Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

καλημερααααααα!!!!

σταμμυ μου ετσι λενε οτι μοιαζει στον αντρα μου!!!!ολοι δηλαδη το λενε!!χιχι!!!μ'αρεσει να μοιαζουν τα παιδια μου στον αντρα μου!!! :D:D

δεν τον δινωωωωω!!!! :lol::lol: απο τωρα αγχωνομαι που θα μεγαλωσει κ θα βγαινει!!απαπαπαπα!!!!!!θα μου τον φανε οι λυσσαρες!!!αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε??

Φλωριαννα μου χρονια πολλα στον Δημητρακι σου αν και λιγο καθυστερημενα! :oops: Τι καλα γιορτη και γενεθλια κοντα κοντα!

Ανδριανουλα μου στα ειπα και στο φατσομπουκι για τον μικρο σου!! Ειναι ολα τα λεφτα!! και τι γλυκια φωνουλα μωρε!!

Δεν διαβασα πολλα αλλα ελπιζω να εισαστε ολες καλα.

Εμεις τρεχουμε για ψωνια για το νεο σπιτι,χαρτια για την Γερμανικη υπηκοοτητα και τα συναφη.Εχουμε και εναν μουντο καιρο...ευτυχος δεν βρεχει.Ο μικρος εχει τρελαθει να με κλωτσαει/σκουνταει.Φτανει μεχρι τερμα πανω και μου φερνει αναγουλες.Ανυπομονω να γεννησωωωω.Θελω να τον δω!!! :D

Αυτα τα λιγα απο εμας!!! τα φιλια μου σε ολες!!!

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!!!!!!!!!!διαβαζω τα νεα σας αλλα δεν βρησκω χρονο για να κατσω με την υσηχια μου να γραψω,εχω ψαξιμο για το νεο δωματιο του γιου μου προετοιμασιες για τον γαμο του αδερφου μου ξερετε μαγαζια ρουχα και τα συναφη και ψωνια για τον ερχομο της κορης μου πολλα ε!!!!!!ολα αυτα μαζι με κατι διαλλειματα απο ιωσουλες της οικογενειας γιου συζηγου κτλ κατα τα αλλα ομως μια χαρα.....

Τα περασαμε ομορφα ομορφα κ ετουτο το πρωι....

φλωριαννα σε ευχαριστουμε για ολα...ολα ηταν τελεια να χαιρεστε το δημητρακη σας να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια χαρηκα που σας ξαναειδαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερη δεν φανταζεσε ποσο χαρηκα που επιτελους γνωριστικαμε θα τα πουμε κ συντομα απο κοντα κ παλι!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛΑ;;;;;;;;;;;;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ ΠΑΛΙ!!!ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;;ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ;;;ΕΓΩ ΜΕΛΑΝΧΟΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :cry:

τι κανετε κοριτσια??

Εγώ μόλις μαζεύτηκα σπίτι και ο Νικόλας ουρλιάζει...

Φλωρριάννα μου σ' ευχαριστούμε για όλα...ήταν τέλειο το πάρτυ σου και τέλεια και τα φαγητά σου!!!

Ο Νικόλας ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δεν ήθελε να φύγουμε στο δρόμο φώναζε πάλι παμε μαμά, μη φυγουμε...ευχαριστούμε και ευχομαι έτσι πάντα χαρές!!

Βικουλίνι μου χαράς το κουράγιο σου..ήταν τόσο καλή η περιγραφή σου για το σκηνικο με τα μικρα που ήταν σαν να το ζουσα μαζι σου@!

Κουράγιο φιλενάδα μου θα περάσει κι εύχομαι να στρώσουν πολύ γρηγορα τα πράγματα!

Έρη μου πολύ χάρηκα που σε γνώρισα και είσαι και μια κουκλα, κι ουτε κατα διάννοια δεν μοιαζεις για 35, (τώρα διάβασα τα νέα σας γι 'αυτο το λέω,..)ελπίζω να ξαναβρεθούμε...

Βίκυ χάρηκα πολύ που ήρθατε τελικά κι ήταν ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν είχα μπει στο μαμυ και δεν ήξερα ότι τελικα θα ερχοσασταν! Μπράβο χάρηκα πολυ!

Στάμμυ μου κούκλα η μικρή! Και πολύ ήσυχη ήταν..άντε τώρα εχει σειρα το δικο σας παρτι κι ευχομαι να περασετε υπεροχα!

