Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αρτζι στην Ιωάννα δεν είχα τέτοιες αναγούλες...Πετούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά....... :roll::roll::roll::roll::roll: Επίσης, τότε δεν έκανα ποτέ εμετό, τώρα κάνω σχεδόν κάθε μέρα.... :(:(:( Η πεθερά μου έκανε 3 γιους και είχε 3 διαφορετικές εγκυμοσύνες..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Η ξαδέρφη μου έκανε έναν παίδαρο και μέχρι τον 8ο ξέρναγε...... :shock::shock::shock:

Κάτι ήθελα να σας πω, αλλά το ξέχασα.... :oops::oops::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λοιπόν πάω να ξαπλώσω, ο καιρός είναι τέλειος για ξάπλα!!! .... ψιλοβρέχει, το μπουμπούκι κοιμάται και γενικώς επικρατεί μια ωραία ησυχία .....και έχω και μια νύστα.... (-|

γεννάει την Παρασκευή? αχ τι καλά!!

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου καλημερα!!!!!!

μπεμπουλης τελικα δεν τη γλιτωσατε ε?? μπηκαν οι αθλιοι, εστω και απο κατω σας..

θουλη μα μονο 50 ευρω??? :lol::lol::lol: εσυ ποσα μου εδωσες?????

την ιδια μπαλα εχουμε κ εμεις, μια μικρη και μια μεγαλη, τρελαινεται ο μικρος

κ εγω θελω να αλλαξω χρωμα, ειναι καστανα σκουρα τωρα, στο φυσικο μου και θελω λιγο να τα ανοιξω. να κανω καλυτερα ανταυγιες??

ελευθερια χρονια πολλα!!

αργυρουλα σε ειδα στον υπνο μου!! ειδα οτι ειχε ερθει η νατασα (μην ξεχνιομαστε) και να μας παρει με το ιδιωτικο της τζετ και ηρθαμε να σε βρουμε!!! τελεια ηταν!!!

νατασουλα καλυτερα το σκ... δεν εχω συνηθισει ακομα με τη δουλεια, το μικρο και τις δουλειες του σπιτιου, εχω και την προετοιμασια για τα μικρα και ειμαι κομματια

ουτεεμενα μαρεσουν οι χρυσοι σταυροι, καθολου ομως, ενω γενικοτερα με τα χρυσα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα, οι χρυσοι σταυροι μου φαινονται πολυ "γυφτε"

κ η νονα του μικρου σε λευκοχρυσο του τον πηρε, ευτυχως εχουμε ιδιες αποψεις 8-)

συμπεθερα μου καλο κουραγιο αγαπη μου.. ελπιζω οταν θα περασει το πρωτο τριμηνο να εισαι καλυτερα.. αχ σε ταλαιπωρει ο γιος κοριτσαρα μου!!! :lol::lol::lol::lol:

εμας γενικα ο μικρος δεν κοιμαται πλεον μαζι μας.. αν και σηκωνεται το βραδυ κ ερχεται και με φωναζει.. χτες σηκωθηκε κ ηρθε μονος του μεσα, σκαρφαλωσε πανω μου και κοιμηθηκε πανω στο κεφαλι του τολη... ο οποιος εννοειται πως δεν καταλαβε τιποτα και συνεχισε ανετοτατος να κοιμαται :lol::lol::lol::lol:

νατασουλα αυτο το συστημα που κανω στα μικρα ειναι πολυ πετυχημενο

εχω κανει ενα χαρτινο φαναρι στον τοιχο και σε ροζ και γαλαζια αυτοκινητακια εχω γραψει τα ονοματα των παιδιων

