Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

είχαμε μια΄δραματική νύχτα και τώρα κουτουλάω από την νύστα, να δώ πως θα βγάλω την μέρα στη δουλειά, ξεσυνίθησα τα ξενύχτια και μου κακοφάνηκε :cry: Η Έλενα έχει πολύ ξερόβηχα και στις 12:15 ξύπνησε με κλάμματα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε :( . Έκλεγε σπαρακτικά και μου έδειχνε να πάμε στο σαλόνι μόλις την πήγαινα μου έδειχνε την κρεβατοκάμαρα, την πήγαινα ξανά τα ίδια.........

επίσης έδειχνε τον μπαμπά της μόλις την έπαιρνε έδειχνε εμένα, την έπαιρνα εγώ ξανά τον μπαμπά της και αυτό συνεχιζόταν. Πρώτη φορά που δεν ήθελε και καθόλου στήθος, μόλις την έβαζα έκλεγε πιο πολύ και με δάγκωνε :?:? Τελικά της έδωσα ντεπόν και κατά της 2 κοιμήθηκε, μετά ανά διαστήματα ξυπνούσε καθόταν στο κρεβάτι έκλεγε γοερά 1-2 λεπτά και μετά ξάπλωνε και κοιμόταν. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό :o

Μάλλον την ενοχλούν τα δόντια είναι και κρυωμένη........

Πάω να κάνω καφέ και θα σχολιάσω αργότερα

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατασσούλα σε καταλαβαίνω και μένα μου το έχει κάνει αυτό κανα δυο φορές....είναι από τα ανεξήγητα! να μην ξέρεις τι θέλουν για να βοηθήσεις!!!!....κουράγιο μέχρι να μεγαλώσει για να σου λέει.....πιές κανένα καφεδάκι για να στανιάρεις (αν και μένα οι καφέδες δεν με πιάνουν καθόλου!!!)....

Αναστασία πώς τα έφαγε όλα αυτά? και μόνο που τα διάβασα φούσκωσα!!!! :shock:

και η δικιά μου ντουλάπα δεν χωράει!!! και η δικιά μου μαμά μου έδωσε κάτι πραγματάκια, αλλά της είχα πει ότι δεν θέλω πολλά ..... και εγώ δεν στρώνω τίποτα παρά μόνο στην τραπεζαρία!....στο δικό μας τραπεζάκι σαλονιού δεν μπορείς να στρώσεις και τίποτα δεν ταιριάζει!!!

μου δώσατε ιδέα όμως να βάλω και τίποτα στην ντουλάπα της μικρής!!!! :-?

Βίκυ τι άλλο να φάει δεν ξέρω, εμένα με βοηθάει πολύ το μήλο!!! και το μπουμπούκι η μπανάνα....είμαι σίγουρη ότι σήμερα θα ξελαφρώσει!!!

εμείς πήραμε καπουτσίνο και κρουασάν για πρωινό!!!!...βαρεθήκαμε όλο τα ίδια κάθε μέρα και είπαμε να αλλάξουμε σήμερα!!!!

Δημοσίευση

Βίκυ εμένα με βοηθάν πολύ τα ακτινίδια και τα δαμάσκηνα

Αναστασία ή του ύψους ή του βάθους κι ο Σπύρος??????????????

Αυτές οι ντουλάπες πολύ πονεμένη ιστορία.............

Εγώ έχω 1 πεντάφυλλη στην κρεβατοκάμαρα και μια πεντάφυλλη στο παιδικό και δεν μου χωράνε τα πράγματα με τίποτα :(:( Έχω κάνει και κρεβάτι μας μπαούλο και τουλάχιστον βολεύω κάποια χαλιά εκεί.

Αποθήκη δυστυχώς δε έχουμε οπότε πίκρα η υπόθεση

Παντως τα μισά από αυτά που μου είχαν δώσει για προίκα τα ξαναέδωσα πίσω γιατί δεν είχα χώρο ;)

Αργυρώ καλά έκανες και πήρε κάτι διαφορετικό για πρωϊνό δεν γίνεται κάθε μέρα τα ίδια :D

Εγώ τρελένομαι για apfelkuchen 2 κομμάτια τα τσακίζω άνετα, είμαι πολύ γουρούνα ?:@):@)

Δημοσίευση

Αργυρώ καλά έκανες και πήρε κάτι διαφορετικό για πρωϊνό δεν γίνεται κάθε μέρα τα ίδια :D

Εγώ τρελένομαι για apfelkuchen 2 κομμάτια τα τσακίζω άνετα, είμαι πολύ γουρούνα ?:@):@)

εγώ το τρώω αν το apfel δεν είναι πολύ εμφανές, δλδ κομμάτι !!!!!, μου αρέσει το käsekuchen!!!!

Δημοσίευση

kasekuche ακουσα και ηρθα!!! κατα μακραν το αγαπημενο μου γλυκο!!! το εφτιαχνα και εδω αλλα ειχα παρει απο πανω κατι φακελακια kasekuche hilfe toy dr.oetker ,οταν τελειωσαν τελος και το γλυκο :(

μου ειναι δυσκολο να βρω kwarq εδω! αχ θελω Γερμανια επειγοντως!

