Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

βρε αφου γεννησες κ χωρις επισκληριδιο το τατοο ειναι χαδι κ εγω γεννησα χωρις κ οταν εκανα το χαρρης τατοο με πηρε ο υπνος φαντασου το παλλικαρι ειχε παθει σοκκ μου λεει δεν σε πιστευω του λεω καλε εδω γεννησα ετσι αυτο ειναι νανουρισμα :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχαχαχα μαρεσει που μια φορα που του αντρα μου του πονουσε ο λαιμος μου λεει ''εσυ δε ξερεις τι θα πει πονος :shock::shock: '' αντρες....

ελα ντε 2 κ ο νικος μου πεταει κατι τετοια κ του καλα αγορι μου τι να λεμε τωρα δεν εχεις πονεσει ετσι ουτε θα πονεσεις!!!!!!

καλε αμα πονουσαν αυτοι για 5 λεπτα οπως ποναει η γεννα θα ειχαν πεθανει!εδω 37 εχει ο δικος μου κ πεφτει τανασκελα κουκουλωμενος ως τα αυτια κ βογγαει!εχει κ το υφος του στυλ ''ηρθε το τελος'' :shock:

καλα οχι μονο ειναι συνεχεια με ενα θερμομετρο στο στομα αλλα εχει κ δευτερο για να ξαναμετρησει να δει αν ειναι σωστο το πρωτο :shock:

Γεια σας κοριτσάκια μου, εδώ είμαι και εγώ..

Ο μικρός ήταν ανήσυχος όλο το βράδυ.. Τελικά σηκωθήκαμε 8 και μόλις ήπιε το γάλα του το έβγαλε!

Αχ φρικάρω με τον εμετό..

Υποθέτω ότι τον πείραξε ο καπνός από τα κάρβουνα από το χθεσινό πάρτυ..

Δεν καθόταν και στον κωλο του, εκανε δημόσιες σχέσεις..

Από το πρωί δεν έχουμε άλλα επεισόδια..

Α δεν πήγα στην δουλειά.. τράβηξα μια πιστολιά χαχαχα

Τον πήρα και βγηκαμε έξω από τις 9 το πρωί (ο μπαμπάς μας είχε βραδινό και δεν έπαιζε να μείνουμε σπίτι.. να κοιμηθεί λίγο και αυτός ο καημενούλης..)

Πηγαμε στην παιδική χαρά, κάναμε μόνο τσουλήθρα (βαριέται την κούνια) ανεβοκατεβήκαμε καμιά 30αριά φορές ( η μαμά ούτε καφέ ούτε τσιγάρο till then..)

Μετά κάναμε μια βόλτα ακόμη, πηγαμε σουπερ μαρκετ και τον ειδα κατά τις 12 να τριβει τα ματάκια του..

Τον πήγα στην πεθερά μου για νανι και ηρθα σπίτι..

Συμμάζεμα – μαγειρεμα και τα λοιπά …

Βικάκι, θέλω να δω τα τατουκια σου!!!

Τι εκανες τελικά με το σουσι?

Εχω και γω 2 τατου αλλά 2 τεραστια χαχα…Τα εκανα στα 25 μου, το ειχα απωθυμένο και πήγα και τα έκανα.. τα αγαπώ πολύ, είναι κομμάτι του εαυτού μου…

Τονιαχαν, αγχώνομαι τρομερά με την κατάσταση με τους μισθούς… Κ μενα ο αντρας μου φράγκο δεν παίρνει από τα βραδινά, αλλά και εμένα μου ανακοινώσαν ότι δεν θα πάρω ούτε cent για τα Σαββατοκύριακα που λιώνω ένα μηνα τωρα… Είναι φρικη η καταστάση πραγματικά..

Φλωριάννα μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη αυξηση!! Μη μασάς, μη δίνεις σημασία σε αυτά που ακούς, εσύ να είσαι τυπική στην δουλειά σου! αν αυτος που έφυγε ηταν 17 χρόνια στην εταιρεία θα ειχε φέρει την δουλειά στα μέτρα του..! Πολύ πιθανό..