τη δευτερα ειναι ολα στο πρασινο φαναρι

οταν καποιο παιδακι μιλαει, φωναζει, κανει κατι που δεν επιτρεπεται απο τους κανονες μας, στην αρχη προειδοποιω (πω πω κατι φαναρια που θα αναψουν) οχι με το ονομα του. αν συνεχισει το παω αυτοματως στο πορτοκαλι χωρις να του κανω παρατηρηση. στο κοκκινο παιρνει καποια τιμωρια (να κανει αντιγραφη ολο το μαθημα πχ) οσα μεχρι και την παρασκευη εχουν μεινει στο πρασινο παιρνουν ενα μικρο δωρακι (ενα μεγαλο αυτοκολλητο, μια σφραγιδουλα, μια καραμελιτσα κλπ) την ερχομενη δευτερα ξεκινανε ολα παλι απο το πρασινο

μπορω να πω πως τους αρεσει παρα πολυ!!! αφου αν καποιο παιδακι μιλαει λενε μερικα πω πω ενα πορτοκαλι που θα αναψει!!! :lol:

γενικα επικρατει ενα μπουρδελο στο σχολειο, ο διευθυντης λειπει για σεμιναρια, δεν εχω ακομα ταξη και κανω μαθημα στην αιθουσα που κανουμε τις γιορτες, εχουμε κ μια σαλεμενη συναδερφο.. μια ομορφια!!

αλλα δεν ασχολουμαι, ειλικρινα, δεν εχω σκοπο να τσακωθω ουτε να μπω στη μεση... δεν πανε να κοψουν τα κεφαλια τους... εγω ειμαι τοσο χαρουμενη που εχω γυρισει στη δουλεια και τα παιδακια μου ειναι τοσο καλα!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ μαναράκια για τις ευχές.

Και εγώ λευκόχρυσο προτιμώ. ο βαφτιστικός του Κώστα ειναι λευκόχρυσος.

Τις βέρες όμως τις κάναμε χρυσές και καλά κλασσικές για να φαινονται ότι ειναι βέρες και όχι κανα ασημενιο που φοράνε πολλοί.. - Το έχω ψιλομετανιώσει γιατι όλα τα άλλα κοσμήματα μου είναι ή λευκόχρυσα ή ασημένια.. - Τώρα αρκετες φορές το σκέφτομαι και λέω τι βλακεία έκανα..

Δημοσίευση

Εγω και στα δυο βαφτηστιρι αμου εχω παρει μεικτο σταυρο, ειναι χρυσο απο κατω και λευκοχρυσο απο πανω δηλαδη ενας μεγαλος και ενας μικρος λευκοχρυσος κολλημενοι ο εμας πανω στον αλλον..και επειδη ειναι κα τα δυο αγορια ειναι σκετοι, χωρις χαραξεις πανω απλοι λιτοι και απεριτοι.

Λενα μια χαρα ειστε στο σχολειο..μπραβο..ωραιο κολπο αυτο με τα φαναρακια...χιχιχιχιχιχι.

Ελπιζω να εχεις αιθουσα αρκετα συντομα

Εμενα με βολευει Κυριακη..βασικη προυποθεση να εχει φυσει τελειως η τσιμπλα, ειπαμε η επιπεφικιτιδα ειναι κολλιτικη..μη κολλισουεμ τιποτα στα μικρακια

Γωγω υπομονη..αν και θα μπορουσα να σου κανω την καρδια περιβολη και να σου πω πως εγω ξερνουσα μεχρι και την ημερα που γεννησα..δηλαδη ξυπνησα..ξερασα..και πηγα να γεννησω.

Παντως εγω κοσμηματα- και δη χρυσα- δεν φοραω..ουτε καν τη βερα μου..τις οποιε ςκαι εμεις πηραμε τις κλασσικες και στο παχος και σε χρυσο..

