Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο20- ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γωγω και εγω του μικρου του πηρα παλτουδακι απο τα ζαρα ενα παντελονακι τσοχινο με τιραντες απο τα Η&Μ, απ'οπου πηρα και μια τραγιασκα και κατι μποτακια τα οποια θα φορεσει μονο αμα εχει 20 ποντους χιονι..αλλιως θα βγαλει την μπεμπελη...χιχιχι.

Τα μοντγκομερη που λες τα ειχα δει...τελεια ειναι...ψινομουν να του παρω ενα καφετι, αλλα συγκρατηθηκα γιατι ξερω πως με ηδη 1 και 2 μπουφαν συν οσα ζακετακια λιγο ζεστα η πιο ζεστα βγαζουμε 2 χειμωνες οχι εναν.

Εγω θελλω να παω να στο outlet της Adidas στη Συνδο να του παρω ενα αθλητικο μπουφανακι αντιανεμικο και ενα πιο ζεστο γιατι στον παιδικο τον στελνω με φορμες και δε λεει να βαλει μπουφαν καλο η παλτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γωγούλι, κάτι θα ξέρεις... :P

Χάθηκα γιατί είχε πρόβλημα η σύνδεσή μου, έμπαινα για λίγο να σας διαβάσω, να τσεκάρω τα mail μου κλπ και ώσπου να σας γράψω, με πέταγε έξω! :x

Πολλά συγχαρητήρια για την ένωση συντακτών και μπράβο που απαλλάσεσαι από το ΙΚΑ!!! :D Ελπίζω να μη γίνει πράξη η ενοποίηση των ταμίων και καταλήξεις πάλι εκεί (όπως όλοι μας βέβαια!) :?

Μεγειά τα ρουχαλάκια της Ιωάννας!!! Εμείς χθες πήγαμε ΙΚΕΑ και κοιτούσα τριγύρω μήπως σε πετύχω!!! :lol: Πήρε το μάτι μου ότι θα πήγαινες και είχα το νου μου... να σε πλησιάσω και να σου συστηθώ!!!! :lol:

Ξέχασα!! Πήρε το μάτι μου τη γλυκιά μου Anastacia??? :D Καλώς ήρθες στο τρενάκι αγαπημένη!!! Ελπίζω να τα λέμε συχνά!! Φιλιά στη κουκλίτσα τη τσαχπινούλα!!! :x

και εγω απο μπουφανακια ειμαι καλυμενη .

εχουμε ακομα και το περσινο .....του κανει φετοσ τελεια !!!

αυτα που ειναι για την ηλικια του ειναι μεγαλα !!!

Μιτσακι εμενα πιανει το πισω μου ξανα βγαζει το κειμενο .....κριμα .

ο μικροσ κοιματε και βρηκα ευκερια να κανω λιγο το μπαλκονι μπροστα να βγαινει λιγο .

βαριεμαι .....

Ρε κοριτσια..εψαχνα κατι αρθρα στο Ιντερνετ που ηθελα να βρω για να αναρτησω στην Ομαδα για τον θηλαμσο..και το μετανιωσα...

το τι ασχετοσηνη υπαρχει ως προς αυτο το θεμα απο ανθρωπους...μου κανει εντιπωση.

Δεν μιλαω ουτε για επαγγελματιες υγειας, ουτε για μαμαδες, μιλαω για ανθρωπους απλους καθημερινους αντρες γυναικες..

ΟΚ και εγω ημουν ασχετη με το θεμα θηλασμος πριν γινω μητερα και οτι μου ελεγαν το πιστευα...αλλα τοσο ασχετη..δεν ημουν..

Ωρες ωρες απορρω....τα γαλατα σκονη και οι φαριν λακτε κλπ κλπ μετρανε ,μολις 1,5 αιωνα ζωης..αραγε τοσες χιλιαδες χρονια πως επιβιωσαμε ως ειδος.

Ξερω πως προβληματα υπηρχαν παντα, μαναδες που ιυοθετουσαν παιδια, μαναδες που πεθαιναν στη γεννα και μεγαλωναν αλλοι τα παιδια τους...αυτα τα παιδια τρεφοντας με φρεσκοαρμεγμενο και βρασμενο γαλατακι, και επιβιωσανε...

