Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο20- ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

Ρε κορίτσια εγώ γιατί δεν ένιωσα ποτέ συσπάσεις ή πετρώματα;;;;;;; :?:?:?:?:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Στη γέννα που ήμουν δύσκολη περίπτωση όσο έσπρωχνα να κατέβει η Ιωάννα που ήταν ψηλά και μου είχαν βγει τα μάτια :shock::shock::shock::shock::shock:, μου έλεγε η προϊσταμένη μαία του Ιασώ...Θα σπρώχνεις όποτε πονάς....Και εγώ τις έλεγα "Δεν πονάω" :o:o:o:shock::shock::shock::?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όταν πετρώνει η κοιλιά σου, μου ξαναλέει..Μα δεν πετρώνει, της απαντάω.... Καλά μου λέει, θα σου λέω εγώ πότε πονάς.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και είχε το χέρι της στην κοιλιά μου, έβλεπε καρδιοτοκογράφο και μου έλεγε "Τώρα πονάς, σπρώξεεεεεε...." =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Εντελώς ζώον είμαι.... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}:oops::oops::oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγω στο γαμο μου ειμουν απο καποια στιγμη κ μετα ξυπολυτη :lol::lol::lol::lol:

τοσο χωρο εκανα...αφου δε πηγα απο τραπεζι σε τραπεζι που κανουν...

καλα εκανες επισκληρηδιο κ δε ενιωθες πονο?????????? :shock:

Καλησπέρα!!!!

Πέρα ως πέρα!!!

Καταρχήν : ΘΟΥΛΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ............. ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ...............

Καλύτερα να σου δώσω τις δικές μου τις ασημί που είναι και 3 νούμερα μικρότερες να φορέσεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα βρεις ρε, σίγα τώρα!!! Θα ψάξω και γω. 41 φοράς;;;;

Στο θέμα που συζητάμε τώρα. Και γω όσο ήμουν έγκυος θεωρούσα υπερβολικές κάποιες θηλάζουσες. Όταν γέννησα και άρχισα να θηλάζω αναθεώρησα πολλά. Ομολογώ πως και γω έχω φανεί υπερβολική κάποιες φορές αλλά τώρα πια νομίζω οτι 'έστρωσα'. Και μένα μ'ενοχλεί η στενομυαλιά αλλά με ενοχλεί πολύ περισσότερο το χάιδεμα και η παραπληροφόρηση. Αν δεν γνωρίζω κάτι δε θα μιλήσω γιαυτό. Δε θα το κατακρίνω ούτε και θα το υποστηρίξω με θέρμη όπως γίνεται κατά καιρούς εδώ μέσα. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και τα έχουμε όλα στο πιάτο. Γιατί να μην το εκμεταλλευτώ λοιπόν και να πάψω να ενστερνίζομαι ξεπερασμένες-ληγμένες απόψεις της μάνας και της γιαγιάς μου.

Άσχετο αλλά έφαγα ένα πιάτο φακή και σκάω. Νιώθω οτι θα εκραγεί το στομάχι μου....

:lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα σας ρίχνουμε 70 γρ;;;;;;;;;;;;;;;;

Α ρε νταρντάνα κόρη θα βγάλω!!!!!

Τέλεια τα νέα σας. Για τις συσπάσεις γιατί σκας τόσο πολύ;;;

Φυσιολογικές είναι. Εγώ από 20 εβδομάδων καταλαβαίνω τα πετρώματα. Τώρα μπορώ να μετρήσω και 10-15 τη μέρα αλλά ούτε καν επίπονα δεν είναι. Ειδικά όταν θηλάζω είναι πιο έντονα!

Γωγώ θέλω και γω μοντγκόμερι!!!

Πολύ μαρέσει!!!! Ειδικά στα αγοράκια!

Χρύσα ο Τζεφ καλα΄;;;

Αναστασία ελπίζω σήμερα να κοιμηθείτε καλά!

Έρη τί δουλειά κάνεις;;;

Γίωτα πολλά πολλά φιλιά!!!!

Ολυμπία τί κάνετε;;;

Τί κάνει ο μικρούλης-μεγαλούλης;;;

Να στε καλά και πολλά φιλάκια!

