Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο20- ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

τα νεα μας...απο βδομαδα παμε σε αλλο παιδικο :D:D:D

θυμαστε που με πηραν απο το προγραμμα σε δημοτικο σταθμο?

εγω δε το πηγα γιατι ο αντρας μου μπορει να τον παιρνει 4.15 κ αυτη 4 κλεινουνε..

με πηρε που λετε η γραμματεας(κ γαμω τις γυναικες)

κ με λεει οτι τα κανονισε Κ ΜΟΝΟ για μενα θα καθετε μια κοπελα μεχρι 4.15 :D

κ τις ειπα απο βδομαδα εχω δευτερα τριτη τεταρτη αδεια οποτε να κανουμε τη προσαρμογη..

κ θα τον παω..

θυμαστε που τους ειχε πει να τον πηγαινω 10 κ με ειπαν μεχρι 9 πρεπει.

ε τους ειπα οτι ειμαι εγκυος κ αν γινετε να τον πηγαινω 10 για να μη ταλαιπωρουμε στο πηγαινε κ ελα..

κ δεχτηκαν :D:D:D:D

οποτε το πρωινο προς το παρον θα το δινω εγω σπιτι κ οταν γεννησω με το καλο που θα πηγαινει πρωι πρωι δε θα τον δινουν ανθος αραβοσιτου αλλα ψωμι με κασερι κ ψωμι με μελι..το προτιμω..

αυταααααααααα..τελεια νεα..χαρηκα..

στο αλλο σταθμο αφηστε μη πω..ενω εδωσα 2 αλλαξια να εχουν για τον αν λερωθει πορχθες μου το γυρισαν με ροζ εσωρουχακι :twisted::twisted::twisted:

κ σημερα το ειπα γιατι δε του φορεσαν το δικο του κ ξερετε τι με απαντησε?

ε μαλλον δε ενημερωθηκαν τα κοριτισια.. :twisted::twisted:

μα τι σκατα κανουν εκει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αrgi μου, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Δεν έχω ιδέα από αμνιοπαρακέντηση, γι' αυτό και ρώτησα, είμαι λίγο ανήσυχη με το θέμα, γιατί ο συγκεκριμένος γιατρός δεν χαίρει της εκτίμησής μου... :? Λυπάμαι που το λέω, αλλά τα "σφάλματα" που έχει διαπράξει στο παρελθόν με τη κουνιάδα μου, τα θεωρώ πολύ σοβαρά. Απλά είδα που έγραφε μια κοπέλα για αντιβίωση, μια μέρα πριν (δεν μου φάνηκε πολύ παράλογο, επειδή μπαίνει ξένο σώμα μέσα στη μήτρα) κλπ κλπ και είπα μήπως... Με καθησυχάζεις όμως! ;)

Δεν είχα σκοπό να πάω τόσο νωρίς, αλλά πήρα το γιατρό και μου είπε να πάω την επόμενη εβδομάδα, με μια χοριακή την προηγούμενη μέρα. Αφού τον ρώτησα, λέω να μη τον παρακούσω! :lol: Προφανώς για να διαπιστώσει ότι η κύηση έχει ξεκινήσει κανονικά κι ότι είναι μέσα στη μήτρα, έτσι δεν είναι; Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα πάει κατευθείαν στις 9 εβδομάδες.

Γωγώ μου, καλά να περάσετε στο χωριό, θα αλλάξετε παραστάσεις και θα ξεκουραστείτε! Με το καλό και η μετακόμιση, μετά κερνάς καφέ στο καινούργιο σπιτάκι! :P Πλάκα κάνω!

Σισσάκι, στενάχωρα τα νέα σου, αν και είναι πολλές οι κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα! Απ' τη στιγμή που το έμαθες και μπορείς να προλάβεις όλες τις επιπλοκές, όλα θα πάνε καλά! Να κάνω μία ερώτηση, η άσχετη; Αυτή η πάθηση είναι επίκτητη ή εκ γενετής; Αν είναι εκ γενετής, δεν έπρεπε να σου δημιουργήσει πρόβλημα και στην 1η εγκυμοσύνη; :?

