Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου, δεν είμαι σίγουρη εγώ. Σχολάω αργά τις Τρίτες και θα είμαι ψιλοκομμάτια :shock::shock: . Για που λέτε;; Γιατί έχω χάσει επεισόδια;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πολύ καλός ο μικρός με τα μακρυά μαλλιά εεε;; Τον λένε και Δημήτρη. Έτσι τον έχω φανταστεί και τον δικό μου. Με μακρύ μαλλί και μια ηλεκτρική :lol::lol::lol::lol::lol:

πολυ καλος ο πιτσιρικας αυτος κ το ειπε πολυ ωραιαα...

αλλα ο σακης αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια;;;εγω απο οτι καταλαβατε ξενυχταω...κ κανει κ κρυο...

περαατε ομορφα ε;;; μπραβο σας κ του χρονου φλωριανα να ειστε καλα ;)

φιλια σε ολες :YMHUG:

πολλη αγαπη στο σακη βλεπω κοριτσια!!!!!!!!τι να κανουμε αφου ειναι κουκλος ο ατιμος........και εγω αυτο εβλεπα χτες..το βραδυ εχουμε βραδια ποδοσφαιρου θα μαζευτουμε μεγαλη παρειτσα στον αδερφο μου ενοψη μαχης των αιωνιων αντιπαλων .αντε και με την νικη......

Να ζησεις κοριτσακι κ χρονια πολλα μεγαλη να γινεις με κοκκινα μαλλια...χρονια πολλα σταμμυ μου να τα εκατοστησεις

τι κανετε κοριτσουδια???ωραια μερα σημερα ε???που γυρνατε???

εμεις πηγαμε για ψωνια ηθελα τα αγορια μου να μου παρουν δωρα για τα γενεθλια μου...

ο μπαμπας απο σημερα ειναι σε αδειααααααααααααα γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ...ΝΑ ΤΑ 100ΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif]

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 30....ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ....

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ;;;;

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!Κ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!Κ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Καλησπέρα στις όμορφες!!!!

Να ευχηθώ πρώτα στην Στάμη τα χρόνια μου πολλά, να τα εκατοστήσεις κούκλα....και μην ξανα-αναφέρεις το θέμα της ηλικία!!!! Ακούς εκεί κατάθλιψη λόγω 29 ετών, είναι δυνατόν??? :shock::shock:

Ρε κορίτσια τι σημασία έχει η ηλικία??? Και 40χρονών να φτάσουμε, τι έγινε???? Σκοπός είναι να περνάμε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να ζούμε την κάθε στιγμή. Και εγώ έφτασα 33...ε και???

Έχω ζήσει πολλά πράγματα, έχω κάνει σχέσεις, έχω χωρίσει, έχω κλάψει, έχω ερωτευτεί δυνατά, έχω απογοητευτεί, έχω απογοητεύσει, έχω γυρίσει τα νησάκια μου, έχω κάνει τρελλά ξενύχτια....και όταν ήρθε η ώρα μου βρήκα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε τσακ-μπαμ!!!! Είμαστε καλά, δόξα τω θεό και έχουμε 2 υπέροχα παιδάκια....τι άλλο να θέλω???? Όλα τα έχω και είμαι ικανοποιημένη, γι αυτό και δεν νιώθω μεγάλη...ίσως γιατί πια δεν μετράω τα χρόνια....δεν με νοιάζει που θα φτάσω!!! ;)

Κοριτσόπουλα έμαθα τα περάσατε ωραία στο πάρτυ της Φλωριάνας....καλά πείτε μου ότι σας έλειπα, χαχαχα!!! Δεν μπορούσα όμως διότι είπαμε γιόρταζε ο σύζυγος, και σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας.

Που λέτε την Πέμπτη πήγαμε Σύνταγμα στην παρέλαση...καλέ είδα και το σχολείο μου να παρελαύνει...πολύ συγκινήθηκα (το τελείωσα το '95), χαχαχα σαν να λέμε προχθές!!!

Μετά πήγαμε με τα πόδια βόλτα στο Μοναστηράκι-πλάκα και ανεβήκαμε μέχρι την Ακρόπολη, ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν είχα ανέβει ποτέ πάνω στην Ακρόπολη. Ένιωσα τόσο όμορφα, τι να λέω τώρα....

