Μετάβαση σε περιεχόμενο

βαπτιση διδυμων αγοριων θεμα


zetoyla

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου οπως φαινεται κ απο τον τιτλο εχω διδυμακια αγορακια κ θα τα βαφτισουμε τελος απριλιου αλλα ψαχνουμε θεμα κ επειδη ειναι κ διδυμα ειναι οντως ενα θεμα.

Βασικά μας αρεσε παρα πολυ με την μια νονά να κανουμε με τον winnie the pooh κ την παρεα του που εχει τελεια χρωματα αλλα κ μας αρεσει πολυ κ μαλιστα τους εχω παρει κ πολλα πραγματακια απο αυτον κ θα τους φτιαξω κ το δωματιο τους καπως ετσι. Βρηκαμε μονο προσκλητηρια με τον αρκουδακο κ την παρεα του αλλα απο τα υπολοιπα? Ξερει καμια σας κανενα σαιτ με τετοια πραγματα γιατι το εψαξα πολυ αλλα δεν βρηκα κατι με τον συγκεκριμενο.

Δεν θελω να κανω με πειρατες κ πριγγιπα παρολο που μ αρεσει γιατι εχουν κανει ολοι ακριβως αυτα.

Οτι βοηθεια καλοδεχουμενη. Η αν ξερετε καπου που θα μπορουσα να βρω κατι που να χει σχεση με ντισνευ αλλα να τα βρω ολα κ μπομπονιερες γιατι δεν εχω δει καπου

ευχαριστωωωωωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν κάτι βρήκα, δεν ξέρω αν τα έχεις δει και επειδή είμαι ασχετη και δεν ξέρω να βάζω λινκ στα γράφω έτσι:

eshopgamou.gr στην κατηγορία στυλο με φώς

boboniera4u.gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να στε καλά κοριτσια μου. Δεν ξερω τι μου γινεται. ΜΕ την κορη μου ηταν ευκολα ενω τωρα εκτος του οτι ειναι κ δυο μωρα κ εχω χασει το μπουσουλα γιατι δεν ξερω πως γινεται η βαπτιση διδυμων αλλα δεν ξερω κιολας αν κανουν ενα θεμα κ τι να τους κανω. Και οι νονες μας ρωτανε εμενα κ εγω αυτες χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ζετουλα ενταξει στην βαφτιση των διδυμων σιγουρα εχεις περισσοτερο τρεξιμο απ'οτι σε ενα παιδακι ..Νομιζω οτι γενικα οταν βαφτιζουν αδερφακια ακολουθουν ενα θεμα κ για τα δυο παιδια , φαντασου το αναποδο πως θα φαινοταν ..Συνηθως το θεμα το αποφασιζουν οι γονεις αν ομως εισαι φιλεναδα κ γενικα εχεις θαρρος με τους νονους-νοναδες μπορειτε να το αποφασισετε κ μαζι ..

Εμεις ακολουθησαμε ενα θεμα τοτε στις κορες μου , την Ανοιξη ..λουλουδακια πεταλουδες παντου πασχαλιτσες κτλ .

Στην διαθεση σου αν θελεις πληροφοριες για το μυστηριο το πως κ τι στα διδυμα μιας κ το περασαμε απο πρωτο χερι ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εμείς στην βάφτιση είχαμε ένα θέμα, πεταλούδες!! Ηταν εύκολο όμως γιατί οι νονές είναι αδερφές και τα κάναμε όλα κοινά!

Αν θες μπορείς να κάνεις ένα θέμα με παραλαγές π.χ. κανείς για τον ένα γουίνι και για τον άλλο τον τίγρη

Νομίζω πως το κοινό θέμα βοηθάει περισσότερο στην επιλογή κάποιον πραγμάτων όπως μπομπονιέρες, προσκλήσεις κ.λ.π.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι βρε κοριτσια καθε πληροφορια για την διδυμοβαφτιση οχι απλως δεκτη αλλα θα περιμενω πως κ πως να μου πειτε.