Απλα ΟΚ, εχω χασει πασα ιδεα που εχω για μερικους ανθρωπους...και κυριως γι'αυτα που λενε χωρις να ψαχτουν καθολου

Χρύσα έχεις απόλυτο δίκιο.....Δεν υπάρχει ενημέρωση για το θηλασμό καμία από πουθενά και οι περισσότερες γυναίκες καταλήγουν όπως εγώ...Να θηλασουν ελάχιστα ή και καθόλου...

Απλώς εγώ διαφωνώ και με το φανατισμό ορισμένων υπέρμαχων του θηλασμού που χαρακτηρίζουν δηλητηριο τα γάλατα του εμπορίου και μιλάνε λες και μια μητέρα που δίνει ξένο κάνει έγκλημα...Οκ, ναι....Σαν το γάλα της μανούλας δεν είναι κανένα, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που δεν τα κατάφεραν με το θηλασμό είτε λόγω απελπισίας είτε ελλειπούς ενημέρωσης...

Αλλά δε νομίζω να έπαθε τίποτα και κανένα παιδάκι που ήπιε γάλα εμπορίου... :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εμένα γενικά με ενοχλεί να μιλάνε άνθρωποι χωρίς να γνωρίζουν ένα θέμα και να είναι κάθετοι και υπερβολικοί.....Με τρελαίνει..... :roll::roll::roll::roll::roll: Όχι μόνο για το θηλασμό...Για όλα τα θέματα....

xrisa ksexnas thn brefikh thisimothta poso megalh htan logo autou tou thematos .otan arxisan oi gunaikes na douleuoun kai eprepe na epistrefoun sthn douleia meta thn genna tote upirxan ta megalitera pososta thnisimothtas se brefoi .giati ta galata pou dinane htan akatalila kai polles plironane trofous h agorazane mamadisio gala .stin astikes koinonies to pososto thisimotitas htan polu megalitero apo oti sthn eparxia giati ekei h gunaika zonotan to paidi kai pigene sto xwrafi me to paidi mazi kai to thilaze ....exw kai egw oloklirh meleth ths ellinikhs paidiatrikhs akadimias me thn istoria 1,5 ewna paidiatrikhs .

καλημερα...

χρυσα εχεις δικαιο..κ γω μαζι σου...

αφρο γιατι τοσο αργα θα βγουν τα αποτελεσματα?

νατασα επειδη ειμαι ασχετη τι ειναι το επιπεδο ενα?

γωγω αυτο που λες οτι θα της παρεις τι ειναι?δε το εχω ξανακουσεθ :shock:

γιωτα σε μιλαω τσατ κ εμ γραφεις :twisted:

που ειναι η παναγιωτα αναστασια λενα αργι κτλ?

βικυ ρεποο??????????τελεια!!!!!!!!!!!!!1

μιτσακι που χαθηκες εσυ???????????/πως παει το διαβασμα? 8-)

φιλια σε ολες οσες ξεχναω

ερωτηση ¨

αν παρω μοσχαρι...το βρασω καλα..κ το βαλω μεριδεσ καταψυξη πειραζει???????????????

ερωτηση 2

οπως ξερετε πηρα ασημο-χρυσο δορεμα κ λιλα εσαρπα..

οποτε πρεπει να βρω ασημι παππουτσι μπαλαρινα

το οποιο οσο κ αν εψαξα φυσικα δε βρηκα σε τετοιο χρωμα

λεω να φορεσω στο γαμο 7 νοεμβριου τα νυφικα μου παππουτσια με λιγο τακουνι πεδιλο ομως που ειναι

κ μετα στο γλεντι να παρω μαυρο μπαλαρινακι..

που θα φοραω πεδιλο μες το χειμωνα θα μαι κιτς?????????????????

βοηθηστε φιλες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

θα σκασω..με κουρασε το θεμα ενδυμασια :twisted::twisted:

Γωγω εγω δεν μιλαω για μητερες που επελεξαν με ποιον τροπο θα ταισουν το παιδι τους, εχει γινει πολυ μεγαλη προοδος στο θεμα βρεφηκο γαλα, αλλιως ξερεις ακομα θα πινανε φρεσκοαρμεγμενο γαλατακι- και αντε να βρεις αγελαδα προχειρη να αρμεξεις....χαχαχαχα

Απλα ειλικρινα σου λεω διαβαζω σχολια που με τρελαινουν.