Η δικη μου ειναι στην κοσμηματοθηκη..ο αντρα ςμου τη φοραει στο λαιμο του

Δημοσίευση

Ελευθερία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύα:

1. Η Έλενα κομάται μαζί μας από 6 μηνών και μετά

2. Τους ηλεκτρολύτες τους δίνουν για να μην αφυδατωθεί το μωρό σε περίπτωση γαστρενερίτιδας

3. Μπορείς να πάρεις ότι σου αρέσει, κι εγώ προτιμώ την πλατίνα δεν έχω τίποτα χρυσό και οι βέρες μας λευκόχρυσες είναι και ο σταυρός της Έλενας. Μόνο του Μιχάλη ο σταυρός είναι μισός χρυσός και μισός λευκόχρυσος

Γωγώ υπομονή με τις αναγούλες, ξέρω είναι πολύ ζόρι. Εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες είχα μέχρι την 15η εβδομάδα και έκανα 1 αγόρι 1 κορίτσι ;) Μην το δέσεις κόμπο ότι επειδή έχεις διαφορετική εγκυμοσύνη θα κάνεις αγόρι

Λένα πολύ ωραίο αυτό με το φαναράκι :)

Μάρθα εγώ νομίζω ότι θα κάνεις κορίτσι :D:D

Γιώτα μ'εμένα δεν θέλεις να πιείς καφέ??????????????????????????????????

Τόσο εύκολα απαρνιέσαι την συμπεθέρα και πριν δείς και το Ε9 :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης μάλλον κι εγώ μαζί με την Γωγώ στο πηγάδι κατούρησα γιατί κανεις δεν μου κάνει αιτήσεις φιλίας :roll::roll:

Γωγούλα σου στέλνω εγώ :x:x:x

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.......Χρύσα είσαι απαραδεκτη....Καλά μωρή να μη φοράς τη βέρα σου;;;;;;;;; :o:o:o:o:o Τι το παίζεις;;;;;Πιπίνι και γκομενίζεις;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια εμένα μου αρέσουν τα χρυσά κοσμήματα...Οι χρυσοί σταυροί δε μου αρέσουν..... :?:?:?

Της κόρης μου δεν είναι καν βαφτιστικός...Δε μοιάζει με βαφτιστικό...Γενικά δε μου αρέσουν τετοιου στυλ σταυροί... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Είναι λευκόχρυσος κι έχει πάνω κάτι μπριγιαντάκια.....Είχα ένα άγχος για το σταυρό που θα έπαιρναν οι νονοί της, αλλά ευτυχώς τα κουμπαράκια μου δε με απογοήτευσαν..Ενθουσιάστηκα μόλις τον είδα.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Συμπεθερούλα μου πες τα εσύ ότι έχω αγόρι, γιατί οι άλλες οι κακιστρες θέλουν να με αποτελειώσουν..... :lol::lol::lol::lol: Δε φτάνει που σέρνομαι, μου ρίχνουν και τη χαριστική βολή.... :lol::lol::lol::lol: Αλλά ξέρω ότι η Άρτζι τα λέει για να με πληγώσει, επειδή της είπα την αλήθεια ότι είναι ΓΙΑΓΙΑ....... =))=))=))=))=))=)) Η Θούλη δεν ξέρω γιατί..... :-?:-?:-?:-? Μάλλον δε με χωνευει.... :lol::lol::lol::lol:

Όσο για τον Στάση μου τι να πω;;;;Είναι ΘΕΟΣΣΣΣ...Καλά ξάπλωσε πάνω στο κεφάλι του Τόλη κι αυτός δεν πήρε χαμπάρι;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Χρύσα η μάνα μου όταν ήταν έγκυος σε μένα έπσρωχνε να με βγάλει και ξέρναγε.... :shock::shock::shock::shock: Το πιστεύεις;;;;Ξεκίνησε την εγκυμοσύνη 62 κιλά και 3 μέρες πριν με γεννήσει ήταν 57 από τους εμετούς... :shock::shock::shock::shock::shock: Και υπόψιν ότι γεννήθηκα και 4 κιλά... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Σκέφτεστε να πάω κι εγώ έτσι μέχρι τέλους;;;;;; :?:?:?:((:((:((:((

