! :?

στις 5.00 ξύπνησες για να είσαι στη δουλειά στις 6.30?!! :o:?

άγρια χαράματα!!!!

θα μεταναστεύσεις τελικά ή όχι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!

Είμαι άυπνη απο το Σάββατο και συνεχίζω! Αν δεν ερχόμουν στη δουλειά το πρωί δε θα ε πείραζε, αλλα ο συνδυασμός με έχει σκοτώσει!

Η μικρή χθες εκτός απο πυρετό είχε και όρεξη για κουβέντα! Τσακωθήκαμε και ησυχάσαμε στο τέλος!

Και γω το ίδιο κάνω με τον Παν. Τσακωνόμαστε μπροστά το παιδί και η μικρή μας τη λέει! "Όχι μαμα μη"!

Δεν υπάρχει πιο άθλια πράγμα απο το να τσακώνεσαι μπροστά στα παιδιά.

Δε φωνάζουμε όταν τσακωνόμαστε, πιο πολύ γκρινιάζουμε και αλληλοκατηγορούμαστε, αλλά και αυτό αρκεί. Η μικρη τα καταλαβαίνει όλα!

Και γενικά Γιώτα σε καταλαβαίνω! Και μεις ο,τι προβλήματα είχαμε στα 22 εξακολουθούμε να τα έχουμε και τώρα στα 30φεύγα, γιατί τελικά ο ανθρωπος ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!

:evil::cry:

Σιισακι κουραγιο..σε νιοθω..μια απο τα ιδια και εμεις με τις αρρωστιες..μια ευδομαδα παμε παιδικο..2 καθομαστε σπιτι...γλεντια τρελλα ε;;;;

κουραγιο ρε συ..

Παντως αφου ιατρικα υπαρχουν λυσεις γιατι σου κανουν τετοια νουμερα για το δευτερο και σε στεναχωρουν..και αντε οπως ειπες η μαμα σου το καταλαβαινω..

ΟΚ δεν αντιλεγω σε νοιαζονται σε πονανε..αλλα με λιγη προσοχη, λιγο κανακεμα λιγο περιποιηση ολα πιστευω θα πανε καλα.

Αργυρουλα μουυυυυ..π[ερατσικα ρε συ..πολυταλαιπορεισαι ετσι

Αργυρώ μου εγώ θέλω να μεταναστεύσω χθες! :D

Ο Β όμως μου λέει οτι δεν μπορεί να ειναι μακριά απο το παιδί τόσο καιρό και τέτοια.. Του λέω ότι για να αλλάξουμε την ζωή μας πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες. :|

Το προχωράει αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Δεν φταίει ο ίδιος πάντως για την καθυστέρηση..

Βλέπεις ο πεθερός μου όταν πήγε το 60 στον Καναδά, άλλαξε το ονομά του σε Con Argi.. :lol: Και έτσι ο αντρας μου στον Καναδά ονομάζεται Angelo Argi.. :D Τρέχει λοιπον τώρα να αλλάξει το Καναδικό όνομα με το κανονικό του, ώστε να μπορέσουμε κ εμείς να πάμε. Εχουμε μπλέξει με την διπλή ταυτότητα και τις δυο τελείως διαφορετικές νομοθεσίες των 2 χωρών..

Εν τω μεταξύ στο Τορόντο για να αλλάξεις όνομα πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος 12 χρόνια!

Έχουνε σπάσει λίγο τα νεύρα μας και μας πηγαίνουν σαν μπαλάκι από την πρεσβεία στο εξωτερικών και τουμπαλιν..

Σημερα εισαι καλύτερα ετσι? Εγώ σήμερα έχω τρομερό στομαχόπονο..

Αθηνά ξέχασα να σου πώ για το σπαθόλαδο, εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, όχι από την 1η μέρα αλλά μετά την βδομάδα άρχισα να βλέπω αισθητή διαφορά.

Αναστασία ναι κι όμως μου λείπει, 1 χρόνο και κάτι κοιμόμασταν μαζί αγκαλίτσα....

Αργυρώ έγινε τελικά καμιά τρομοκρατική επίθεση?

ο αντρας μου στον Καναδά ονομάζεται Angelo Argi.. :D Σημερα εισαι καλύτερα ετσι? Εγώ σήμερα έχω τρομερό στομαχόπονο..

