Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσια!

Ασπα μου τι κανει ο μικρος?Εμενα παντως τις Κυριακες με πιανει μια μικρομελαγχολια :?:

Εμένα πάλι μεγάληηηηηηηηη, φευγει σαν νεράκι και ξημερώνει Δευτέρα, μέρα για δουλειά. :evil:

Κατα τα άλλα Ελισάβετ μου, ο μικρός μια απο τα ίδια. Πάλι όλο το βράδυ έκλαιγε και τσίριζε...δεν καταλαβαίνεις και τι θέλει βρε παιδί μου.

Τώρα κοιμάτε του καλού καιρού....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις καλα ειμαστε!Ευτυχως δεν εχουμε αρρωστησει ακομα ,λιγο συναχακι ειχε αλλα του περασε!

Εγω τα ιδια περιμενω να μπω στο μηνα μου να ερθει το νεο μελος :D

κοριτσια καλημέρα!

Περαστικά στα μικρά συναχομένα μωράκια...ακούω ότι είναι αρκετά..

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για την πεθερά μου, πήγε καλά η επέμβαση απλά περιμένουμε την βιοψία..φυσικά ο γιατρός μας είπε ότι είναι καρκίνος αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τον τύπο του..οπότε μόνο προσευχόμαστε να μην είναι επιθετικός και καλπάζων..

κορίτσια έχω λιώσει..νοσοκομεία, δουλειά, σπίτι Νικόλας που δεν συνεργάζεται με τίποτα και μόνο τσιρίζει...που χρόνος να μπω...

Χτες βράδυ μου πήρε κανα 20αλεπτο να σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω για μια μια ξεχωριστά..συγχωρέστε με!

Φιλάκια πολλά και την αγάπη μου σε όλες σας, να ξέρετε ότι κάθε μέρα σας σκέφτομαι και θέλω να μπω να σας διαβάσω αλλά είναι αδύνατον..δεν φτάνει το 24ωρο με τιποτα...

Τώρα μόλις έβαλα τα γεμιστά να γίνονται και πάω να ανοιξω ντουλάπες...αχ αυτο το βάσανο...με τα νευρα που έχω με βλέπω να χαρίζω πάνω από τα μισά καλοκαιρινά μου και τα περισσότερα χειμωνιάτικά μου που κάθε χρόνο λέω: κι ΑΝ αδυνατίσω φέτος και μου κάνουν?? και μονίμως έχω μια χαλια ντουλάπα που δεν χωρανε τα ρουχα και φυσικά δεν χωράνε ούτε πάνω μου :D

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια!! Περαστικούλια γρήγορα σε όλα τα πιτσιρικάκια που έχουν συναχάκι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ.........ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Κ ΣΥΚΩΝΩ ΒΑΡΟΙ Κ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ Η ΤΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.....ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ Ε;;ΤΑ ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΠΑΘΕΝΩ!!Η ΑΥΤΟΓΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!!!! :lol:

ΤΙ ΝΕΑ;;;;;;;;;;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΩ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ!!!Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!!ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΡΥΟ!!!ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...

ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ..ΕΠΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣΣΣΣΣΣ

τι κανετε κοριτσουδια??

σημερα βλεπω ειναι η μερα των δουλειων...κ εγω κατεβασα ρουχα εκανα το σπιτι κ τωρα επιτελους καθομαιιιιιι!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες

Που είστε βρε κοριτσόπουλα???

Εγώ πάλι έχω μουχλιάσει όλο το Σαβ/κο μέσα στο σπίτι. Μόνο εχθές το απόγευμα βρήκα και έψαχνα εφημερεύον φαρμακείο...αυτή ήταν η βόλτα μου!

Κατα τα άλλα σήμερα κυννηγάω τον Λεωνίδα μπας και φάει μια κουταλιά φαγητό, αλλά δεν μου κανε την χάρη. Μόνο με γαλατάκι την έβγαλε ο καημενούλης μου...

Για να δούμε το βράδυ πως θα μας πάει....δεν θα αντέξω κι άλλη εβδομάδα ξενυχτισμένη στην δουλειά.

κ γω ασπακι στην ιδια μουχλα ειμαι ροκφωρ θα γινουμε στο τελος :shock::shock:

ο χαρακης κοιμηθηκε 7.30 κ λεω θα τη πεσω κ εγω κ πανω στο γλυκο τον υπνο με θυμηθηκανε ολοι να παρουν τηλ τα νευρα μου κ ξηλωθηκαααααααα

ασπακιι περαστικα σας βρε ελπιζω σημερα το βραδυ να ναι καλυτερο!!!!!!

Αχ κι εγώ το εύχομαι βρε Βίκυ. Δεν μπορώ να ξενυχτάω και να πηγαίνω στην δουλειά, είμαι κομμάτια μετά.

Αν ήμουν στο σπίτι δεν θα με ένοιαζε....

ο χαρακης κοιμηθηκε 7.30 κ λεω θα τη πεσω κ εγω κ πανω στο γλυκο τον υπνο με θυμηθηκανε ολοι να παρουν τηλ τα νευρα μου κ ξηλωθηκαααααααα

Καλά ρε κοπελιά, κοιμήθηκε για βράδυ το παλικαράκι σου???????????????????????????????

ναι το αγορακι μου ειχε ξυπνησει πολυ νωρις εχει κ ο μπαμπας μας βαρδεια οποτεε ελιωσε το αγορι να δω η μανα ποτε θα μπετωσει????

Εγώ στην θέση σου θα χαιρόμουν που θα έμενα και λίγο μόνη!!!!

Ωραίο πράγμα και η ησυχία βρε παιδί μου. Έχεις λίγο χρόνο για σένα, να κάνεις ένα μπάνιο, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να κάνεις ζάπινκγ στην τελική!!!!

Πάντως όταν λείπουν όλοι (παιδιά & σύζυγος) εγώ κάνω πάρτυ!!!!!!!χαχαχα.....

Βίκυ μου καληνύχτα.

Θα κάνω και κάποιες τελευταίες δουλειές και θα την πέσω κι εγώ....θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.

Καλό ξημέρωμα να 'χουμε και καλή εβδομάδα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...