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχαχαχα Νατασάκι έλα να γίνουμε μόνες μας φίλες αφού δε μας θέλει κανείς εμάς.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όχι καλέ δεν το δένω κόμπο ότι θα κάνω αγόρι...... :?:?:? Και στην Ιωάννα είχα αναγούλες στο πρώτο τρίμηνο, αλλά νορμάλ και μόνο κατόπιν φαγητού...Τώρα έχω ΌΌΌΌΌΌΌΛΗ μέρα και κάνω συχνά εμετό σε αντίθεση με την πρώτη φορά... :?:?:? Κοίτα εκεί κακό που έπαθα η μάνα....Εγώ που έλεγα ότι θέλω ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, τώρα να θέλω γιο.... :o:o:o Η κόρη μου φταίει γιάυτό που έχει αδυναμία στον πατέρα της.... :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ πιστεύω ότι η Θούλη έχει κόρη....Έτσι για να μάθεις που μου λες ότι έχω πάλι κόρη!!!!!!!!!!!!!!!!! :-w:-w:-w:-w:-w:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Η Θούλη έχει κορίτσι και η Γωγώ.....επίσης κορίτσι χαχαχαχα!!!!!

Λένα όντως ωραίο αυτό με το φανάρι, λέτε να το εφαρμόσω και εγώ στα παιδιά μου με κάποια μικρή παραλλαγή? :-?

Δημοσίευση
Χαχαχαχαχαχαχαχα Νατασάκι έλα να γίνουμε μόνες μας φίλες αφού δε μας θέλει κανείς εμάς.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

έχεις 22 φίλους τι τους θέλεις του πολλούς? λίγοι και καλοί!!! ;)

Δημοσίευση

Μωρή κουτσομπόλα Άρτζι που ξέρεις πόσους φίλους έχω;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με κατασκοπεύεις;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Καλέ δεν ήξερα ποιους και πόσους έχω....2 από αυτούς δεν τους ξέρω...Μάλλον πρέπει να στείλω κι εγώ στη Λένα.... :?:?:?:?:?:?:? άλλοι δεν μπαίνουν πια στο mammy...

Όπως και να έχει, με τη Νατάσα γίναμε φίλες.... :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Καλέ η βαθμολογία προφίλ τι είναι;;;;; :shock::shock::shock::shock: Που τη βλέπεις και πώς ψηφίζεις;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Μόνο εγώ είμαι άσχετη;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Συμπεθέρα να βρεις τον τρόπο που ψηφίζεις, θέλεις να αλληλο-ψηφιστούμε;;;;;;

Όπως έλεγε και η μεγάλη τραγουδίστρια Έφη Σαρρη όταν κατέβηκε υποψήφια με το ΛΑΟΣ "Σταυρώστε με...Σταυρώστε με"..... :((:((:((=))=))=))=))8-}8-}8-}

Δημοσίευση
Μωρή κουτσομπόλα Άρτζι που ξέρεις πόσους φίλους έχω;;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με κατασκοπεύεις;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Καλέ δεν ήξερα ποιους και πόσους έχω.....

σαν γιαγιά που είμαι πρέπει να έχω την επίβλεψη και επιτήρηση όλων σας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αρτζι είσαι τρελοκομείο...Τέλος!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και να σου πω τώρα που το θυμήθηκα.....Εσύ δεν είπες ότι πας για ύπνο τώρα που κοιμάται η μικρή και ότι νυστάζεις;;;; :?:?:?:?:? Τι κάνεις ακόμα εδώ;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Γρήγορα στο κρεβάτι σου..... =))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

ναι καλά αυτό τέλειωσε πάει!!! ξάπλωσα και μόλις ήμουν έτοιμη να παραδοθώ στην αγκαλιά του Μορφέα, άρχισα να κρυώνω, μετά χτύπησε και το τηλέφωνο και έτσι σηκώθηκα ......σε 15 λεπτά πάμε να πάρουμε τον Λουκάκο μου από το σχολείο......!!!!

Δημοσίευση

Μα πότε φτάσατε τις 95 σελίδες; Εγώ μάλλον κρύωσα. Είμαι λίγο χάλια. Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο, θα δω και τη μαία και θα σας πω νεα!