Μαρθούλι, μπράβο που αλλάζετε σταθμό, στον νέο μπορεί ο Θοδωράκος να είναι ακόμα καλύτερα και να περνάει τέλεια. Μπράβο που σε εξυπηρέτησαν. Μη νιώθεις τύψεις, όλοι μας το παθαίνουμε κατά καιρούς, ειδικά στην κατάστασή σου... ;)

Καλησπέρα σε όλες! Συνεχίζω για λίγο τις δουλειές μου και πάω να πάρω τη μικρή απ' το σχολείο! :YMHUG:

Θουλάρα μην έχεις τύψεις....Μπορεί όντως να τον πονούσε η κοιλίτσα, αλλά μπορεί να μην είχε και τίποτα και να είχε όρεξη για παιχνίδι... :roll::roll::roll: Και είμαι της άποψης ότι πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν ποιες ώρες παίζουμε και ποιες ώρες κοιμόμαστε.... :?:?:?:? Και μενα έχει τύχει να ξυπνήσει μες στη νύχτα και να θέλει να πάει στο σαλόνι και την πήγα και κάθισε η κυρία κάτω να φτιάξει πολυκατοικία με τα τουβλάκια...Μες στη νύχτα..... :o:o:o:o:o:o:o:o Ε, αυτά δε γίνονται.....

Όσο για τις ώρες που κοιμάται και εμένα μου έχει μειώσει το μεσημεριανό ύπνο από τις 3 ώρες (πολλές φορές και 4) στις 1,5-2..... :?:?:shock::shock::shock:

Και το βράδυ κοιμάται 10-8 ή 9.....Μπορεί επειδή μεγαλώνουν...... :roll::roll::roll::roll::roll:

Στο χωριό θα πάμε σήμερα και θα γυρίσουμε Κυριακή...Θα μείνουμε 2 μερούλες.... ;);););)

Σισσιώ μου πότε ανακάλυψες ότι έχεις αυτό το θέμα;;;;;; :o:o:o Και είναι κληρονομικό;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Τουλάχιστον καλύτερα που το ξέρεις για να μην έχεις πρόβλημα σε περίπτωση 2ης εγκυμοσύνης, αλλά και γενικά....

Ρε Νατασάκι τι καλός ο γιος σου....Εμένα θα την κοιτάει και θα την χαιδεύει φαντάζομαι την αδερφούλα, αλλά μην της ρίχνει και καμία στα κρυφά.... :?:?:?:?:?:?:?

Γιώτα κι εδώ έχει τρελό κρύο........Αλλά μου αρέσει.... ;););););)

Αρτζι ούτε εδώ επιτρέπονται παιδιά στο μαιευτήριο...Εγώ πρώτα ο Θεός κάτω στο καφέ θα βλέπω την Ιωάννα μου όταν γεννήσω....

Πάντως, παλιά επιτρεπόταν...Εγώ είχα γεννηθεί στο μαιευτήριο Αθηνών κι έχω φώτος που γεννήθηκα και με κρατά ο αδερφός μου αγκαλίτσα.... :D:D:D:D:D

euxome to fagito na trogete xaxaxaxaxaxa

ax den maresei h magirikh den maresei den maresei :oops::oops::oops:

marthoula kai egw ginome skila kapoies fores .....den milane kala gia na katalaboume oti exoun thema kai exoume kai emeis oria ....xthes me enoxlouse pou epeze kai gelouse !!! :oops::oops::oops:

Μιτσακι μυπως η κοπελα που το εγραφε ειχε και αλλο θεμα;;

Σου το λεω γιατι εγω λογω ενος προβληματος που εχω με την καρδια μου - οχι σοβαρου- οταν πρεπει να κανω καποια επεμβαση- οποιαδηποτε- παιρνω αντιβιωση απο πριν.

Ακομα και οταν ηταν να γεννησω και ηξξερα οτι μαλλων θα εκανα καισαρικη το ειπα στον γυναικολογο και μου ειπε να παρω αντιβιωση για 3 μερες πριν...δηλαδη πριν απο οποιαδηποτε επεμβαση οσο μικρη και να ειναι πρεπει να παιρνω απο πριν

Έλα ρε Μάρθα μην στεναχωριέσαι, όλες τα έχουμε περάσει αυτά φτάνουμε στα όρια μας, εσύ ένα παραπάνω και λόγω της εγκυμοσύνης.

Με το παιδικό τέλεια τα νέα σας μακάρι να προσαρμοστεί εύκολα, παραξενεύομαι πάντως που δημοτικός παιδικός και είναι τόσο εξυπηρετικοί, μπράβο τους να μην λέμε μόνο τα στραβά ;)

Η Έλενα είναι πολύ καλύτερα το πρήξιμο έφυγε τελείως κι έμεινε μόνο η μελανιά

Σισσιώ δεν έχω ιδέα από θρομβοφιλία αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό

Θουλη δε γίνεται τίποτα αλλο. Έχω ιστορικό θρομβωσης οποτε και θρόμβοφιλία να μη δειξει η μοριακή εγώ τις ενέσεις δεν τις γλιτώνω.

