Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και εγω Αρτζ,

και αν ειναι ατομα που δεν ξερω ποτε και δεν εχω μηλησει ποτα και δεν εχουν συμμετασχει σε συζητησεις που συμετεχω δεν κανω δεκτο το αιτημα τους.

Σορυ αλλα προτιμω να εχουν λιγους και καλους που να εχουν προσβαση στα στοιχεια μου.

Δεν γραφω βεβεια μεσα στο προφιλ τιποτα, ουτε φωτο βαζω- για λογους ασφαλειας- αλλα ποτε δεν εξερεις

Δημοσίευση

Νατασουλα ηθελα να σε ρωτισω ποτε θα κανεις βιοψια;;;;

Καλα αποτελεσματα να εχεις

Ευχαριστώ πολύ Χρύσα

Σήμερα το απόγευμα θα μιλήσω με τον γιατρό μου για να κανονίσουμε πότε θα γίνει

Δημοσίευση

αυτο με τα αιτιματα φιλιας μου εχει σπασει και εμενα τα νευρα εδω και μηνες .

κερδιζουν καποιο μπονους οσες εχουν πολλους φιλους ?

και αυτο το βαθμολογησε το προφιλ τι ειναι ?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Αναστασία είναι πολύ τρυφερή η ζωγραφιά σας!

Αργυρούλα πάλι τυροπιτάκια;

Διάβασα τα νέα σας, είδα τις νέες φωτογραφίες στο προφίλ σας με τα ζουζουνια, αλλά λόγω της αϋπνίας δεν θυμάμαι το παραμικρό!!! Πάω με μια φίλη για καφέ. Έτρεξα για ψώνια πρωι πρωι και θα γυρισω τρεχοντας να μαγειρεψω. Οποτε υπνος γιοκ σημερα... Και έχω κοιμηθεί ελάχιστα..

Σας φιλώ!

Δημοσίευση

Καλημερα Αφρο, Καλημερα Αθηνα!!!!

Αφρο δεν ξερω τι παιζει με τους φιλους, αλλα υπαρχει ενα ατομο το οποιο αβερτα κουβερατ στελνει αιτηματα ξερει δεν ξερει, και ειναι και μικρο και καμια σχεση με μητερα..απορρω τι κανει σε ενα φοροθμ σαν και αυτο...

δεν εχει και καμια σχεση με την δουλεια της - ειναι μαθητρια-

την απερρηψα

Αθηνα!!!!!! Μα θα ξεκουραστεις επιτελους εσυ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Σήμερα έχει συμμάζεμα η μέρα. Θέλω να αναδιοργανώσω τις ντουλάπες μου. Θέλω να κάνω ξεκαθάρισμα στα ρούχα τις Ειρήνης και να δω τί χρειάζομαι για το νινι...

Κουραστική δουλειά αλλά ευχάριστη.

Όσο για το δέμα που σας έλεγα δεν γίνεται τίποτα. Πήγα αμέσως στο ταχυδρομείο και δεν γίνεται κάτι...

Δυστυχώς το βιβλίο αυτό δεν υπάρχει πλέον στην αγορά οπότε δεν μπορώ να το αντικαταστήσω και νιώθω πολύ άσχημα.

Γιώτα τέλεια η Φώτο σου!!!!

Μαρία αλλίως φανταζόμουν τη μικρή σου! Κούκλα είναι πάντως!!!

Νατάσα βγήκε το όνειρο...

Με το πακέτο μου...

Αφροδίτη και μένα έτσι μου κάνουν...

Χρύσα τέλεια πουσταμάτησε η διάρροια.

Argi πως έγιναν τα τυροπιτάκια;;;

Αναστασία καλά που δεν μπήκαν σε σας...

Πολύ όμορφη η ζωγραφιά σας!!!

Αθηνά πότε έχεις ραντεβού στον γιατρό;

Δημοσίευση

Μαρια Ιωαννα που να δεις και τη δικη μου φάτσα!!!! καλε με τετοιες ομορφες μαναδες τι περιμενατε να βγουν τα μωρα!!!!!!

Νατασσα στειλε μου τιν τιλο μηπως βγάλω ακρη... στη φωτο που εχεις την Ειρηνη καιρο ηθελα να στο πω ,η μικρη ειναι ιδια με τον ανηψιο του αντρα μου(07 χρονων)!!!!! μπας και ειστε συγγενεις?

