Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε;;; Ποσο μου λειπετε και μενα δεν λεγετε...αντε να γυρισω στο σπιτακι μου να τα λεμε

καθημερινα οπως παλια.Η αληθεια ειναι οτι θελω να φυγω οσο κουφο και να ακουγετε...αδερφουλα εσυ καταλαβαινεις το γιατι...

Αυριο βραδυ κατα της 01:00 ξεκιναμε και την Πεμπτη θα ειμαστε στο σπιτακι μας!

Δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα ελπιζω να εισαστε καλα..

Αδερφουλα ποσο με συγκινησαν αυτα που ειπες στην Ελευθερια..εννοειται πως τα αισθηματα ειναι

αμοιβαια και το ξερεις.

Τα φιλια μου σε ολες.. :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ...ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΑΣ.....ΦΙΛΙΑ

ΤΣΑ!!!

Να' μαι κι εγώ...μόλις μάζεψα την κουζίνα πριν λίγο φάγαμε αφού εγώ άργησα να γυρίσω από μια βάπτιση που είχα πάει, σε μια πρωην συνάδελφό μου..

Τί κάνετε μανούλες? Δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση από προχτές που μπήκα...

Άσπα και Φανή κι εμένα πονάει το κεφάλι μου, προφανώς ο καιρός θα είναι..καλά εγώ περιμένω και περίοδο βέβαια και σίγουρα επηρρεάζει κι αυτό...τί μου θυμήσατε τώρα...παιδικό, κι εγώ θέλω να το αλλάξω αλλά δεν μπορώ...μεγάλη ιστορία..καλή επιτυχία στα δικά σας..

Βικάκυ πώς ήταν το πάρτυ χτες?? Ελπίζω να περάσατε πολύ ωραία...αλλά φαντάζομαι ότι πιο ωραία θα πέρασε ο χορευταράς Χάρης ε??

Αντριάννα είναι υπέροχο να κάθεσαι με όλα τα παιδάκια καναπέ και να βλέπετε παιδικό...το κάνω κι εγώ με τον Νικόλα, αραιά και που βέβαια αλλά το κάνω..Όσο για τις απεργίες με έχουν γονατίσει...όντως..

Αδερφούλα μου, αν σε καταλαβαίνω λέει??? Να' σαι σίγουρη...υπομονή ένα 24ωρο είναι θα περάσει...άντε και μετά ποιός σε πιάνει!! Νέο χόμπυ...αναζήτηση σπιτιού ε?? Πόσο θα ήθελα να ήμουν στην Γερμανία δεν σου λέω...να έφευγα μακρυά απ' όλα αυτά που περνάω εδώ...

Αύριο μπαίνει η πεθερά μου νοσοκομείο, και την Τετάρτη χειρουργείο για το στήθος της. Αχ μακάρι να πάνε όλα καλά και τίποτα αλλο δεν ζητάω, για την ώρα...Αν θέλετε φιλενάδες μου κάν'

τε και εσείς μια προσευχή..το έχω ανάγκη. Μας έπεσαν πολλά μαζεμένα και δεν αντεχω αλλες δοκιμασίες.

Να είστε όλες καλά και πολλά φιλάκια σε μανούλες και ζουζούνια...

τι κανετε μανουλες ειχε μεγαλη επιτυχιαααααααααααααααααααα το παρτυ...τελειωσε στις 5 το πρωι...

ο χαρακης στη γιαγια οποτε ξεσαλωσαμε κατι παραπανω....

ξυπνησα 12 κ ξεκινησα γενικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν παλευομαι τελικα!!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου και ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας :P . Να χαίρεστε και εσείς τις οικογένειές σας!!!!

Το Σάββατο περασαμε πολυ καλά. Ο Δημητράκης ήταν ήσυχος :mrgreen: και έπαιζε με τα άλλα παιδάκια :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εμεις καλοπερνάγαμε. Εσβησα και τα ριμάδια τα κεράκια που ο άντρας μου είχε την φαϊνή ιδέα να το γράψει όλο το νούμερο!!! :mrgreen::mrgreen:

Κατερινάκι μου περαστικα στον Νικολάκη!!! Και εμενα ο μικρός είναι μπουκωμένος και βήχει :? . Δεν προλάβαμε να ηρεμήσουμε απο την γαστρεντερίτιδα και αρχίσαμε άλλα :( . Καλέ ο τατοο σας λίγο μακρυά μου πέφτει :lol::lol: .