άντε ρε συ συνονόματος ο άντρας σου!!!! :roll::roll::roll::)

είχα πονοκέφαλο πήρα χαπάκι και τώρα είμαι καλύτερα, πολύ καλύτερα από χθες, μπορώ και αντέχω και τα παιδιά, που χθες δεν μπορούσα με τίποτα!!! ...... περαστικά και σε σένα... :x

Αργυρώ έγινε τελικά καμιά τρομοκρατική επίθεση?

όχι ακόμη!!! :roll: , αλλά έχουν κλείσει μεγάλους σιδ. σταθμούς, βρήκαν ύποπτη βαλίτσα κ.λπ.....μιά χώρα σε συναγερμό...για να μην βρίσω τους υπεύθυνους και κατηγορηθώ για ρατσισμό!!!! :evil::evil:

Και γω το ίδιο κάνω με τον Παν. Τσακωνόμαστε μπροστά το παιδί και η μικρή μας τη λέει! "Όχι μαμα μη"!

Δεν υπάρχει πιο άθλια πράγμα απο το να τσακώνεσαι μπροστά στα παιδιά.

Δε φωνάζουμε όταν τσακωνόμαστε, πιο πολύ γκρινιάζουμε και αλληλοκατηγορούμαστε, αλλά και αυτό αρκεί. Η μικρη τα καταλαβαίνει όλα!

συμφωνώ πολύ άθλιο, εγώ αν ερχόμαστε σε αυτή την κατάσταση, σηκώνομαι και φεύγω και λέω πολύ ήρεμα ότι θα το κουβεντιάσουμε μόλις τα παιδιά πάνε για ύπνο!!!!

εδώ ρε συ καταλαβαίνει ο Λουκάς, που εμείς μιλάμε αγγλικά!!!! δεν θα καταλάβει η Χαριλίνα σου, που όλοι μιλάτε την ίδια γλώσσα!!!

τα πιτσιρίκια όλα τα καταλαβαίνουν και όλα τα διαισθάνονται για αυτό θέλει προσοχή.....

Φεύγουμε αν και βρέχει!!! γκρρρρρ....... (όπως λέει και η Χρύσα!!!)

καλημερα σας κοριτσαρες,,

κ μενα εχει τρελο βηχα..φλεματοβηχα..κ ξυπνησε στις 6 κ κλαμααααααααααααα

κ τελικα ειχε μυξες..αλλα μια ωρα υπνου εχασα :(

σισσιω να δωσεις χαιρετισματα στη ρουλα ..δηλ δευτερο παιδι δεν???????? :roll::( αφου υπαρχει τροπος..

γιωτα σε 5 γιατι????κ σταματα να σκεφτεσαι το διαζυγιο..αχ μια μερα πηγα στο κοσμος..κ ειδα ενα ζευγαρι να μαλωνει κ ουρλιαζαν..κ το κοριτσακι τους εκλαιγε..ποσο το λυπηθηκα..δε λεω οτι εγω δε θα το κανα ποτε..αλλα τι φταινε τα καημενα ρε...

σες απο τωρα εχεις εμετους??????????/ελα ρε..εισια απιστευτη..απαππααπ

ερη ωραια φωτο..πανοραμικη..

αργι καλε μη ζυγιζεσαι καθε μερα...

νατασουλα κ ιουλια δηλ το φρικασε ειναι με σπανακι κ μαρουλι????????δε εχω φαει.. :shock:

λινακι κριμα που δε σε γνωρισα...ελπιζω next time

ελενη κανεις κ γυμανστικη???????????? :lol:

αναστασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιαααααααααα

σημερα λεω να κανω λουκουμαδες..ελα να σε κερασω να βαλεις κανα κιλο :lol::lol::lol:

παιδια ειναι πολυυυυυ αδυνατη λεμεεε

λενα φιλια στο γιγαντα ανασταση

φρα παλι τρεχεις καλε??????????????

γωγω πως παει το πακεταρισμα???????

αθηνα που εισια???????????????

βικυ?μπεμπουλης????????/

η συμπεθερα δε ρωταω..θα κοιμαται :lol::lol::lol:

σημερα παει κ στο γιατρο..

παναγιωτα κ αφρο απον...

φιλια...

