Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Χρονια Πολλά Φλωριάναααα!!! :ymparty::ymparty::x@};-

Να είσαι ευτυχισμένη κοπέλα μου και να σε χαίρεται (και να την χαίρεσαι) η οικογένεια σου!!

Αχ τι ωραία παρτάκι!!!! Εχω και εγώ γενέθλια την Τρίτη, ειμαστε Ζυγάρες ε?!!

Έπρεπε να το έχω καταλάβει χαχα! :lol:

Να περάσετε σουπερ το Σαββατο!

Αντε, εγώ πάρτυ το άλλο Σαββατο (που έχει γενέθλια ο αντρας μου..)

Αντριάνα μου, αυτό το φαγητό με τον κιμά στο ταψί και από πάνω ντομάτες, πιπεριές, είναι παραδοσιακό φαγητό

του Λιβάνου νομίζω ή του Μαρόκου.. :roll: δεν θυμάμαι.. θα το δω. Τελειο θα είναι, θα το δοκιμάσω και εγώ καμιά φορά..

Φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ κορίτσια μου για τις ευχές σας. Να χαίρεστε και σεις τις οικογένιες σας.

ΕΡΗ μου ζυγίνα και εσυ εεε;;;; Κάλα είμαστε και γ@#$%^ω τα ζώδια :lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!! (μετριόφρων!!!)

ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ για πες γι'αυτο το φαγητο πως γίνεται;;;;;; Μου φαίνεται πολύ νόστιμο.

Ελευθερία εγώ πάντως από μόνη μου το σκέφτηκα κατα λάθος.

:lol::lol:

Φλωριάνα φτιάχνεις κιμά όπως για τα μπιφτέκια αλλά δεν βάζεις πολλά κρεμύδια, λαδώνεις ένα ταψί και βάζεις τον κιμά σε όλο το ταψί όπως μια πίττα και μετά βάζεις απο πάνω τυριά ντομάτα μανιτάρια πιπεριά ότι υλικά θέλεις και το ψήνεις στον φούρνο.

Εγώ επειδή μπορεί να μην μπω άυριο μέσα ή εσύ μπορεί να μην μπεις θα σου πω το τραγουδάκι και εσύ να σβήσεις τα κεράκια όκ??

Να ζήσεις Φλωριάνα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με πολλά παιδιά!!!!!

παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μία ΣΟΦΟοοοοοοοΣ!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clap::clap::clap::clap:

Να χαίρεσε την οικογένεια σου και επειδή δωράκι δεν μπορώ να σου στείλω από εδώ σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλάκια

Αχ τι καλά!! Χαίρομαι για εσένα bikxar γιατί από ότι έχω καταλάβει τον αγαπάς πολύ.

Καλά να παιρνάτε πάντα.

Εμένα την μικρή μου την έχει η πεθερά μου σήμερα και το πρωί πέρασε ο άνδρας μου από εκεί (είναι οδηγός σε λεωφορείο) τον είδε η μικρή και τον χαιρέτησε και του λέει : Μπαμπά κοινώνησα σήμερα το βράδυ που θα έρθεις φέρε μου και μια Barbie :lol::lol::lol: μου λέει ο άνδρας μου γέλαγε όλο το λεωφορείο :)):)):))

τον αγαπαω μωρε το ζουζουνο μου γιατι δεν μου χαλαει χατηρια χιχιχιχιιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!

ειναι αμοιβαια τα αισθηματα μας!!!!!

Κοριτσακια δεν εχω διαβασει οσα εχετε γραψει...με εχει εξοντωσει ο μικρος σημερα...Κατι για γενεθλια ειδα!!!

Χρονια πολλα Φλωριανα μου!!!!Θα μπω αυριο γιατι παω να ετοιμαστουμε για να παμε για φαγακι.Βαρελω θα γινω!

καλα αντε πάλι μισή ώρα διαβάζω για να μπορέσω να γράψω... :lol:

Ελευθερία μου καλά να περνάς στο γάμο που είσαι και σιδερένιος ο Κώστας σου αφού είναι καλύτερα, εμείς είμαστε στη δεύτερη μέρα με δέκατα, βήχα έντονο, φλεμματα, μπουκώματα και φτέρνισμα (Ο Νικόλας) όλα αυτά...Είχες απορία για το ποια είναι η αδελφή της Λένας?? χιχι αν κατάλαβες για μένα ναι εγώ είμαι..έτσι λέμε η μια την άλλη, μας βγήκε ένα βράδυ που μιλάγαμε 3 τα ξημερώματα...και μας έμεινε, πραγματικα αν είχα άλλη μια αδελφή θα ήθελα να ήταν το λενάκι μας, κι είναι αμοιβαίο!!(απ'οσο ξέρω...) :oops:

Αντριαννακι μου συγνώμη την τελευταία φορά που μπήκα, δηλαδή Τρίτη, με ρώτησες πώς πάει η δουλειά κι εγώ είχα βγεί γι' αυτό δεν απάντησα, τώρα το είδα...καλά πάει αν εξαιρέσεις τις απεργίες που μου έχουν κόψει τα χέρια δεν έχω εμπόρευμα και είναι η καταδίκη μου, κατά τα άλλα την παλεύω...

Φλωριάννα μου να τα εκατοστήσεις!!!!!! Να είσαι πάντα χαμογελαστή όπως σε γνώρισα!! Και να περάσετε πολύ καλά αύριο στο πάρτι σου!!

Άσπα!!! Τί κάνετε?? Κι εγώ έχω βάφτιση στο Ψυχικό την Κυριακή 13.00. και δώρο ακόμα να πάρω...

όλα καλά??

Στάμμυ μου δεν πειράζει, next month!!! Φτάνει που ξεπρήστηκες...άντε βούρ σε 10 μερούλες...