Επεσα σε ενα αρθρο που ανεφερε το γνωστο μοντελο Ζιζελ που θηλασ ετον γιο της 6 μηνες και που ελεγα οτι πρεπει να γινει υποχρεωτικος δια νομου ο θηλασμος για 6 μηνες..πωπω..το τι διαβασα απο κατω σε σχολια- κυριως αντρων- με εκανε να καταλαβω οτι υπαρχει οχι παραπληροφορηση.. ασχετοσυνη...μαυρα μεσανυχτα..να το πω..δεν ξερω.

Ειμαι ανθρωπος που σεβετε την επιλογη του αλλου, αρκει να ειναι επιλογη. Δεν με νοιαζει πως πηρε καποια αποφαση , αν επελεξε να ενημερωθει παραπανω η να ακουσει τον γιατρο, τον μαιευτηρα κλπ κλπ, σημασια εχει πως ως μητερα πηρε την καλυτερη αποφαση για το παιδι της- οποια και να ειναι αυτη, μερικες φορες η καλυτερη επιλογη για μια μητερα μπορει να ειναι και να δωσει το παιδι της για υιοθεσια, δεν θα το κρινω εγω αυτο.Δεν θα μπορουσα να το κρινω γιατι δεν ειμαι στη θεση καμια μητερας που βλεπει πχ οτι το παιδι της υποσιτιζετε και της συστηνουν σκονη, εκει εσχετος και αντιεπαγγελματιας ειναι ο γιατρος , η μητερα εχει το αγχος της επιβιωσης του παιδιου της εκεινη την στιγμη και ειδικα οταν κανεις δεν μπηκε ποτε στον κοπο να την ενημερωσει τι μπορεις να της προσαψεις;;;

Μ@λ@κιες δεν μπορω να ακουω και ειδικα εδω στο μαμι εχουν ακουστει ΤΑ ακραια πραγματα.

Αφου μου ρχοταν ειλικρινα να στολισω μερικες

Αφρο την εχω διαβασει αυτη τη μελετη, οπως και το τι δινανε στα παιδια στις αρχες του αιωνα...δε θες να μαθεις

αυτο θελλω να πω, οτι τουλαχιστον τωρα υπαρχουν ειδικα επεξεργασμενα γαλατα τα οποια δημιουργηθηκαν για ειδικες περιπτωσεις, διαβασα και για την ιστορια των γαλατων και για τις βελτιωσεια και τα παντα.

Δεν εχω κολλημα με τον θηλασμο απλα παθαινω αλλεργια σε χοντραδεσ

Γεια σας κοριτσια!!!!

αγαπη γωγω με γεια τα ρουχα της κουκλαρας!!! επισης συγχαρητηρια για την αλλαγη ταμειου!!!

χρυσα πολυ καλα παει ο αποθηλασμος ειδα ε?? και ανωδυνα!!

συμφωνω μαζι σου σε αυτο που λες...

οι υπερβολες και οι ακροτητες και μενα με κουραζουν απο ενα σημειο και μετα..

θουλαρα δε θα εισαι κιτς, γιατι ειναι καλο ντυσιμο και γαμος κλπ κλπ κλπ αλλα δε θα κρυωσεις? εισαι και φουσκωμενη, να προσεχεις!

κοριτσια σημερα γυρισα με τΡΕΛΑ νευρα απο τη δουλεια.......... δικιο εχετε που μας βριζετε, η μιζερια η ανευθυνοτητα εχει χτυπησει ΚΟΚΚΙΝΟ ομως.... οπως και το χρατς χρατς το ατελειωτο.. δεν ξερω αν φταιει το οτι ειχα 2 χρονια να δουλεψω η το οτι ειμαι νεα ακομα στη δουλεια αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!

ti kanete κουκλες?

ολες εδω?

εγω ηπια καφεδακι εδω σπιτι με τη φιλη μου!

η μικρη ηθελε να δει τη ντορα!

