Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζονυχτίου Νο 21!!!!!-για περισσ. ύπνους!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Μα τι κακός άνθρωπος που είσαι ρε Λένα!!! Μοιρασε δώρα στο λαό!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Χθες δεν κοιμηθηκα καλά. Τωρα που η μικρη είναι άρρωστη κοιμόμαστε όλοι μαζί. Τί κοιμόμαστε δλδ... ό,τι προλαβαίνουμε. Τες πα

Σηκώθηκα το πρωι με ένα μαλλί του στυλ "πατημένη κατσαρίδα"!!

Τι άλλα; Δεν έχω άλλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 991
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερούδια κοριτσάρες μου! :D

Μπεμπούλης, σιδερένια η μανούλα σου και περαστικά σε 'σένα! Τον Ιανουάριο... :shock: Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία! :? Πολλά μπράβο στον Σπυράκο!!! Είναι αστέρι και μας έχει βάλει σε όλους τα γυαλιά!!!!! ;)

Αθηνούλα, και πάλι να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!!!! :D Εύχομαι υπέροχους θηλασμούς, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!!!!! Να μας τη φιλήσεις!!!

Λένα μου, εύχομαι να γίνει το συντομότερο δυνατό η επέμβαση, για να τελειώνετε και να ησυχάσετε! Υπάρχει κι ένα σπόρι που περιμένει να σας βρει!!! :lol:;)

Σισσάκι, περαστικά στο Χαριλινάκι!!! :(

Aργυρούλα, καλημέρα! :D

Αθηναίες, κανονίζετε καφεδάκι χωρίς εμένα??? :( Δε ντρέπεστε καθόλου??? :P Καλά, εσείς θα χάσετε!!! :P Αυτή την Παρασκευή, σίγουρα δε θα μπορώ, γιατί έχουμε επέτειο γάμου :D θα έχουμε και φιλοξενούμενους στο σπίτι... Αδύνατο!!! :(

Χθες, μαζί με τη γυναίκα, κάναμε το σπίτι λαμπίκο! :D Μεγάλη ευχαρίστηση πήρα! Στρώσαμε και τα χαλιά μας (όχι σε όλο το σπίτι) και πολύ το χάρηκα! Μέχρι και τον καναπέ έπλυνα ολόκληρο στο πλυντήριο!!! :lol: Έλαμψε!!!

Σήμερα πρέπει να τρέξω για κάμποσες δουλίτσες και το απόγευμα θα έρθουν τα κουνιάδια!

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες! I 'll be back!! :D

Καλημέραααα!!! Αντε Πέμπτη σήμερα, έρχεται Σαββατοκύρακο!

Θα έχει και τέλειο καιρό, θα προσπαθήσω να απολαύσω αυτές τις τελευταίες (?) λιακάδες.

Μπεμπούλη τελικά ποιο είναι ακριβώς το θέμα με το χεράκι σου? Εχει γίνει διάγνωση ή ακομη το ψάχνεις?

Καλημέρα σε όλες κορίτσια, συμπεθέρα τι ώρα ξυπνάει δηλαδή η Ρέα? Δεν ξανακοιμάται μετά?

Καλημέρα κορίτσια!!

Τι κάνετε???

Λοιπόν πρώτη φορά είχα περάσει πανελλήνιες σε στρατιωτική σχολή και δεν πήγα.

Βεβαίως και τώρα δεν θα με χαλούσε να είχα ένα σίγουρο μισθό και όχι να παλεύω με μπλοκάκια και ΤΕΒΕ στο ΤΕΙ με συμβάσεις κλπ κλπ.

Αλλά μόνο γι'αυτό. Τις μεταθέσεις πολύ τις φοβάμαι..

Βέβαια δεν θα είμασταν μαζί με το Γ γιατί δε νομίζω να με παντρευόταν να βλέπει τόσο χακί μέσα στο σπίτι :lol:

Και φυσικά δεν θα είχα το στυλ που έχουν αρκετοί του στρατού και καλά αυστηροί και τυπικοί σε όλα και μόνο εμείς είμαστε και κανείς άλλος. Αφήστε και έχω δει αρκετά :roll: Βαριέμαι να τα λέω τώρα.

Καλά ρε τι χάλια είναι αυτά με τα νοσοκομεία?? Μη χειρότερα

Α δε σας συνέχισα τη δεύετρη φορά πέρασα Κοινωνιολογία στο Ρέθυμνο. Πήγα λίγο έφυγα.

Και την τρίτη Λάρισα στο ΤΕΙ Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων :lol:

Από μικρή ήμουν κατασταλαγμένη όπως καταλάβατε.

Είμαι και λίγο μπουχέσας και ήθελα τη μαμά και το μπαμπά και έμεινα εδώ.

καλημερα σισσιω!!!!