Δημοσίευση

Καλημέρα....Εξακολουθώ να είμαι χάλια...Κάθε μέρα και χειρότερα...Δεν αντέχω άλλο....Δεν τρώω τίποτα...Είμαι μονίμως με αναγούλες και από χθες και με ημικρανίες.....Δαγκωνόμουν από τον πόνο για να μην παρω ντεπόν, αλλά δεν τα κατάφερα.... :cry::cry::cry::cry::cry:

Κορίτσια δε σας λέω υπερβολές...Είμαι Χ-Α-Λ-Ι-Α...Στην Ιωάννα μου πετούσα....... :?:?:?:?

Τι θα κάνω;;;Και αν με πάει έτσι μέχρι τέλος;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o

Η Ιώαννα ξύπνησε στις 6 το πρωί έκλαιγε, πήγα της έδωσα τον Γούνι της (Γουίνι), τη χάιδεψα στην πλατούλα, της έβαλα μουσική, κοιμήθηκε...Μετά από λίγο ξαναξύπνησε, πήγε ο άντρας μου και τελικά την έφερε στο κρεβάτι μας... :x:x:x Με αγκάλιασε, την αγκάλιασα κι εγώ, τη φιλούσα στο μάγουλο και κοιμήθηκε...... :D:D:D

Τώρα ας σχολιάσω:

'Αρτζι μου οι γιαγιάδες έτσι κάνουν...Φτιάχνουν τυροπιτάκια και φαγητά για τα εγγόνια τους.... =))=))=))=))=))=))=))=))=)) Σε πειράζω....Είσαι Θεάααααααααααα.....Η πιο όμορφη γιαγιά που ξέρω..... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μου κλέφτες;;;;;;; :o:o:o:o Να προσέχετε...

Τέλεια η ζωγραφιά σας....Όσο για την υγεία σου, πήγαινε στο γιατρό και να προσέχεις κοπέλα μου..Προέχει η υγεία σου και μετά ένα 2ο μωράκι....

Χρύσα μου άντε αναρρώνει σιγά σιγά ο Τζεφ...Τέλεια!!!!!!!!!

Νατάσα μου με 'γεια το μαλλί.....Γέλασα με την Έλενα...

ΜαρίαΙωάννα κουκλάρα η Φαίδρα...

Αθηνούλα καλό καφέ!!!!!!

ΘουΘου μου κούκλος ο Ντόντος στη φώτο....

Νατασάκι έλα να φτιάξεις και τα δικά μου ρούχα μετά.... :lol::lol::lol:

Αφρο μου τι κάνει το σποράκι;;;;;;;

Γιωτάκι μου....Τα φιλιά μου και στις δυο σας!!!!!!!

Ρε κορίτσια μόνο σε εμένα δεν κάνουν αιτήματα φιλίας;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εγώ στο πηγάδι κατούρησα;;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρυσα μαλλον το καλοκαιρι περιμενε!!!!

το Μαρακι κ η δικια μου μοιαζουν παρα πολύ!!! οσες εχετε την Ιφι φεισμπουκ δειτε φωτο κ θα καταλαβετε...

τελος στο φιτνεσ? μαλλον το εριξε το γκομενακι ο μικρος!!!

Αργκυ εισαι Gross tante!!! τις αδερφες της γιαγιας μου τις φωναζουμε θειες....θεια εισαι οχι γιαγια ,τωρα που εκανα την Κωνσταντινα τη βαζω να τη λεει γιαγια για να χαιρεται!

Δημοσίευση

Χμμμ δεν ξερω για ποαν εκανε κορμαρα ο γιος μου...μαλλον για μια στρουμπουλη σγουρομαλα που πολυ τον μαρκαρει..χαχαχαχα

Παντως παιδικο χτεσ και σημερα δεν πηγε, η επιπεφικιτιδα ειναι κολλιτικη, πρεπει να σταματησει τελειως να τρεχει το πυων- και να μην εχει καθολου τσιμπλιτσεσ για να ξαναπαει..δε λεει να κολλισουμε και τα αλλα παιδια.

Φανταζομαι πως αν δεν ειχ απου να τον αφισω θα επαιρνα αδεια

Δημοσίευση

οταν ξαναανέβω θα αφησουμε τα παιδια σε γιαγιαδες κ παρατρεχαμενους και θα βολταρουμε φιλεναδα ..εσενα της Λενας ,της Μαρθας και της Αναστασιας σας το χρωσταω!!!φυσικα θα χαρω πολυ να δω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ωραια!!!