ετσι ηχαμε για λιγο ησυχια!

μαγειρεψα τορτελινια με καρμποναρα!

ελατε!

επλυνα κουρτινες!

αχ ποιος σιδερωνει?

Αφροδιτη και εμενα τα 2 απο τα 4 μπαλκονια ειναι χαλια!

αλλα δεν εχω κουραγιο να τα κανω!

Χρυσα τι ειδες παλι απο αρθρα?

Γωγω αυτο το φανατικο εδω μεσα ξερεις ποσες φορες το εχω ακουσει??????????????????

αλλα με νευριαζει που υποστηριζουν την αγνοια τους....απλα για να μη νοιωθουν τυψεις οτι δεν το προσπαθησαν αρκετα!

δεχομαι οτι δεν ηξεραν αλλα μην κανεις επιθεση σε καποιν που χωρις κανεναν οφελος εχει τη διαθεση να ενημερωσει καθως και μην αφαιρεις απο καποια που θελει να μαθει-ρωτησει την ευκαιρια!

Ένα μπάχαλο σήμερα στο γραφείο τρέχω και δεν φτάνω

Γωγώ είναι καλύτερα στο καινούργιο ταμείο? έχεις περισσότερες απολαβές για εγκυμοσύνη τοκετο κλπ?

Αφρο τι είναι το ΝΝΑ που έκανες τις εξετάσεις? :?:?:?:?

Βίκυ και Αργυρώ ελπίζω να περάσατε καλά στουε καφέδες σας

Μάρθα το επίπεδο 1 στο ντοπλερ είναι για τον πλακούντα το επίπεδο γήρανσης. Το 1 είναι πολύ καλό δεν έχει γεράσει καθόλου

Το πέδιλο φοριέται άνετα και χειμώνα αν είναι επίσημο και δεν είναι καθόλου κιτς

Μάρθα τι άρθρο διάβασες και συγχίστηκες. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εδώ στο μαμμυ είναι γιατί οι μη θηλάζουσες είναι τόσο επιθετηκές προς τις θηλάζουσες. Εγώ μετά την 1η γέννα και την αποτυχία με τον θηλασμό άρχισα να το ψάχνω και να ενημερώνομαι για να καταφέρω να θηλάσω στο 2ο και όχι να κριτικάρω αυτές που θηλάζουν ;)

Βικάκι για εδω αναφέρομαι...Και από τις δύο πλευρές κατά καιρούς έχω ακούσει απίστευτα πράγματα...Ακραία.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Έχω τσακωθεί μάλιστα στο παρελθόν....

Εγώ έχω ξαναπεί ότι δε θήλασα από άγνοια...Πριν γεννήσω δεν είχα διαβάσει ΠΟΤΕ για θηλασμό, γιατί θεωρούσα ότι είναι πανεύκολο..Και όταν έβλεπα ποστ με αυτό το θέμα εδώ ούτε καν το άνοιγα και μου έκανε εντύπωση τι λένε συνέχεια για το θηλασμό..... :roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Μέχρι που έφαγα τη σφαλιάρα μου και συνήλθα...Και ναι..Δεν το πάλεψα...Στην 1η δυσκολία τα παράτησα και κατέφυγα στο θήλαστρο...Γι΄ αυτό και τα παράτησα στους 2 μήνες.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αλλά μετά όταν ξανάρχισα να μπαίνω στο mammy και διάβαζα για τα γάλατα δηλητήρια, τρελαινομουν...Η γυναίκα μετά τη γέννα είναι ευάλλωτη, δεν μπορείς να της λες εσύ που τα κατάφερες ότι κάνεις έγλημα που δίνεις ξένο..... :?:?:?:?:?:?:?:?

Δεν το παλεψα, δε θήλασα, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είπα σε καμία κοπέλα δώσε ξένο...Πάντα έλεγα "Πάλεψε το..Σαν το γάλα της μανούλας κανένα...Μετάνιωσα που δεν το προσπάθησα"...

Αυτό εξήγησα τώρα.... :oops::oops::oops::oops::oops: Οι ακραίες απόψεις με ενοχλούν γενικά...Και οι δικαιολογίες του κώλου... :twisted::twisted::twisted:

Θου το πέδιλο μια χαρά μου ακούγεται...Στις επίσημες εμφανίσεις το χειμώνα πέδιλα φοράνε...