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.....Τι κάνετε;;;Εγώ έχω νεύρα, αρπαχτήκαμε με το Γιώργο σήμερα και χθες και του κάνω μουτράκια..... :lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά ξέρετε τι μου λέει "Οτι και να κάνεις, εγώ δε σε χωρίζω"..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια χθες το βράδυ η μικρή είχε μια γκρίνιαααααα...Μες στη μίρλα ήταν.... :twisted::twisted::twisted: Δεν άντεξα σε κάποια φάση και της φώναξα δυνατά "Ιωάνναααααααααα"....Και έβαλε τα κλάματα..... :cry::cry::cry::cry::cry: Το μετάνιωσα αμέσως..... :oops::oops::oops::oops:

Ερη τι φώτο είναι αυτή μωρή που έβαλες;;;Χάλια είμαι.... :twisted::twisted: Σαν χαζοχαρούμενη...Είναι μια από τις πολλές φορές προφανώς που καρτιόμουν να μην κατουρηθώ στα γέλια....,. :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα γιατί έβαλες μόνο τις μουτσούνες μας;;;;;; :lol::lol:

Σισσάκι πολύ γελασα με το σχόλιο σου για Λένα και Νατάσα.... :lol::lol::lol::lol: Περαστικά στο Χαριλινάκι ρε...... :(:(:( Για πες για τον μπέμπη της Ρούλας....Τέλειος ε;;;Άντε να της ζήσει...Φυσιολογικά γέννησε;;;;;

Μην απογοητεύεσαι ρε....Με κατάλληλη θεραπεία στη 2η εγκυμοσύνη όλα θα πάνε τέλεια.... ;);)

Χρύσα αυτό είναι το πρόβλημα της πεθεράς;;;Ότι δε θα αποταμιεύετε;;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Δε της λες να πάει να....... :evil::evil::evil:

Μπεμπούλης πάλι άρρωστος ο Σπυράκος;;;;; :shock::shock::shock:

Λινάκι μου τα φιλιά μου σε σενα και το Σοφάκι.... :x:x

Συμπεθέρα και Νατάσα είστε μεγάλα σούργελα......

Θου εσύ που είσαι της πίτσας, ένα θα σου πω...Παίρνει ο άντρας μου πίτσα Hut και εγώ παραγγέλνω Ceasar's.... :shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Αρτζι πίναμε μπυρίτσες,ναι.... :D:D:D Σιγά καλέ τι θα πάθουμε με μια μπυρίτσα;;;;;; :lol::lol::lol:

Ιουλία καλό μάθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φρανιτάκι μου τι κάνετε;;;;;; :x:x:x

Α, δε σας είπα...Χθες μάλλον ήταν η τυχερή μου μέρα...Ήρθε το απόγευμα πάλι ο μπίχλας, αλλά δυο λεπτά πριν είχε έρθει ένας άλλος συνάδεφος και είχε πιάσει τη θέση...Οπότε, τη γλίτωσα!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

σισσιω να δωσεις χαιρετισματα στη ρουλα ..δηλ δευτερο παιδι δεν???????? :roll::( αφου υπαρχει τροπος..

Θα δωσω Θουλάκι σημερα που θα μιλήσουμε!

Όσο για 2ο παιδί φυσικά και θα κάνω, απλώς ξέρω απο τώρα οτι και την 2η εγκυμοσύνη μου θα μου τη βγάλουν ξινή. Ιδιαιτέρως ο καλός μου αντρούλης! :evil::evil::evil:

Αργι, αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Να λέμε θα το συζητήσουμε αργότερα. Είναι όμως και στο χαρακτήρα. Ευτυχώς τσακωνομασατε σπανιως στο σπίτι, όχι γιατι δε βρίσκουμε λόγους. Είμαστε ένα τυπικότατο ελληνικό ζευγάρι :roll::roll::roll: , απλώς προτιμώ να μην του μιλαω οταν με ξενερώνει, παρά να χαλάω τη ζαχαρένια μου. 8-)

Γωγούλα αυτό είναι το κακό. Οτι μετά το μετανιώνουμε, αλλα μετα δε μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Παντως ελαφρυντικά μας δίνω. Είμαστε άνθρωποι, όχι υπεράνρθωποι, οι περισσότεροι τουλάχιστον! :);)

Όσο για την ενδεχόμενη 2η εγκυμοσύνη μου. Δεν αγχώνομαι εγώ, οι δικοί μου αγχώνονται και μου τη σπάνε. Τί να πω... Δε γουστάρουν μάλλον να με βλέπουν χαλαρη... :roll::roll::roll:

Η Ρούλα γέννησε φυσιολογικα και σχετικα γρήγορα. 12:15 το μεσημέρι. Της τον τράβηξαν με βεντούζα όμως, γιατί ήταν ψηλά και δεν κατέβαινε. Καθόλου δεν φάνηκε οτι τον είχαν τραβηξει. Είναι ένας κούκλος, γεννηθηκε 3400 και τα υπόλοιπα θα σας τα πεί η ίδια!! χεχε ;)

καλημερα τωρα ξυπνισα .

