Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΙΣ 30.10 ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΚΑΙ ΣΤΙΣ 31 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΙ ΜΑΣ!! :lol::lol:

Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΡΟΠΙ.

JOANAKI ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ 2 ΝΙΝΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΖΟΡΙΑ!!!ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΕΜΕΤΟΥΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ,ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ??ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑΣ,ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!\

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΑΜΟΥΣ!!!ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΚΑΛΑ Κ Η ΜΙΚΡΗ,Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ???ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΓΡΙΠΗ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ MAΡΤΑΚΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ....ΚΑΛΑ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ..ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΡΑΠΕΖΙ...ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΧΥ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ :lol: :lol

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΛΕΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ε?????????ΤΙ ΛΕΤΕ???????ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ....????????

ΦΙΛΙΑ :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

τι κανετε κοριτσακια εγω ειμαι πτωμα δουλευα ολη μερα σημερααααααααααααα :(:(:(

κ εγω ειμαι μεσα για συναντηση βεβαια σε κανα 2 εβδομαδες θα μαι πιο χαλαρη τι θα λεγατε για το village στο ρεντη???

κοριτσια δεν τη παλευω να γραψω για τη καθε μια χωρια σας φιλω ολες!!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου!!

Καλο μηνα να εχουμε και καλο χειμωνα! Πως εισαστε;;

Γυρισαμε σπιτακι μας χθες το μεσημερακι.Περασαμε τελεια στην Καβαλα και ηδη μου λειπουνε

καποια πραγματα. Το ταξιδι μας αυτην την φορα ηταν πολυ καλο χωρις αναποδιες και ευτραπελα.Η εγκυμοσυνη παει καλα.Σημερα πηγαμε να δουμε τον μικρο και ο γιατρος ειπε

πως σταματησε να αναπτυσετε με φυσιολογικους ρυθμους και οτι τον βρισκει αρκετα μικρο για την

εβδομαδα που ειμαι.Θα παω κανα σε 2 εβδομαδες για ντοπλερ να δουμε αν τρεφεται σωστα..αγχωθηκα,αλλα και η Ειρηνη μικρη ηταν απο την αρχη..θα δουμε πως θα παει...

Σας διαβασα στα γρηγορα αλλα δεν εχω κουραγιο να σας γραψω σημερα πολλα.Απο αυριο

που θα ειμαι πιο ξεκουραστη λογικα θα τα λεμε συχνα.

Τα φιλια μου σε ολες και να προσεχετε! :-*:-*:-*:-*:-*:-*

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;Ο ΧΑΡΟΥΛΗΣ;;;ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!

ΛΕΝΑΚΙ ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ Ε;;;ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ;;ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ;;ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕΣ;;;

ΣΤΑΜΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ Ε;;;ΕΙΧΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΟΔΟΡΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΩ...ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ 5 ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΣΠΑ ΠΩΣ ΠΑΣ ΕΣΥ;;

ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ;;;

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :-*:-*:-*

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΝΑΙ ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΘΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΒΙΚΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΡΕΝΤΗ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ!!!!

ΑΠΟΨΕ ΠΑΩ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ....!!!!ΘΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΑΥΡΙΟ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΤΕ!!!ΧΑΧΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΣΚ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!

Κοριτσάκιαααααααααααααα, τι κάνετε???

Λενάκι καλώς ήρθες και πάλι στο σπίτι σου, καλές και οι διακοπές ....αλλά σαν στο σπίτι σου πουθενά!!!

Εύχομαι όλα καλά με το μπεμπέ, υπομονή μέχρι να ξαναπάτε στο γιατρό και να σας πει τα καλύτερα. @};-

Βίκυ λέτε για συνάντηση πάλι. Πάντως πράγματι στα villagepark είναι καλά, ώστε να έχουμε και τα παιδιά μαζί.

Βικουλίνι είσαι καλά, τα παιδάκια σου? Αλήθεια με τι ασχολείσαι και λες ότι έχεις ήδη ξεκινήσει δουλειά?

Κατερινάκι μου εμείς τα λέμε όποτε πετυχαίνουμε η μια την άλλη τυχαία στο chat!!! Εύχομαι να πήγαν όλα καλά με την πεθερά σου. Θα χαρώ πολύ να μάθω ευχάριστα νέα... :kiss:

Λογικά εσύ Στάμη θα ετοιμάζεσαι για τον γάμο!!! Ποιός στην χάρη σου, να περάσεις τέλεια!!!!

Φλωριάνα, ο μικρός είναι πάλι άρρωστος ή από την γαστρεντερίτιδα είναι αυτά???

Κοτιτσια σας αφήνω προς το παρών, πάμε να ετοιμαστούμε με την κόρη, έχουμε έξοδο σήμερα!!!!

Θα πάμε σινεμά να δούμε την "Τίνκερμπελ & την μεγάλη νεραιδοδιάσωση" και μετά goody's!!!!

Θα μπω και το βραδάκι και λογικά κάποια θα πετύχω!!!