Αδερφούλα μου το κλεισατε δηλαδη το σπίτι? Μπραβο κοριτσακι μου πολυ χαίρομαι!! Με το καλο να μετακομίσετε, κι οσο για τον μπεμπακο υπομονη τον εφαγες τον \γαϊδαρο μωρε τί έμεινε...???

Αντριάννα μου και του χρόνου ο Νικόλας! Άντε πάλι να σε κάνει έτσι περήφανη!! Μπράβο σας!Πώς πάνε τα μαθήματα οδήγησης?

Άσπα μου χρόνια σας πολλά να τα εκατοστήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι! Ελπίζω να τα περνάτε καλά!

Περεπιπτόντως οι γονείς μου είχαν επετειο προχτες (25/10) αλλα έκλειναν τα 30 χρόνια γάμου... :lol: χιχι εσεις σήμερα έχετε?

Εγώ αδιαθέτησα σήμερα τα ξημερώματα και τώρα είμαι τα μαύρα μου τα χάλια...σερνομαι πραγματικα! όσο για τα village είμαι και εγώ μέσα για ΤΡιτη ή Τετάρτη που λέτε αν και η Τετάρτη μου είναι πιο εύκολη προσωπικά εμένα.Να με υπολογίσετε αν κανονίσετε κάτι ναι??

Τα φιλιά μου σε όλες και καλό απόγευμα!!

Πάω να μαζέψω τον Νικόλα γιατι συνεχίζει να χτυπιεται και ο Βασίλης δεν την παλευει μαζι του..καλό βράδυ

Κοριτσάκια μου γλυκά, εγώ να δειτε πως χάρηκα που σας είδα :D:D:D:D

Βικυ μου εμεις που ειμαστε κοντά ελπίω να τα λεμε πιο συχνα! Τον λάτρεψα τον ταλιμπανάκο σου, θέλω να σας ξαναδώ να παίξω πιο πολύ μαζί του..

Σταμυ μου η Ευαγγελία ειναι το πιο τσαχπινικο μωρο! Ζηλεψα θέλω και εγώ μια τέτοια μπουμπου!!! :oops:

Κατερινάκι μου γλυκό εισαι τοσο γλυκιά κοπέλα, και ο Νικόλας σου ειναι αντράκι κανονικο! Σου μοιάζει τοσο πολύ!! Κ τρελαινομαι με το γελιο του!

Φλωριάνα μου, σ'ευχαριστούμε πάρα πολύ, όλα ήταν super, τσάκισα τα πάντα απο αυτα που εφτιαξες να φάμε, το σπίτι σου ειναι τέλειο, τρελάθηκα με το γινγιαν τραπεζι!

Ο Δημήτρης με τον Κώστα μου τα πήγαν πάρα πολύ καλά, παίζανε τα 2 τους στο δωμάτιο και είχαν τοσο πλάκα!!!

Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε κορίτσια, αντε τωρα όλες στο πάρτυ της Στάμυ! Αλλα και πιο πριν ειπαμε .. εγώ ειμαι μέσα!

Φιλάκια πολλά πολλά, κάνω πίτα, απλώνω ρούχα, ξαναβάζω πλυντήριο, πλένω πιάτα.. ουφ! Τα λέμε το βραδάκι!!!! :x

Αχ το ξέχασα με αυτα και μαυτα, Ασπα να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!!!! Εισαστε Ερ'ετρια τώρα ε? Αντε αντε!! θα περάσετε σουπερ!!!

Ελενάκι με το καλό το σπιτάκι και με το καλό το αγοράκι χεχε... Κοιτα και στο αγορι να βγάλεις πάλι κλώνο όπως με την Ειρήνη!!!!

:x:x:x:x:x

Ρε κορίτσια ξέρετε τι μετάνιωσα τρελά? Που δεν ειχα μια φωτογραφική να τα βγάλω τα ζουζουνια να βγουμε και εμεις οι μανούλες απο εδώ μέσα...

Την άλλη φορά πρέπει να το κάνουμε!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΟΧΕΡΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΠΥΡΓΟ!!!! :shock::D ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ..ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΔΡΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΤΛ.... :cry::x:(:o

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΣΚΕΨΙΝ!!!ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλησπέρα.

Τόνια εδώ έχουμε τον ίδιο καιρό,απότομα άλλαξε & δεν έχω βγάλει ακόμη τα χειμερινά,όχι πως έχω & πολλά,πρέπει να πάω για ανανέωση,κάποια στιγμή.

Φλωριάνα να είστε καλά & του χρόνου με υγεία πάνω απ'όλα.