Δημοσίευση

Επιστροφη στη δουλεια!!!

εκανα ενα τσαι- εχω τρομερο πονοκεφαλο για καφε- εβαλα τα εθαιρια ελαια μου...μοσχομυρισε ο τοπος κεδρο και μεντα- και αντ ενα δουλεψω λιγο

Εγω απο προικα διαλεξα μονη μου τα περισοοτερα, δεν αφισα τη μανα μου να μου παρει..

αλλα οι θειες μου γεννικα με τα χρονια μου εκανα πολλα δωρα προικασ..πχ ειχα 4 σετ κρεβατοκαμαρας καλα..δηάδη σεντονια μαξηλαροθηκε κουβερλι κλπ..ολα υποτιθετε πρωτης νυχτασ!!!

Ενα κουβερλι πασαρα στην πεθερα μου, μαζι με τις δευτερες μαξηλαροθηκες, τα σεντονια τα κρατησα μου αρεσαν, στα υπολοιπα χρισημοποιω τα σεντονια γιατι ειναι μεγαλα και κανουν για το κρεβατι μου, τα κουβερλι, μαξιλαρια καραμελες κλπ να καταχωνιασα αποθηκη...τα εχω για οταν γερασω και εχω χρονο να τρονω και ξεστρονω κουβερλι.

Πηγα χτες και στη θεια μου..στεναχωρηθηκα..

με στεναχωρησε και η μαμα μου..η μαμα τωρα δουλευει αλλα ξερετε ειναι μερικης απασχολισης και παιρνει λιγα λευτα.. χτες ειπαν και στον μπαμπα μου πως η εταιρια ςεχει σοβαρο οικονομικο προβλημα και θα τους εχει απληρωτους - με εναντι μικροποσα- για γυρω στους 4 μηνες, ηδη ειναι απληρωτοι ενα μηνα και δεν εχουν παρει και επιδομα αδειασ...και το κερασακι στην τουρτα ο μικρος πεταξε το ασυρματο τηλεφωνο απο το μπαλκονι...

Τωρα μου το χτυπαει στα μουτρα πως εχασε ενα χρονο δουλειας προσεχοντας το παιδι και δυσκολευονται οικονομικα...οχι οχι..δεν ηταν η μανα μου που ειχε λυσσαξει να κανω παιδι..οχι δεν ηταν αυτη..ουτε ειναι η μαμα μου παλη αυτη που μου λεει κανε και δευτερο ΤΩΡΑ...

δεν μπορω..εχει και το προβλημα υγεια..και σηγα μη παει τωρα να κανει την εγχειρηση..δεν μπορω αλλο κοριτσια..κουραστικα.

Δημοσίευση
kasekuche ακουσα και ηρθα!!! κατα μακραν το αγαπημενο μου γλυκο!!! το εφτιαχνα και εδω αλλα ειχα παρει απο πανω κατι φακελακια kasekuche hilfe toy dr.oetker ,οταν τελειωσαν τελος και το γλυκο :(

μου ειναι δυσκολο να βρω kwarq εδω! αχ θελω Γερμανια επειγοντως!

να σου στείλω μερικά φακελάκια......αντί για quark βάλε γιούρτι στραγγιστό, το ίδιο είναι (μάλλον)!!!

Χρύσα μου αυτά έχει, δυστυχώς, η ζωή: προβλήματα......!!!!

Δημοσίευση

Καλα το ξερω πως εχει προβληματα..την υγει αμας να εχουμε και τα προβληματα ξε[ερνιουνται

Το κακο ειναι πως η μαμα μου τωρα που μπαινει στην κλημακτηριο ηταν που ηταν ..αρχισε να γινετε ανυποφορη..πεταει κατι και δε την νοιαζει πως θα το παρει ο αλλος..αν θα πληγωθει κλπ.

Προσπαθω να της εξηγισω πως ειχαμε επιζησει και απο χειροτερε ςοικονομικα μερες...αλλα αυτη στην κοσμαρα της...μονο να γκρινιαξει

Τα θελει ολα δικα της , σε κανερι να νιωθεις τυψεις ενω δεν φταις, τωρα θα αρχισει να ασκει τομερη ψυχολογικη πιεση σε μας, απο τη μια εχει λυσσαξει να παντρευτει ο αδελφος μου, ειναι και μολις 26, και απο την αλλη ..

αστα..δεν θελλω να μακριγορισω...

Δημοσίευση

Kaesenkuchen δε έχω φάει ποτέ, σας το chesscake είναι αλλά χωρίς φρούτα?

Χρύσα μερικές φορές ίσως είναι καλύτερα να κάνουμε ότι δεν ακούμε κάποια πράγματα......

Με την δουλειά κι εμείς χάλια, απλήρωτοι 1 μήνα και μας είπαν για τους επόμενου 3 τουλάχιστον έτσι θα πάει :(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...