Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οχι Χαρά μου δεν το είπα γι αυτό μη νομίζεις κι εγώ δεν είμαι η ποιο σχετική σε αυτά ,απλά επειδή είναι πολλές οι μέρες της καθυστέρησης γι αυτό σε ρωτάω αν είχεσ κανενα άλλο συμπτωμα .συνήθως έχεις σταθερό κύκλο?

εγώ σου εύχομαι να είσαι και να κάνεις τα πιο όμορφα χριστούγεννα

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

rose εύχομαι την επόμενη φορά να σταθείς τυχερή !!!

Χουανιτάκι μου τι κάνεις ; το επόμενο βήμα για εμάς είναι αυτό, όμως ο κάθε γιατρός ακολουθεί διαφορετική τακτική. Ο προηγούμενος δεν μίλησε ποτέ για ανάλυση σπέρματος και όλα όσα θα κάνουμε με τον τώρα γιατρό, μου μίλησε κατευθείαν για σαλπιγγογραφία :shock:

ανάλυση σπέρματος θα κάνουμε τώρα δεύτερή φορά.. έγινε κάποιο λάθος στην πρώτη.

Χαρά πρέπει να κάνεις τεστ, μην κρύβεσαι απο την αλήθεια... πρέπει να τα βλέπεις όπως είναι τα πράγματα. Δεν θα αλλάζει κάτι αν το μάθεις τώρα... ίσα ίσα που αν είσαι τελικά έγκυος χάνεις τόσες χαρές !!!!

Δημοσίευση

Χαρά καλά σου γράφει η Μερεντούλα. Κάνε τεστ, ή πήγαινε για χοριακή. Νομίζω ότι η καθυστέρησή σου έχει χτυπήσει κόκκινο και από τα λίγα που έχεις περιγράψει από εδώ και από εκεί, μάλλον εγκυούλα μου ακούγεσαι... 8-}8-}8-}8-}8-}

Αγωνιούμε και εμείς μαζί σου και παρακαλάμε να είναι αλήθεια... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Χουανιτάκι μακάρι να είχα μπεμπεδόσκονη να σου στείλω, αλλά προς το παρόν θα αποπάρω την ακατανόμαστη, μπας και προσπεράσει... [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] ΞΟΥΤ, ΞΟΥΤ, ΞΟΥΤ [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] BE GONE, TAKE A HIKE, που λένε και τα Αμερικανά...

Πρέπει να κράξω και την δική μου, γιατί παίρνει ιδέες και ετοιμάζεται να arrivάρει...

Καλή μου ρόουζ, βγες να κάνεις τα ψώνια σου και μην σε νοιάζει ούτε η ακατανόμαστη, ούτε η φωνή του νταλικέρη!!! Εμείς προχωράμε σταθερά με τσαμπουκά.... [smilie=naka.gif] και θα την τσακίσουμε την ατακτούλα σε δεκαπέντε μέρες... [smilie=tongue2.gif][smilie=tongue2.gif][smilie=tongue2.gif]

Δημοσίευση

8AYMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!O ANTRAS MOY EIXE XAMHLH KINHTIKOTHTA!8ELW NA EYXARISTISW TO GIATRO TOY ANTRA TON OYROLOGO POY EKANE THN EPEMBASH KIRSOKILHS KAI TWRA EIMAI EGKYOSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=notworthy.gif] !!!!!!!!!!!!!!! 2 ,5 XRONIA PROSPA8OYSAME...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EYXARISTW KORITSIA GIA OLA!!!!!!!!OYTE STH MAMA MOY TO EXW PEI AKOMH MONO O ANTRAS MOY TO KSEREI!!!!!!!!!!!!!!!DE TO PISTEYW!!!

Δημοσίευση

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif]

Απιστευτοοοοοο

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ...................

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙς ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ....

ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..

Δημοσίευση

Μπράβο βρε Χαρά, πολύ συγκινούμαι...