Εσυ πάντως μην αγχώνεσαι, εννοείται ότι θα πρέπει να πάρεις χρηματα παραπάνω – αν όχι τότε δεν υφίσταται προαγωγή αλλά στυγνλη εκμετάλευση - Δυνατά μην κωλώνεις..

Φιλάκια πολλά πολλά

ερη μου περαστικα στον κωστακη...ελπιζω να μην ειναι τιποτα

λοιπον στον σκλαβενιτη μονο φυκια βρηκα ενα ρυζι αλλα δεν ηξερα αμα εκανε...θα παω μαλλον στα καρφουυρ που το εχω δει σιγουρα το σετακι η καλυτερα σε κανα sushi bar να φαω ετοιμα....αλλα αντε να ψησεις το νικο ουτε ζωγραφιστα δεν θελει να τα βλεπει εγω παλι θα μπορουσα να τρωω καθεμερα παιρνω πολλες φορες απο το σκλαβενιτη που εχει ετοιμα συσκευασμενα κ οποτε με βλεπει να τρωω κ μετα ξυλακια τρωω τρελο δουλεμε!!!!!!!

καλησπερα κοριτσια καλα ειστε???

ελευθερια μπορει κ μην ειμαι και να φανταζομαι :lol::lol:

φλωριαννα συχαρητηρια :D:D αντε κ σε ανωτερα!!!!!!!!!!!!!ο μικρος μηπως δεν περναει καλα κ δεν θελει να παει??η ταξη ειναι στο υπογειο???κατσε κ μιλα λιγο με την σια να σου πει γιατι κλαιει???

αντριαννα καλα ειστε???δεν ξερω τι μου γινετε???ειμαι πρησμενη πολυ κ εχω τρελεσ υπνηλιες!!!τα μικρα σου καλα???

βικυ μπραβο πολυ θαρρος εχεις!εκανες γεννα χωρις επισκληριδιο στ τατου θα κολησεις???

κατερινακι?????????χαθηκεσ εσυ παλι ε?????????

τι σουσι κ φυκια καλε λετεεε θα κανω εμετοοοο

xaxaxaxa!!!!

Αχ παιδιά ξαναέκανε εμετό το απόγευμα που πηγα να του βάλω ορό στην μύτη!!! :?

Αχ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματααα...

Ειμαι πτώμα κορίτσια, εκατσα σημερα και εκανα και φαγητό και γλυκό για να σηκώσω στο blog γιατι πολύ το έχω αφήσει... Και το σκ θα δουλεύω και δεν θα προλάβαινα τίποτα...

Τώρα είμαι πτώμα και θα την πέσω!

Καληνυχτα (Ας έχουμε μια ηρεμη νύχτα..)

καλημεραααααα!!!!!!ολη μεραααααααα!!!! :D

τι μου κανετε???

κοριτσια κ γω θα θελα να κανω τατουαζ καααποοοτεεε,αλλα εκτος του οτι ειμαι φοβιτσιαρα,ειμαι κ αναποφασιστη!!αντε κ το κανω κ φυγω!μετα ετσι κ δω αλλο πιο ωραιο..παει θα το μετανιωσω στη στιγμη το προηγουμενο!!δεν μπορω στην ιδεα να αποφασισω για κατι που θα ειναι παντα πανω στο σωμα μου!!αν κ θα ηθελα να κανω ενα με πολυ νοημα κ σημασια για μενα!!!ειδωμεν! :lol::lol:

προς το παρον βολευομαι με τα τατουαζ απ'τις τσιχλς των παιδιων!! :lol::lol::lol:

η' τα χενα ειναι καλη ιδεα που φευγουν σε λιγο καιρο!! :roll::mrgreen:

εμενα βρε κοριτσια ο σπυρος οποτε ειναι αρρωστος μιλια δεν βγαζει!!δεν λεει ποναω εδω ποναω εκει!δεν ενοχλει κανεναν,δεν γινεται κουραστικος!!δεν του αρεσει να επιβαρυνει!!αχ!!η αγαπουλιτσα μου!! :P:) κτο θερμομετρο δεν το βαζει αμα δεν τον πιεσω,ουτε τα φαρμακα παιρνει επισης αν δεν τον πιεσω!!θηριο ειναι!!! :lol::D

ελευθερια καλε τι blog εχεις??με μαγειρικη??

