Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...ΘΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΥΣΤΑΖΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ................................. :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με την Ελευθερία. Και εγώ σκεφτόμουνα για δεύτερο τώρα Βικουλίνι μου................ μαλλον θα το μετανιώσω :lol::lol::lol::lol::lol: . Οχι βρε πλάκα κάνω ;);) . Κάνε υπομονή κοριτσάρα μου, θα μεγαλωσουν που θα πάει και μετά έρχονατι άλλα........................

ΠΟΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;....ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΟΝΙΑ :lol::lol::lol::lol::lol: ΑΛΛΑ ΒΑΣΑΝΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΩ ΕΣΑΣ :cry::cry:

καλά κανεις κοριτσακι μου πλακιτσα σου κανω σου ειπα σε λιγο καιρο θα ξεπεταχτουν λιγακι κ θα ναι καλυτερα????

τι κανει η μανουλα σου πολυ την συμπαθησα τα φιλια μου να της δωσεις!!!!!!!!!!!

kalispera!!!

ti kanete?

bikara pali les gia to 2o?ti tha ginei me sena?aa...tha se malwsw..pote tha peisteis diladi?aa..kati prepei na kanoume mou fainetai me tin periptwsi sou..

bikoulini ti na sou pw agapoula mou..to kserw gia ta kila..kai me to xari exasa kai 6 parapanw apo oti imouna opote den exw kai megalo provlima..den tha skasw kiolas..!oso gia ta paidakia sou gera na nai...tha ksepetaxtoun kai tha iremiseis..meta tha parakalame na mas dwsoune simasia kai tha xoune megalwsei kai tha mas grafoune mou fainetai..aa..pare kai kamia vitamini e!pantws epeidi eimai realistria kai kserw ti paizei an erthei kai 2o paidaki den exw provlima..tha exw kai sas na ta aleme..xaxa

eleutheria,aspa einai ontws ston organismo gia ta kilakia..alla min anisuxeite...oi kampules einai wraies kai mesogeiakes...elliniko taperamento...

katerinaki zeis?

stamy,flwriana,lenaki kai oses ksexnaw filakia roufixta..

Κοριτσακια μου τι κανετε??

Εμεις καλα!! Μπορω να πω ,πως αν ειμαστε τυχεροι σε λιγες μερες οτι βρηκαμε επιτελους σπιτι!!!!!!

Μακαρι να προτιμησουν εμας! Ειναι πολυ ομορφο σπιτακι και στο κεντρο οπως το θελω! Α! και το σημαντικοτερο εχει 2 παιδικους σταθμους ακριβος στο απεναντι πεζοδρομιο!!!!!!! Απο το μπαλκονι θα βλεπω την μικρη να παιζει του χρονου! :)

Ιωαννουλα μου τρωγε χωρις τυψεις!! εγω του δινω και καταλαβαινει και σε αυτην την εγκυμοσυνη και ηδη εχω παρει 8 κιλα αλλα δεν με νοιαζει! Το μονο που σκεφτομουν ειναι το ζαχαρο αλλα αφοτου εκανα ην καμυλη και ειδα οτι ειμαι οκ, ε τρωω ανετα τα γλυκακια μου πια! :P 10 εβαλα στην πρωτη και τα 7 τα εχασα στο νοσοκομειο.τα αλλα 3 στον δρομο!! :lol::lol:

Τονια μου εσυ πως πας???

Αδερφουλα πολυ χαιρομαι για την μικρη!! Φιλακια στο ανιψουδι μουυυυ!!!!!

Ελευθερια μην τα σκεφτεσαι μωρε τα κιλα! Γερη να εισαι και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα!

ο ιδιο και εσυ Ασπακι μου! Φιλακια στα μικρα σας!!

Βικακι μου τι κανεις?? Η δουλεια καλα??

Βικουλινι μου οπως λες κα εσυ μικρα ειναι μωρε τα παιδακια σου και θα στρωσουν τα πραγματα σε λιγο καιρο.Θηλαζεις τον μικρο??

Ξυπνησε η τσουπρα μου και με φωναζει μανουλαααα μανααα!!! :lol: Παω παω! φιλακια σε ολες!!!

Να μαι κι εγώ...υποσχέθηκα πως ότι κι αν έχω τραβήξει όλη την μέρα...κάθε μέρα θα μπαίνω έστω και για 5 λεπτάκια να διαβάζω και να γράφω για να μην χάνομαι μετα... :P

Θέμα: ΚΙΛΑ/....ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΠΗΡΑ 21,5 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 3,5!! ΑΛΛΑ ΆΛΛΑ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ...ΣΥΝΟΛΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε??? :lol: ΑΧ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ!!! :P

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑΙ ΖΩ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΖΩ...

ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ? ΕΧΕΙΣ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΛΠ??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΡΑ, ΑΝΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΧΑΛΑΛΙ!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΠΜ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ή ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΑΣΠΑΣΑΚΙ ΜΟΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ...ΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΣΑΣ! :D

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΪ...ΔΩΔΕΚΑΩΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?? ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ!! ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΟΧΤΕΣ?? ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ...ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ!