Κ εμενα μου αρεσε γενικως να κανω του γουινι κ την παρεα του μιας κ εχει κ τον τιγρη κ το γαιδαρακο κ το γουρουνακι κ εχει κ ωραια χρωματα αλλα το κακο ειναι οτι δεν βρισκω να συνδιασω καμια μπομπονιερα κ δεν θελω να δωσω κ ενα σωρο λεφτα. Φανταζομαι οτι σ αυτα που φτιαχνουν χειροποιητα κατι θα μπορει να γινει αλλα το θεμα ειναι κ ποσο θα θελουν. Στην κορη μου κ εγω ειχα νεραιδουλα για θεμα κ ετσι ηταν πολυ ευκολο μιας κ ειχα στολισει τα παντα με νεραιδουλες κ τετοια. Δεν με ανχωνει τοσο ο στολισμος γιατι κατι θα βρω για τον στολισμο αλλα δεν υπαρχει μπομπονιερα κλαψ κλαψ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατον αλλά θα μπορούσες ίσως να ρωτήσεις στο τυπογραφείο που θα κάνεις τις προσκλήσεις αν μπορούν να σου τυπώσουν πάνω σε κουτάκια εικόνα ανάλογη με το προσκλητήριο!

Τα κουτάκια μπορείς να τα παραγγείλεις εσύ απο το ιντερνετ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο εμενα βρε ζετουλα για μπομπονιερες ξερεις τι σκεφτηκα ? Μπορεις να παρεις τα μικρα αρκουδακια γουινι,γουρουνακι,τιγρη κτλ και να βαλεις απανω τα κουφετα , ετσι φτιαχνεις κ μονη σου την μπομπονιερα . Ισως θα μπορουσες για παραδειγμα για γλυκο να βαλεις ενα βαζακι μικρο με μελι απο το θεμα του γουινι ..Στο στολισμο δεν ειναι αναγκη να εχεις παντου τις φατσες του γουινι ισως σε καθε τραπεζι να υπαρχει το χρωμα του αναλογου ηρωα ..Για παραδειγμα για το γουρουνακι το ροζ φουξια , για τον Γκαρη το μπλε με το μωβ , για τον Τιγρη το πορτοκαλι κ για τον Γουινι το κιτρινο ..Λεω τωρα εγω ιδεες δεν σημαινει οτι θα το κανεις οπωσδηποτε ..Επισης επειδη μου φαινεται καλα λες λιγο δυσκολο να συνδιασεις κ μπομπονιερες κ στολισμο κ προσκληση με το συγκεκριμενο θεμα ισως μπορεις να κανεις κατι πρωτοτυπο ..Πχ υπαρχουν σημειωματαρια με τον Γουινι κ την παρεα του με λιγες σελιδες ..Μπορεις να κανεις μια τετοια προσκληση με καθε σελιδα κ πληροφορια για το μυστηριο , τους γονεις , τυχον στοιχακια που γραφουμε σε προσκλησεις ..

Αν μου ερθει τιποτα αλλο στον εγκεφαλο θα σου πω ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσια μου ειστε πολυ καλεςςςςςςςςςςς. Σκεφτομουν να παραγγειλω τα προσκλητηρια που βρηκα απ το ιντερνετ με τον γουινι κ την παρεα του μιας κ ειναι πολυ φτηνες οταν ειναι η ωρα κ να φτιαξω οπως λετε τις μπομπονιερες. Βρηκα στο ιντερνετ πριν αυτες τις σωληνες με τον φελό κ σκεφτομαι να παραγγειλω τετοια κ να τα γεμισω με πολυχρωμα κουφετα κ σμαρτις κ κορδελες στα χρωματα αυτα κιτρινο κοκκινο κ τετοια κ αν βρω στα τζαμπο που φανταζομαι θα χει μικρουλια μπρελοκ η πολυ μικρουλια διακοσμητικα γουινι κ την παρεα του, Πως σας φαινεται?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α κ απο τιμες εδω που εψαξα λιγο κ σ εμας για να παρω μια μπομπονιερα της προκοπης θελω γυρω στα 2.40