ασε ασε ειμαι πολυ κακια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δε μοιραζω τιποτα!! :lol::lol::lol:

περαστικα στη χαριλινα και γρηγορα

εμας ο μικρος εχει παλι μυξες... εμενα μου περασε το μπουκωμα κ τωρα εχει ο μικρος τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

φετος που γυρισα δουλεια υποψιαζομαι οτι θα συμβαινει ολο κ πιο συχνα αυτο

αργυρουλα εδω αυτο γινεται οχι μονο 2 η 3 φορες το χρονο αλλα καθε μερα :lol::lol::lol::lol::lol:

εμενα δε μαρεσουν τα στρατιωτικα επαγγελματα λογω μεταθεσεων..

και ο μπαμπας μου ηταν στην πυροσβεστικη που εκει δεν παιρνουν τοσες μεταθεσεις.

οταν ειχαμε ερθει θεσσαλονικη μετα απο λιγο καιρο ο πατερας μου επρεπε να παει κατερινη (πηγε μονος του) μετα κιλκις (πηγε μονος του) και κοζανη (παλι πηγε μονος του).

σαν παιδι εμενα αυτο δε μου αρεσε καθολου.

οταν ειχαμε ερθει θεσσαλονικη δε... ειχα φαει τρομερη φρικη, ολο φωναζα πως θελω να πεθανω και να πανε να με θαψουν στην πατρα :lol::lol::lol::lol::lol:

για τα παιδια ειναι πο δυσκολο πιστευω γιατι προσαρμοζονται και πιο δυσκολα απο εμας.

πω πω τωρα που ειμαι στπ σπιτι δεν περναει η ωρα, δεν περναει....

καλημερα κοριτσακια .

πινω εναν καταπληκτικο καπουτσινο με κανελιτσα ...μιαμ μιαμ

αναστασια πεσ μου τι εχεισ για να σου πω για την ενεση .

λενα μου μηπως θελουν ...φακελακι ?

αργυρο καλυτερα που ξυπναει και παιζει ...εμενα ξυπναει στισ 4 και ερχετε με παιρνει μεσα στο δωματιο του :shock: απο το χερακι !!!σημερα απο τισ 4 και μετα 3 φορεσ το εκανε :evil:

λενα ουτε εγω κανω λαικ ...ασε που δεν μπαινω και στο φβ καθολου πλεον .

αχ μακαρι να ειχα το μυαλο που εχω τωρα οταν πηγαινα λυκειο ...αλλα θα εδεινα ....

μιτσακι χρονια πολλα για αυριο παντα ευτυχισμενοι .

Καλημερα καλημερα

Αθηνα καλους ευκολους ανωδικου θηλασμους να εχεις...χωρις μαστιτιδες και λοιπους ξερολες ...

τα φιλακια μου σε ολες τις κουκλες του σπιτιου!!!

Εχω παρα παρα παρα πολλη δουλεια..θα επανελθω ομως αρκει να θυμαμαι και τιποτα..

Καλη μερα να εχουμε ολες και περαστικα στις αρρωστες μανουλες και παιδακια

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;

έχει η μικρη βήχα εδω και πολλές μέρες. Πηγαμε στο Γιατρο και μας είπε να πάρει αερολιν.

Το αερολιν δεν κάνει τίποτα. Της το σταμάτησα, αφου το είπα στο γιατρό. Του λέω να της δωσω κάποιο αποχρεμπτικό και μου λέει οχι :evil::evil::evil: , αλλά ρε κορίτσια το παιδί πνίγεται απο τα φλέμματα.

Τι σκατά να κάνω;;;

Και ποιες Αθηναίες κανονίζουν καφε Μητσάκι χωρίς εμάς να ξέρω να μην τους ξαναπω καλημέρα!

Να ζήσετε κοριτσακι μου! Παντα ευτυχισμενες επετείους να έχετε!

χαχαχαα αφροδιτη κ ο αναστασης το κανει αυτο μερικες φορες

σηκωνεται με φωναζει κ ερχεται και με τραβαει απο το χερι να παω να κοιμηθω μαζι του :lol::lol::lol::lol:

κ αν του πω οτι η μαμα κοιμαται με το μπαμπα φωναζει οχι εκει οχι εκει :lol::lol::lol::lol::lol:

μπα δε θελουν φακελακι. ηταν κ αλλα ατομα που περιμεναν για κρεβατια, αλλα 6-7. μερικοι απο αυτους ηταν πιο "επειγοντα" περιστατικα απο τον αντρα μου οποτε φανταζομαι οτι εδιωξαν μερικους για να εξυπηρετηθοθυν οι υπολοιποι

γιατι δε γραφει καμια?????μηπως μυριζουν οι μασκαλες μου????

