Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτηριο Ολυμπιο η Ηω-Πατρα γνωριζει καμια???


kiska

Recommended Posts

Κοριτσια μενω Αιγιο οπου μετακομισα απο Αθηνα και ειμαι εδω ενα χρονο...το πρωτο μου παιδι το γεννησα στο Μητερα και τωρα προσπαθω για το δευτερο,η γιατρος που εχω ξεγενναει στο Ολυμπιο Πατρας αλλα και στο Ηω,ειναι και στο Ιασω αλλα δεν το σκεφτομαι καν μιας και δεν θελω να εχω πονους και να πρεπει να ταξιδεψω 2 ωρες....αμα εχει καμια σας εμπειρια για τα παραπανω νοσοκομεια ας μου πει παρακαλω!!Ευχαριστω! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κισκα καλησπερα!

Εγω γεννησα στο Ολυμπιον. Μενω Ζακυνθο αλλα ο γιατρος μουτ ξεγενναει εκει. Ολα αριστα. Πολυ καλα! Εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Και οι τιμες τελειες για αυτα που σου παρεχουνε. Σε μονοκλινο ημουνα.

Βεβαια ειχα υπεροχο γιατρο και ευκολο τοκετο.

Το μοναδικο θεματακι ητανε στον θηλασμο. Γενικα δε με βοηθησαν πολυ. Ειχα προβλημα με εισεχουσες θηλες και η καθε μαια ελεγε τα δικα της.

Παντως σε ολα τα υπολοιπα παιρνει αριστα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..με ενιδαφερει πολυ η συμπεριφορα τον νοσοκομων να μπορω να τις εχω οταν χρειαζομαι ...αυτο με τις θυλες το ειχα και εγω στο πρωτο παιδι και αν και το ειχε η μανα μου και ημουνα σιγουρη οτι και εγω το εχω η καθε μια ελεγε τα δικα της..τελικα προσπαθουσα να θυλασω και δεν καταφερνα τπτ..γεμισε γαλα το στιθος και επρεπε να το βγαλω γιατι πριστικα και νομιζα οτι θα πνιγω και πηρα κατι θυλες σιλικονης και φοραγα για να μπορεσω να θυλασω...για το δευτερο ελεγα να μην θυλασω απο την αλλη λεω να αγορασω θυλαστρω να βγαζω το γαλα απο το να ταλαιπορω το μορω και εμενα μαζι...στο Μητερα ηταν τελεια και ειχα οτι χρειαζομουνα..μια φιλη μου ομως γεννησε στο Ελενα και ειχα παει και ηταν και με καισαρικη και δεν ειχε καμια βοηθεια και αυτο φοβαμαι...να μην ειναι σαν εκει..να φανταστεις το παιδι ειχε παθει μολυνση στα ματια και φωναζα τις κοπελες να ερθουν να το δουν και δεν ηρθαν ποτε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...