Είδες μωρή Θούλη που σου λέω για τις μαύρες μπαλαρίνες;;;;;;;;;Δεν πάνε...... :twisted::twisted::twisted::twisted: Στο λέει και η συμπεθέρα σου........ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ψάξε λίγο ακόμα...Μα κι εσύ τι κάνεις συνέχεια;;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?

Εγώ Θουλάρα το γάμο μου δεν τον ευχαριστήθηκα....Συνέχεια χαιρετούσα και μου είχαν σπάσει τα νεύρα :evil::evil::evil::evil: και όλοι με έπρηζαν μην χορεύεις, δεν κάνει.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Ημουν περίπου 8 εβδομάδων στο γάμο.....Και τον ετοίμαζα ένα χρόνο..... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Όσο για τη γέννα, είχα κάνει επισκληρίδιο....Δεν άντεξα...... :?:?:?:?:?:?

Και είχα κάνει και 2-3 δόσεις, γιατί έκανα και 11 ώρες να γεννήσω...... :?:?:?:?:?

Αλλά έκανα δεν έκανα επισκληρίδιο, επί 2,5 ώρες που έσπρωχνα για να κατέβει η Ιωάννα, τα είχα δει όλα...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ένιωθα ότι θα πεθάνω..... :?:?:?:?:?:?:?

Νατάσα τέλεια τα μοντκόμερι........ :D:D:D:D:D:D:D:D:D Εγώ θέλω για μενα, αλλά που θα τη βάλω την κοιλιά που θα κάνω..... :roll::roll: roll: :roll::roll::roll::roll:

Στην Ιωάννα θα πάρω σίγουρα..... :P:P:P:P:P:P:P

ρε παιδια τι μοντκόμερι κ βλακειες..

παλτουδακι ειναι αυτο που λετε..εμεις στο χωριο μας ετσι το λεγαμε =))=))=))=))=))=))=))

ζητειτε μπαλαρινακι 40 νουμερο...σε ασημι..οποια εχει θα της ειμουν ευγωμων..

καλε γιατι οχι μαυρο??????????????στο γλεντι θα το φορεσω..σιγα... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

μα δε βρισκω τιποτα σε ασημι

καλε κανεις δε με απαντησε..να βαλω βρασμενο μοσχαρι σε μεριδες καταψυξη/>??? :?

Πόδι είναι αυτό μωρή που έχεις ή κουπί;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ φοράω 37-38, αλλά και πάλι δεν έχω ασημί μπαλαρίνα...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, ναι...Παλτουδάκι είναι, αλλά λέγεται εδώ και πολλά χρόνια μοντκόμερι....Δεν ξέρω γιατί.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Όσο για το μοσχαράκι, ρώτα τις νοικοκυρές τις υπόλοιπες...Εμένα η μαγειρική δεν είναι το δυνατό μου σημείο...... =))=))=))=))=))=))=))=))

Αχ Νατασα μου να'σαι καλα με ξεαγχωσες κάπως!!!

Μωρε δε θελω να πολυ γραφω τετοια εδω μεσα αλλα μια καλη μου φιλη γεννησε στις 32 εβδομαδες(ολα καλα πηγαν) και μου ειχε πει οτι τις τελευταιες μερες πριν γεννησει ειχε συσπασεις.Και απο τοτε μου χει κατσικωθει στο μυαλο. :twisted: Γκρρρρρρ!!!!Ειμαι λιγο αρρωστοφοβικη οπως κατακαβατε.

Ρε Θουλιτσα εδω εγω στο γαμο του αδερφου μου εβαλα πασουμι στο τραπεζι.Αντε φορα καλε τις μπαλαρινες να κνεις τη δουλεια σου.Στις φωτο στην εκκλησια με τα πεδιλακια μια χαρα θα βγεις.

Γωγω εγω φοραω 40-41!!!! :oops:

Στο γιατρο μου ετυχε τοκετος οποτε δεν θα πάω σημερα. :(:( Θα τον τηλ. αυριο και θα σας πω.

