Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΣΥΝΕΦΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ....

Α!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...Η ΜΑΡΙΣΑ;;;ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;Κ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ;;;ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΧΑΡΑ ΠΑΛΙ...

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορτσουδες μου τι κάνετε?

Εγώ ειμαι καλά αλλά τον Κώστα τον είδα λίγο περίεργο σημερα.. Πολυ γκρινια πρωι πρωι.. ελπιζω να ειναι μονο τα δοντακια του και οχι τιποτα αλλο.. Ασε που επιασα τις πατούσες του και ηταν παγωμένες.

Τους φοράτε κάλτσες στον υπνο έτσι? γιατι εγώ του της φοράω αλλά τις βγάζει ο ζουζουνος.

Στάμυ μου κουρευτηκα γιατι δεν πηγαινε αλλο να ειμαι σαν την θειτσα.

Βικουλίνι μου που μένεις?

Φιλάκια καλημέραααα

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΜΕΝΩ!!ΕΣΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙ...

ΑΣΠΑ ΜΟΥ...ΚΑΗΚΑ!!ΕΣΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα Έρη, κάλτσες κι εμείς δεν βάζουμε στον ύπνο.

Αλλά σηκώνομαι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και τα σκεπάζω, ποτέ ρε παιδί μου δεν είναι σκεπασμένα και πάντα παγωμένο το κορμάκι τους, ειδικά από τον μικρό.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κάνετε;; Εμεις ετοιμαζόμαστε για το παρτυ τη Πεμπτη. Σας περιμένω εεε;;; Σήμερα έχει κανονικά ο μικρος μου γεννέθλια. Αχ!!! 2 χρόνια, πως πέρασαν;; Σαν εχθές μου φαίνεται που τον έφερα σπίτι από το μαιευτήριο και καθόμασταν με τον άντρα μου και τον κοιτάζαμε πάνω στο κρεββάτι μας σαν εξωγήινο!!!! Και τώρα τι το κάνουμε;; Αναρωτιόμασταν :lol::lol:. Μετά άρχισε η τσιρίδα και κρατάει μέχρι και σήμερα :mrgreen::mrgreen::mrgreen: . Αχ αυτές τις στιγμές ποτε δεν θα τις ξεχάσω. Ακόμα και δεύτερο να κάνω δε νομίζω ότι θα ξανανοιώσω τόσο όμορφα πελαγωμένη ξανα :lol::lol::lol::lol: .

ΑΣΠΑ μου, με κάλτσες τον κοίμηζα, αλλά τώρα πήρα ολόσωμο φορμάκι φλις από τα mothercare και βρήκα την υγειά μου αφού όλο ξεσκεπάζεται :shock::shock: , τώρα δε με νοιάζει είναι αρκετά ζεστό αυτό και όταν πιάσουν και τα πολλά κρύα θα του φοράω και τις πιτζαμούλες του από μέσα ;);) .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου, ψυχραιμία!!!! Σε νοιώθω απόλυτα όσον αφορά την μελαγχολία και εγώ που είχα γεννήσει τον Δημητράκη μου Οκτώβρη, δεν είχα πάει πουθενά μέχρι την άνοιξη :shock::shock: , τα είχα δει όλα!!! Εκεί να δεις κατάθληψη :?:?:?:? .

ΣΤΑΜΥ μου ηρεμήσατε καθόλου;; Πως περάσατε στην εξοδό σας;;;

ΒΙΚΑΚΙ μου, εσεις τα είπιατε εεε;;; Καλά κάνατε ;);) . Χριάζεται να ξεδίνουμε που και που.

Εμεις πήγαμε Λουτάκι εχθές με φίλους με τις μηχανές, είχε πολύ καλό καιρό, αν και λίγο ψύχρα. Κρασάτα έγιναν τα μπουτάκια μου :mrgreen::mrgreen: . Σκάσαμε στο φαγητό :mrgreen::mrgreen:

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου...

Δημοσίευση
ΑΣΠΑ μου, με κάλτσες τον κοίμηζα, αλλά τώρα πήρα ολόσωμο φορμάκι φλις από τα mothercare και βρήκα την υγειά μου αφού όλο ξεσκεπάζεται :shock::shock: , τώρα δε με νοιάζει είναι αρκετά ζεστό αυτό και όταν πιάσουν και τα πολλά κρύα θα του φοράω και τις πιτζαμούλες του από μέσα ;);) .

Πολύ καλό αυτό!!!!! Βρήκες την ησυχία σου εεε??

Να τον χαίρεσαι τον πάιδαρο!!!! ;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ,ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

Ρε συ Βικυ απο την Πάρο εισαι, την λατρεύω την Πάρο αλλα για να ειμαι ειλικρινής πιο πολυ την Αντιπαρο..

Πάντως νομιζα ότι οι Παριανοί δεν ειναι κομπλεξικοί να αρχίσουν να λενε για μια μανούλα που βγάζει το παιδάκι της βόλτα αφού έχει σαραντίσει.... Κριμα..

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΛΩΡΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΞΩ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Κ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ...ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ Ε;;;

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΛΕΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕ ΟΛΟΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΑΡΕΣΕ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΩΡΑ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Δημοσίευση

Εχω έρθει 2 φορές και Πάρο και Αντιπαρο. Την πρωτη φορά ειχαμε κλείσει 7 μερες στην Πάρο και τις τελευταιες 3 Αντιπαρο. Την δευτερη φορά το αντιθετο χεχε.. Ωρε ουζα, χταποδια και αστακομακαρονάδες!! γιαμ γιαμ και μεσημεριασε κιολας.. πεινάω!

Οι γουνες πάντως δεν μου πολυάρεσαν..

Λέγαμε με τον αντρα μου να έρθουμε και Πάσχα που ειναι διαφορετικά εκεί.. αλλά μετά ηρθε το παιδι και κατσαμε στα αυγα μας :lol:

Δημοσίευση

καλησπέρα & καλή εβδομάδα.

καλύτερη για εμένα τουλάχιστον απο την προηγούμενη.

Φλώρα νσ χαίρεστε το παιδάκι σας & να είναι γερό & καλότυχο.

Βίκη αλήθεια το λες πως κτάτησες 40ημςρό;;;χαράς το κουράγιο σου.

Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά & δεν τα τήρησα,βέβαια η πεθερά μου είχε πει κάτι θεικά,ετοιμή να την βουτήξω ήμουν-οι ορμόνες βλέπετε-αλλά οκ.Σας παρακαλώ μην ανοίξουμε θέμα για το 40ημερο & δε θέλω να γίνει παρεξήγηση, ο καθένας με τα πιστεύω του.

όσον αφορά την Πάρο & ποιός δεν έχει πάει! Ωραίο νησί ,αλλά απίστευτη εκμετάλευση,εχω πάει 2φορές-ήταν & οι πρώτες διακοπές με τις φίλες- αλλά την τελευταία ήταν χάλια η συμπεριφορά των περισσότερων μαγαζατόρων & δεν ξέρω αν θα ξαναέρθω.ηταν βλέπετε προ κρίσης :)

για την Αντίπαρο έχω ακούσει τα καλύτερα,αλλά πιστεύω να την επισκευθώ κάποια στιγμή.

Δημοσίευση

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΕΓΩ ΚΟΠΕΛΑΡΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΕΣ! ;) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ....ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Να ζήσεις Μητσαρα κ χρόνια πολλά κ καλά!!!!!!!!

φλωριαννα μου να το χαιρεστε να το καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!!!

βικακυ μην τους ακους κ βγες!!!!!!!!!!!!

ασπα ερη σταμμυ κ τζενη πολλα φιλακιαααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...