Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δεν σκεφτηκα να προμηθευτω απο το jumbo λαστιχακια για της πλεξουδες μας....φλωριανα να μου στειλεις με κουριερ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πλάκα πλάκα, εχω να πάω σε αισθητικό σχεδον 3 χρονια...

Ρε κορίτσια αν ειναι να περιμένουμε να ξεπεταχτουν ας περιμένουμε τότε μέχρι να πάνε φαντάροι :lol:

Αλλά ξέρω εγώ τι θα κάνουμε. θα συνεννοηθούμε μια μερα και καλά να βρεθούμε όοολες μαζι, και θα βάλουμε την Βικυ (βικχαρ) που ειναι και επαγγελματίας να μας περιποιηθεί ολες!! :lol::lol::lol:

χαχαχαχα!!! Βικυυυυυυυυυυυυυ ακουςςςςςςς??? :lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! Καλή ιδεα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ πλάκα κάνεις στο ριλάξ η μεγάλη;;; Α!!! Τι έχω να τραβήξω έτσι και κάνω και δεύτερο :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣ ΒΙΚΑΚΗ;;ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΠΑΘΕΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ 2ο ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΑΚΑ ΑΣΤΑ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::twisted:

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Τι κανετε??

Λυθηκα στα γελια με τιε τριχες σας!!!!! :lol::lol: Μουστακι δεν εχω αλλα τα φρυδια και εγω σε λιγο θα τα πιανω κοτσιδα προς τα πισω! :lol: Δεν εχω και φαλακρα να την καλυψω με αυτα!!! :lol::lol::lol:

Σημερα το κοριτσακι μου εχει γενεθλια!!!! Γινεται 2!!!!!!!!!! Χριστε μου το λεω και δεν το πιστευω! Χαμπαρι δεν πηρα πως περασε ο καιρος! Της φτιαχνω την τουρτιτσα της τωρα και παω να την αποτελειωσω γιατι εχω και μαγειρεμα.

Τα φιλια μου σε ολες! Τα λεμε αργοτερα!!!

Ελενακι μου σου έγραψα και στο facebook να ειναι παντα γερό το Ειρηνάκι σας και πολύ πολύ ευτυχισμενο! Και να ειναι τόσο γλυκό και καλό σαν την μανούλα του! Φιλακια πολλα :-*:x

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΙΡΗΝΑΚΙ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ..ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟ ΦΩΣ Κ ΟΛΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΙΑ ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΛΕΝΑΚΙ ΣΒΥΣΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::YMHUG:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ

Να την χαίρεστε Λενάκι μου, παντα γερή και χαμογελαστή!!!!!!!!!!!!!!

Και με το καλό το αδερφάκι της!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

ειρηνακη χρονια πολλα να σε χαιρονται η μανουλα κ ο πατερουλης

κοριτσακια μου γλυκα αντε κανονιστε θα το κανουμε spa day!!!!!!!!!!!!

γεία σας κορίτσια.

πως είστε; εμείς καλά,χάθηκα αρκέτα...αλλά σκοπεύω να επανέλθω δρυμήτερη,μιας & δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω καλά!

koritsoudia-arkouditses mou ti kanete?

piga sto giatro simera..ola kala kai oi eksetaseis ola ok leme..xaxa..telika exw parei 1 kilo ki oxi 2.den tha skasw kiolas..!kati akousa gia frudia..kai moustakia...bikara pou eisai na tis perilaveis?akous ta koritsia mas...??o xaroulis me exei trelanei stin parla..thelei sunexeia na milame..na tou eksigw..merikes fores akoma kai gia to neo melos..alla kai na ta epanalamvanw..giati tou aresei na ta akouei..kai mou leei pes mou ksana,mila mou pali..kai tetoia.an kanw kati kai mou milaei thelei na ton prosexw..alliws mou leei sou milaw mama...me akous?alla me ena ufos...skaw sta gelia den antexw..auta apo nea!

stamy sou eixa grapsei thanks gia tin prosklisi,tha prospathisw na erthw...