Μακαρη φιλεναδα..εμενα παντως η Κωνσταντινα δε με ενοχλει καθολου...μπορεις να την παρει ςμαζι σου , θα την προσεχω εγω, ειναι τοσο καλο και ισυχο μωρο !!!

Καμια σχεση με τον δικο μου χουλιγκαν, Α!! λεει καινουριε ςλεξεις..πατα και νενα...δηλ πατατα και ελενη..η γειτονισσα διπλα που της ελεγε παλια γιαγια και του επαιρνε δωρα!!!!

Δημοσίευση

καλημερες!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*

δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι ξυπνησε η μικρη κι εχω ενα σωρο δουλειες να κανω...... :ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

μονο που εχω 3 ερωτησουλες........... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1)κοιμουνται τα μικρα σας μαζι σας στο κρεβατι????? :?::?::?:

2)τι ειναι ακριβως οι ηλεκτρολυτες????? :?::?::?::?: πρεπει να δινω στη μικρη????? :?::?::?:

3)μπορω να της παρω σταυρο για τη βαφτιση πλατινα?????? :?::?::?: μου αρεσει πιο πολυ απο το χρυσο..... :oops::oops::oops:

αυτα για τωρα γιατι κλαιει..... :shock::shock::shock::shock:

θα μπω αργοτερα κουκλες μου!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

μακια σε ολες!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια μου,

Μετά από ένα τρομερά κουραστικό Σαββατοκύριακο επιτέλους γυρισα σε κάπως πιο ανθρώπινους ρυθμούς…

Ένα θα σας πω, ειχα να δω το παιδί μου ξύπνιο από την Πέμπτη και το είδα επιτέλους χθες το απόγευμα!

Ερχόμουν στην δουλειά 7 το πρωί και έφευγα 1.30 το βράδυ Σάββατο και Κυριακή…

Τελείωσε τώρα το project και ελπίζω σιγά σιγά να ηρεμήσω..

Θα χτυπήσω όμως 2 ρεπό Πέμπτη και Παρασκευή ώστε να τον χορτάσω!

Εσεις τι κάνετε? Σας διαβάζω σιγά σιγά…

Φιλάκια πολλά πολλά

Δημοσίευση
καλημερες!!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*:-*

δεν προλαβαινω να σχολιασω γιατι ξυπνησε η μικρη κι εχω ενα σωρο δουλειες να κανω...... :ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue:

μονο που εχω 3 ερωτησουλες........... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1)κοιμουνται τα μικρα σας μαζι σας στο κρεβατι????? :?::?::?:

Το δικο μου συχνα ναι!!!!!

2)τι ειναι ακριβως οι ηλεκτρολυτες????? :?::?::?::?: πρεπει να δινω στη μικρη????? :?::?::?:

Ηλεκτρολυτες ειναι μειγμα αλατων και διδονται μονοσ ε περιπτωσεις αφυδατωσης..δεν θα δοσει ςποτε μονη σου μονο κατοπιν συμβουλης γιατρου και το παιδι εχει διαρροια εντονη, και εμετους ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ

3)μπορω να της παρω σταυρο για τη βαφτιση πλατινα?????? :?::?::?: μου αρεσει πιο πολυ απο το χρυσο..... :oops::oops::oops:

Φυσικα και μπορεις!!!!!!!

αυτα για τωρα γιατι κλαιει..... :shock::shock::shock::shock:

θα μπω αργοτερα κουκλες μου!!!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

μακια σε ολες!!!!!!!!!!!! :x:x:x:x

Δημοσίευση

Χαιρετώ το εξπρές!

Σας διαβάζω αραιά και που, αλλά δεν προλαβαίνω να μπαίνω και πολύ γενικά στο μαμυ..

Εδώ και 3 μέρες επισήμως αποθηλάσαμε :-ss . Στεναχωρήθηκα κάπως αλλά συνέτρεχαν διάφοροι λόγοι. Σίγουρα πάντως δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα τα καταφερω για 10 μήνες. Και το χρωστώ στο μάμυ!

Το μπιμπερό δεν το παίρνει με τίποτα αλλά πινει με καλαμάκι από μια κούπα δική μου (θέλει να το παίζει μεγάλος ο κύριος...)

