Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!κατα αρχην σας ευχαριστω πολυ ολες που αγωνιατε μαζι μου!!!!!!!!!!!

ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!!!!!ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ!!!ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ/???????????ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ!!

Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΧΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ!!

ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ??

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΑ??????

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ?????

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ Ε???Ε ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ!!

ΒΙΚΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Η ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΤΕΛΙΕΣ!!

JOANAKI KALE Κ ΕΣΥ ΧΑΘΗΚΕΣ Ε???????

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?????ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΜΗΣΕΣ??ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ??

ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσάκια και πάλι..

Πηγαμε σε γενλεθλια σήμερα.. τελεια περασαμε μονο που ειναι λίγο ανησυχος ο μικρός μου τώρα το βράδυ... αντε να δουμε τι θα μας ξημερώσει...

Σταμμυ μαζι σου, αφου το αισθανεσαι εσυ.. κάτι θα ξέρεις... περιμενε και τις 4 μερες και βλέπεις...

Επιτέλους κατάλαβα ποια ειναι η αδερφούλα του Ελενακίου!! χιχι

αχ παιδια σας αφηνω ειναι 01:11 και ο μικρος μου εχει αρχισει να φωνάζει...

καλημερα γλυκομανουλες τι κανετε??

εγω σημερα πρωινη πρωινη σηκωθηκε ο χαρης για τσισα κ δεν ξανακοιμηθηκε απο τις 6 :o το καλο βεβαια ειναι οτι ηπια καφεδακι με το νικο δεν ξερω ποσο καιρο εχω να το κανω....

ξυπνηστε καλεεεεεεεεεεεε βαζω ~o)~o)~o)~o)~o)

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! Τι κάνετε σήμερα;;; Εμεις πήγαμε τελικά σχολειο σήμερα μετα απο 1 εβδομαδα. Ο μικρος πριν καν φτασουμε μου ελεγε οχι σχολειο!!!!! Τι να πω βρε κορίτσια πρώτη φορα μουτο εκανε αυτο και εκλεγε με μαυρο δακρυ :cry: , μαλλον ξεσηνιθησε!!! Ουτε στην αρχη τέτοιο πράγμα!!! Θα παρω σε λίγο τηλ να μαθω αν ηρέμησε :shock::shock::shock: . Στη δουλεια τι να πω; Πηρα προαγωγή!!! Αλλα δεν είμαι σίγουρη οτι τη θελω. Εχω πελαγώσει. Απολύθηκε ο συνάδελφος (λόγω κουτσουκέλας) και έμεινα μόνη μου με κατι πράγματα που δεν εχω ιδέα πως πρεπει να τα κανω και πως να αντιμετωπισω καποιες καταστασεις!!! Όσο για άδειες;;; Ουτε με κυάλια δεν βλέπω να πέρνω :shock::shock: . Τα έχω παίξει πραγματικά. Μου είπαν βέβαια ότι θα παρουν αλλη κοπέλα για να με βοηθάει αλλά μέχρι τοτε..............Τες πα...

ΒΙΚΑΚΙ τέλειο το τατοο σου. Θέλω κι εγω από καιρο να κάνω ένα με το όνομα του Δημητράκη, αλλα δεν το παίρνω απόφαση!!!!

ΣΤΑΜΥ μου μην στεναχωριέσαι βρε. Αν είναι να έρθει θα 'ρθει, αλλιώς την επομενη φορα. Δε μας πηραν και τα χρόνια ;););) . Περίμενε όμως λίγο, δεν ξέρεις καμιά φορα....

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου, τι κάνετε;;; Πολύ κούραση εε;; Άστα εγω να δεις :shock::shock: . Το Σάββατο έχω γεννέθλια και ναι κλείνω τα 32 :shock::shock: . Πως πέρασαν τα χρόνια... πάντως εγώ νοιώθω ακόμα 20. Ειναι και στιγμες βεβαια που νιοώθω και 80 :shock::shock: . Κατα πως λέει και άντρας μου ποτε δεν συμβαδίζει το μέσα μου με το έξω μου :lol::lol::lol: .