Μετά γυρίσαμε Φωκίωνος Νέγρη σε ένα ιταλικό εστιατόριο για φαγητό!!!

Πολύ ωραία περάσαμε μόνο που τελικά ο άντρας μου είχε πολύ δουλειά και την Παρασκευή και έτσι δεν φύγαμε για Ερέτρια...κρίμα ρε γμτ η άδεια που πήρα. :(

Και αφού δεν φύγαμε ούτε Παρασκευή, ξενέρωσα και δεν ήθελα να φύγουμε σήμερα. Έτσι την βγάλαμε μέχρι ικεα, έκανα τα ψώνια μου και ησύχασα...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε το επόμενο διότι ψηφίζουμε εκεί....βέβαια μην λέω και μεγάλα λόγια. :?

Λοιπόν κοριτσόπουλα θα βρεθούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ που ξέρω βολεύει την Κατερίνα λόγω του μαγαζιού? Αλλά και την Φλωριάνα, εεεε?????

Για πείτε....εγώ ψηφίζω ΤΕΤΑΡΤΗ 03/11 στο village park!!!!

γεια σας φιλενάδες!!

Είμαστε οικογενειακώς σπίτι μου με τα πεθερικά μου κι ο Νικόλας κάνει τον χαμό...όλο πετάει πράγματα κάτω...νερά φαγητά και δεν συμμαζεύεται..εχει και τη γιαγια του εδω τι άλλο θέλει!

Στάμμυ μου χρόνια σου πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις και να σε χαίρεται η οικογένειά σου! Και εσύ να χαίρεσαι την κοράκλα σου και τον αντρούλη σου να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Άντε Βικάκυ πλησιάζουν και τα δικά σου! Ποιος την χάρη σου με τους άντρες σου να σε φροντίζουν και shopping therapy ε??

Ασπα μου τί έγινε μωρε δεν φυγατε τελικά ε? Δεν πειράζει και τα ikea κατι είναι....για μενα ειναι ψυχοθεραπεια και για τον Βασίλη ψυχοβγάλσιμο...χιχι...εγώ ψωνίζω κι εκείνος παθαίνει ψυχολογικά... :lol:

Όσο για τα village κορίτσια εγώ είπα για Τετάρτη γιατί την Δευτέρα θα κάνω εμβόλιο στον μικρό και δεν θέλω να έρθει σε επαφή με άλλα παιδιά την Τρίτη, αν και η γιατρός είπε ότι δεν έχει να κάνει, δεν κολλάει αλλά εγώ πάντα αποφεύγω να τον βγάζω έξω, μετά τα εμβόλια. Αν τελικά πάτε Τρίτη απλά δεν θα έρθουμε...αλλά αν δεν μπορείτε Τετάρτη οκ μην το αλλάζετε για μένα μόνο...

Φιλιά πολλά! Θα τΑ ΠΟΥΜΕ...

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε??

Χρονια πολλα και καλα Σταμμυ μου!!! Να εισαι παντα γερη και να σε χαιροντε οσοι σε αγαπανε!!

Τι καλο θα κανετε σημερα!!

Κοριτσια εγω ειμαι μεσα για Τεταρτη!! :P:P Προλαβαινω λετε?? :lol:

Αχ ποσο σας ζηλευω που συναντιεσται δεν ξερετε... :( γμτ την ξενιτια μου μεσα! :roll:

Ολα καλα εδω,βαραινω επικινδυνα και να δω πως θα μετακομισω σε ενα μηνα.Αλλα εχω τοση χαρα μεσα μου που πεταω! δεν με νοιαζουν τα υπολοιπα.Θα μεινουμε επιτελους σε σπιτι και οχι σε κλουβι που ειμαστε τωρα!

Οι εγκυουλες μας τι κανουνε??

Βικακι ποτε ειναι τα δικα σου γενεθλια?? Ωραιο να σου κανουνε δωρα τα αντρακια σου!

Βικουλινι πως πατε?? Ποτε θα δουμε τον μικρο?? :) Θα μου πεις που χρονος για να βαλεις και φωτο ε??

Αδερφουλα τι κανετε?? Πτωμα ε?? Να προσεχεις! Φιλια στον ανιψιο μου.