Η μαύρη μπαλαρίνα δε μου κολλάει καθόλου.....Μην τη βάλεις!!!!! :roll::roll::roll::roll:

Λενάκι μου είδες;;;;;Χρουτσου χρουτσου χρουτσου είναι οι παπάρες...Οι περισσότεροι....όχι όλοι...Πάνε 5 ώρες στο σχολείο και κόβονται...... :evil::evil::evil::evil::evil:

Αφρο, Χρύσα εγώ δεν έχω διαβάσει, αλλά έχω ακούσει ιστορίες από ηλικιωμένες γυναίκες στο χωριό να μου λένε ότι η μια θήλαζε το παιδί της άλλης για να πάει για μεροκάματο...Πήγαιναν εναλλάξ στα χωράφια και μια θήλαζε η μια το δικό της και το ξένο παιδί και την επομένη η άλλη... :roll::roll::roll::roll: Πραγματικά εντυπωσιακό...... :o:o:o

αχ συμπεθερα... ασε!! η κατασταση ειναι τραγικη!!!!

ειχα γυμναστικη βγαζω τα παιδια εξω ενω ειχα συννενοηθει και με το γυμναστη και αυτος ουτε καν βγηκε εξωνα δει τι παιζει!! σκοτωνονται, παιζουν, δερνονται... τιποτα!!! και ειναι και μικρα, δευτερα δημοτικου ελεος!

κ μετα στην παρελαση... αμολανε ολοι τα παιδια εξω στο προαυλιο και ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ηρθε εξω!!!! μα ουτε ενας!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειναι τραγικο!!! ο γυμναστης ηταν εξαφανισμενος και εγω προσπαθουσα να κρατησω 260 παιδια!!!! ε αι σιχτιρ δηλαδη, τετοια αδιαφορια ειλκικρινα δεν εχω ξαναδει και πραγματικα δε φανταζομουν οτι μπορει να υπηρχε στα σχολεια

Γεια σας κορίτσια φουντωσε βλέπω πάλι η κουβέντα.

Τωρα γυρισα στο γραφείο είχα φυγει από το πρωί γιατί είχα να βάλω έναν ρουτερ στο Χαλάνδρι.

Το καλό είναι ότι συναντήθηκα με τον άντρα μου και φάγαμε μαζί και πήγα και μια βόλτα από τα hondos..

Για το θέμα του θηλασμού που λέτε, μου προκαλούσε τρελό κομπλεξ και ανασφάλεια ολη αυτή η φασαρία στο φορουμ

με τις μαμάδες που θηλάζουν και αυτές που δεν θηλάζουν. Νατασούλα ήθελα να σου πω ότι σε αντίθεση με σενα που βλέπεις ότι οι μαμάδες που δεν θηλάζουν είναι επιθετικές προς αυτές που θηλάζουν, εγώ όταν ημουν εγκυος έβλεπα ότι αυτές που θηλάζουν ηταν επιθετικές και κάπως

υπεροπτικές. Όχι όλες φυσικά μην παρεξηγηθούμε κιολας. Ειχα τρομερό αγχος αν θα θηλάσω ή όχι πάντως από αυτό το πράγμα.

Τελικά θήλασα 9 μήνες αλλά δεν το θεωρώ και κάτι αν και στην αρχή είχα τρομερό άγχος.

εντάξει όλοι ξέρουμε ότι το μητρικό γάλα είναι η πιο τέλεια τροφή για τα μωρά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι μανούλες που δεν τα καταφέρνουν είναι κακές μητέρες.

Για το σχολείο που λες Λένα, εσυ εισαι σε δημόσιο ? Πάντως έχω φιλες που είναι σε ιδιωτικά και μη νομίζεις ότι εκει υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Και τρώνε και τόσα λεφτά τζαμπα.

Ρε παιδι μου σκέφτομαι ωρες ωρες αν δεν τους αρέσει η δουλεια τους (η οποία δεν είναι δουλειά αλλα ένα λειτούργημα γεμάτο ευθύνες) ας κάνουν κάτι άλλο…

λενα τελεια βρε..καλα αυτοι οι δασκαλοι δε εχουν παιδια??????????????