ΑΝΤΡΙΑΝΑΚΙ περαστικούλια βρε... Είσαι καθόλου καλύτερα σημερα;;;

MIRLITSA Καλημέρα!!!!! Εντάξει με τους Ολλανδούς;;;;

Φιλάκια σε όλες κορίτσια μου, πάω να βουτιχτω στο χαρτομάνι και όποιον πάρει ο χάρος :mrgreen::mrgreen:

Ααααα Φλωριάνα μου ύποτες μου ακούγονται εμένα οι προαγωγές όταν κάποιος άλλος δηλώνει παραίτηση.

Τι να πω όμως, συμβαίνουν και θαύματα και μπορεί να πάνε όλα καλά. Στο εύχομαι, αλήθεια αύξηση σου έκανε????

Βρε δεν είμαι εγώ με τους Ολανδούς, χαχαχα....με μπέρδεψες!!!!

Καλε MIRLITSA ποια ήταν με τους Ολλανδούς;; Σαλάτα τα έχω κάνει!!!! :shock::shock::shock::oops::oops: . Ο συνάδελφος δεν παραιτήθηκε, απολύθηκε λόγο κουτσουκέλας :? !!!!!!!!!!!!!

Για Ολανδούς μάλλον μίλησε η Έρη, ή λές να κάνω λάθος κι εγώ, χαχαχαχαχ....πλάκα θα 'χει.

Εμ με τόσο κουτσομπολιό που να βρείς άκρη!!!

Πάντως όπως κι αν έχει κοίτα να επωφεληθείς από την κατάσταση και να ζητήσεις και τίποτα παραπάνω. Μην ξεχνάς σε έχει κι αυτός πολύ ανάγκη. ;)

Καλημερα κοριτσακια ,τι κανετε?Εμεις ξυπνησαμε και τον πηγα στην μαμα μου τον μικρο να ξεκουραστω λιγο :) Ισως πιο αργα τον παω καμια βολτα στις κουνιες...αν εχω παρεα βεβαια γιατι μονη μου λιγο δυσκολο να τον κουμανταρω τωρα.

Βικυ ωραιο το τατοο.Και εγω μολις γεννησω εχω πει οτι θα παω να κανω τα ονοματα και τον 2 γιων μου.Αληθεια που το εχεις κανει γιατι δεν καταλαβαινω απο την φωτο :?

Κοίτα λέω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός, να δω αν μπορώ να ανταπεξέλθω κι εγω και μετα θα του ζητήσω στάνταρ αύξηση. Βεβαια ο προηγούμενος ήταν εδω 17 ολόκληρα χρόνια... αλλα τώρα ανακαλήφθηκαν τα περιέργα που έκανε... τι να πω ελπίζω να μην μου τη στησει σε καμιά γωνια να με κάνει μαύρη :?:?

καλημεραααααα!!!!!!!κουβεντουλα πρωι-πρωι ε??? :lol:

κ γω απ'τις 7 ειμαι ξυπνια!!ο νικολακης πηγε σχολειο σημερα!!!!!εκανα ολες τις δουλειες μου κ τωρα μαγειρευω!!!εχω κ τα σκαθαρια εδω κ μου τραβανε τα ρουχα!! :roll::lol:

φλωριαννα μου συγχαρητηρια για την προαγωγη!!!ευχομαι να ειναι για καλο κ μην αγχωνεσαι!!μια χαρα θα τα καταφερεις!! :)

βικυυυυ τι κανεις αγαπημενηηηηη????/!!!!!!!!!!!! :D

σταμμυ μου αφου ιστευεις οτι εισαι εγκυος ειναι πολυ πιθανο να εισαι!!!κ γω πριν κανω τεστ κ στα 3 παιδια ενιωθα μεσα μου οτι ειμαι!!ενιωθα αλλιωτικα!!κ ημουνααα!!!!!!!!! :D

MIRLITSA δουλεύω σε ένα λογιστικο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ααααααααααα πάρα πολύ καλά!!!!

Όλα καλά να πάνε λοιπόν!!!!!!!!!!!!