Σημερα η μικρη εκανε πρωτη φορα κακακια της αλλα εκτος γιογιο! Στο πατωμα!! :lol: Καθοταν στο γιογιο και σε καποια φαση σηκωνετε παει μεσα και μετα απο 2 δευτερολεπτα μου λεει: Μανουλα επεσε!

Τι επεσε τις λεω ψυχη μου?? Και παω μεσα και τι να δω..ευτυχως τα εκανε στο ξυλο! :lol: Ποσο χαρηκα δεν λεγετε!! Τουλαχιστον κατι εκανε. :)

Αυτα τα λιγα απο εμενα.Τα φιλια μου σε ολες!!!!

καλησπέρα.

Στάμυ χρόνια πολλά & καλά!

mirlitsa σε γρουσουζέψαμε μου φαίνετε...απο Εύβοια είστε;

Η θέα απο την Ακρόπολη είναι super & γενικότερα η βόλτα απο φανάρι Διογένη,πλάκα κλπ είναι απο τις αγαπημένες μου.Με την πρώτη ευκαιρία όταν έρχομαι πάω για ενα καφεδάκι εκεί!

Εμείς σήμερα είχαμε πολύ όμορφη μέρα,ήρθαν οι κουμπάροι μας & περάσαμε πολύ πολύ΄ωραία!

πάω για ένα μπανάκι & μετά τάισμα το μπεμπίνο μου.

καλό σας βράδυ! :)

Μπηκα ελπίζοντας να έχει καμμιά σας αϋπνίες...αλλά φαίνεται δεν ήμουν τυχερή...

τα αγόρια μου κοιμούνται κι εγώ ακούω τραγουδάκια στο y-tube...τί μελαγχολία μ' εχει πιάσει δεν σας λέω...τί είναι αυτό το πράγμα απόψε...το δάκρυ κορόμηλο...όλο τραγούδια πονεμένα μου βγαίνουν μπροστά και η χαζή τα επιλέγω/...δεν φταίνε αυτά...αλλά κάπου κάπου να ξεσπάς με κλάμματα δεν είναι κακό...

Τεσπά αφού δεν είστε εδώ να ξεφύγω λίγο πάω να συνεχίσω την αναζήτηση στο y tube για χαρούμενα γιατί δεν την παλεύω...

Αδερφούλα μου τί να σου κάνω με την ξενιτιά???? Γιατί να μην μπορώ να έρθω κι εγώ στη Γερμανία είναι το ζητούμενο...έτσι που έγινε η χώρα μας να την βράσω...όλη μέρα δουλεύουμε για το τίποτα! Να μου φιλήσεις την Ειρήνη και πολλά χαδάκια στον παίδαρο!

Τζένη μπράβο που περάσατε καλά! Πάντα τέτοια!! :D

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε όλες!

την κανετε κοριτσουδια????

εγω δυστηχως τεταρτη δεν μπορω...δεν πειραζει αλλη φορααααααα!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη να εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Να εχουμε μια ομορφη Κυριακη ολες!! Τι θα κανετε σημερα??

Ηλπιζα να ξυπνησει η Ειρηνη λιγο πιο αργα σημερα μπας και κοιμηθω λιγο αλλα ξυπνησε πιο νωρις

απο το συνηθισμενο! Τι αναποδο παιδι εχω!! :)

Τα φιλια μου σε ολες!!!!! :-*:-*:YMHUG::YMHUG:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Ευχαριστώ Κατερίνα,αλλά οι φίλοι μας όλοι είναι μακρυά & δεν τους έχουμε όσο συχνά θα θέλαμε!

Δεν πειράζει θα μου πείς,καλή καρδιά.

Εμείς εδώ σίδερο κλπ & ελπίζω να πάμε για καφεδάκι το απόγευμα όσο έχει ήλιο!

Τα λέμε το βραδάκι.

φιλιά

Κοριτσάκια μου καλά, φιλενάδες μου γλυκές τι κάνετεεε???

Έκανα αναγκαστική αποτοξίνωση από το νετ τρεις μέρες τώρα γιατί ο γιος μου παθαίνει αμόκ με το λαπτοπ και ο άντρας μου με κράζει ότι κολλάω…

Σταμυ μου χρόνια πολλά κ από εδώ, σου έγραψα και στο fb!