εσύ είσαι ρε Λένα? και αναρρωτιόμουν από πού έρχεται αυτή η μπόχα!!!! :?=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Καλημέραααα!!! συμπεθέρα τι ώρα ξυπνάει δηλαδή η Ρέα? Δεν ξανακοιμάται μετά?

χθες ξύπνησε στις 5.00 και σήμερα στις 6.30, μετά δεν κοιμάται!!! :o ανάβει το φως και κάθεται στην κούνια της και παίζει, για πόσο όμως? βαριέται και αρχίζει και με φωνάζει!!! :o

επίσης ένα άλλο δεν καταλαβαίνω: πώς καταλαβαίνει ότι είναι Σαβ/κο γιατί τις καθημερινές το πρωί φωνάζει εμένα και το Σάββατο το πρωί φωνάζει τον μπαμπά της!!!! :o:o:?

και ένα άλλο μου κάνει εντύπωση: εδώ και καιρό απαντά σε μένα στα ελληνικά και στον μπαμπά της στα γερμανικά!!! άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου τελικά!!!! :?

εχω παθει επικονδυλιτιδα(φλεγμονη στους τενοντες του αγκωνα)

πηρα αγωγη με αντιφλεγμονωδη για ενα μηνα αλλα ο πονος επεστρεψε πιο δυνατος!!!!

μου ειπε τοτε να κανουμε ενεσεις.....

εγω διαβασα οτι μπορει να το κανουν χειροτερα και φοβαμαι

εκλεισα ραντεβου να παρω 2η γνωμη αλλα σε 2 μηνες???? θα ποναω ακομη 2 μηνες???? ελεος!!!!!

ουτε τον μικρο δεν μπορω να σηκωσω

καλε αντε να κανονισουμε ενα καφεδακι ολες οι αθηναιες του τρενακιου...τι λετε????

αρτζι εχω μεινει αφωνη με την μικρη σου εμενα αν ξυπνησει δεν παιζει,φωναζει και χτυπιεται :o:o ουτε μαμα ουτε μπαμπα μονο ααααααααααααααααααααααααααααααα

Σισιω και η δικη νου παιδιατρις δεν δινει αποχρεμπικο συροπι σε τοσο μικρα παιδια, λεει οτι δεν κανει, απλα οτανκανει πολυ βηχα ο μικρος με φλεμματα μας λεει να του δινουμε για τρεις μερες μουκοσολβαν να ρευστοποιησει τη βλενα.

Το αερολιν εμα ςτο δινει οταν εχει χουρχουρητο στα πνευμονια, ο βηχας πολλε ςφορες δεν εχει σχεση με τα πνευμονια και αν ειναι καθαρος και εμεις δεν παιρνουμε τιποτα

αχ ρεσυ αργυρουλα πολυ νωρις σηκωνεται...

ο δικος μου αν σηκωθει σπανια φωναζει, συνηθως σηκωνεται και ερχεται στο κρεβατι μας και με φωναζει να παω μεσα μαζι του

μερικες φορες σηκωνεται κατα τις 4 και παει στο σαλονι και ανοιγει το home cinema

εχουμε ενα ευχαριστο ξυπνημα του στυλ

"ελα βρε χαραλαμπηη να σε παντρεψουμεεεε"

ολο κεφι!! :lol::lol:

παντως τα παιδια καταλαβαινουν σε ποιον και πως να μιλησουν

ο αδερφος της μαμας μου ειναι παντρεμενος με ιταλιδα

αυτος τους μιλαει ελληνικα κ αυτη ιταλικα

ε απο οταν αρχισαν να μιλανε μιλουσαν σε αυτη στα ιταλικα κ σε αυτον στα ελληνικα

κ σε εμας αν τους εφευγε καμια φορα καμια λεξη στα ιταλικα

προσπαθουσαν να μας το εξηγησουν στα ελληνικα

ελπιζω να το κανει κ ο δικος μου αυτο

ο αντρας μου του μιλαει συνηθως στα γερμανικα

οι δυο λεξεις που ξερει μεχρι τωρα ειναι hunt και buch

δεν ξερω αν τις γραφω και καλα

ο σκυλος και το βιβλιο

ειναι τα μονα που λεει στα γερμανικα

γενικα φαινεται οτι καταλαβαινει οταν του μιλαει ο αντρας μου στα γερμανικα

για να δουμε..

θα ηθελα να ειναι διγλωσσος!

Ρε Σες πνίγεται σου λέω!

Θα της δώσω μουκοσολβαν απο μόνη μου! Πάει και τελειωσε!!

Μου την εσπασε και ο αντρας μου εχθές, γιατι θέλω να την πάω στο παιδίατρο που είχα εγω οταν ήμουν παιδί και δε θέλει γιατι λέει οτι είναι 80 χρονών και άλλες τέτοιες λαλακίες!

Εγω ξέρω οτι η μικρη εχει παρει περισσότερη αντιβίωση απο μένα που είμαι 29 χρονών!!