Ρε κορίτσια εγώ γιατί δεν ένιωσα ποτέ συσπάσεις ή πετρώματα;;;;;;; :

Στη γέννα που ήμουν δύσκολη περίπτωση όσο έσπρωχνα να κατέβει η Ιωάννα που ήταν ψηλά και μου είχαν βγει τα μάτια :shock::shock::shock::shock::shock:, μου έλεγε η προϊσταμένη μαία του Ιασώ...Θα σπρώχνεις όποτε πονάς....Και εγώ τις έλεγα "Δεν πονάω" :o:o:o:shock::shock::shock::?:?:?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Όταν πετρώνει η κοιλιά σου, μου ξαναλέει..Μα δεν πετρώνει, της απαντάω.... Καλά μου λέει, θα σου λέω εγώ πότε πονάς.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και είχε το χέρι της στην κοιλιά μου, έβλεπε καρδιοτοκογράφο και μου έλεγε "Τώρα πονάς, σπρώξεεεεεε...." =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Στο Νικολα και εγω τιποτα δεν ειχα νοιωσει!!!!!

Μωρη τρελη εγω εκανα επισκληρηδιο απο διαστολη 1!!! :oops::oops: Τοσο φυγοπονη.Ευτυχως γεννησα γρηγορα.

Αλλα οταν ηταν να σπρωξω ,ναι μεν δεν ποναγα αλλα ενοιωθα την κοιλια μου να χορευει οποτε εσπρωχνα.

Α ηταν και ο αντρας μου μεσα.Το ενα ποδι το ειχε η μαια και το αλλο ο Γιώργος!!!!!Τρελο πανηγύρι!!!!

θουλαρα εγω θα τις εβαζα τις μπαλαρινες!! χαλλλλλλαρα κιολας!! και ουτε θα με ενοιαζε αν θα με σχολιαζαν! κοιτα την ανεση σου, γκαστρωμενη γυναικα!!!

παντως εγω το μοαχαρι ανεκαθεν ετσι το εκανα.. ξερω οτι αν το βρασεις διατηρουνται οι βιταμινες και ο σιδηρος.

κοριτσια μην την ψαχνετε με το θεμα του θηλασμου... οι ακραιες αποψεις υπαρχουν και απο τις δυο πλευρες, για να δικαιολογει η καθεμια την επιλογη της... το μονο αδιαμφισβητητο ειναι η υπεροχη του μητρικου γαλακτος.... απο εκει και περα δε λεμε οτι κατι θα παθουν τα παιδια που δε θηλαζουν αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!δεν εξισωνεται, αυτο προσπαθουν να πουν οι θηλαζουσες..

σημερα ο αναστασης κοιμηθηκε 2-6 :shock::shock::shock::shock::shock: να δω τι ωρα θα κοιμηθουμε για βραδυ.....

εχω μια λιγουραααααααααααααααααα πηγα και πηρα παγωτο :D

Γεια σας και πάλι κοριτσούδια μου! :D

Τι κάνετε;

Λενάκι, στείλε λίγο παγωτάκι κι από 'δω!!! :P

Συμπεθερούλα μου γλυκιά, πολλά πολλά μπράβο και για τα δικά σου ευχάριστα νεάκια!!! Με το καλό! Οι αδερφές μου είχαν και οι δύο συσπάσεις στις δεύτερες εγκυμοσύνες, χρειάστηκε να πάρουν prepar για να μειωθούν, αλλά όλα πήγαν μια χαρά. ;) Μη βάζεις το κακό με το νου σου, απλώς ενημέρωσε το γιατρό σου, εφόσον παρακολουθείσαι όλα θα πάνε καλά! :D

Μαρθούλι, εγώ που δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ του τακουνιού, σε εγκυμονική κατάσταση ή όχι, θα σου έλεγα αν πηγαίνει χρωματικά και αν δεν είναι πολύ κάτω απ' το γόνατο το φόρεμα, να το φορέσεις το μπαλαρινάκι! Εγώ είμαι μεγάλη fun! Πάντα και παντού με μπαλαρίνα! Α! Και all starακι κάθε μέρα!! Ίσια και άνετα!!! ;)