Φιλάκια πολλά-πολλά!!!! ;):P

αχ πως σε νιωθωω...............κ εγω θελω να κοιμηθω νωρις γιατι εχουμε γαμο αυριο παντρευετε η φιλη της αδερφης μου κ προβλεπετε τρελο ξενυχτι κ θα παμε απο το μεσημερι να την ντυσουμε

Κι εγώ θέλω να κοιμηθώ νωρίς αλλά δεν προβλέπεται. Ακόμα τα μικρά δεν έχουν κοιμηθεί, ο μπαμπάς τους λέει παραμύθια και τα παιδιά χοροπηδάνε πάνω στο κρεβάτι.....ωχ!!!!

Πάω μπας και τα καταφέρω εγώ.

Καληνύχτα και καλά να περάσετε αύριο στον γάμο.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!ΕΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ..ΜΑΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ..ΣΤΙΣ 19-10 ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤςΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΠΙΠΕΔΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΟ..ΤΙ ΚΑΛΑ..ΥΓΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!

ΑΧ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΕΓΩ ΨΩΝΙΣΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΓΚΑΡΝΑΡΟΜΠΑ...ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ?

ΙΩΑΝΝΑΑΑΑΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ??

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΒΙΚΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ...ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΤΡΕΛΑ..ΧΑΧΑΧ

καλημερα κοριτσαρεςςςςςςςς τι κανετε???τι ωραια μερα σημερααααααα....

εμεις τρεχουμε σε κατασταση πανικουυυυ μετα το μαμ θα παω το χαρακη στη γιαγια για να ετοιμαστουμε να φυγουμε...

τονια μου καλ κουραγια με τα βαψιματα δεν θελω να τα σκεφτομαι....αντε με το καλο να ξαναδεις το νινι...

καλε χαθηκατε παλι ολες???????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;

ΒΙΚΑΚΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!

ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ!!

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ....ΤΙ ΑΛΛΟ;;;ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ...ΠΟΤΕ ΠΕΙΝΑΕΙ ;;ΠΟΤΕ ΠΟΝΑΕΙ;;;ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΓΙΝΕΤΕ!!!

Κορτσουδακια γεια σας!!!

Τι κανετε??? Σας εχω προλάβει και διάβασα τι παιζει!

Βικάκι καλά να περάσεις σήμερα στον γαμο!

Ελενάκι μου και εγώ αγχώθηκα αλλα αφου λες και η ειρήνη ήνταν μικρή, να σκεφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλα! Θα έχεις ενα ζωηρό αγοράκι στην αγκαλιά σου οσονούπο!

Πάμε για μαμ στην πεθερά μου, σημερα ολη μέρα πλένω.. Φιλάκιαααααα :x

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε γαμους,βαψιματα και νυστες διαβαζω ε!εγω παλι ειμαι σε αλλη φαση αρχισα να φουσκωνω για τα καλα και πρεπει να προμηθευτω με μερικα ρουχα ακομα για χειμωνα,το κοριτσακι μου αρχισε να κλωτσαει και κατα αλλα καλα ολα............βεβαια χαιρομαι πολλη κιολας γιατι ο γιοκας μου πολλη ζεστα το εχει παρει το θεμα με το μωρο ολο χαιδευει και φιλαει την κοιλια μου και λεει αγαπαω μπεμπα.τωρα αν οταν βγει κοιταει να της βγαλει το ματι τι να πω..παντος πραγματικα πιστευω οτι δεν θα εχουμε ιδιαιτερο προβλημα.φιλια.....

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ..ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΑΜΑΒΑΝΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ...ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΟΥΧΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΗΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΡΟΥΧΑ!!!ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΑΧ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑΛΑΣΙΤΣΑ Ε;;ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΣΑ...ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ!!ΤΟΝΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ;;;

ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;;

ΣΤΑΜΥ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΧΤΕΣ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ;;ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ!!!!!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΑΡΤΑΚΗΣ!!!!ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ???

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ???

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ???ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ???

ΤΟΝΙΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ???ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ???

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ.

ΦΛΩΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ???

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΞΥΠΝΗΣΕ 1,15 ΓΙΑ ΜΑΜ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 2,20 ...ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΣ 4,15 ΕΦΑΓΕ ΣΤΗΣ 5,20 ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 7,30!!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ!!ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΛΕΠΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΣΑ!!!

ΣΤΑΜΥ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ Ε;;;ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!ΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟ!!

ΒΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΤΕ Ε;;;;;

ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΤΖΟΑΝΑΚΙ;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ;;;

ΜΥΚΟΝΙΑΤΗΣΑ;;;;;ΛΕΝΑΚΙ;;;

ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ;;;;

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!! :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τελικά δεν την γλιτώσαμε...σήμερα δεν έστειλα την Μαρία μου στο σχολείο. Από το Σάββατο που γυρίσαμε από την έξοδό μας, έκανε δέκατα και άρχισε να βήχει. Πιο αργά άρχισε και το συνάχι....

Σε γενικές γραμμές όμως την μέρα είναι καλά, το βράδυ όμως έχει άσχημο βήχα και ξυπνά απ' αυτό.

Τώρα σέρνομαι στην δουλειά,ελπίζω να μην προκύψει τίποτα γιατί δεν θα το αντέξω!!!

Η πλάκα είναι ότι σήμερα είχα αποφασίσει να πάω να γραφτώ στο γυμναστήριο....αλλά χλωμό το βλέπω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...