Σήμερα αν & με βροχή παρακολουθήσαμε λίιιιιιγο την παρέλαση,διότι παρέλαυνε ο Νικόλας μου-ο σύζηγος- ευτυχώς είχε έρθει ο κουνιάδος μου με την οικογένειά του & πήρε τη Μαρία μου γιατί εγώ τάιζα τον μπέμπη & τον είδε η μικρή!

Πρίν λίγο εκανα ένα γλυκάκι & σκέφτομαι τι να κάνω για φαγητό,διότι περιμένω αύριο ή μεθαύριο -μάλλον- τους κουμπάρους μας.

σας χαιρετώ προς το παρόν.

Βρε Έρη μου κι εγώ κάθε φορά το λέω και σήμερα πάλι το ξέχασα...πρεπει να βγει μια φωτογραφία δεν γίνεται...όσο για τα καλα σου λόγια σ' ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω...!!!

Τόνια μου σε περιμένουμε Αθήνα και μετά καλό ταξίδι και να περάσετε καλά όπου κι αν πάτε...θα ξεσκάσετε λίγο!

Τζένη και εδώ σήμερα πολύ αέρα είχε νιώσαμε ότι μπαίνει ο χειμώνας...αχ κι ειμαι διαχειρίστρια και δεν ΄χω παραλαβει ακομα πετρελαιο!! Ουφ...ο άντρας σου είναι στρατιωτικός ε? Δεν τον είδες δηλαδή να παρελαύνει εσύ σήμερα? Αλλά που να βγάλεις τον μπέμπη στο κρύο ...δεν πειράζει του χρόνου όλοι μαζί στην παρέλαση ε??

Φιλια πολλα!

Υ.Γ. ΑΣΠΑΣΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ Ε? ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ..ΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ε? ΤΕΣΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!

τι κανετε κοριτσουδια ωραια η μερα μας σημερα γεματη....αφου γυρισαμε σπιτι ηρθαν οι φιλοι μας κ οι κουμπαροι μας κατσαμε κ μετα πηγαμε να φαμε κινεζικο αχχχχχχχχχχχχ τι ωραιααααααα!!

ασπα να τον χαιρεσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΑ/ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΤΕ!!!ΧΑΧΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ΠΑΛΙ!!! :lol::lol:

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!!ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΑΝΧΩΣΕΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ!!! :(:(

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΛΕΙΑ,Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΟΣ,ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΣΤΡΩΧΝΕ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΣΕ!!!ΑΠΙΧΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ!!ΑΦΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ!!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΕΡΗ,ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ Κ ΒΙΚΥ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΑ!

!ΜΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!ΠΗΡΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ,ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΕΤΡΕΧΕ!!Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΟΥΣΑ!!ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΩ????????

Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΚΑΤΣΕ ΗΣΥΧΑ-ΗΣΥΧΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ!!ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ Κ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΒΙΚΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΟΣ ΕΣΥ!!

Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ Κ ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΤΑΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΨΩΜΑΚΙ!!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΥ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ Κ ΕΠΙΞΕ Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ Κ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ Κ ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΣΕ Κ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΙΛΑΣ???ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!ΑΧΧ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ!!!!!!!! :lol::lol:

Α!!!!!Κ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!????????????

Καλημερούδια σας κοριτσάκια μου!!!

Σας ευχαριστώ όλες που ήρθατε στο Παρτυ!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!!!

Ερη μου πολυ χάρηκα που σε γνωρισα από κοντά. Καλέ τι 35, πλάκα μας έκανες εε;;; Ο Κωστάκης σου τέλειος!!! Πολύ γλυκούλης. Αφήσατε το ποτηράκι σας στο σπίτι, αν την παλέψω και ερθω στη συνάντηση μεσοβδόμαδα θα σας το φέρω. Διαφορετικά στο πάρτυ της Σταμυ. :-*:-*:-*

ΣΤΑΜΥ μου, καλέ μια χαρά η μικρή σου. Καλά τα κοριτσάκια πάντα είναι πιο τσαούσικα αλλά να χαίρεσαι, θα τα καταφέρει μια χαρά στη ζωή της ;););) . Θα σε δω από κοντά την άλλη Κυριακή!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ δεν έχω λόγια κουκλάρα και εσύ και ο Νικόλας όπως πάντα!!!! Μες τη καλή χαρά το αντράκι σου, να είναι πάντα έτσι χαμογελαστό και χαρούμενο, πολύ τον χάρηκα!!!!!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ τι να πω για τον Χαράκη σου ΚΥΡΙΟΣ με τα όλα του!!!! ΜΠΡΑΒΟ κοριτσάρα μου. Αλλά και οι γονείς.... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!!