Τόνια καλά ξεμπερδέματα με την εθνική οδό, και εύχομαι ήρεμες βάρδιες στον Νίκο! Περιμένουμε νέα για το νινί...

Ρία τί είναι αυτά που κάνεις με τα φαγητά...δεν μας λυπάσαι>???

Αδερφούλα, τα λέμε μετά!

Ιωαννάκι μου πως είσαι?? Πήγες στο γιατρό? Για πες νέα...

Κορίτσια ο μικρός κοιμήθηκε 18.30 μέσα στο αμάξι μολις δηλαδη μπηκαμε γυρνώντας από δουλειά, και κοιμάται ακόμα...τώρα νυστάζω εγώ και αυτός θα ξυπνήσει...τί θα κάνω η άμοιρη?? :lol:

Το απόγευμα είχα πάει σε μια κηδεία και στεναχωρήθηκα, ο πατέρας μιας φίλης μου..αναθεώρρησα πολλά πράγματα από χθες...τελικά δεν είμαστε τίποτα...αλλα ας μην το αναλύσσω εδω τώρα...αλλάζω θέμα..

Αν θελετε να σας συστησω ατομο για τατοο εχω φανταστικός στη δουλειά του και μανιακός με την απολύμανση/...ειναι φιλος του Βασίλη και του εχει κανει και τα 2 τατοο που εχει, το μονο κακο ειναι οτι το μαγαζι το εχει στην Πάτρα!!

Αν ξέχασα καμμιά συγχωρέστε με...φιλια σε όλες!!Πάω να ξαπλώσω, αν προλάβω...

kale pote to anoiksate???? ego grafo akoma sto palio :lol:

re ksipnate kai mena tin dolia mana poy den prolaveno na poli asxolitho me to internet pigate kai 20 selides pote na prolavo na tis diavaso???? ti grafodiaria sas exei piasei mou lete :lol:

Φίλες μου γεια σας,

είμαι στη δουλειά και ο καιρός είναι για σπίτι αλλά τι να κάνουμε???

Ελευθερία υπομονή.

Bikxar πολύ χαίρομαι που θα μείνει ο Νίκος.

Αγγελική γράφουμε πολλά για να ανοίξουμε το 5 και να γράψουμε τίτλο ΜΟΝΤΕΛΑ-Μαμάδες-Κουτσομπόλες 2008. Γιατί είμαστε όλες κούκλες μιλάμε πολύ και φυσικά είμαστε μαμάδες.

=))=))=))=))=))

Έχετε καμία ιδέα για γρήγορο φαγητό?? όχι μακαρόνια στο τέλος θα βγάζουμε και το σακουλάκι :lol::lol:

καλημερααααααα!!!!!!!!!τι μου κανετεεεεεε????????????

βικυυυυ ετοιμαζεις ε??!!!τι ωραια!!καλα να περασετε!!ειμαι σιγουρη γι'αυτο!!ολα υπεροχα θα ειναι!! :)

φλωριαννα μου χρονιαααα πολλαααααα,καλαααα κ ευτυχισμεναααα!!!να τα εκατοστησεις κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! [smilie=occasion1.gif]

σταμμυ μου δεν πειραζει!τον αλλο μηνα!μην απογοητευεσαι!! :)

κατερινα σας εχουν ταραξει οι απεργιες ε??!τι να κανεις...υπομονη! :)

τονια μου καλα να περασετε στην αθηνα κ ολα να κυλησουν ομαλα στις βαρδειες του νικου!

λενακιιιι που εισαι βρε??γυρισατε???μας ελειψες! :(

αυταααααα!!!κρυο βρε κοριτσια!!μπρρρρρ!!!!!! :lol::P τωρα θα δουμε παιδικο στο σαλονακι!!!χουχουλιαμσα!!!μη με ρωτησετε τι παιδικο... :roll: Ο ΑΡΘΟΥΡ Κ ΟΙ ΜΙΝΙΜΟΙ!!δευτετη φορα που το βλεπουμε!!!κ να φανταστειτε ειχα κ αγωνια για το τελος!!! :lol::lol::shock::roll:

καλησπερα κοριτσια τι κανετε,εγω ειμαι ψιλοπτωμα εδω και 2 μερες εχω τρομερο πονοκεφαλο και με εχει ισωπεδωσι ,ισως να κρυωσα η μηπως να φταιει ο καιρος ?ποιος ξερει?....εντομεταξει τρεχω απο δω και απο κει για να βρω κρεβατι και γενικοτερα δωματιο για τον γιο μου αλλα ακομα τζιφος τιποτα δεν μου αρεσει...ουφ....ουφ ;) .....

καλησπερα κοριτσια τι κανετε,εγω ειμαι ψιλοπτωμα εδω και 2 μερες εχω τρομερο πονοκεφαλο και με εχει ισωπεδωσι ,ισως να κρυωσα η μηπως να φταιει ο καιρος ?ποιος ξερει?....εντομεταξει τρεχω απο δω και απο κει για να βρω κρεβατι και γενικοτερα δωματιο για τον γιο μου αλλα ακομα τζιφος τιποτα δεν μου αρεσει...ουφ....ουφ ;) .....

Κι εγώ μια από τα ίδια κοπελιά!!!!

Έχω απίστευτο πονοκέφαλο εδώ και τρείς μέρες....

Και επίσης θέλω κάποια στιγμή, άμεσα, να ασχοληθώ με το παιδικό δωμάτιο.

Βλέπεις εγώ έχω δύο παιδάκια, αντίθετου φύλλου, και ένα δωμάτιο. Οπότε θέλω κάτι ουδέτερο.

Αλήθεια έχεις βρεί τίποτα???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...