Χρυσούλα μου, εγώ θα συμφωνήσω ότι η παραπληροφόρηση και η εμμονή στη διάδοσή της, είναι εκνευριστική! Καταλαβαίνω αυτό που λέει κι η Γωγώ κι η Ελευθερία, αλλά προσωπικά θα συμφωνήσω με τη natasoula, μεγαλύτερη εμπάθεια έχω διακρίνει από τις μη θηλάζουσες. :? Εγώ, δεδομένου ότι δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, δεν θεωρώ ότι τα πολυκατάφερα με το θέμα θηλασμός! :? 3,5 μήνες αποκλειστικά (συμπλήρωμα γιατί εκείνο το μήνα πήρε ΜΟΝΟ :shock: 300γρ) και πάλι καλά που κατάφερα να τον διατηρήσω μετά ως τους 11 μήνες. Όταν ΤΟΤΕ δεν ήξερα τι μου γίνεται, αισθανόμουν κι εγώ άσχημα με όσα λέγονταν στο φόρουμ απ' τις υπέρμαχους. Μετά, άνοιξα το μυαλό μου και τα αυτιά μου και αφουγκράστηκα όσα είχαν να μου πουν (συμμετείχε και η Αγλαία τότε) και προσπάθησα να καταλάβα τι έκανα λάθος. ΝΑΙ, νιώθω τύψεις που έδωσα στη μικρή συμπλήρωμα, από δική μου άγνοια, γιατί στη συνέχεια παρουσίασε αλλεργία και ταλαιπωρήθηκε αρκετά! :( Μα δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου, γιατί οι μη θηλάζουσες μανούλες επιτίθενται τόσο πολύ (κατά καιρούς) προκειμένου να αμυνθούν... :? ΦΥΣΙΚΑ και δεν είπε κανείς ότι όσες θήλασαν είναι καλύτερες μητέρες... ;) anyway! Πολυσυζητημένο το θέμα και δε νομίζω ότι θα λυθεί ποτέ δυστυχώς!

Παναγιωτόσυμπεθερούλα, εγώ που ήθελα να τον ζήσω τον φυσιολογικό σε όλο του το μεγαλείο, τώρα που ξέρω... :shock: next time, αν δεν καταφέρω φυσικό τοκετό, χωρίς ορούς κλπ, θα δοκιμάσω επισκληρίδιο απ' όσο νωρίτερα γίνεται! Συγκλονιστική εμπειρία και νιώθω τυχερή που την έζησα, αλλά αν ήταν στο χέρι μου, δε θα 'θελα ποτέ να την ξαναζήσω... :oops:

Παρεπιπτόντως, έχουμε νέα απ' την Αθηνά;

Μαρθο-νοικοκυρούλα, εγώ όλα τα κρέατα τα πλένω και τα χώνω στη κατάψυξη! Δεν είχα ιδέα ότι αν το βράσεις το μοσχάρι, διατηρεί τα θρεπτικά του συστατικά! :oops: Βράσιμο ή απλά ζεμάτισμα;

γεια σου μιτσακι μελλοντικη μου συμπεθερα!!

βρασιμο! σχεδον κανονικο!

καλε ναι τι κανει η αθηνα??? ξερει καμια?

εννοειται οτι ο θηλασμος δε σε κανει καλυτερη μητερα... κακως παρερμινευεται αυτο..]

Την Αθηνά τη είδα online το μεσημέρι οπότε φαντάζομαι πως δε θα έχει γεννήσει ακόμη.

Δημητρούλι all star!!!

Η αδερφούλα μου τρελλή φαν!! 2-2 τα παίρνει τα ζευγάρια! Και της πάνε τόσο πολύ! Έγω είμαι λίγο καραγκιοζάκος αν τα φορέσω... :oops::oops::oops:

Αναστασίίίαααααααααααααα σε βλέέέέέέπωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα στην βραδινή βάρδια!! :D

Τι κανετεεε??

Παναγιώτα μου, δουλευω σε μια ασφαλιστική και ειμαι τεχνικός δικτύων. Ασχολουμαι με δικτυα και τηλεπικοινωνίες 10 χρονια τωρα και απλά τον τελευταίο χρονο μονο με cisco. Ειναι και αλλη εδω? Δεν θα το πιστεψω! Γυναικα στον τομέα μου δεν υπάρχει ουτε με το μικροσκόπιο.. Πειτε καλε!

Θουλη το κρέας μπαινει στην κατάψυξη κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα, αστο να κρυώσει και βαλτο.

Επειδή δεντο τσακωσα, τι θα βάλεις και επιμένουν τα κορίτσια να μην βάλεις μαυρη μπαλαρίνα?

Και γω στον γαμο μου ξυπόλητη ημουν.. δεν εβαλα κωλο κάτω...

Καλησπερα!!!