Γωγώ μου την Τετάρτη πήγα σε αιματολόγο και την ίδια μέρα έκανα και την εξέταση. ΟΚ μπορεί να μη δείξει θρομβοφιλία, αλλά ίσως κάτι συγγενές λιγότερο σοβαρό.

Όπως και να έχει απο βδομάδα που θα βγουν τα αποτελέσματα θα ξέρω.

Μιτσάκι μου το ίδιο ακριβως ρώτησα και γω την αιματολόγο. Πώς δηλαδή δεν είχα αποβολή αν όντως έχω θρομβοφιλία και μου απαντησε οτι δεν έχει καμία σημασία αυτο. Έχει πολλές περιπτώσεις ασθενων που γέννησαν και κυοφόρησαν κανονικότατα τα παιδιά τους παρότι είχαν θρομβοφιλία.

Έχει μάλιστα γυναίκα ασθενη, η οποία γέννησε δύο κορίτσια χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά και οι 2 κόρες της πέρασαν από 2 αποβολές.

Τώρα να σου πω την αλήθεια εγώ κατάλαβα οτι είναι εκ γεννετης ασθένεια. Δεν ξερω καν αν είναι ασθένεια. Τες πα. Όταν επιβεαιωθεί θα το ψάξω περισσότερο.

Τώρα έχω ακόμη μία ελπίδα οτι μπορέι και να μην έχω..

Θουλάρα τέλειααααααααααααααααααααααααααααααααα τα νέα με τον παιδικό..... ;);););) Καλή προσαρμογή να έχετε.....

Μιτσάκι γιατί καλέ κάνεις πλάκα;;;;;;;;Δε θες να πιούμε καφέ;;;;;;; :(:(:(:(:( Που μένεις;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll:

Αφρο κι εμένα μου τη δίνει καμιά φορά όταν κάνει φασαρία κι εγώ θέλω να δω κάτι στην τηλεόραση και δεν ακούω..... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Νατασούλα χαίρομαι που είναι καλά η Έλενα..... ;);););)

γεια σας κοριτσια

ρεσυ χρυσα περαστικασας... αμαν ολο αρρωστο ειναι το γιαβρι μου

ρεσυ με τον ορο καθαριζει καλα η μυτη του? κ εμενα εχει τυχει να εχει πολλες εκκρισεις και να κανει εμετο. του ρουφαω τις μυξες με αυτο το ματζαφλαρι και ανασαινει τελεια.. μπορεις να του το κανεις για το βραδινο υπνο. ξερω οτι μερικοι δεν το χρησιμοποιουν αλλα εμενα με βολευει παρα μα παρα πολυ, ουτε του τραυματιζει τη μυτη ουτε τιποτα. ετσι κ αλλιως δεντο χρησιμοποιω καθε φορα που εχει μυξες, μονο οταν ειναι πολυ μπουκωμενος και δε μπορει να παρει ανασα, μετα τον πιανει βηχας απο τη μυξα και κανει εμετο. και μονο μια φορα το 24ωρο οποτε ειναι μια χαρα

νατασουλα χτες ηταν τελεια!!! να το επαναλαβουμε!!! φυγαμε τις 10, δε σηκωνοταν με την καμια!!!!

μεγαλωσε το χουλιγκανακι μου, καθεται στον παιδοτοπο, τρωει μονος του, κοιμαται μονος του.. καιρος για το δευτερο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα μου σε ειδα στον υπνο μου.. ειδα οτι σκοτωθηκε ο συμπεθερος και εσυ ολο εκλαιγες... κ εγω σκεφτομουν στον υπνο μου τι αδικη ειναι η ζωη, τι αγαπημενοι που ησασταν κλπ κλπ και σκεφτομουν μην παθει τιποτα ο τολης στην εγχειρηση...

καλε με εχει αγχωσει παρα πολυ!!!

σισσιω παλι καλα που το ανακαλυψες.. για να μην εχεις προβλημα σ εεπομενη εγκυμοσυνη και παλι καλα που δεν εγινε τιποτα οταν ησουν εγκυος στη μικρη σου

η αθηνα?? γεννησε?

θουθου μια χαρα με τον νεο παιδικο!!! αντε καλη αρχη!!!!