αντε παω να κανω καμια δουλεια,γιατι θα ξυπνησουν τα μικρα σε μια ωρα!!αλλα...καπου εδω γυρω θα ειμαι!!! :lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλέ τι ψόφος είναι αυτός πρωί-πρωί??? Πρέπει να φτιάξω οπωσδήποτε την ντουλάπα μου, να κατεβάσω και κανένα φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο ρουχαλάκι. Μια ζακετούλα την χρειάζεσαι το πρωί....

Πωπω άλλο πακέτο κι αυτό, κάθε εποχή να φτιάξεις την ντουλάπα!!! Πόσο βαριέμαι αυτά τα πάνω - κάτω με τα καλοκαιρινά - χειμωνιάτικα.

Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κι αυτό. :?

αχ!!μιρλιτσα αστα δραμα με τα ρουχα καθε εποχη!!εγω κατεβασα τα χειμωνιατικα των παιδιων μονο!μου βγηκε η ψυχη!! :shock::? δεν τιςμπορω τις ντουλαπες! :evil:

Καλημέρα κοριτσάρες μου.. Τι κάνετε;;; Καλέ όντως ψόφος!!!!!!!

BIKAKI το πηρα αποφαση το τατοο, τώρα ψάχνω σε ποιον να το κάνω!!!!!

ΕΡΗ μου περαστικά στο μικρούλι. Κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα, έχε το νου σου :?:? .

ΣΤΑΜΥ μου, περνάει καλά στο σταθμό. Έχω μιλήσει με τη Σια και μετα απο λίγο που φεύγω είναι μια χαρά. Μαλλον ξεσυνίθησε τις μέρες που ήταν άρρωστος και τον κρατησα στο σπίτι, γιατι πριν όλο να παει σχολειο μου ζητούσε!!!!!

:-*:-*:-*:-* σε όλες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ...ΓΙΟΥΠΙ!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ!!!ΕΧΘΕς Ο ΜΙΚΡΟς ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΟΝΕΤΑΙ..ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ..ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΣΟΥΝΑΚΙ ΤΟΥ..ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ...ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗΣ..

Αχ Τόνια, ωραία που είσαι μόνη εεεεεε????

Κι εμένα μ΄αρέσει όταν με αφήνουν μόνη, την βρίσκω!!!! Χαλαρώνω λίγο βρε παιδί μου....

Καλημέρα μανίτσες γλυκές,

Είναι γεγονός είμαστε άρρωστοι.. Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ και τελικά σηκωθήκαμε 5.30 η ώρα με λίγο πυρετό,πολύ μύξα και βηχάκι… :cry:

Τον πήγαμε στον γιατρό και μας έδωσε σιροπάκι και μας είπε ότι έχουμε κρυώσει…

Υπομονή τωρα…

Με τις ντουλάπες κορίτσια αφήστε τα να πάνε είναι ο εφιάλτης μου.. Ρούχα..ρούχα..ρούχα!!

Την Κυριακή ασχολήθηκα εγώ και τα ξεκαθάρισα τα περισσότερα.. Μαζεψα τα πολύ καλοκαιρινά..

Ναι manoula3 έχω φτιάξει ένα μπλογκ με συνταγές.. είναι το ψωνιο μου..

Τις φτιάχνω τις φωτογραφίζω και τις ανεβάζω χαχα.. ετσι για την πλάκα μου.. Μ’αρεσει πάρα πολύ..

Είναι το www.eri-captaincook.blogspot.com

Φιλάκια κοριτσάκια μου γλυκά!

Κοριτσάκια γεια σας έχω πνιγεί στην δουλειά.