Σας καληνυχτίζω γιατί οι μικρές με έχουν φτάσει στα όριά μου!

Δημοσίευση

Μόλις έφαγα!!!!

Γιούπι!!! Γέμισε το στομάχι!

Κοιμάται και η Ειρήνη...

Όλα καλά λοιπόν!

Τελικά έκανα μισή (και πολύ λέω) ντουλάπα. Δεν έχω χώρο και πελάγωσα...

Πρέπει να γτιάξω τουλάχιστον άλλη μια 2φυλλη στο δωμάτιό μου. Το δωμάτιο που θα μπει το νινί έχει μια 4φυλλη η οποία είναι τίγκα στα πράγματα. Η δική μου είναι 5φυλλή και γεμάτη. Έχω θέμα με το που να βάλω παλτώ κοστούμια κλπ. Τουλάχιστον δηλαδή να αδείασω τα 2 φύλλα αυτής του νινακίου. Τα υπόλοιπα πράγματα κουτσά στραβά θα τα βολέψω...

Θα αρχίσω να μοιράζω μου φαίνεται...

Έχω 4 υπέρδιπλες κουβέρτες και 3 παπλώματα... Ά ρε μάνα, προίκα ήθελες να μου κάνεις...

Αφήστε που έχω ένα τεράστιο συρτάρι με κοφτά,κεντήματα κλπ που δεν τα χωνεύω καθόλου. Αυτά που να τα βάλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;;;;;; :((:((:((:((:((:((

Στο σπίτι μου δεν στρώνω τίποτα απολύτως. Όσες ήρθατε το ξέρετε...

Μόνο 4 σουπλά έχω στην τραπεζαρία.... Ααααααααααααααααααααααααααααα

Επίσης ούτε και γω δε φοράω βέρα (ναι ναι καλά καταλάβατε ,για να βρήσκω πιο εύκολα γκόμενο) :lol::lol::lol: .

Δεν την έχω βάλει ποτέ παρά μόνο τη μέρα του γάμου... Αφού δε με βολεύει.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αθηνά να μας πεις τα νέα...

Άντε και καλό κουράγιο με τις μικρές!

Να ανοίξω εγώ το επόμενο τρενάκι;;;;;;;;;

Ε; Ε; Ε; με θέλετε;;;;;; [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

να σας πω μονο μι καληνυχτα...

ειμαι κοματια...

λενα καλυτερα με ανταυγεις καντα..

αθηνα ευχομαι να εχεις ευχαριστα νεα

συμπεθερουλα μου ναι εγω σε θελω...ανοιξε το νεο τρενοοοοοοοοοοοοοοοοο :P:P:P:P

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

πολύ πρωινή σήμερα, δεν προλαβαίνω να πιω και καφεδάκι! :(

είναι μέρα κολυμβητηρίου!!!!

Αθηνά σε καταλαβαίνω και μένα με φτάνουν στα όριά μου μερικές φορές, εσύ είσαι και έγκυος και.......

σας αφήνω πάω να ετοιμαστούμε!!! Θεέ μου είναι νύχτα έξω ακόμη!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Νατασα ανοιξε ανοιξε ανοιξε..να λυθουν μερικες γλωσσες!!!! χαχαχαχαχα

κοφτα;;;;;;...απαπαπαπ..ουτε εγω εχω τιποτα στο σπιτι, εκτος απο ενα τραπεζομαντηλο στην κουζινα και 2 καρε στην κρεβατοκαμαρα...για να μη γτανζουναει το επιπλο.

Δε μου λες;;;; δενε χεις υπογειο η κατι τετοιο;;; εγω τα δικα μου τα εχω κατεβασει εκει, τωρα δε που θα στρωσουν πλακακι κλπ, θα φτιαξω μια καλη ντουλαπα απο το ΙΚΕΑ κατω ξερεις αυτη με την αψογη οργανωση και ολα οσα δεςν φοριουνται συχνα θα πανε εκει.