και μη στεναχωριεσαι... πολυ καλη μαμα εισαι!!! ολες φτανουμε που και που στα ορια μας!

συμπεθερα του μπι φιλακια πολλα! και μην αγχωνεσαι με τον γυναικολογο! ολα καλα θα πανε!!!

Λένα 10???????????? 'ηταν να μην κάνει την αρχή :D:D:D:D:D:D:D:D ο Τόλης να τα βλέπει μπας και το πάρει απόφαση.........

Για τα όνειρά σου δεν σχολιάζω κοίτα να χαλαρώσεις λίγο..........

Λενακι τις ρουφαω με του πουαρ = μαντζαφλερι, φευγουν βεβεια με τον ορο αλλα για ασφαλεια τις ρουφαω κιόλας, εχει πολλυ μυξα παντως το καημενουλικο.

Σισινι ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην.

Οτι αποτελεσματα και να εχεις ειμαι σηγουρη πως ολα θα πανε καλα και θα κανεις ενα ( και δυο και τρια) αδελφακαι στην Χαριλινα

Μωρή συμπεθέρα μη μου λες τέτοια.....Και είναι η μεγαλύτερη μου αγωνία μη μου πάθει τίποτα το στεφάνι μου..... :?:?:?:?:?:?:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αμαν με τα σκατοονειρά σου.......... :o:o:o:o:o:o:o:o:o

10 ο Στάσης;;;;;;;;; :D:D:D:D:D:D Καλα μεγάλωσε πολύ το μανάρι μου.......Ετοιμάσου για την κόρη τωρα..... ;);););););)

νατασα εχω μεχρι την τριτη το βραδυ περιθωριο να τον παρασυρω στα διχτυα μου!!! :lol::lol:

τωρα που πλησιαζουν οι μερες ολο μου λεει οτι θα του λειψω πολυ και τον καταφερνω πιο ευκολα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε να δουμε

αχ γωγουλα ασε... κ ειχα μια στεναχωρια... ειδα και τον αδερφο σου, οτι ειχε χαρει πολυ

αλλα ειναι καλο να βλεπεις οτι καποιος πεθαινει λενε.. θα ζησει πολλα χρονια

εχω το αγχος με τον τολη με την εγχειρηση, μου λεει διαφορα και εχω αρχισει να φοβαμαι

καλε εγω μια απο αυτες τις μερες θα γκαστρωθω.. να μου το θυμηθεις.. τζαμπα εκοψα το τσιγαρο??? :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

ξερετε τα agnucaston?????

ειναι κατι χαπακια μου τα εστειλε μια φιλη απο γερμανια. μου ειπε οτι βοηθανε να μεινεις εγκυος ευκολα και γρηγορα

μηπως τα εχει ακουστα καμια????

αργυρουλα δεν την εμαθα την απαντηση στο αινιγμα.........

Άντε Λένα τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος κατέστρωσε σχέδιο αποπλάνησης :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα χαπάκια δεν τα ξέρω αλλά εγώ είμαι κατά ;)

πουαρ = μαντζαφλερι πιο εννοείται την φούσκα ή αυτό με το καλώδιο?

εγώ πάντως στην Έλενα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ

στον Μιχάλη το είχα χρησιμοποιήσει κανα 2φορές και μετά παρατήρησα ότι είχε πολύ βήχα, από τότε και μετά μόνο ορό χρησιμοποιώ, μπορεί ναήταν και ιδέα μου βέβαια αλλά φοβάμαι να το ξαναχρησιμοποιήσω

εγω αυτο με το καλωδιο λεω

τον ανασταση τον ενοχλει αλλα ξεμπουκωνει τη μυτουλα σε χρονο ρεκορ!

προτιμω να κλαψει για 3 λεπτα παρα να κλαιει ολη τη νυχτα

Και μενα έχει τύχει να ξυπνήσει μες στη νύχτα και να θέλει να πάει στο σαλόνι και την πήγα και κάθισε η κυρία κάτω να φτιάξει πολυκατοικία με τα τουβλάκια...Μες στη νύχτα..... :o:o:o:o:o:o:o:o Ε, αυτά δε γίνονται.....

αυτό μου το έκανε ο Λουκάς μια μέρα, όταν ήταν μικρότερος, περίπου 2 και προ ΡΕΑΣ, ξύπνησε νωρίτερα, ήταν 5.00 το πρωί, έξω σκοτάδι και ήθελε να πάει στο σαλόνι να παίξει!!!....τον πήγα, τον κάθησα κάτω με σβηστό φως και τους είπα να παίξει, μετά μάλλον κατάλαβε ότι ήταν πολύ νωρίς και πήγε ξανά στο κρεββάτι του!!!

