Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γλυκομανουλες 2008....vol....4!!!!!!!!

Recommended Posts

ΣΤΑΜΥ μου 25/10 ειναι τα γεννέθλια του μικρού :lol::lol: . Περαστικά στη μπουμπούκα σου. Νωρις αρχίσαμε με τις ιώσεις φετος. Αντε να δούμε που θα βγει :shock::shock::shock: .

ΒΙΚΑΚΙ γειααααααα..................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά είναι τα παιδάκια μου Στάμη, δόξα τω θεό.

Εσύ καλά κούκλα? Το μικρό σου??

Αχ πόοσο σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω, μπουζούκια?????????????????????????

Έχω να πάω από τότε που έκανα μπάτσελορ για τον δικό μου γάμο...τόσο πρόσφατα δηλαδή.

Να περάσεις super, τέλεια, άψογα.......και ένα ποτό στην υγεία μας εεε????

κ εγω θελω μπουζουκιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν κορίτσια...έχω να προτείνω κάτι φοβερό!!! :-?

Η επόμενη συνάντηση να είναι σε μπουζούκια, :)):)):))

Γιατί δηλαδή πάντα κανονίζουμε για καφέ ή σε παιδότοπο για παιχνίδι, οεο?????? Γιατί όχι μπουζούκια?????

Εεεε ρε γλέντια που θα κάναμε πλάκα πλάκα, αν κανονίζαμε, (λέμε τώρα) κάτι τέτοιο, χαχαχα....

Και το καλύτερο...χωρίς τους συζύγους εννοείται, χαχαχαχα!!!!

Έχω φαντασία...οφείλω να το ομολογήσω!!!! :P:P

γεια σας κοριτσια τι κανετε?βικυ να σου ζησει ο μπεμπακος και καλη λοχεια να εχεις ,υπομονη με την μικρη σου με τον καιρο θα τον συνηθησει....νυσταζω φοβερα.. αλλα πριν παω για υπνο θα χτυπησω λιγη σοκολατοπιτα που εφτιξα με παγωτο μιαμ!μιαμ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..................... :D

Kαλημεεα μανουλες!!!Τι κανετε?Εγω μια χαρα ,χθες πηγα στον γιατρο και ειδα τον μπεμπακο μου.Εφτασε τα 1780γρ.Ολα καλα!!!

Σημερα θελω να παω στον γιατρο του ικα για να μου δωσει την βεβαιωση για την αδεια.Ουφ και ειναι ενας στριμενος εκει... :evil:

ασπακι παω κ δεν παω πολυ κουρασμενη κ δεν εχω τελειωσει ακομα...εσυ τα ζουζουνια σου??

ελισαβετ ολοκληρο αντρακι αντε με το καλοοοο

Ελισάβετττττττττττ, πωπω έναν άντρα που θα αποκτήσεις!!!!!

Όλα καλά έτσι???

Τα ζουζούνια μου-θηρία, καλά είναι. Με κουράζουν όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Αφού να φανταστείς χαίρομαι που πάω για δουλειά... :?

χαχαχαχα φανταζομαι ...

ευχαριστω ελισαβετ ...

το απογευμα θα βαψω τα μαλλακια μου ολα τα χε η μαριορη ο φερεντζες της ελειπε :D:D:D:D

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;;; Λετε να βρέξει σήμερα;; Εχει και απεργια στα ΜΜΜ, καλα κρασιά :roll::roll::roll::roll:

Ελισάβετ μου με το καλο ο πιτσιρικάς!!!!!!!!!!!!!!! Πότε εχεις ΠΗΤ;;;;

MIRLITSA μου κουράγιο με τα μικρά. Εγώ εναν έχω και τρελλένομαι, φαντάζομαι εσύ :shock: . Που να κανω και δεύτερο :shock::shock::shock::shock: .

ΒΙΚΑΚΙ καλή ξεκούραση, λέμε τώρα :roll::roll::roll: .

Φιλάκια σε όλες :-*:-*:-*

Ασπακι τι κανεις?

Υπομονή!!!!

Ρε κορίτσια κυριολεκτικά τα έχω παίξει με τα μικρά. Όλη την ώρα μαλώνουν, τσιρίζουν που πειράζει το ένα το άλλο, γκρινιάζει πολύ η κόρη μου...αλλά πάρααααααα πολύ!!!!

Φτάνω κι εγώ στα όρια μου και φωνάζω....ξέρω ότι δεν είναι καλό, αλλά δεν μπορώ άλλο να κρατηθώ. Μου δημιουργούν και μένα νεύρα και φωνάζοντας τους δημιουργώ κι εγώ...

Αχ τι θα κάνω??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ευχαριστω φλωριαννα μου απο την αλλη εβδομαδα με βλεπω να ξεκουραζομαι...για να δουμε...

τη δευτερα περιμενω κ το θειο απο την ισπανια οποτε η αλλη εβδομαδα ειναι εβδομαδα ξεναγησης

το καλυτερο πραγμα που κανεις ειναι η υπομονη μπορω νσ σε καταλαβω εναν εχω κ ειναι σαν 10 :?:? κ το μονο που κανω ειναι υπομονη γιατι με βλεπω για κανα δαφνη....

κριμα ειναι να βαλω στο ανθος της ηλικιασ μου την ασπρη τη στολη

κοριτσακια μου σας αφηνω πααω να ετοιμαστω για να παω για δουλεια ....

σημερα θα μεινει ο χαρακης θα μεινει στη γιαγια οποτε μετα τα μαλλια κ μεχρι το πρωι ελπιζω να εχω τελειωσεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :o:o:o:o:o

Ευχαριστω Φλωριανα μου...29/11 εχω πητ.

Ασπα μου τι να κανεις...υπομονη μονο.Και εγω μια απ τα ιδια με τον δικο μου ...στο τελος φωναζω και εγω και γινεται χαμος...Προσπαθω οσο μπορω να κρατηθω αλλα στο τελος δεν....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...