67 χρονών είναι ο άνρθωπος!! Τόσο μεγάλος είναι πια;;;;

Σισσιω και εγω στην παιδιατρο που ειχα εγω τον παω..την εμπιστευομαι.

ΟΚ ειναι η κλασσικη παιδιατρος αλλα εχει πολλες γνωσεις στο ιατρικο κομματι, δε λεει διαφορες μπουρδες, δεν τον χαπακωνει χωρις λογο, αλλα δεν τον αφινει και να υποφερει

Σισσιώ δεν έχει σημασία η ηλικία ενος γιατρού, αλλά πόσο αυτός ενημερώνεται, δλδ ο 67χρονος μπορεί να πηγαίνει σε πολλά σεμινάρια και γενικώς να είναι ενήμερος όσον αφορά στην επιστήμη του, αφού η ιατρική διαρκώς εξελίσσεται, έτσι νομίζω!!!!

Λένα Hund...η δικιά μας δεν κατεβαίνει γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη τα κάγκελα, αλλιώς σίγουρα θα κατέβαινε,.....ακριβώς για αυτό και δεν τα βγάλαμε ακόμη έτσι ώστε να κοιμάται τα μεσημέρια και να έχω και εγώ λίγο χρόνο ηρεμίας!!!

θέλω να πάω να ψωνίσω κανένα ρουχαλάκι για τα παιδιά και βαριέμαι!!!! :-p

αργυρουλα δεν κοιμαται στην κουνια του

κανει πολυ ανησυχο υπνο και μπλεκονταν τα χερια και τα ποδια του στα καγκελα

κοιμοταν μαζι μας στο κρεβατι μας και τωρα κοιμαται σε ενα ημιδιπλο που εχει ο αντρας μου απο φοιτητης

σισσιω κ εγω στην αρχη τον πηγαινα στον παιδιατρο που ειχε ο μικρος μου ο αδερφος δεν ειναι πολυ μεγαλος

αλλα απο καποιο σημειο και μετα δε μαρεσε καθολου και τον αλλαξα

γνωμη μου ειναι να πας καπου που νιωθεις εσυ ανεση και σιγουρια

παρε αυτη τη δευτερη γνωμη που θελεις απο τον παιδιατρο σου

κακο δε θα κανει

οχι ρε αφροδιτη ειναι ενεσεις κορτιζονης αλλα να περιμενω τοσο καιρο για να παρω 2η γνωμη????

μηπως να κοιταξω και σε κανενα αλλο νοσοκομειο πχ το αττικο που ειναι και αυτο κοντα μου?

Χμμμ..δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις;;;;

Εχει οντως βηχα απο μηξες η εχει ερεθησμενο λαιμο, η εχει ακροαστικα;;;

γιατι αν εχει ερεθησμενο λαιμο μονο να της δωσεις μελι με λεμονι, οχι φαρμακο, ενω αν βηχει σε σημειο εμετου τωτε ειναι απο βλενες οι οποιες θελουν ρευστοποιηση

πω πω εχω κατι νευρα..........

σημερα ειχα αδεια απο το σχολειο λογω τολη

την ταξη μου την πηρε σημερα μια συναδερφος με την οποια εχω (περιεργως) αριστες σχεσεις

επειδη λειπει ο γυμναστης ειχα ενημερωσει οτι σημερα θα σχολασουν στο 4ωρο τις 11.30

ε μια μαμα δεν το διαβασε προφανως και οταν την πηρα τηλ να την ενημερωσω να ερθει να παρει το παιδι της ουτε για μια στιγμη δε σκεφτηκε οτι μπορει να εκανε αυτη καποιο λαθος η να μην το ειδε

και αρχισε να κατηγορει

οτι δεν ενημερωσα

οτι δεν το εγραψα

οτι αφηνω τα παιδια κλπ κλπ κλπ

μου τη δινουν κατι τετοιοι ανθρωποι

αυτη γενικοτερα ειναι περιεργη και ολο κανει υποδειξεις

μερικοι νομιζουν οτι επειδη ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι και μας πληρωνουν μπορουν να μας κανουν υποδειξεις και να μας πουν πως να κανουμε τη δουλεια μας

γιατι να μην αναρωτηθει αν εκανε λαθος?

υπαρχει κανενας αλλος δασκαλος που να δινει στην ταξη του καθε μερα φυλλαδιο με καθηκοντα? το τι εχουν να κανουν την επομενε μερα???

δε νομιζω...

γιατι πρεπει καθε μερα να γινεται κατι που να με κανει να σταματω να αγαπω τη δουλεια μου??

δε θελω.. αγαπω τοσο πολυ τα παιδια, προσπαθω τοσο πολυ καθε μερα, τους κανω τοσα πραγματα, κολαζ, εργασιες, παιχνιδακια....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...