lenaki makari na ginei diko sas to zpitaki na iremisete...aaa kai min ksanamiliseis gia ta kila tis egkumosinis?mas koroideueis?sto rinaki pires mono 8?kai to les les kai pires 100?tha me trelanete simera..makia

bikara ti kaneis?oi antres?mou fainetai prepei na kanoume kanena seminario tou tupou "min ksexnate pws eiste kai gunaikes" me eksairesi to bikoulini gia ena mikro diastima akoma wspou na mpei se kanena pio logiko programma me to mikro!xixix..

flwriana mou diavasa kapou..ta paidia prepei na ta megalwneis me oria alla na ta agapas xwris oria..

opote prepei na kseroun mexri pou ta pernei..alliws tin katsame ti varka

eleutheria korufaio auto pou kaneis me ton antra sou...me ekanes kai gelasa me ti frasi vasika.na ste panta kala..

katerinaki mou kala eimai ki egw..pali kala pou ki o vasilis se voithaei opws mporei giati einai polu simantiko na exeis estw mia voitheia..euxomai na perasei grigora auti i fasi pou zeis kai na ta skeftesai kai na les...paei auto..perase..makia

filakia roufixta!

Λενάκι να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!

Είδες πως περνάνε τα χρόνια όταν έχεις παιδάκι δεν καταλαβαίνεις πότε περνάει ο καιρός.

Τι τουρτίτσα έφτιαξες??? Τι δωράκι της πήρες??

Καλά να περάσετε..

Φιλάκια

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Χρόνια πολλά στην κορούλα της Λένας!!!!

Λενάκι μου να σου ζήσει η μικρή, πολύχρονη και γερή να είναι!!!! Καλή λευτεριά και σε σένα!!!

κοριτσακια μεσα γαμω θα ειναι εγω ψοφαω για τετοια μαρεσει να χω περιποιημενα νυχια μαλλια να φανταστεις το πρωι με το που σηκωθω κ πλυθω ετοιμαζω το πρωινο του χαρη κ μεχρι να φαει εχω ντυθει κ βαφτει κ ασ μην παω πουθενα κ ας ειμαι ολη μερα μονη μου με το χαρη στο σπιτι μου ανεβαζει τι ψυχολογια...

εχω παρατηρηση αμα δεν τα κανω ειμαι μελαγχολικη κ με το που τα κανω παιρνω τα ωπα μου βαζω κ τη μουσικη μου κ γινετε της κολασεως στο σπιτι με το χαρη....

για τετοια ψωναρα μιλαμε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

μπραβο Βικαραααααααααααααα!!!!!!χαιρομε οταν ακουω τετοια ....γιατι τραβας κ τη προσοχη του αντρα σου!!ε κοριτσουδες αν κανονισετε μερα περιποιησης παρτε και εμενα ναρθω με το αεροπλανο :D:D

Γειά σου ρε Βίκυ καραμπουζουκλού!!! Είσαι έξω καρδιά! Πάντα έτσι να είσαι!! Φιλιά στο Χαράκη!

Βικουλίνι μου!! Τί κάνετε? Πέρασαν οι μυξούλες του μπέμπη? Πώς πάει η κοιλιά σου? Η μικρούλα? Να μου τα φιλήσεις και υπομονή! Εγώ έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, εργασιοθεραπεία το αποκαλώ...για να ξεχνιέμαι κι εχει διπλό αποτέλεσμα! Σήμερα αν και ξεκίνησε στραβά έληξε καλά η μέρα εργασίας. Νιώθω κάπως καλύτερα! Τί να φοβηθώ βρε, αφού έχω εσάς δίπλα μου! Μπορεί να είναι έτσι η επικοινωνία μας αλλά είστε οι φιλενάδες μου και μου κάνει καλό έστω και αυτά τα 10 λεπτά της ημέρας που επικοινωνώ μαζί σας!!!! ;)