MIRLITSA να τα εκατοστήσει ο αντρούλης σου. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα πιτσιρίκια σας!!! Ελπίζω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά.

ΛΕΝΑΚΙ καλό τρέξιμο κοριτσάρα μου. Όλα να τελειώσουν γρήγορα και να εγκατασταθείτε εύκολα στο νέο σας σπίτι. Φιλάκια στη μπουμπου και στη κοιλίτσα!!!!

ΤΟΝΙΑ μου. Ναι, ναι να κανονίσετε ταξιδάκι να ξεφύγετε λίγο βρε παιδί μου. Πότε έχει γεννέθλεια ο μικρούλης;;;; Καλά να περάσετε!!!

Φιλάκια σε όλες κορίτσια μου και σας ευχαριστω και πάλι!!!!!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Πολύ καλημέρα.

Ευτυχώς σήμερα έχει βγάλει λίγο ήλιο,αλλά έχει κρύο & έφτιαξε πάλι η διάθεσή μου.Δε μπορώ το κρύο & το χειμώνα :( ειδικά τώρα που θα αλλάξει & η ώρα....

Τέλος πάντων τελικά οι κουμπάροι μας θα έρθουν αύριο & σε λίγο πάω να εφοδιαστώ με τα απαρραίτητα για να αρχίσω τις ετοιμασίες.

Κατερίνα ναι στρατιωτικός είναι,αλλά μη μας γίνει & συνήθεια σε κάθε παρέλαση :lol: ,το μικρό τον έβγαλα έξω παρά τον άσχημο καιρό,απλά τον προλάβαμε στο τέλος & μετά πήγαμε για καφεδάκι.

Πώπω είναι πακέτο νομίζω να είσαι διαχειρηστης,τρέξε για πετρέλαιο γιατί κάτι άκουσα πως μετά τις 15.11 θα σταματήσουν τον εφοδιασμό,μη σε βρίζουν!

γειά σας προς το παρόν.

kalimeroudia!ti kanete manoulitses?

AFIERWMENO

perpatisa para polu kai ta ftera mou ta xw xasei

ma esu pou den patas sti gi kan tin psuxi mou na petaksei

m ena aerostato na pame sto feggari

ena aeraki na mas parei

fwtia k aeras na kanoune diki mas

ti mikri zwi mas..

ki einai i kardia mou mia auli s ena keli pou olo mikrainei

ma esu pou exeis to kleidi ela kai pes mou to giati

se kapoia thalassa pou o ilios ti zestainei

to oneiro mou ksapostainei

nero ki almura na kanoume diki mas

ti mikri zwi mas..

καλημερα κοριτσακια τι κανετε ????????

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια εχω να το λεω το παιδι μου εξω παντα με βγαζει ασπροπροσωπο...στο σπιτι κανει διολιες σαν παιδι κ αυτοοο αλλα εξω οπου κ να να παμε εχουνε να το λενε ολοι!!!!!!!!!!!

κοριτσια εγω μονο τριτη μπορω....

kalimeroudia!ti kanete manoulitses?

AFIERWMENO

perpatisa para polu kai ta ftera mou ta xw xasei

ma esu pou den patas sti gi kan tin psuxi mou na petaksei

m ena aerostato na pame sto feggari

ena aeraki na mas parei

fwtia k aeras na kanoune diki mas

ti mikri zwi mas..

ki einai i kardia mou mia auli s ena keli pou olo mikrainei

ma esu pou exeis to kleidi ela kai pes mou to giati

se kapoia thalassa pou o ilios ti zestainei

to oneiro mou ksapostainei

nero ki almura na kanoume diki mas

ti mikri zwi mas..

ωραιο !!!!!!!!!!!!!!!!

bikaki ti kaneis?

fusika den einai diko mou,alkinoos...to akouga kai to ergapsa!

mpravo sto xarouli..to kalutero paidi..em..i mana paidi mou!!!

flwriana na ton xairesai kai pali!sugxaritiria kai gia tin oli diorganwsi...akousa polu kala logia..

bikoulini upomoni...olo to idio lew to kserw..alla den uparxoun logia..pwpw ti me perimenei!!!

lenaki kala pswnia...oso gia to mikro pou klwtsaei..auta einai ta kala!!!xaxa!

oi upoloipes pou gurnate?

filakia roufixta!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...