γωγωκα το μαυρο μπαλαρινακι θα το παρω φλατ\\

δε παιζει εγω με τακουνι στο γλεντι..πρωτον μη πρηστουν τα ποδια μου κ δευτερον μη φαω ρε καμια βουτα γκαστρωμενη γυναικα... :roll::roll::roll::roll:

ελευθερια ;)

Θουλάκι δε μου ταιριάζει με το φόρεμα και την πασμίνα, η μαύρη μπαλαρίνα..... :?:?:?:?:?:?:?

Γιατί δεν πας ξυπόλητη μωρή;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Επίσης, δεν ξέρεις το μοντκόμερι;;;;;; :shock::shock::shock::shock: Που ζεις χρυσή μου;;;;; :lol::lol::lol::lol: Είναι ουσιαστικά παλτουδάκια που έχουν κάτι κουμπιά σαν κέρατα..... :?:?:?:?:? Κατάλαβες ποια εννοώ..;;;;;;Πώς να στο εξηγήσω;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Συμπεθερούλα είναι γαιδούρια....Και μάλιστα αν δουν ότι καποιος κάνει καλά τη δουλειά του, τον κοιτάνε με μισό μάτι..... :evil::evil::evil::evil: Γιατί τους χαλάει την πιάτσα.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Έρη θα συμφωνήσω μαζί σου....Αν και υπήρχαν και μη θηλάζουσες που έκαναν σαν τρελές...Εμένα βασικά στην αρχή με επηρέαζαν...Μετά από το ένα αυτί έμπαιναν, απο το άλλο έβγαιναν...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έρη άλλο ήθελα να πώ και άλλιώς το έγραψα, μην με παρεξηγείτε είμαι και στην δουλειά ακόμη.

Φυσικά και δεν εννοούσα ότι όλες οι μη θηλάζουσες είναι επιθετικές προς τις θηλάζουσες

Και ναι έχω δεί κι εγώ επιθετικότητα από θηλάζουσες σε μη θηλάζουσες

Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιες μητέρες (φυσικά και όχι όλες) που δεν θήλασαν όταν γίνεται ανάρτηση για κάποιο θέμα θηλασμού (άρθρα, μελέτες κλπ) που συνήθως σκοπό έχει να βοηθήσει μανούλες και μέλλουσες μανούλες που θέλουν να θηλάσουν αντί να το διαβάσουν και να ενημερωθούν το παίρνουν στραβά και μας χαρακτηρίζουν απόλυτες.

Ποτέ δεν έκρινα καμία για θέματα διατροφής και ούτε θα το κάνω ποτέ. Κάθε μητέρα θέλει να κάνει το καλύτερο για το παιδί της και σέβομαι όλες τις απόψεις ;)

Θέλω να γράψω πολλά αλλά δεν προλαβαίνω τώρα πρέπει να φύγω

Τα φιλιά μου

Νατασούλα μου είναι πολύ καλύτερο ταμείο...Καταρχήν κλείνεις ραντεβού και πας στους γιατρούς με ραντεβού χωρίς να με περιμένεις, σου δικαιολογούν τα πάντα (εμβόλιο της Ιωάννας δεν έχουμε πληρώσει ποτέ...είναι και ο άντρας μου σε αυτό το ταμείο), είναι συμβεβλημένο με τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία, σου δίνουν 2.000 ευρώ βοήθημα για τη γέννα, αν χρειαστείς σου στέλνουν μαία σπίτι για να σου δείξει ό,τι χρειάζεσαι (στις πρωτάρες), σου επιστρέφουν όλα τα λεφτά για τις επισκέψεις στο γυναικολόγο και σου δίνουν και ένα ποσό για βρεφικό ή παιδικό σταθμό ανάλογα με το εισόδημά σου...Εγώ αν πάω τη μικρή σε ιδιωτικό σταθμό για παράδειγμα, θα παίρνω από το ταμείο 250 ευρώ το μήνα.....