αργι μου και εγω καθε μερα ζυγιζομαι :?

τελικα ηταν το βραδυ των τσακωμων.......

και εγω εκανα κατι εχθεσ και νευριασε και δεν του ειπα και σηγνωμη ......θα μου το κραταει ακομα ..... :?

παναγιωτα το σε 5 χρονια ειναι διορια για να κανετε και δευτερο παιδι? :lol::lol::lol::lol::lol:

ερι μου να κανονισουμε οταν μπορεισ για να παιξουν τα μικρα και να πιουμε καφεδακι ;)

περαστικα στα παιδακια .

σισσιω λες θα πτωχευσουμε?

λετε κοριτσια??????????/πολλοι βγαζουν τα λεφτα τους παντως.. :roll::roll:

είναι το μόνο σίγουρο

οι περισσότεροι "μεγάλοι" ΟΙκονομολογοι το βλέπουν στο 2ο με 3ο τρίμηνο του 2011

Θα ανακοινωθεί επίσημα έτσι?

Αν θες τη γνώμη μου θεωρώ ότι ήδη πτωχεύσαμε και απλώς το τραβάμε παρα πίσω

είναι το μόνο σίγουρο

οι περισσότεροι "μεγάλοι" Οικονομολογοι το βλέπουν στο 2ο με 3ο τρίμηνο του 2011

Θα ανακοινωθεί επίσημα έτσι?

Αν θες τη γνώμη μου θεωρώ ότι ήδη πτωχεύσαμε και απλώς το τραβάμε παρα πίσω

Όσο για τις καταθέσεις δεν νομίζω να χάνονται

Απλώς θα υποτιμηθεί το ευρώ και έτσι θα χάσουν κάποια αξία.

Οπότε και στο σπίτι να κρατήσεις λεφτά πάλι το ίδιο δεν θα είναι :roll: ??

Πάλι καλά που δεν έχουμε τίποτα στην άκρη.

Να είχα άγχος και γι αυτό δεν θα το άντεχα

Η πάυση πληρωμών βέβαια επιφέρει πολύ άσχημα πράγματα πχ παιδεία-υγεία μηδέν (λες κα τώρα τα έχουμε μια χαρά)

Και σημειωτέον μια πτώχευση οκ θα ήταν η λύση και να ξεκινήσουμε από την αρχή όπως έγινε στην Ισλανδία και στην Αργεντινή αλλά... στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα..

Αν δεν ξεπληρώσουμε το χρέος μας υπογράψαμε ΄χασιμο της εθνικής μας κυριαρχίας..

Οπότε..

Πολλά είπα πάλι με έπιασε λογοδιάρροια

Μάρθα το φρικασέ γίνεται και με σκέτο σπανάκι και με σκέτο μαρούλι και ανάμεικτα και μπορείς να βάλεις και διάφορα άλλα χορταρικά. Εμένα επειδή δεν μου πολυαρέσει το σπανάκι βάζω μέσα και μαρούλι για να σπάει η γεύση. Και με σκέτο μαρούλι γίνεται πάρα πολύ νόστιμο εγώ το κάνω με κατσικάκι στο φούρνο και είναι φανταστικό

Χρύσα κρίμα ρε συ τόσο νωρίς αρχίσανε οι αναγούλες :twisted::twisted::twisted:

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι θα πτωχευσουμε

Καλέ κορίτσια βρισκόμαστε ήδη σε κατάσταση ελεγχόμενης πτώχευσης.....Εγώ πάντως δεν αγχώνομαι...Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει...Δηλαδή αν τρομοκρατηθώ θα αλλάξει κάτι;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Χρύσα ούτε εγώ έχω λεφτά στην άκρη..Οπότε δε με νοιάζει..... :lol::lol::lol:

Α, κορίτσια ακούστε σκηνικό...Ήταν ο άντρας μου με έναν μεγαλοδικηγόρο γνωστό του και τον ρωτούσε αυτός τον Γ αν θα πτωχεύσουμε, γιατί έχει κάτι οικονομίες στην άκρη και δεν ξέρει τι να κάνει..Και του λέει ο άντρας μου "Καλά, πλάκα μου κάνεις;;;Ο πατέρας σου ήταν από τους μεγαλύτερους δικηγόρους στην Ελλάδα και έχεις απλώς κάτι οικονομίες;;;" Και του λέει ο δικηγόρος, "κι όμως...Δεν έχω πολλά στην άκρη...2-3 εκατ. ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!" :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μετά τον ξεχέζεις τον τύπο, ναι ή όχι;;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil: Και του λέει ο Γιώργος ειρωνικά "Ε, λίγα είναι..Παρτα και κρύφτα στο μαξιλάρι σου"..... :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι να της δώσεις τις ευχές μας.....