Μολις μπηκα κ με βλεπεις Νατασακι μου?!!!Εγω ακομα δεν ξερω που να δω για να...Σας δω!

Οποτε δεν βλεπω τιποτις!!!!

Ειστε καλα?Εφαγες τις λουκουμοφακες σου?

Κοριτσια...Πως μαγειρευουν καμια γαλοπουλα ή γουρουνοπουλο?Με τις ωωωρες σε χαμηλη θερμοκρασια...

Εεεεετσι μαγειρευει κ η Νατασα τις φακες!Ουτε 1 θρεπτικο συστατικο δε χανουν!

Τιιιιγκα στον σιδηρο! :lol::lol::lol:

Θουλακι μου το μαυρο δεν πολυδενει με τετοια "ανοιχτα" χρωματα...

θα σου προτεινα αν δε βρεις ασημι να προτιμησεις κατι σε χρωμα παρα μαυρο/καφε!

Εχω κατι λιλα-ροζ-μωβ(ολο αυτο καντο 1 χρωμα!) σε 40 ειναι δερματινες με ενα...

Κατι σαν φιογκακι πανω!!!!

Θελεις?Ποτε τις χρειαζεσαι?

Και ναι!Γωγω κ εγω φοραω 40 αλλα...εχω κ 1,77 μποι! :oops::D

Μιτσακιιιι!!!τι κανεις κοριτσαρα μου?Η κορακλα?

Βρε κοπελια ενω σε συμπαθω παρα πολυ...Δε σε ξερω πολυ!

Γιατι δε σε ξερω?Θελω να σε...Μαθω!!!χαχαχαχα

(εχεις φεις?)

Ολο διαβαζεις καλη μου!ολο κατι δινεις εξετασεις!Σε θαυμαζω!!!!!!

Παναγιωτα με ακους?Εγω θα διαφωνησω λιιιιγο με τα κοριτσια!

Θα ξαναπω πως οι συσπασεις ακομα κ αν ειναι σε μικρη συχνοτητα δειχνουν κατι!

το παν ειναι να ερμηνευσεις σωστα αυτο το κατι!Ισως ειναι προετοιμασια της μητρας κ

"εξασκηση"!ισως ομως ο οργανισμος σου λεει να χαλαρωσεις! ;)

Σημερα ειχαμε τοοοσο γεματη μερα!Η Αννυ μετα την Ειρηνουλα επαιξε με τον Παυλο...

Και μετα με τον Κων/νο!

Κ μετα μου εβγαλε το λαδι για να κοιμηθει! :lol:

κΑΙ τωρα παω να αδειασω ολο το ψυγειο κ επανερχομαι!

Αναστασία πεινάω ρε......

Μου πήρες και όλα τα αβγα!!!! :lol::lol::lol:

Νηστική θα μείνω πάλι η καημένη!!

(Ο παύλος ποιος είναι;;;)

Η Ειρήνη μου είπε το απόγευμα που ξύπνησε 'Καλά πέρασα με τη Νάννυ' 'μ'άλεσε' :D:D:D

Αλλά ομολόγα 'το...

Η Άννυ έφαγε τη φακή μου!!!!!!!!! [smilie=wav.gif]

Έρη τί είναι o-η-το cisko;;; :oops::oops::oops:

:P η cisco ειναι η εταιρεία που "ανακάλυψε" και διεθεσε εμπορικά στην αγορά δρομολογητές ( η ψυχή των δικτύων). Ειναι σχεδον μονοπώλειο στα δικτυα με δικα τους πτυχια και τετοια. Το 90 % των δικτυακών μονάδων που υπάρχουν στην αγορά ειναι αυτης της ετιαρείας.. μπλα βαρετό.. i know.. :lol::lol:

Αναστασία πεινάω ρε......

Μου πήρες και όλα τα αβγα!!!! :lol::lol::lol:

Νηστική θα μείνω πάλι η καημένη!!

(Ο παύλος ποιος είναι;;;)

Η Ειρήνη μου είπε το απόγευμα που ξύπνησε 'Καλά πέρασα με τη Νάννυ' 'μ'άλεσε' :D:D:D

Αλλά ομολόγα 'το...

Η Άννυ έφαγε τη φακή μου!!!!!!!!! [smilie=wav.gif]

:lol::lol::lol::lol:

Ψυχουλα μουου!Ειδες?πρεπει να συναντιομαστε συχνοτερα!