Λενάκι καλή επιστροφή στη Γερμανία. Και γράψε μας ότι έφτασες καλά. Καλέ πότε γεννάς;;;;; :oops::oops:

Σταμυ μου τι κάνετε;;

Βικχαρ μου πολύ χαίρομαι που ήρθε ο αντρούλης σου και θα μείνει :P . Να περνάτε πάντα καλά. :ymparty:

Φιλάκια σας όλες κορίτσια μου :x:x:x

Καλή εδβομάδα κορίτσια!!!

Φλωριάνα χρόνια πολλά & καλά!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif]

Καλέ τι απίστευτη υγρασία και ζέστη που είχε εχθές κυρίως. Εν τω μεταξύ είχαμε βάφτιση το μεσημέρι και γίναμε μούσκεμα από τον ιδρώτα....

Περάσαμε όμως πάρα πολύ ωραία!!!!

Εσείς καλά???? Για πείτε νέα....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΝΕΑΑΑΑΑ;;;;;

ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΞΕΝΥΧΤΙ ....Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...Η ΜΑΡΙΣΑ ΒΗΧΑ ΑΡΚΕΤΟ(ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!)ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ...ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ....ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..... :D:D:D

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ;;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

Βικουλίνι, να σου ζήσει και πάλι ο μπέμπης!!!!

Αλήθεια η μεγάλη ζηλεύει???

Το ξενυχτάτε εεεε??? Τα αγόρια έχουν πολλά πονάκια....εμένα όλο γκρίνιαζε, μιλάμε για πολύ τσιρίδαααααααααα!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Η ΜΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ Η ΜΕ ΦΩΝΕΣ Η ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ...ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ;;;ΕΣΥ ΠΩΣ ΠΑΣ;;;ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ;;;

Ευχαριστώ πολύ Μιρλίτσα μου.

Βικουλίνι να σου ζησει ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=angel13.gif] . Πολύ ξενύχτι εε;; Υπομονή κοριτσάρα μου, περαστικά στη μικρούλα και καλή λοχεία σε εσένα :x:x:x:x

Τα παιδιά μου μια χαρά είναι!!!

Καθώς επίσης και οι μανούλες του 2008!!!! Όλες χαίρουν άκρας υγείας.

Είμαι στην δουλειά και ήρθαν τώρα τα αφεντικά, οπότε δεν μπορώ να σου γράψω περισσότερα.

Να 'σαι καλά κοριτσάκι, χάρηκα που έμαθα νέα σου!!!

Φιλάκια πολλά. :x

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ!ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;ΞΕΝΥΧΤΙ;;;ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΘΥΛΑΖΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΡΘΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ...ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ...ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ;;;Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ;;;

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!!!

Τώρα μπόρεσα να μπω και να γράψω.

Το ΣΚ μάλλον τα διασκεδάσαμε όλες και εμείς πήγαμε σε ένα παιδικό party την Κυριακή, τα περάσαμε τέλεια. Ήταν σε αυλή και είχαν θέμα "Σαφάρι" παίξανε και διάφορα παιχνίδια τα παιδιά με το ίδιο θέμα ήταν πολύ ωραία και τα είχε φτιάξει όλα η κοπέλα μόνη της.

Αυτό που ήταν ωραία ιδέα για το δωράκι που έδινε στο τέλος: Είχε φτιάξει με μεγάλο χαρτόνι ένα λιοντάρι και έβαζαν το κεφαλάκι τους μέσα τα παιδάκια και τα έβγαζε φωτογραφία, μετά τύπωσε τις φωτογραφίες και τις έβαλε σε κορνίζα με αφιέρωση και μας τις έδωσε στο τέλος.

Σήμερα τι έχει το menu?? Εγώ είχα φτιάξει εχθές κρέας στο φούρνο στην λαδόκολλα και έχει περισέψει θα φτιάξω και τηγανιτές πατατούλες και θα είμαστε οκ.

Bikxar φαντάζομαι για να κάτσετε μέχρι τις 5 θα τα περάσατε πολύ ωραία μπράβο πάντα τέτοια!!!

Φλωριάνα πόσα ήταν καλέ τα κεράκια??

Κατερινάκι περαστικά για την πεθερούλα σου και εύχομαι καλή ανάρωση και όλα να πάνε καλά.

Υπομονή Βικουλίνι τι κάνεις???

τι κανετε κοριτσακια μου γλυκα??δεν προλαβαινω να σας διαβασω επικρατει βομβαρδισμος στο σπιτι

αχ δεν θα τελειωσω ποτε!!!!!!!!!! κλαψ κλαψ!!!!!!!!!!!

Βικουλίνι μου, ο μικρός είναι μια χαρά. Πάει σχολείο και απο οτι φαίνεται περνάει καλά :D:D . Κοριτσάρα μου κουράγιο η αρχή είναι δύσκολη μέχρι να συνηθίσει ο μικρούλης το πρόγραμμά του. Φιλάκια πολλά.

