Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΧΟΡΙΑΚΗ


Avghi

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ SITE, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ !!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ, ΕΚΑΝΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 6.30 ΤΟ CLEAR BLUE ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ). ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ, ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΚΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ??? ΝΙΟΩΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ :oops: .

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 (ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ). ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 29 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟΟΟΟΣΗ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 09-10.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ??? ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ CLEAR BLUE. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ?? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ??. ΜΗΠΩΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ? ΑΣ ΕΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΓΚΥΜΝΟΣΥΝΗ :D ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα avghi!!!

καταρχην σου ευχομαι να εισαι εγκυος!!!

εγω δεν εκανα τεστ,πηγα αμεσως για χωριακη αλλα απ'οτι εχω ακουσει και διαβασει πολλες φορες και εδω μεσα, τα τεστ βγαινουν αρκετα συχνα λαθος... κανε την χωριακη σου λοιπον και το εργαστηριο θα σου πει στο αποτελεσμα αν εισαι ή οχι,αλλα μετα απο 7 μερες καθηστεριση θα ειναι πανω απο 1000..

καλη επιτυχια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κ απο μενα.μπορει η συλληψη να εγινε αργα,προς το τελος του κυκλου οποτε γιαυτο να μην διχνουν κ τα τεστ.η χοριακη θα δειξει σιγουρα.αν εγινε πολυ νωρις οι μοναδες θα ειναι μικρες,αν εγινε κανονικα περισσοτερες.σιγουρα θα ειναι πανω απο 5 αν εισαι εγκυος.εμενα στις 4εβδομαδες μου εδειξε 440.διαφερουν ομως απο οργανισμο σε οργανισμο.ειναι ποση ορμονη εκρινει η καθε γυναικα.δεν ειναι σε ολες το ιδιο.με το καλο να ειναι θετικη κ θα σου πει ο γιατρος για τα περετερω.καλυ επιτυχια,περιμενουμε θετικα νεα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SPIRTOULI THANKS ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ (1000) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΟ CLEAR BLUE ??? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ??

ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ :lol:

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalhmera Avghi mou, sou euxome mesa apo thn kardia mou pragmatika shmera na einai mia ksexoristh mera gia sena kai h arxh sthn kenouria sou zwh os melontikh manoula :)

Logika tha eprepe na eixan diksei ta testakia alla pote den mporeis na ksereis me sigouria pote egine h silipsh opote to apogevma tha perimenoume nea sou......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ.ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Oταν ειχα 5 μερες κα8υστερηση...πηρα τοclear blue και μου εδειξε αρνητικο αποτελεσμα! Δεν εχασα την ψυχραιμια μου...την ιδια ωρα αγορασα ενα αλλο τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε 8ετικο!

Αυτα τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα...καλητερα να δινεις τα λεφτα σου μια και καλη για χωριακη ..παρα για τεστ εκγυμοσυνης! Ασε που ειναι κ πανακριβα!

Την επομενη μερα εκανα β χωριακη και εδειξε 4500 μοναδες στισ 6 μερες κα8ιστερηση!

Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΑΓΩΝΙΩ !!!!

ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ !!! ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?????

ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ????

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΠΛΖ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ απο μενα κοριτσια..1η φορα ακουω να καθυστερει τοσο η χοριακη επειδη ειναι παρασκευη..εγω εκανα χοριακη πριν καποιες μερρες αλλα δεν μου ειπε τπτ για ποιοτικη και τετοια που λες μου εδωσε την εξεταση με τις μοναδες..παντως οτι και να ναι επειδη το εζησα κουραγιο και θα ερθει και σε εμας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ,

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ, ΟΙ ΜΟΝΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 0.5

:( ΑΧ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...........

ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 10Η ΜΕΡΑ!!

ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΛΕΤΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ???

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΚΑΙ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΣ???? Η ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ?????

ΟΕΟ????!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ Η ΣΥΛΗΨΗ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΜΙΛΗΣΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο.5 χοριακη την 7η μερα καθυστερησης.....δεν νομιζω να δειξει κατι αλλο στις 10 μερες που θες να κάνεις. Ισως εχεις καποιο ορμονικο θεματακι κ δεν εμφανιστηκε η περιοδος οπως σου ειπαν κ τα αλλα κοριτσια. εγω θα ελεγα να περιμενεις λιγο κ να πας για εξετάσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΤΠΤ.ΟΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ :evil::twisted::evil::twisted:

ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΟ !!!!

29 ΗΜΕΡΩΝ !!

ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ !!!

ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!!!

ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ.....

ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ......

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!

ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΣΕ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!

:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...