Γειά σου Ανδριάνα! :)

καλημερα ξανα ....κοιμηθηκαμε ξαναααα γιουπιιιιιιιιιιιι

φλωριαννα συγχαρητηριααααααααααααα

ασπακι καλημεραααααααααα πως εισαι σημερα???

ελισαβετ το εχω μεταξυ ωμου κ μεση πλατης ενας φιλος μου το εκανε

ανδριαννα καλημερουδια αγαπημενηηηη

καλε τολμηστε το τατοο δεν ποναει πολυ

Ευχαριστώ Βικάκι μου. Θέλω να κάνω τατοο αλλά δεν ξέρω κάποιον καλό που να ειμαι σιγουρη ότι τα έχει αποστειρωμένα κλπ. Ξέρεις κανέναν καλο;;;; Δε πονάει εεε;;;

καλημεραααα!!τι κανετε?εδω δεν λεει να βρεξειι...μαυριλα εξω και αερακι μηδεν...σημερα μπηκα στην 9η βδομαδα..περναει ο καιρος!!ελπιζω με τα μπλοκα να μην γινει κατι δεν μπορεσω να ερθω αθηνα θα τους βρισω..αφηστε κοριτσια ο νικος δεν θα πληρωθει τα βραδινα που εχει κανει..τα κοβουν απο ολους τους αστυνομικους..μαλλον θια τους κοψουν και 320 ευρω,.τι να πω..μονο 1300ευρω παιρνει δηλαδη μετα τι θα παιρνει 500??εμενα δεν με εχουν καλεσει φετος ωρομισθια αλλα και να με καλεσουν δεν θα παω..τα εκαναν σαλατα φετος...4 ωρες την βδοαμδα απο 12 που ηταν και πληρωνεσαι μια φορα το χρονο..μετα λενε οτι ολα καλα πανε...

γεια σας κοριτσιααααα

χτες ειχε ο αντρας μου ολοημερο ρεπο κ μας εφαγαν οι δρομοι :lol: απο το πρωι φυγαμε κ γυρισαμε βραδυ :mrgreen: ωραια ηταν γιατι πολυ σπανια παιρνει ολοημερο ρεπο.κανονικα οποτε εχει ρεπο παει για δουλεια 4 ωρες τα βραδυα!δεσμευεσε ετσι κ δε μπορεις να πας και πουθενα :evil:

τι κανετε εσεις?

ασπααα εγω εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

δημητρα καλα κανατε...κ εμενα αυριο το αγορακι μου θα να σπιτι κ ποιος μας πιανει!!!!!!!!!

φλωριαννα ναι βρε αντεχετε ο πονος καλα εγω ειμαι κ λιγο αναισθητη σε αυτα τωρα θα σε γελασω χιχιχιχ κ εγω θελω αλλο ενα αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι υπερβολη το 5??? :shock::shock:

τονακι μου γλυκο υπομονη απο το κακο στο χειροτερο ολα αστα να πανε

χαχαχαχαχ 4 εχω κ θελω 5 εχω 2 στα ποδια ενα στο χερι μεταξυ καρπου κ αντιχειρα περιπου κ αυτο στη πλατη κ τωρα σκεφτομαι ενα στο λαιμο χιχιχιιχιχ θα δουμε ειμαι 50-50 για να το κανω????

ειναι να μην κανεις την αρχη!!!!!!!!!!!!

ετσι πιστευω κ εγω ....ειναι μικρα κ δεν χτυπανε ασχημα απλα σκεφτομουνα να κανουμε με το νικο κατι ιδιο καλα δεν εχουμε σκεφτει κατι....αμα μας ερθει κ βρω κατι να μάρεσει ισως το τολμησω...

εγω δεν εχω τατου αν κ πολυ θα ηθελα αλλα δεν αντεχω τον πονο ρε κοριτσια ουτε το παραμικρο τσακ δηλαδη.(ολοι απορουν πως εκανα 2 φυσιολογικους τοκετους χωρις επισκληριδιο :oops::shock: )

ο αντρας μου εχει 2 τατου τα ονοματα τον παιδιων με λατινικους χαρακτηρες κ τραιμπαλ σχεδια.πολυ τελεια.τωρα θελει να κανει κ για το τριτο :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...