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ!!!

ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΥ! ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ...

ΕΡΗ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!

ΑΝΤΕ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ!

καλησπερα στης γλυλομανουλες διαβασα λιγα νεα σας και ειδικοτερα για τα κιλακια της εγκυμοσυνης εγω στον γιο μου πηρα 18 ολοκληρα κιλακια και τα εχασα σε 2 μηνες τωρα στην μπουμπου εχω παρει προσ το παρον 2 νομιζω θα τα καταφερω να παρω λιγοτερα.για να δουμε??????????εντο μεταξυ ο μικρος μου ηταν ψιλοχαλια πυρετους αντιβιωση και κατα κοκκινο λαιμο που του το γυρισε σε φαρρυγγιτιδα τελικα.. αστε τα περασαμε την εβδομαδα τη να σας πω, και σαν να μην εφτανε αυτο κολλησα και εγω λιγουλακι με μπουκομα και πονο στο αυτι.αλλα πως να μην κολλησω αφου την βγαζαμε αγκαλιτσα πρωι βραδυ..αυτα ειχανα πω καληνυχταααααααααααααα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

JOANAKI EΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7/11 ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΕΤΕ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΕΑ???

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ??ΑΝΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ,Κ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ Κ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ.

ΛΕΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ?? :lol:

ΒΙΚΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΛ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝ.ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΦΟΥ ΕΠΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜ.

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ??ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΕ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΙΤΣΑ!!!ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΕΓΩ!! ;)

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ!!ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΥΛΑΖΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ...

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΘΩ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΦΟΒΙΖΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ;;;....ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ ΤΗΝ ΗΡΕΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΣΥ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ;;ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!

ΣΤΑΜΥ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 1 ΚΙΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ!!! :D

ΑΣΠΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ Κ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...Ε ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΥΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ε;;;;;;;;;; :cry::cry::cry:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλημέρα κοριτσάρες μου! :-*

Βρε συ Βικουλίνι μου πρόσεχε κορίτσι μου, ζήτα κάποια βοήθεια να μην ξεπατώνεσαι..

Ξεκουράσου λίγο… :roll:

Εμεις Βικουλινι προσεχουμε με τον αντρα μου να μην φωναζουμε όταν μαλωνουμε μπροστά στο παιδι.. να μην υπάρχει ενταση δηλαδή.. βριζόμαστε χαμογελαστά και μεσα στα μέλια..χαχαχα του τυπου «Αγαπούλα μου γλυκιά αμε στο διάολο..» χαχα ~x(

Κατερινάκι τι μαγαζί εχετε?

Εμείς είμαστε καλά, χθες ζουζουνισα πολύ με τον Κώστα μου.. χαχα Τον ρωτάς πως τον λένε και σου λέει «Ακη» !! χαχα Ακης it is λοιπον! [smilie=tongue3.gif]

Παίξαμε, κάναμε τούμπες και επεσε στις 8.20 ξερός. Ο άντρας μου καθυστέρησε γιατί είχαν ένα συνέδριο χθες στο Caravel και πήγε ως αργά..

Ξεράθηκα και εγώ κατά τις 10.30!!

Μπήκα σήμερα στο αυτοκίνητο και τι να δω!! :shock::-s:-s:-s Το φρύδι σαν του Καραμανλή!!

Αντε πάλι να ψάχνω τσιμπιδάκια.. Μα ήμουν σίγουρη ότι ειχα στο τουτου.. Έμπαινα εβγαινα, κοιτουσα πισω στις θέσεις.. τιποτα..

Τελικά το είχα στην τσάντα του λαπτοπ και το ειδα φατσα καρτα μολις μπηκα στο γραφείο.. Τωρα το καθρεφτάκι μου και τουαλέτα χεχε!! [smilie=tongue1.gif]

Στάμυ μένουμε στην Νίκαια, είναι ο αντρας μου από εδώ και ηρθαμε πριν 1 χρονο για να κρατάει η πεθερά μου το μωρό και να γυρίσω στην δουλεια..

Θα έρθετε και στο δικό μας πάρτυ έτσι? Έχουμε ακόμη 2 μηνες σχεδον 12/12 είναι και πέφτει Κυριακή.. Θα ρθειτε ε? πειτε ναι πειτε ναι.. [smilie=occasion18.gif]

Θα κάνουμε ένα pre-Christmas party!! [smilie=icon_santa.gif]

Φιλάκια Μανουλίτσες μου :x

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, εγω έχω αρχίσει και τον βάζω σε ένα χαλάκι σε μια γωνιά του σαλονιού. Το λέμε το χαλάκι της τιμωρίας!!!! Τις πρώτες φορές δεν καθόταν με τίποτα. Τώρα καθετε πιο εύκολα. Όταν του λέω για τιμωρία τις περισσότερες φορές ακούει!!!!! Όσο για τα μικρα υπομονή κοριτσάρα μου και να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου, αν παθεις κάτι εσύ -κούφια η ώρα- τι θα γίνει με τα μικρά;;; Προσοχή κοριτσάρα μου εεε;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ πολύ χαίρομαι για τη μικρούλα ΜΠΡΑΒΟ!!!! Θα μιλήσουμε στο τηλ να σου πω πως θα έρθετε.