Ελευθερία Νίκαια ε? Αύριο έχουμε δρομολόγιο εκεί χιχιχι...έχω μαγαζί με καραμέλες γλυφιτζούρια σοκολατες και σοκολατακια χαλβαδόπιττες λουκουμια μελεκουνια...μ΄πλα μπλα μπλα...κι όλα σε απίστευτες ποσότητες αφού κάνω χονδρεμπόριο...το πιθανότερο να ψωνίζεις από κάπου που προμηθεύω εγώ...καλό?? :P αντε να πουμε για δίαιτα μετά... :lol:

Και μιας και το ανεφερα, χωρις παρεξηγηση κοριτσια, τωρα που έρχονται γιορτες ονομαστικες...όποια θέλει να πάρει γλυκα σε τιμές πολυ χαμηλές πάρτε με τηλεφωνο! Είναι κουτό να πατε να παρετε σοκολατακια γυμνα ή τυλιχτα ας πουμε 17 ευρω το κιλο στην καλυτερη των περιπτωσεων οταν εγω θα σας τα δωσω μολις 8 €!! Σκεφτείτε το δεν το κανω για τζιρο μη παρεξηγηθω, για να γλιτωσετε χρηματα το λεω...τόσες επισκεψεις θα εχετε να πατε...ενα κουτακι απο τζαμπο και σοκολατακια μεσα μια χαρα! Αν πιανει και το χερι...

Αδερφούλα μου να μας ζήσει το Ειρηνάκι!! Να την καμαρώνετε βρε παντα! Να είναι πάντα καλά και πάντα ευτυχισμένη και με το καλό ο μπεμπούλης!!

Κορίτσια κι εγώ είμαι μέσα στο SPA DAY... θα είναι η επόμενή μας συνάντηση? Τί λέτε?? Θέλω μασάζ..ειδικά πέλματα και μέση κορίτσια πεθαίνω στους πόνους από την ορθοστασία, και φυσικά ότι έχει να κάνει με τρίχες...η ρίζα έχει φτάσει στο πάτωμα...και το μουστάκι μη το σχολιασω καλύτερα... :lol:

Φλωριανάκι μου θα περιμένω όποτε μπορείς πάρε με για τη διεύθυνση ή στείλε μου μήνυμα...στο κινητο.

Στάμμυ θα έρθει κι ο άντρας σου? Εμένα χλωμό για τον Βασίλη. Προσπαθώ να τον ψήσω αλλά είναι που είναι με τα παιδικά πάρτυ απόμακρος τώρα με την πεθερά μου έχει κλειστεί πολύ και δεν έχει καθόλου όρεξη!

Ρία τί τέλεια φωτό ανέβασες? Μ' αρέσει πολύ και είστε κι οι 2 πολύ όμορφες!

Τζένη τί κάνεις? Γέννησες ε? Καλά θυμάμαι? Γι αυτό δεν σε χάσαμε? Ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!Καλώς ήρθες και πάλι!

Σας φιλώ θα τα πούμε αύριο πάλι!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΦΥΛΟ!!!ΑΓΟΡΑΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!! :D:P:shock:

Γεια σου Τόνια!!

Χαίρομαι που είσαι χαρούμενη!! Και που είναι όλα καλά με το μωράκι!!!

Άντε τώρα ξέρεις και πως να προετοιμάσεις τον Αλέξανδρο για τον Μικρό του αδελφό! Τί χρώμα το έκανες το δωμάτιο? Αν θυμάμαι καλά μολις τελειώσατε με τα βαψίματα? Έπεσες μεσα?

Φιλιά πολλά και πάλι εύχομαι ό,τι καλύτερο!

γεια σου ρε τονια αγορομανα με το καλο κοριτσακι μου κ υο δευτερο αγορακι σου

εγω περασα σημερα πολυ γιουπι ειχα ερθει η κολλητες μου το απογευμα κ μολις φυγανε ξεκολοθηκαμε στο γελιο κλαιγαμε απο τα γελιααααααα...

α επισης σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια ....αυτα μου λετε κ με σκλαβωνετε :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (παλι μου βγηκε το ψωνιο :lol::lol: )

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!

ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΤΟ 2ο ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΙΚΑΚΗ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.... :D

ΑΣΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ Ε;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;

ΛΕΝΑΚΙ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ;;ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ;;

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
    • Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...