να τσακωνονται για τους μαρκαδορους,να αγκαλιαζονται κ να πεφτουν τ'ανασκελα,να τρωει

η Ειρηνη το φαγητο της Αννυ!Βρε ποιος θα το πιστεψει πως το σαμιαμιδακι τρωει 10 κιλα φαγητο κ

το τσουρεκακι μονο το νενε της! :roll::roll::lol::lol:

Ο Παυλος ειναι ο γιος μιας φιλης μου!Τον Κων/νο τον ξερεις? :roll:

Τα αυγα...Τα εφαγα! :P:P:P

Ελευθερία, πολυτεχνείο; Όντως με τα κιάλια τα ψάχνετε τα θηλυκά στον τομέα σας! :lol: Συμπτωματικά όμως εγώ έχω κάμποσες φίλες απ' τα μέρη σου!

Νατασούλι, έχεις δοκιμάσει τα λεπτά all star; Εκτός απ' το κλασσικό σχέδιο βγαίνουν και σε λεπτή φόρμα κι είναι πολύ κομψά! Εκτός αν έχεις πόδι φρεγάτα! :P Είναι πολύ άνετα! Γεια σου γλυκομανούλα με τα ψαγμένα μαγειρέματά σου!!! Εγώ... ανεπρόκοπη!!! :oops:

Αναστασία μου, αμοιβαία τα αισθήματα! :D Έχω fb, θα σου κάνω αίτημα φιλίας, νομίζω κάπου σ' έχει πάρει το μάτι μου. ΛΕΩ ότι διαβάζω... έχει διαφορά!!! :lol: Τώρα θα δώσω εξετάσεις για ένα μεταπτυχιακό, αλλά πραγματικά δεν έχω προετοιμαστεί σοβαρά και δεν πιστεύω ότι έχω πολλές ελπίδες!!! Μη νομίζεις, ελλείψει δουλειάς, προσπαθώ να ξεχάσω το πόνο μου!!! :? Δυστυχώς δεν θα γνωριστούμε ποτέ από κοντά, όπως και με τις υπόλοιπες αγαπημένες Θεσσαλονικιές, αλλά ευχαρίστως να "γνωριστούμε" καλύτερα από 'δω! ;)

Μέλλουσα συμπεθερούλα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θα το εφαρμόσω! Αν δηλαδή το βάλεις ωμό, χάνει το σίδηρο κλπ; Ανίδεη! :oops:

Μιτσάκι μου και εγώ στην σχολή είχα ενα σωρό κορίτσια συμφοιτήτριες αλλά μετά ασχολήθηκαν περισσότερο με presales ή καθηγήτριες και τετοια.

Εγώ ειμαι χαμάλης κανονικός. Το τι αντρική χαράδρα έχω δει δεν λέγεται [smilie=sad5.gif]

Κορίτσια νομιζω πως ο σιδηρος δεν χάνεται στο μαγειρεμα. Οι βιταμίνες ομως επηρεάζονται αλλά και πάλι οταν μαγειρευουμε σε χαμηλή φωτιά για πολύ ώρα τα θρεπτικά συστατικά μένουν στο ζωμό του φαγητού.

ηρθα...

ελευθερια μου με ζηλευουν γιαυτο δε θελουν ναφρεσω τις μαυρες μπαλαρινες :lol::lol::lol::lol:

αναστασια εισουν στα μερη μου κ παλι δε σε ειδα :(:(:(

ευχαριστω για τα παππουτσια..εισαι ψυχη αλλα κατεληξα μαλλον τι θα βαλω..

μιτσακι θηλασες 11 μηνες?δε το ξερα

λενα εμεις κοπελα μου εχουμε ιδιο γουστο :lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα εκανες τα παντζουρια????????αντε παρε το γιατρο κ πες μας...

kalispera koritsia .

bre eleutheria mhn milas gai antrikes xaradres ....egios gineka anagouliasa :ymsick::)):))

komithikame polu to mesmeri kai akoma armenizei o mikros ,den exei ixnos nistas !!!

wres wres me auta pou diabazw trelenome !!!......euxome h melontikh mou nifh na einai normal opos kai egw kai na mas sebete ws goneis tou antra ths giati alios to sfaksimo sto gonato den to glitonei :ymdevil::ymdevil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...