ενω αν την φτιαξω παει το μπουκαλακι αυτο 0.60 κ κανει η σακουλα με τα χρωματιστα κουφετα 5 κιλα 7 ευρω ε κ οι κορδελες κ ενα διακοσμητικο υπολογιζω γυρω στα 1,90 ολα κ θα ναι ομορφη φανταζομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν δεν μπορέσεις να βρείς διακοσμητικά ή μπρελοκ γουίνι μπορείς να πάρεις μικρά φύλλα με αυτοκόλητα και να τα βάλεις ρολό μέσα στα μπουκαλάκια! Τα παιδάκια τρελένονται για αυτοκόλητα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γκουντ μορνινγκκκκκκκ εβρι μπαντι!! Καλημέρα κορίτσια μου. Επιτέλους σήμερα μετά από πολλές μέρες δεν χρειάστηκα αποσυμφοριτικο  μύτης και χάπια για να μπορώ να λειτουργώ. Την πάτησα άσχημα με κρύωμα και ήμουν κρεβατωμενη.  @Elli13 αρχηγέ μου λιωνωωωω. Λιωνωωωω. Είδα την φωτό και συγκινήθηκα πολύ...αυτό το πλασματακι το ξέρουμε από όταν ήταν κύτταρο ακόμη..αχ υπέροχα συναισθήματα ❤️.  Διάβασα ότι μπόρεσα. Καλή επιτυχία @marinamanoulitsa ξέρω ότι είσαι ένα βήμα πριν το όνειρο σου! Πιστεύω δε σένα και σε αυτόν τον μήνα!  @Kate1992 χαχαχα πέθανα με το σχόλιο σου!! Ναι μαρή εσένα περιμένω εννοείται και βέβαια θα σε πιεσω να μείνεις έγκυος χθες για να πάρω και εγώ σειρά! Χαχαχ κανόνισε την πορεία σου. Μόνο αυτό σου λεω!! @Mpourmpouloεμείς τα λέμε φυσικά και εκτός, αλλά σου στέλνω και από εδώ μια ❤️🤗 @marilouuκαλή σου επιτυχία κορίτσι μου!! Όλα θα σου πάνε υπέροχα ❤️.  @Elk μου αγαπημένη δεν ξέρω κάτι γι αυτό που είπες..όμως σου στέλνω μια ❤️. Τόσο καιρό οπότε μπαίνω πάντα βλέπω πόσο βοηθητική είσαι απέναντι σε όλες μας εδώ! Πάντα εδώ για τις απορίες μας!!    Εγώ κορίτσιαπ μου σήμερα θα πάω για έναν δεύτερο υπέρηχο. Την Δευτέρα ήταν η 7η μέρα του κύκλου μου και είχα ένα ωοθηλακιο 15 χιλιοστά . Αυτή τη φορά ίσως να μη με έπιασε καλά η κλομιφαινη και λόγω κρυωματος. Πρώτη φορά συμβαίνει να κάνω με χάπια μόνο ένα ωοθηλακιο! Ο γιατρός προγραμμάτισε την σπερματεγχυση για την Μ.Δευτερα.  επειδή όμως εγώ αγχώθηκα ότι μπορεί μέχρι τότε να σκάσει ζήτησα να με ξαναδεί και σήμερα θα ξαναπάω. Αγχώνομαι μην τυχόν και γίνει η ωορηξια μου την Κυριακή που είναι κλειστά τα κέντρα και δεν προλάβω να κάνω την σπερματεγχυση 
    • Καλημέρα! Να ακούσετε το γιατρό σας! Με το καλό το μωράκι σας και μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι!
    • Καλημέρα σου! Να ακούσεις τον γιατρό σου, όσο δύσκολο κι αν είναι! Εννοώ στο να κάνεις υπομονή! Να ξέρεις γενικά θα έχεις άγχος αν όλα πηγαίνουν καλά! Κι αν κάτι δεν πάει, όπου και το απευχομαι, δεν είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάτι! Το ότι είναι πίσω στις μέρες δεν σημαίνει απολύτως κάτι κακό! Μπορεί να είχες καθυστερημένη σύλληψη! Κάνε υπομονή και την προσευχή σου και σε 2 εβδομάδες να πας να δεις το παιδάκι σου και σου εύχομαι όλα να είναι καλά!!
    • Καλημέρα κορίτσια!! με το καλό κορίτσι μου καλή αρχή και αυτήν η φορά να είναι η τυχερη σου 🙏
    • Είναι να έχεις την κάμερα στο χέρι όλη την ώρα για να μείνουν οι συζητήσεις 😂😂😂 νομίζω είναι η πιο ωραία τους ηλικία…. Γιατί καταλαβαίνουν και αυτά ότι επικοινωνούν και προσπαθούν να μας εντυπωσιάσουν κάθε μέρα και πιο πολύ! Ε μωρέ και καβγάδες στο παιχνίδι είναι…εμένα μαλώνει με τον άντρα μου.,, μαμά ο μπαμπάς μου είπε αυτό μαμά ο μπαμπάς δεν μ αφήνει να πάρω το παιχνίδι… ειλικρινά νομίζω ο άντρας μου έγινε πιο μικρός από το παιδάκι μας 😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...