Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

πολυ θελω να σε γνωρισωω ρε κοπελια αντε να δουμε ποτε θα κανονισουμε καφεδακι...

φλωριαννα το πηρα κ σου ξαναεστειλα ;)

Ααααα πολύ ωραία λοιπόν, τι λέτε για την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη ή Τετάρτη να βρεθούμε στο village Park??? Να παίξουν και τα παιδάκια μας στα φουσκωτά να πιούμε κι εμείς καφεδάκι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαίρομαι πολύ, αν και το αγχος μου είναι ότι θα ειμαι η μεγαλύτερη μανούλα.. έκλεισα τα 35 και μ’επιασε ψυχολογικό

Τι είναι αυτά που λές ρε Έρη????? Κι εγώ είμαι 33 παρακαλώ.....αλλά φαίνομαι και νιώθω τουλάχιστον 23, χαχαχαχ..

Τέτοια λέω και θα με πάρετε με τις πέτρες όταν με δείτε, :lol::lol::lol::lol:

Ααααα πολύ ωραία λοιπόν, τι λέτε για την επόμενη εβδομάδα, Τρίτη ή Τετάρτη να βρεθούμε στο village Park??? Να παίξουν και τα παιδάκια μας στα φουσκωτά να πιούμε κι εμείς καφεδάκι??

Στα φουσκωτά μπαίνουν μόνα τα παιδιά? Κ οι μανούλες που κάθονται? Δεν τον έχω πάει ποτέ... :oops:

Μονο στο kidom τον έχω πάει.

Εγώ πάντως ειμαι μέσα να πάμε, αρκει να έχει καλό καιρό γιατι αλιως πως θα παιξουν...?

ασπα ενα 80 τα εκατο ειμαι μεσα....

μαρη τρελη ερη ε οχι θα με τρελλανεις μην ακουω βλακειες σε εχω πολυ cool σιγα δεν θα βγαλουμε κ ταυτοτητες :lol::lol::lol::lol:

να εχεις αγχος που θα με γνωρισεις να το καταλαβω :lol::lol::lol::lol: αλλα για την ηλικια ελεος..

αμε να σου ανεβασω κ εγω τρελα με τη μαγειρικη χαραμιζομαι που δεν εγινα σεφ θα αρχισω τις φωτος!!!!

Ναι αρκεί να μην βρέχει.

Στα φουσκωτά μπορεί να μπει και η μαμά. Εγώ μπαίνω όταν έχω και τον μικρό μαζί.

Εν τω μεταξύ απ' έξω έχει παγκάκια με τραπεζάκια που κάθονται οι γονείς και πίνουν τον καφέ που έχουν πάρει. Δεν είναι καφετέρια και παίρνεις πρώτα τον καφέ από αλλού.

Είσαι μέσα λοιπόν?

εμπρος στο δρομο του master chef... :lol::lol::lol::lol::lol:

ασπα εχει κ παιδοτοπο μεσα στο αλλου το παιδικο που ειναι πιο χαλαρος νομιζω....

μακαρι να εχει καλο καιρο!!!!!

βικακυ κερναω esspressaki ~o)~o)~o)~o)

Καταρχίν ΒΙΚΑΚΙ και ΕΡΗ τρεχάτε στο master chef!!!!!

Καταδεύτερον τι είναι αυτά με τις ηλικίες;; Κι εγω είμαι 32. Και τι θα γίνει τώρα;; Θα πάρουμε Π;; Έχει ένα η γιαγιά μου, θα το φέρω αύριο... ΑΑΑ βλακίες.......

Για βαφτείτε ,σενιαριστείτε, γιατί αύριο έχουμε παρτυ και αφήστε τις ηλικίες. Μια χαρά είμαστε!!!!!

καλημέρα απο τη μουτζούφλα Καλαμάτα.

Επιασε απότομα κρύο...

Βίκη το σκηνικό δεν το φαντάζομαι απλά το ΒΙώνω με κάποιες παραλλαγές!

Που θα πάει θα περάσει.

Καλά να περάσετε όσες εκδάμετε & περιμένουμε νέα σας.

Κρίμα πάντως να μη μπορούμε να συνατηθούμε με κάποιες κοπέλες λόγο απόστασης....