Και μου θυμίσατε και τις ντουλάπες άστα να πάνε...

Φιλιά σε όλες

μη λετε για ντουλαπες ρε κοριτσια...βαρεθηκα να τακτοποιω την ντουλαπα!τα θηρια μου συνεχεια την ανοιγουν κ τα πετανε ολα εξω! :evil::evil::evil:

Αχ και εμένα Δήμητρα το ίδιο κάνει πάει στην ντουλάπα της και βγάζει τα παπούτσια της και είναι πολλά τα βγάζει από τα κουτιά και τα δοκιμάζει και έρχεται και μου λέει με ύφος είμαι ωραία μανούλα?? Πεθαίνω στα γέλοια αλλά μετά κάνω ώρα μέχρι να τα ξαναφτιάξω.

Σήμερα έχω πάρει να φτιάξω χοιρινό είπα στον χασάπη να μου κόψει όπως τα σνίτσελ και θα το κάνω γεμιστό στην γάστρα ελπίζω να πετύχει λέτε να βάλω και πάτάτες μέσα??? Το σκέφτομαι γιατί θέλω στην γέμιση να βάλω τυριά και ντομάτα και στις πατάτες λεμόνι. Μάλλον θα κάνω πατάτες τηγανιτές.

Οι νοικοκυρούλες μαγειρέψατε??? Τι??

Ωραίο μου ακούγεται Ρία το φαγητό σου!!!! μιαμ, μιαμμμμμμμ

Και έχω μια πείνα τώρα!!!

Εγώ δεν μαγείρεψα τίποτα χθές το απόγευμα, οπότε έβγαλα μπριζόλες και θα τις ψήσουμε το απόγευμα, μαζί με σαλατούλα και θα είμαστε οκ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• δεν πειράζει...ας το παιρνεις μαζι σου ..δεν ειναι κακό... είναι λιγο πιο κουραστικό βέβαια...αλλα και τι να κάνεις 🤷 και εγω που έχω τις γιαγιάδες στα 20λεπτα δεν έχω βοήθεια μην νομίζεις...η μόνη βοήθεια που έχω ειναι ότι μου μαγειρεύει η πεθερά και πάω και παίρνω φαγητό κάθε μέρα 🤷 απο την αρχή δεν με βοήθησαν.. μόνο την πρώτη εβδομάδα ερχόταν συνέχεια.. και η αλήθεια ειναι οτι το εχω παράπονο 🫣 @Elkναι ναι μικρή είμαι! η αλήθεια είναι ήθελα πολύ να γίνω μανούλα! και τα κατάφερα δόξα το Θεό! βεβαια ηθελα πέντε παιδιά...(οσα ειμαστε και εμεις) αλλά μετά απο αυτα που βλέπω με τον μπέμπη..δυσκολα να κάνω 5😂
    • Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μακριά από εδώ που μένω...Ο μόνος που μπορεί να μας βοηθήσει είναι ο πεθερός μου ή να παίρνω το μωρό μαζί μου 🫤
    • Μμμ δύσκολο. Κ εγώ στο πρώτο παιδί που ήμουν αναπληρώτρια επέστρεψα στις 63 μέρες, αλλά μου την κρατούσαν οι γιαγιάδες. Επίσης μέχρι τις 1,30 το πολύ ακούν σπίτι. Τώρα που έγινα μόνιμη θα γυρίσω τον Σεπτέμβριο στη δουλειά. Είμαι δασκαλα όπως κατάλαβες. Εσύ δεν έχεις κάποιον να σε βοηθήσει?
    • Όχι,όχι. Από τις 20 μέρες πίνει ξένο. Κ μένα καλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι οπότε δεν αγχώνομαι. 
    • Γίνεται αυτό; Το να το κάνεις σπίτι δεν προυποθέτει ότι ξέρεις και πότε θα πας μαιευτήριο; Ή είναι κάτι τόσο γρήγορο που με το που αρχίσουν οι συσπάσεις, κάνεις κατευθείαν τη διαδικασία; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...