Λένα τσάμπα ξοδέψαμε φαιά ουσία για να βρούμε την λύση του αινίγματος!!!! :-w

Σισσιώ μην αγχώνεσαι, σήμερα όλα είναι αντιμετωπίσημα!!! ;)

Η Αθηνά μου είπε ότι θα μου στείλει μήνυμα όταν πάει για γέννα, ακόμη δεν έλαβα τίποτα άρα.......

αχ πάμε χθες να πάρουμε τον Λουκά από το σχολείο και όλα τα παιδάκια ήταν έξω στον κήπο και η δικιά μου πήγε να αγγίξει ένα αγοράκι και άρχισε να το σπρώχνει και αυτό έπεσε κάτω, σηκώνεται πάλι και τον ξανασπρώχνει, της φωνάζω να μην το ξανακάνει και το αγοράκι πήγε στην νηπιαγωγό για προστασία!!! :o , μια άλλη φορά έτρεχε προς ένα άλλο αγοράκι, να το πιάσει ήθελε και εκείνος έτρεχε μακρυά!!!! :o:? τι κόρη έχω?!!!! :oops::oops:

Γεια σας!

Μόλις έφαγα το ριζότο μου,τα γλυκάκια μου βεβαίως βεβαίως και σας γράφω!

Σήμερα ήταν μέρα ΙΚΑ και αναζήτησης χαλιού για το μπεμπέ! Ω ναι! Βγήκα με τη μανούλα μου και την Ειρήνη για να ψάξουμε αλλά τελικά δεν χρειάστηκε και τόσος κόπος. Βρήκα στο πρώτο μαγαζί που πήγαμε και το πήρα! Η τιμή είναι σούπερ.90 μόνο! Καλορίζικό μας!!! :lol::lol::lol:

Το απόγευμα έχουμε και ωδείο αλλά μάλλον θα παέι ο μπαμπάς μαζί με την Ειρήνη για να αράξω!

Λένα άσε τα χάπια ρε. Τράβα και όρμηξέ του!!!

Νατάσα τέλεια που έφυγε το πρήξιμο!

Θου μη σκας πουλί μου...

Όλες τύψεις νιώθουμε ....

Γωγώ άντε και απίσημα καλορίζικο το ΄σπίτι! Πότε με το καλό η μετακόμιση;;;

Το μπεμπέ μεγαλώνει και κλωτσάει όλο και πιο πολύ!

Καλά να περάσετε το Σαβ/κο!

Σισσιώ αφού διορθώνεται το θέμα με τις ενέσεις μην σκάς. Και για VBAC απ'όσο γνωρίζω δεν υπάρχει περιορισμός παρά μόνο στη χρήση ραχιαίας αναισθησίας. Αλλά όταν έρθει η ώρα τότε θα το δεις.

Χρύσα περαστικά σας ρε συ.

Άντε μαυτήν την αρρώστια...

Argi να μας ενημερώσεις για την Αθηνά!!!

Αφροδίτη κουράγιο...

Οι δύσκολες μέρες πλησιάζουν στο τέλος!!

Λένα δεν τα ξέρω αυτά τα χαπάκια, θα το ψάξω.......!

τι τα θες όμως? αφού δεν έχεις πρόβλημα σύλληψης! πρόβλημα να πείσεις τον Τόλη έχεις, μήπως να δώσεις τίποτα στον Τόλη? :roll::roll:

γνώμη μου είναι πάντως να μην τα πάρεις, ξέρεις τις παρενέργειές τους?!!! :?:

Δημητρούλι σε ξέχασα... :oops::oops::oops:

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου και ό,τι επιθυμείς!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και με το καλό να έρθει το μπεμπάκι να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!

Όσο για την άμνιο που λές, εγώ δεν έιχα καμία οδηγία για πριν.

Έγινε ένας λεπτομερής υπέρηχος αρχικά και έπειτα μου κάνα την αμνιοληψία. Διήρκησε 15 δευτερόλεπτα απ'όσο θυμάμαι. Έπειτα έμεινα για ένα 6ωρο στο κρεβάτι και αυτό ήταν όλο. Πήρα αντιβίωση για 3 μέρες και pre par για τις συσπάσεις. Την άλλη μέρα πήγα κανονικά στη δουλειά και ήμουν μια χαρά!