Γενικά, είναι σούπερ...Καμία σχέση με το ΙΚΑ...Πιο κοντά στη νοοτροπία του Δημοσίου είναι....

Κτίριο πεντακάθαρο με ευγενέστατο προσωπικό.....

Ελπίζω να μην ενοποιηθούν τα ταμεία και μας το γ......η κυβέρνηση....Ένα καλό έχουμε κι εμείς σε αυτή τη δουλειά και πάνε να μας το φάνε.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλο μεσημερι κοριτσαρες!!!!

Τι μου κάνετε;;;

Λοιπον τα νεα μου.Ο μπέπμης ειναι 1430, η κυκλοφορια καλη, και ο πλακουντας γκρειντ 1. :ymapplause:

Αυτο που με εχει αγχωσει ειναι οι συσπάσεις!!!! :-ss:-ss:-ss Σημερα θα παω απο το γυναικολογο μου και θα του πω τι νοιωθω και θα δουμε τι θα μου πει.

Νατασα τελειααααααααααα η μπουμπου!!!Θα τον δερνει το δικο μου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτακη καλα αποτελεσματα.

Θουλι το πεδιλο ειναι για κυριλε ντυσιμο ταμαμ!!!!Εγω φορουσα στις 6-12 στη βαπτιση!!!Επισης στα μπουζουκια την Πρωτοχρονια οι περισσοτερες με πεδιλακι ειναι!!!! ;;);;);;);;) Οποτε το φορας ανετα!!!!

Ελευθερια τεχνικος η/υ εισαι;;;;

Λενααααααααααα τουλαχιστον λεει τπτ ο γυμναστης;;;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Γιατι εδω ολοι οι γυμναστες συναδελφοι ειναι πανασχημοι!!!!!!!Α και ολοι καπνιζουν σα φουγαρα!!!! :-o:-o:-o:-o:-o

Γωγω μπραβο για το ταμειο!!!Απο κρατησεις τι λεει;;;;

Σημερα ειχα γιουβαρλακια, εφαγε 1 κουταλια και μετα τπτ. :evil::evil::evil::evil: Με γαλα κοιμηθηκε.

α εγω προτειμω ικα :P:P:P:P

ρε γωγω στο γλεντι δε θα φοραω τη εσαρπα..μονο στη εκκλησια..οποτε γιατο κ θα παρω μαυρο μπαλαρινακι..

ε κ χεστηκα αν παει..εγκυος ειμαι.. :lol:

στις φωτο στην εκκλησια θα μαι μια κυρια..στο γλεντι θα χουν πιει ολοι κ θα ναι σα να φοραω τακουνθα :lol:

ρε παναγιωτα ειναι κακο που εχεις πετρωματα?

εγω στο θοδωρη ειχα απο νωρις..αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο ρε..

Μου ειπε χθες αυτος που μου εκανε το ντοπλερ οτι οσο εναι ακανονιστα ειναι φυσιολογικατατο.

Αλλα εγω νομιζω οτι τα νοιωθω πολλες φορες.Μπορει να ειναι και η ιδεα μου. [smilie=dontknow.gif]

Θα μου πει ο γυν σημερα!!!!

Θουλάρα ότι και να φοράς θεά θα είσαι....... ;););););););) Γι΄ αυτό φόρα τις παντοφλίτσες σου ή καμιά σαγιοάναρα και πήγαινε...Τώρα που το σκέφτομαι έχω κάτι μπότες που μπορεί να ταιριάζουν....

Ugg καφέ ανοιχτό...Σαν ταμπά...Έχουν και γούνα από μέσα..Θα είναι ζεστό το ποδαράκι σου..... =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Αλήθεια ο γάμος που θα γίνει;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης γιατί προτιμάς ΙΚΑ;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα μου παίδαρος ο μπεμπουλίνος!!!!!!! ;);););););););) Όλα καλά δηλαδή.....

Από κρατήσεις αστα να πάνε...Εγώ έχω γύρω στα 350-400 ευρώ το μήνα.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και όσο ανεβαίνει ο μισθός, τόσο πιο πολλές κρατήσεις...

Ο άντρας μου που παίρνει 800-900 ευρώ παραπάνω από μενα, έχει 400-500 ευρω κρατήσεις..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...