Αντριανάκι μου έκλεισα τα 31!!! Μπαίνω στα 32 :-o:-o:-o .

τι κανετε βρε κοριτσακια???εγω ειμαι ειμαι ενα βημα πριν το νευρικο κλονισμο απο χτες παλευωι με το σπιτι κ ακρη δεν βγαζω γιατι συν ολα τα αλλα μας επιασε με το νικακη να αλλαξουμε χρωμα στο σαλονι κ στη κουζινα κ εχουμε καταντησει να βαφουμε ολο το σπιτι χαμος στο ισωμα....

αυριο δουλευω κιολας :o:o:o

θελω να βαλω τα κλαματα......

φιλακιαααααααααααααα

καλησπεραααααα!!!!!σημερα ειχε ρεπο ο αντρουλης μου κ περασαμε τελειααααα!!!! :D:D τι μου κανετε??

βικουλινιιιιι καλως ηρθες κ παλι!!να σου ζησει κ παλι ο μπεμπακος σου!!!!καλη λοχεια να εχεις!!στην αρχη ειναι λιγουλακι δυσκολα...αλλαολα θα στρωσουν με τον καιρο κ θα σου φαινονται παιχνιδακι!!! :)

βικακι μου σε καταλαβαινω απολυτα!!ηδη νιωθω μια εξαντληση οταν σε σκεφτομαι! :? ελπιζω να τελειωσεις γρηγορα τις δουλειες κ να χαλαρωσεις!!εε θα περασει κ αυτο που θα παει!!χιχι!! ;)

κατερινα περαστικα στην πεθερα σου!!γρηγορη αναρρωση ευχομαι!!

φλωριαννα μην ακουω χαζομαρουλες....32 εισαι...οχι 62!!!!μια χαρα κοπελιτσα εισαι...δεν σε πηραν τα χρονια!!!αμα στα 32 νιωθουμε γριες..αστα να πανε!!!νιατα παιδι μου ειναι αυτα...ΝΙΑΤΑ!!!!! :)

ααα υποψιν..να μου τα λετε κ μενα αυτα οταν πρωτα ο θεος φτασω 32! :lol::lol:

Καλημέρα κοριτσάρες;;; Καλε τι γιορτάζουμε σήμερα;; Γενέθλια , γιορτή;; Καλά το έχω χάσει τελείως :oops::oops: .

ΕΡΗ μου χιλιόχρονη μωρό μου, ότι επιθυμείς και να χαίρεσε πάντα την οικογένειά σου. [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion18.gif] .

Φιλάκια σε όλες :-*:-*:-*

Καλέεεεεεεεεεε τι έχουμε εδώ???? Γιορτούλα............................

Άντε να πω και εγώ τα χρόνια πολλά!!! Αλήθεια ποιά κερνάει ????χαχαχαχα Έρηηηηηη ακούςςςςςςςςς???

ερηηηη χρονια σου πολλαααα!!!!!πολυχρονη κ παντα με υγεια!!!! [smilie=occasion13.gif]

τι κανετεεεε???

βικακι ζεις??χαχααχα!!πως παει η γενικη???

ασπα φλωριαννααααα τι κανετε κοριτσακια ομορφα??????

Ομορφαίνω κι άλλο!!!! χαχαχαχα........

Που λες εχθές πήγαμε στα φουσκωτά του village park και έπαιξα κι εγώ μαζί τους.....τώρα σέρνομαι!!!

Έβαλα κι εγώ τις φορμούλες μου και προετοιμάστηκα κατάλληλα!!!! Πολύ γέλιο..........

καλησπερα κουκλες!!!!!!!

Εχω την μικρη λιγο αρρωστη.εκανε το σαββατο το βραδυ ενα 39.5 και ειδα ολα :shock::shock: πρωτη φορα το παιδι εκανε τετοιο πυρετο.ευτηχως ομως μετα απο αυτο πηρε αντιπυρετικο και δεν ξαναεκανε πυρετο απο το σαββατο,πηρα μια τρομαρα.ευτηχως την γλιτωσε με λιγο πυρετο κ λιγη καταροη για 2 μερουλες.τωρα ειναι καλα αλλα βαζουμε ορο κ δεν της αρεσει καθολου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ???

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ???ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ.ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ???Ε??

ΒΙΚΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ,ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ Κ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ!!!ΚΑΛΑ Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΑΣ???

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ,Ε??ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ??ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ??Ε???

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕ Ε??

JOANAKI KAΛΕ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ???

ΕΡΗ???ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΕΡΗ??ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ.

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΨΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ,ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

ΤΑ ΛΕΜΕ ...ΦΙΛΙΑ ;);)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...