δε θελω να παρω χαπακια, αλλα μου κινησε πολυ την περιεργεια να δω τι σκατα χαπια ειναι αυτα

χαχαχαχαχα αργυρουλα!!! λες να τον ποτισω τιποτα??? :lol::lol::lol::lol:

νατασα καλοριζικο το χαλι σας!!!

α ησουν κ εσυ στον υπνο μου... αλλα ησουν πολυ ησυχη περιεργως, δεν εκανες τιποτα!! :lol::lol::lol:

αργυρουλα θελω πολυ καιρο να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω:

γιατι γραφεις παντα ΡΕΑ? και το γιο σου Λουκα?

διακρινω μια προτιμηση αναμεσα στα παιδια σου??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης ουτε η φιλη μου ξερει την απαντηση στο αινιγμα

το εχουν βαλει σε μια καφετερια στη χαλκιδικη και οποιος το βρει κερδιζει ταξιδι!!! :lol::lol:

ti kanete κουκλες μανουλες?

εδω επικρατει ενα ς πανικος!

βαλαμε πυρους στα τζαμια και υπαρχουν παντου ρινισματα αλλουμινιου!

θα φτια ξιυμε το παιδικο το απογευμα...ελπιζω!

τελικα ποια ηαν η απαντηση στο αινιγμα?

η κορη μου καθε βραδυ μας στελνει να παμ ετο παλπλωμα της στο σαλονι να σκεπασουμε την μπαρμπι... την οποια εχει ξαπλωσει στον καναπε να βλεπει την ντορα!

χθες πηγαμε πεθερα....ηταν εκει ενας ξαδελφος του Π. με την γυναικα του...εγγυος 3 μηνων....δεν κουνουσε ουτε το μικρο της δαχτυλακι.....η πεθερα της....φροντιζε για ολα....απο το τι θα φαει ..τι θα πιει....μεχρι τι σχεδιο κουβερτουλα θα πλεξει για το μωρο!

αααααα και της κανει ολο το σπιτι καθε μερα και αυτη ειναι ξαπλωμενη και βλεπει σκορδαλιαγκα!

εγω γιατι δεν ειχα τετοια φροντιδα?

ζηλευω!

Σισσιώ μου υπαρχει λυση -αντιμετωπιση οποτε ολα οκ!

Χρύσα μου περαστικα σας!

εγω μονο ορο στη μυτουλα....και να τον καταπινει....αποβαλονται οι ψυξουλες απο τα κακα!

ααα φυσικα και γαλατακι.....που η μαμα μου καομα μετ απαο 2,5 χρ με κοιτα ετσι :shock::shock::shock:

Argi περιμενουμε νεα απο την αθηνα!

Αφροδιτη μου υπομονη!

θα περασουν τα δυσκολα!

Νατασουλα ειδες που περασε!

ολα καλα!

νατασα μεσια το χαλι!

καλα 90 ευρω!

φωτο?

αχ βαλετε να βλεπουμε!

οποια ξεχασα τα φιλια μου

υγ.... με καλεσαν για εφορευτικη επιτροπη και ο αστυνομικος που μου εφερε το χαρτι δεν με πιστευε οτι ειμαι Δ.Υ. με στελνει στο ΑΤ πρωινες ωρες!

αν και μου ειπε οτι υπαρχει μεγαλη αποχη!

αν επιμεινουν θα παρω μερα εκλογων απο την δουλεια και θα παω με την Μ-Ι εκει.....σιγουρα θα με διωξουν μονοι τους!

αχ αχ αχ!

νατασα πως κ δε εκανες κ σε αυτη τη εγκυμοσυνη αμνιο?

ξεχασα να στο ρωτησω...

τι χαλι πηρες???????/

με γεια σας..

γωγω μη σκας..το ονειρο που ειδε η λενα ειναι οτι δινει χρονια ζωης στο αντρουλη σου..

αν κ δε τα πολυπιστευω..ιδιως τα ζωδια που λετε..με την καμια..

α κ για τη ιστορια...εγω ειμαι λεων κ ο αντρας ο θοδωρης κ το νεο μπεμπε ειναι υδροχοος...

να πεσω απο το μπαλκονι? :lol::lol:

λενα κ γω ηθελα απο καιρο αν ρωτησω αυτο στη αργι..οχι για το κεφαλαια..αλλα νομιζω πιο πολυ εχει αδυναμια στη ρεα :?:D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...