Φλωριάνα μου δεν το βιάζομαι το ποτηράκι είναι το εφεδρικό που παίρνουμε σε πάρτυ και τέτοια.. Το κανονικό δεν φεύγει από το σπίτι…

Λενάκι ποτε εχεις ΠΗΤ?? Με το σπιτι τι εγινε τελικα?

Λοιπόν εμείς είμαστε άρρωστοι…. Χθες τα βγάλαμε στον υπνο μας… [smilie=sign18.gif]:-ss#-o:((

Χεστηκα επάνω μου με το συμπάθιο.. Μετά ξανακοιμήθηκε. Έβηχε το βράδυ και ήμουν στο πόδι… δεν έκλεισα μάτι.. @-)

Το πρωί κεφάτος κεφάτος έρχεται δίπλα μου στο κρεβάτι να ξαπλώσουμε να πιει το γάλα του, το πίνει και μου το σερβίρει μετά από 3 λεπτά στο κρεβάτι…. [smilie=puke.gif]:-w:ymsigh: Τα σεντόνια τα άλλαξα χθες το βράδυ…

Πολύ πλύσιμο σήμερα….

Πάντως ο βήχας του έχω την εντύπωση ότι είναι πιο έντονος σημερα… :(:dry::(

Κατερινάκι μην ακούς τραγούδια που σε στεναχωρούν εκτός και αν έχεις την ανάγκη να ξεσπάσεις.. [smilie=sad1.gif] [smilie=violent1.gif]

Κοριτσάκια μου εγώ τώρα που τον έχω άρρωστο δεν παίζει να τα καταφέρω για συνάντηση αλλά δεν θα μπορούσα έτσι κ αλλιώς Τετάρτη γιατί περιμένω υδραυλικό στο σπίτι… :(

Φιλάκια πολλά σε ολες :x:x:-*:-*:-*

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΕΝΑ Κ ΝΑΙ ΚΟΤΣΑΜΕ ΤΟΥΡΤΑ!!ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΑ ΕΣΒΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ!! :lol::lol:

JENNY ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

ΜΙΡΛΙΤΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΕ ΟΜΩΣ !!ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ 29 ΜΕ ΤΑ 30!!!Ε,ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ???

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΚΑΛΑ Ε??ΞΑΝΘΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ,ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΗΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

ΑΝΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ Κ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ Κ ΒΙΚΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ !!!!!!!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΥΤΗΧΙΑ!!!!!!!!!!!

ΧΤΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ 2 ΦΙΛΕΣ Κ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ Κ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!!!!!!!!!!Α,ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!!! :lol::lol: ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑΜ!!!!!!!!ΜΙΑΜ!!!!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ!!ΦΙΛΙΑ!!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε,εγω μολις γυρισα απο βολτουλα στην θαλασσα και τον παιδοτοπο μαζι πηγαμαι μεγαλη παρεα και περασα υπεροχα μαζεψα ηλιο........τωρα θα κανω νανακια γιατι τα εφτισα λιγο απο το περπατημα,ciaooooo!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην στεναχωριέσαι για την καμπύλη αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Εμένα σκέψου η παιδιατρος δεν μου αναφέρει καν τις καμπυλες. Ε΄γώ μόνη μου τις κοιτάζω και βλέπω που βρισκόμαστε! Κι εγώ τα ξανάκοψα γιατί χάλασαν τα κακά του πάλι και τουλάχιστον ξέρω σίγουρα ότι τον επηρεάζουν!  Ναι μάλλον λόγω μεγάλης ροής ζορίζεται. Ίσως αν βάλεις και κ΄ρύα επιθέματα μειωθεί πιο εύκολα! Εμένα ρυθμίστηκε αλλά λίγο το άλμα που πέρασε λίγο τώρα που είναι άρρωστος τρώει πιο συχνά (κάνει σίγουρα 2-3 γεύματα παραπάνω αυτές τις μέρες), οπότε θα δούμε όταν επανέλθει στον προηγούμενο αριθμό γευμάτων σε τι κατάσταση θα είναι. Με βλέπω πάλι με τις σακούλες παγωμένου αρακά στο στήθος    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!
    • Πόσο σε καταλαβαίνω! Τελικά πολλές έχουμε rainbow baby!!  Πέρυσι χαμογελούσαμε διστακτικά για την εγκυμοσύνη και φέτος θα τα χαρούμε δίπλα στο δεντράκι!!
    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...