Ειμαι χαμια...εχω τρομερες αναγουλες και αδυναμια..εχω και περιοδο...μαλλον ο σηδηρος μου εχει πιασει πατο

Δημοσίευση

την ομορφη καλημερα απο το ακριτικο Αιγαιο!!!!

η μικρη το εχει κανει συνηθειο πλεον να ξυπναει το βραδυ κ να κοιμομαστε αγκαλιτσα...

εχθες σιδερωσα εναν τονο ασιδερωτα αφου πρωτα κοιμηθηκα 4 ωρες το μεσημερι ..ο μπαμπας πηρε την κορη του και κανανε βολτα στην αυλη μαζι με τον γειτονα κ την δικη του κορη και οι μαμαδες καταπιαστηκαν στις δουλειες..

μαζεψα τα πολυ καλοκαιρινα και τα σορτσακια της και αφησα μονο κομτομανικα μπολουζακια εξω,και τακτοποιησα ολα τα χειμωνιατικα στην ντουλαπα,τελικα πολλα που αγορασα στις εκπτωσεις το χειμωνα μαλλον θα τα βαλει του χρονου το χειμωνα...

θα επανελθω ,σημερα εχω παρα παρα πολυ δουλειά!

Λενα σε ειδα στον υπνο μου! με ειχες λεει στο κοκκινο φαναρι κ εγω ελεγα μα γτ κυρια?κ εσυ "επειδη δεν με πηρες τηλ να βρεθουμε!" με κυνηγανε οι ερινυες!!!

Δημοσίευση

καλημερααααααααααααα

τι κανετε??? εγω σημερα ειμαι καπως καλυτερα...περιμενω να πει 30 ο μηνας για να παω στον νευρολογο να δουμε τι θα κανουμε με την αγωγη(αν θα συνεχισουμε την ιδια η θα αλλαξουμε)

ο σπυρακος μια χαρα ειναι ο ανταρτης μου :lol:

χθες ειχαμε παει παιανια απο νωρις το πρωι για δουλειες και οταν ηρθε η ωρα για μαμ πηγα σε ενα τυροπιταδικο και του πηρα μια τυροπιτα και μια πιτσα τα οποια τα εκανε ναααααα :wtf::wtf::wtf:

εν τω μεταξυ ειχα παρει και για μενα μια μπογατσα με τυρι(που ειχα να φαω απο τα χρονια που ανεβαινα στην θεσσαλονικη [smilie=binkybaby.gif] )και ηθελε να φαει και αυτη :shock::shock::shock:

αυτο το παιδι θα με στειλει σε κανενα δαφνι η που θα τρωει συνεχεια η καθολου!!!

ηθελα να του επαιρνα γιαουρτακι μαζι η τυρακι αλλα δεν τρωει ρε γμτ :(:(

και το γιαουρτι που ετρωγε το εκοψε και αυτο....οποτε τι να κανω του δινω και τρωει οτι θελει και αν μην ειναι και το πιο υγιεινο

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες!

τι κανετε?

νυσταζω.....!

πολυ!

χθες νυχτα και την πεμπτη αντι ρεπο παλι νυχτα.... να δω ποτε θα παρω τα 70 οφειλομενα ρεπο που εχω!

εχω απιστευτο πονοκεφαλο!

η μικρη εχει να κανει κακα 3 μερες σημερα θα παμεγια την 4η

τι να κανω/

εχει φαιει σαλατες..δημητριακα...φρουτα ..πολυ νερο!

τι αλλο να κανω?

ελπιζω να κανει γιατι ολο προυτσ και προυτσ κανει

εχω να παρω τον ανηψιο μου απο το σχολειο στις 11:45 κατα τα αλλα πυλοτικο προγραμμα ολοημερου και θα σχολουσαν στις 2:00

αχ αχ αχ

μετα θα παω να παρω τη μαμα μου απο την δουλεια....απεργουν ολα σημερα!

καμια το προγραμμα μου?

Aναστασια το Δαφνι ειναι πληρες.....μεχρι και ραντζα εχει οποτε υπομονη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...