ΣΤΑΜΥ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας περιμένω οικογενιακώς!!! Θα μιλήσουμε τηλεφωνικά για το πως θα ερθετε.

ΛΕΝΑΚΙ να πω καλορίζικο το νέο σας σπίτι;;; Άντε με το καλό να εγκατασταθείτε!!!!!!!!!!!

MAMY''S LOVE περιστικούλια σας βρε!!!!!!!!!!!!

ΒΙΚΑΚΙ λες να τα καταφέρεις να έρθετε κι εσείς;; Πολύ θα χαρώ να σε ξαναδώ ;););) .

MIRLITSA;;;;

JOANAKI όλα καλά;; Ο μικρούλης;;;

Φιλακια σε όλες κοριτσάκια μου. :-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλά ρε Ελευθερία μου. Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ εδώ στη δουλειά. Βγάζω τα φρύδια μου :lol::lol::lol: . Σηκώθηκα το πρωί και είδα τον Τερζή στον καθρεύτη. Κατατρόμαξα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕΤΕ...ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΒΓΑΔΙΣΩ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ :)):)):)):)):)):((:(( ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!! :mrgreen:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΗΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΗ...

Α!!ΜΗΝ ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΖΗ ΜΗΛΑΜΕ;;;ΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΑ!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον κορίτσια με μουστάκια και φρύδια. Έχω μια ιδέα. Μολις ξεπεταχτούν λίγο τα ζουζουνια της Βικουλίνι θα κλείσουμε ραντεβου σε ένα ινστιτούτο αισθητικής και θα παμε να μας ξετριχιάσουνε :lol::lol::lol: Τι λέτε;;; Αν και μέχρι τότε το βλέπω να τα κάνω κοτσιδάκια :lol::lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
    • Κι εγώ πάντα γυναίκες είχα τώρα πρώτη φορά παίχτηκε αυτή η αλλαγή. Βέβαια κι από γυναίκα είχα κακή εμπειρία να σας πω, πέρυσι με την 1η εκγυμοσύνη που παλινδρόμησε, μου φέρθηκε πολύ απαξιωτικά... Τώρα δεν αξίζει να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δε θέλω και να τα θυμάμαι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν ακατάλληλοι ανεξαρτήτως φύλου... Καλά και το ακραίο που είχα ακούσει απο Έλληνα άνδρα γυναικολόγο... Σ αυτή την εγκυμοσύνη, αν θυμάστε που σας είχα ανεφέρει, στην αρχή ήμουν στην Ελλάδα για το Πάσχα. Οπότε για να δούμε αν όλα καλά και ν ακουσουμε καρδούλα τότε, πήγα στο γυναικολόγο της μαμάς μου κατ ανάγκη. Οκ μια χαρά μου φέρθηκε με σεβασμό στις ανησυχίες μου λόγω ιστορικού, δε λέω, αλλά το σεξιστικό/μισογυνίστικο σχολιάκι του δε το τσιγκουνεύτηκε... Του λέω ότι θα μιλήσω με τη γυναικολόγο μου για το τάδε θέμα και μου λέει "α γυναίκα γυναικολόγο έχεις εκεί;;" και του λεω ναι. Και απαντάει "ε κοίτα να το ψάξεις καλά αυτό, γιατί οι άνδρες γυναικολόγοι είναι γενικά πιο ψύχραιμοι στους τοκετούς ενώ οι γυναίκες είναι πιο συναισθηματικές. Πήγαινε και σε κάποιον άνδρα για 2η γνώμη".... Χμμμμ ναι.... 😵🤷‍♀️
    • άσε κι εγώ έλεγα ότι βιάζονται πολύ να φτιάξουν τη βαλίτσα - οι πορτογαλίδες γενικά απ την 28η εβδ άρχισαν κι εγώ τις θεωρούσα υπερβολικές 🤣🤣🤣🤣  τώρα βλέποντας αυτά λέω, κάτσε να έχω έτοιμα τα βασικά τλχ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται! κι εμείς εδώ είμαστε και μόνοι μας, δεν έχουμε κάποιον συγγεν΄ή να πεταχτεί να μας φέρει τίποτα απ το σπίτι 😅 Ντάξει, φυσικά μπορεί να πεταχτεί ο δικός μου, αλλά και πάλι... Ωχ τώρα που το λες, δεν έχω σεντονάκια για το λίκνο!! Πάλι καλά που το ανέφερες, γιατί θα το ξεχνούσα! 😬  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...