Αφρο μου και Μαρία.... :x:x:x:x:x:x:x

ΘουΘου είχα μαζέψει τα περισσότερα γυαλικά, αλλά χθες δεν πρόλαβα με τη σκατοδουλειά...Ευτυχώς πήγε ο κουνιαδούλης μου ο νοικοκύρης σπίτι και μου πακετάρισε τα υπόλοιπα....Πόσο τον αγαπώ τον κουνιάδο μου..... :x:x:x:x:x:x:x

σισσιω λες θα πτωχευσουμε?

λετε κοριτσια??????????/πολλοι βγαζουν τα λεφτα τους παντως.. :roll::roll:

Θούλη μου αν θες τη γνωμη μου έχουμε ήδη πτωχεύσει. Δεν ξέρω αν κανω καλα που το λέω δημοσίως, αλλά Εθνικοι πόροι για φέτος και το 2011 δεν υπάρχουν. Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων υποχρηματοδοτείται (ο,τι πληρώνεται πληρώνεται απο το ΕΣΠΑ μόνο)

Και σε λίγο οι εργολαβίες θα κλείνουν η μία μετά την άλλη.

Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετει η κυβέρνηση σε βάρος μας, αλλά προκειται να περάσουμε μεγάλη οικονομική εξαθλίωση. ρωτα θα την πληρώσουμε οι Δημ. Υπαλληλοι και μετα ο Ιδιωτικός τομέας. Πέρα απο την ανεργία θα χαούν και πολλά θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων.

Ουφ!!! Σόρι! :cry::cry::evil::evil::x:x

Καλημερααααααααα!!!!!

Νομιζω οτι πανε να μας τα φανε ολα (λεφτα,δικαιωματα) και μετα να μας γυρισουν στη δραχμή οποτε να μεινουμε με 3,60 κυριολεκτικα. :(:(

Ας ανεβασω ομως καμια φωτο απο τον καφε οσο ακομη μπορουμε να πηγαινουμε!!!!! :D:D:D:D

Θούλη μου αν θες τη γνωμη μου έχουμε ήδη πτωχεύσει. Δεν ξέρω αν κανω καλα που το λέω δημοσίως, αλλά Εθνικοι πόροι για φέτος και το 2011 δεν υπάρχουν. Το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων υποχρηματοδοτείται (ο,τι πληρώνεται πληρώνεται απο το ΕΣΠΑ μόνο)

quote]

Το επιβεβαιώνω εγώ που εργάζομαι για τα προγράμματα ΕΣΠΑ

Ίσχυε 75% πόροι Ευρ. Ένωσης 25% Εθνική Συμμετοχή.

Εθνική συμμετοχή για το 2011 δεν υπάρχει.

Μας το έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα εδώ τα αφεντικά μας γι' αυτό και είμαστε και απλήρωτοι 3 μήνες και ενώ έχουμε προσληφθεί κανονικά και εργαζόμαστε από 01/09/2010 δεν έχουμε υπογράψει σύμβαση από το φόβο ότι τελικά δεν θα έχουν λεφτα να πληρωθούμε και θα τους κυνηγάμε (ναι καλά)

Το Υπουργείο Οικονομικών τα έχει παγώσει όλα.

Εδω το ξεπερασανε γιατι σκεφτηκανε οτι τοσο ωραιες που ειμαστε και με τετοια "μπουστοι" που διαθετουμε ολο και καποιος θα βρεθει να μας παρει στη δουλεψη του!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

post-8031-13873935552623_thumb.jpg

Εδω οι χαχες-κυριολεκτικα ομως- της παρεας!!!!Η Γωγω και εγω.Μαζι πρεπει να παμε σινεμα σε ταινια ιρανικη!!!!Θα μας πεταξουν στο 10-λεπτο έξω!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

post-8031-13873935554401_thumb.jpg

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...