Άσχετο αλλά μόλις με πήρε η κουμπάρα μου να μου πουν πως έρχοντε σήμερα το βράδυ Γαργαλιάνους μαζί με τους άλλους κουμπάρους μου & με ένα κοινό φιλικό ζευγάρι. Σας έμπλεξα;; :lol: Οπότε θα έχουμε παρεούλα!! :D:D:D

τι έγινε με τις ηλικίες δεν κατάλαβα;;;

πάω για τάισμα & ελπίζω να επιστρέψω.

φιλιά

Που ειστε καλε? Εγώ πήζω στα meetings σημερα.. πως τα βαριεμαι..

Γεια σου Τζενη, δεν έχω πάει Μεσσηνιααααα

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Yeaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!! :lol::lol::lol:

Ακομη χρωστούμενο ειναι απο τον πρηγούμενο μηνα... Τοσα Σαββατοκύριακα δουλεψα και ερχονται κ αλλα....

:-*:-*:-*:-*

Νιιιιιιι (ετσι λέει το ναι ο γιος μου) τατραήμερο!!! :D:D:D Πηρε και ο αντρας μου την Παρασκευή και θα ευχαριστηθούμε το να μας σπάσει τα νεύρα ο μικρός 4 μέρες… :roll::lol::lol::lol:

Εσυ εχεις κομμωτηριο? Δηλαδή ρε συ Φλωριανα να ντυθούμε καλα??? :P

Ελευθερία δεν είμαι απο εδώ,ούτε ο σύζηγος ,αλλά για να πούμε την αλήθεια έχει ωραία μέρη & για εμάς που έχουμε κουβαδάκια-όπως λέω- είναι οτι πρέπει.

Κομμωτήριο θέλω & εγώ αλλά το πότε δεν ξέρω.

Καλά να περάσετε ότι & αν κάνετε.

JENNY μου ευχαριστούμε πολύ. Θα κάνω ότι περνάει απο το χερι μου για να ευχαραστιθουμε όλοι. Μακάρι να ησουν πιο κοντά να ερχόσουν κι εσυ!!!!

Φιλιά στην όμορφη Καλαμάτα.

Κοριτσάκια μου, φεύγω τώρα από τη δουλειά. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να μπω από το σπίτι γιατι έχω δουλίτσες για την προετοιμασία του αυριανού Παρτυ.

Σας περιμένω άυριο

Φιλακια πολλά :-*:-*:-*:-*

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

ETΣΙ ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!!!!Κ ΕΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΣ!!!!ΕΧΤΕΣ ΤΑ ΙΣΙΩΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΤΕΣ!!!ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕΘΥΣΕ Κ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!ΔΑΚΡΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ!ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 2 ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΓΙΟΡΤΗ!!Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΟΡΕΥΕ ΣΥΜΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ??ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

καλησπεραααααα!!!!τι μου κανετε???? :D

μα τι ωραια τριτη που ηταν αυτη χτες!!!!2 ωρες ΝΗΣΙΙΙΙΙΙΙΙ...επαναληψη βεβαια,αλλα καλη ειναι κ αυτη!!! :P:mrgreen:

σημερα ειπε ποιηματακι ο νικολακης μου,η αγαπουλιτσα μου!!!κ τι γλυκα που το ειπε!!!δακρυσα..δεν αντεξα!!ετρεμαν κ τα χερια μου,δεν μπορουσα να καταπιω απ'την συγκινηση!!!αχ!!τελειες στιγμες!!μα πως μεγαλωνουν ετσι??!!ουφ...

αυριο θα βγει κ στην παρελαση....ααααανννν δεν βρεχει!!! :?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!

(ΑΝ Κ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ) :lol::lol:

ΒΙΚΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Κ ΕΣΥ??ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ,ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ!!!

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ!!ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ε??ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ??ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟ ΑΝ Κ ΤΗΝ ΔΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΑΡΟΣΕΙ ΠΟΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ :lol::lol: !!!!!!!!!!!!!

βικουλινι τι κανεις καλα ειστε??πολλα φιλια στα μικρα σου!!!

κοριτσακια σας αφηνω θα τα πουμε το βραδακι!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...