Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΣΥΝΕΦΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....

Α!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...Η ΜΑΡΙΣΑ;;;ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;Κ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ;;;ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΧΑΡΑ ΠΑΛΙ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορτσουδες μου τι κάνετε?

Εγώ ειμαι καλά αλλά τον Κώστα τον είδα λίγο περίεργο σημερα.. Πολυ γκρινια πρωι πρωι.. ελπιζω να ειναι μονο τα δοντακια του και οχι τιποτα αλλο.. Ασε που επιασα τις πατούσες του και ηταν παγωμένες.

Τους φοράτε κάλτσες στον υπνο έτσι? γιατι εγώ του της φοράω αλλά τις βγάζει ο ζουζουνος.

Στάμυ μου κουρευτηκα γιατι δεν πηγαινε αλλο να ειμαι σαν την θειτσα.

Βικουλίνι μου που μένεις?

Φιλάκια καλημέραααα

Πράγματι, όταν βγαίναμε βόλτα με τον μικρό στο καρότσι ήθελε και η Μαρία μετά, αλλά η καημενούλα ήταν πολύ μικρή 1,5 έτων, οπότε δεν έβγαινα ποτέ μόνη.

Θέλαμε βλέπεις 2 καρότσια...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΕΝΩ!!ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ...

ΑΣΠΑ ΜΟΥ...ΚΑΗΚΑ!!ΕΣΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα Έρη, κάλτσες κι εμείς δεν βάζουμε στον ύπνο.

Αλλά σηκώνομαι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και τα σκεπάζω, ποτέ ρε παιδί μου δεν είναι σκεπασμένα και πάντα παγωμένο το κορμάκι τους, ειδικά από τον μικρό.

Α ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΙΜΑΙ...ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΦΕΡΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;; Εμεις ετοιμαζόμαστε για το παρτυ τη Πεμπτη. Σας περιμένω εεε;;; Σήμερα έχει κανονικά ο μικρος μου γεννέθλια. Αχ!!! 2 χρόνια, πως πέρασαν;; Σαν εχθές μου φαίνεται που τον έφερα σπίτι από το μαιευτήριο και καθόμασταν με τον άντρα μου και τον κοιτάζαμε πάνω στο κρεββάτι μας σαν εξωγήινο!!!! Και τώρα τι το κάνουμε;; Αναρωτιόμασταν :lol::lol:. Μετά άρχισε η τσιρίδα και κρατάει μέχρι και σήμερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Αχ αυτές τις στιγμές ποτε δεν θα τις ξεχάσω. Ακόμα και δεύτερο να κάνω δε νομίζω ότι θα ξανανοιώσω τόσο όμορφα πελαγωμένη ξανα :lol::lol::lol::lol: .

ΑΣΠΑ μου, με κάλτσες τον κοίμηζα, αλλά τώρα πήρα ολόσωμο φορμάκι φλις από τα mothercare και βρήκα την υγειά μου αφού όλο ξεσκεπάζεται :shock::shock: , τώρα δε με νοιάζει είναι αρκετά ζεστό αυτό και όταν πιάσουν και τα πολλά κρύα θα του φοράω και τις πιτζαμούλες του από μέσα ;);) .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, ψυχραιμία!!!! Σε νοιώθω απόλυτα όσον αφορά την μελαγχολία και εγώ που είχα γεννήσει τον Δημητράκη μου Οκτώβρη, δεν είχα πάει πουθενά μέχρι την άνοιξη :shock::shock: , τα είχα δει όλα!!! Εκεί να δεις κατάθληψη :?:?:?:? .

ΣΤΑΜΥ μου ηρεμήσατε καθόλου;; Πως περάσατε στην εξοδό σας;;;

ΒΙΚΑΚΙ μου, εσεις τα είπιατε εεε;;; Καλά κάνατε ;);) . Χριάζεται να ξεδίνουμε που και που.

Εμεις πήγαμε Λουτάκι εχθές με φίλους με τις μηχανές, είχε πολύ καλό καιρό, αν και λίγο ψύχρα. Κρασάτα έγιναν τα μπουτάκια μου :mrgreen::mrgreen: . Σκάσαμε στο φαγητό :mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου...

ΑΣΠΑ μου, με κάλτσες τον κοίμηζα, αλλά τώρα πήρα ολόσωμο φορμάκι φλις από τα mothercare και βρήκα την υγειά μου αφού όλο ξεσκεπάζεται :shock::shock: , τώρα δε με νοιάζει είναι αρκετά ζεστό αυτό και όταν πιάσουν και τα πολλά κρύα θα του φοράω και τις πιτζαμούλες του από μέσα ;);) .

Πολύ καλό αυτό!!!!! Βρήκες την ησυχία σου εεε??

Να τον χαίρεσαι τον πάιδαρο!!!! ;)

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ,ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ!!

Ρε συ Βικυ απο την Πάρο εισαι, την λατρεύω την Πάρο αλλα για να ειμαι ειλικρινής πιο πολυ την Αντιπαρο..

Πάντως νομιζα ότι οι Παριανοί δεν ειναι κομπλεξικοί να αρχίσουν να λενε για μια μανούλα που βγάζει το παιδάκι της βόλτα αφού έχει σαραντίσει.... Κριμα..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΞΩ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Κ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Ε;;;

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΛΕΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΡΕΣΕ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Εχω έρθει 2 φορές και Πάρο και Αντιπαρο. Την πρωτη φορά ειχαμε κλείσει 7 μερες στην Πάρο και τις τελευταιες 3 Αντιπαρο. Την δευτερη φορά το αντιθετο χεχε.. Ωρε ουζα, χταποδια και αστακομακαρονάδες!! γιαμ γιαμ και μεσημεριασε κιολας.. πεινάω!

Οι γουνες πάντως δεν μου πολυάρεσαν..

Λέγαμε με τον αντρα μου να έρθουμε και Πάσχα που ειναι διαφορετικά εκεί.. αλλά μετά ηρθε το παιδι και κατσαμε στα αυγα μας :lol:

καλησπέρα & καλή εβδομάδα.

καλύτερη για εμένα τουλάχιστον απο την προηγούμενη.

Φλώρα νσ χαίρεστε το παιδάκι σας & να είναι γερό & καλότυχο.

Βίκη αλήθεια το λες πως κτάτησες 40ημςρό;;;χαράς το κουράγιο σου.

Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά & δεν τα τήρησα,βέβαια η πεθερά μου είχε πει κάτι θεικά,ετοιμή να την βουτήξω ήμουν-οι ορμόνες βλέπετε-αλλά οκ.Σας παρακαλώ μην ανοίξουμε θέμα για το 40ημερο & δε θέλω να γίνει παρεξήγηση, ο καθένας με τα πιστεύω του.

όσον αφορά την Πάρο & ποιός δεν έχει πάει! Ωραίο νησί ,αλλά απίστευτη εκμετάλευση,εχω πάει 2φορές-ήταν & οι πρώτες διακοπές με τις φίλες- αλλά την τελευταία ήταν χάλια η συμπεριφορά των περισσότερων μαγαζατόρων & δεν ξέρω αν θα ξαναέρθω.ηταν βλέπετε προ κρίσης :)

για την Αντίπαρο έχω ακούσει τα καλύτερα,αλλά πιστεύω να την επισκευθώ κάποια στιγμή.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΕΣ! ;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Να ζήσεις Μητσαρα κ χρόνια πολλά κ καλά!!!!!!!!

φλωριαννα μου να το χαιρεστε να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!

βικακυ μην τους ακους κ βγες!!!!!!!!!!!!

ασπα ερη σταμμυ κ τζενη πολλα φιλακιαααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...