Η συμβουλή μου όμως είναι να μην το ανακοινώσετε ακόμα, όσο χαρούμενοι κι άν είσαστε. Περιμένετε λίγο να προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου και μετά το λέτε. Να κάνεις τους πρώτους υπερήχους, να το ακούσετε και μετά το σκάτε το παραμύθι, σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους... (*)(*) (*) (*)(*) (*) (*) (*) (*)(*) (*) (*) (*) (*)(*)

Δημοσίευση

αααααααααααααααααααα χαρααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ.εισαι εγκυουλαααααααααααααααααααααααααααααααα δεν το πιστευωωωωωωωωωωω

μπραβοοοοοοοο χαρα μου ποσο χαρηκα δεν μπορεις να φανταστεις!μου δινεις παρα πολυ κουραγιο το ξερεις...πω πω απιστευτο το θαυματακι σου ηρθεεεεεε.με το καλο ολα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου..ημουν σιγουρη οτι εισαι εφοσον τοσες μερες δεν σου ειχε ερθει.

τωρα θα τριτωσει με μενα λες σε αυτον τον γιατρο η εγκυμοσυνη η εγω θα ειμαι η εξαιρεσεση? :-p πω πω να ναι καλα αυτος ο ανθρωπος ειναι πααρα πολυ καλος και εκανε ευτυχισμενο αλλο ενα ζευγαρι...μακαρι να εχουμε την ιδια καταληξη συντομα και εμεις.χοροπηδαω απο την χαρα μου λες και ειμαι εγω εγκυος :)):)):)) ζητωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :ymapplause::ymapplause::ymapplause::-*:-*:-*:-*:-*:-*

χρυσανθη μου 28-32 απο τον Ιανουαριο που μετρησα ειναι ο κυκλος μου.οποτε για πεσμου τωρα ποιες μερες πρεπει... :ymblushing:

ευχαριστω για την συμπαρασταση κοριτσια δεν πειραζει που δεν ειμαι χαρηκα τοσο μα τοσο πολυ για την χαρα που ειναι σαν να εμεινα εγω εγκυος.εκεινη με βοηθησε εξαλλου να ειμαστε εδω που ειμαστε τωρα και να ελπιζουμε και εμεις για το θαυματακι μας :):) τα πιο ομορφα Χριστουγεννα Χαρα ξεκινησαν ;) και που εισαι ακομα....

Δημοσίευση

rose τι έπαθε καλέ το αβατάρ σου ; εξαφανίστηκε ;

για να βρείτε τις γόνιμες κάνεις αφαίρεση το 14 απο τις μέρες του κύκλου σου. Αν είναι ο κύκλος 30 ημέρες -14 = 16η μέρα γόνιμη,

28ημέρες -14 = 14η μέρα γόνιμη ,

26 μέρες κύκλου -14 = 12η μέρα γόνιμη...

πάντοτε προσπαθούμε 2- 3 φορές πριν και μετά.

πρώτη μέρα του κύκλου είναι η πρώτη μέρα περιόδου.

Δημοσίευση

οποτε χρυσανθη μου 11-13-15 και 17 μονο να εχουμε επαφες..οχι πιο νωρις?

τον Ιανουαριο 28 μετα τον Φβρουαριο ειχα κατι καφε λιγες μερες πριν και μετα ειχα αιμα απο ποτε να το μετρησω δεν ξερω.αν υποθεσουμε απο τοτε που ηρθε το αιμα τοτε 29 τον Φεβρουαριο..Μαρτιος 32,Απριλιος 31,Μαιος 30,Ιουνιος 32,Ιουλιος 30,Αυγουστος 32,Σεπτεμβριος 28,Οκτωμβρης 31,Νοεμβριος 31 αλλα νταλα ειναι τι συμπερασμα θα βγαλεις απο αυτα εσυ ξερεις :blink:

θα ακολουθησω αυτες τις μερες και ο Θεος βοηθος :-p μακαρι να μην χρειαστει να μου πεις τον επομενο μηνα παλι για γονιμες και να ειμαι εγκυουλα :) εσυ που εισαι σε γονιμες ξερεις ε? ;):D:D

χαρα μουυυ ακομα δεν μπορω να το χωνεψω μπραβο και παλι!!!φυσα τωρα και προς τα εδω εισαι εγκυουλααααα πλεον φιλεναδα και πιανει :):):):x:x:x:-*:-*:-*[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...