Ετοιμάζουμε και τη βάφτιση που θα συμπέσει με τα γενέθλια του μικρού.

Σας φιλώ όλες και ειδικά τις εγκυούλες :-h

Δημοσίευση

Καλέ Γίωτα με αγοράκι οιάζει η Ειρήνη;;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol:

Φτου σου... Και σε συμπαθούσα........

:D:D:D:D

Γωγώ μου κοριτσάκι μου τόσο χάλια;;;

Καμία άδεια δεν παίζει να πάρεις για να χαλαρρώσεις;;;

Σκέψου ότι κάπου στις 12 εβδομάδες θα σταμτήσει το μαρτύριο... Κοντεύεις...

Grousi 1. Kάποιες φορές ναι. Αλλά συμβαίνει σπάνια πλέον και μόνο όταν δεν έχω κουράγιο και είμαι κουρασμένη για να την κοιμήσω στο κρεβάτι της.

2. Ηλεκτρολύτες δινουμε συνήθως όταν έχουν γαστρεντερίτιδα τα μικρά και κάνουν πολλούς εμμετούς.

3. Φυσικά, γιατί να μην μπορείς... Ό,τι σ'αρέσει παίρνεις!

Δημοσίευση

καλημερα σας...

τι κανετε?

χθες που πηγα οδοντιατρο με ειπε μαλλον αγορι θα κανω..

στατιστικα 9 στις 10 γυναικες βγαζουν κατι στα ουλα-δοντια δε ρωτησα/

αλλα στον 8 λεει θα με πει στανταρ..(δε θελω να μαθω)

σημερα ειδα στο ονειρο μου τη λενα κ τη γιαγια-αργι :lol:

ειδα οτι εδωσε η πεθερα μου 50 ε δωρο γαμου στη λενα

κ ειδα κ τη αργι να ακουει μουσικη τον ερωτικο fm

που σιχαινομαι :twisted::twisted:

νατασουλα μεγαλο υπερηχο κανω 13 του μηνα..

γιωτα να δω ποτε θα σας δω..ευχομαι προτου γεννησω..

μαρια με ντεκαπας ειναι το ξανθο σου?μηπως καλυτερα να το κανεις σε κομμ?

γιατι δυσκολη αλλαγη..

εγω σχεδον παντα οταν ακνω τετοια αλλαγη βαζω κ λιγο κοκκινο(1-2 εκ)αναλογα για να μη μου βγει πρασινο το μαλλι//προσεχετε το..

αν μπορει για στανταρ τεελιο αποτελεσμα παρε wella colour touch νουμερο μαρεσουν τρελα

77/07 η 88/07

σες παλι καλα εχεις καπου να τον αφησεις ρε συ..

ελευθερια καλη ξεκουραση..

αναστασια γιατι δε πηρατε αστυνομια? :o

αθηνα ξεκουρασου τωρα που μπορεις..

αφρο καλα εισια?πες κανα νεοοοοοοο

κ μενα με κανου αιτημα φιλιας στο φεις κ ολες τι ς απορριπτω..αφου δε τις ξερω..

ευχα εμενα κοιμαται παντα στο κρεβατι του αλλα ξυπναει στο δικο μας..χθες τον ειχα απο τις 2 το ραδυ που ξυπνησε..πηγα να τον βαλω 5 στο κρεβατι..το καταλαβε κ δε ηθελε με τιποτα :evil:

γωγω σε καταλαβαινω..στις αναγουλες :(

αχ πλαι κοριτσι εχεις θα δεις.. :D

νατασα το βιβλιο δικο σου ηταν η δανεικο??????????

ρωτησες για το κεντρο υγειας που λεγαμε???????????

Δημοσίευση

στη βαπτιστικια μου πηρα λευκοχρυσο,προσωπικα θεωρω γ βαπτιστικο καταλληλοτερο τον χρυσο!!! ισως μια αναμιξη χρυσου κ λευκοχρυσου,αλλα μεχρι εκει,ειμαι κλασσικη!!!

κοιμομαστε ναι!!!!!αγκαλιτσα και ειναι τελεια!!!!

καλε Νατασσα ,το ενδεχομενο να μοιαζει με κοριτσι ο ανιψιος του αντρα μου το σκεφτηκες?????/

Δημοσίευση

Θούλη φτου σου....... :x:x:x:x:x Που το ξέρεις μωρή ότι έχω πάλι κόρη;;;Αφού εγώ γιο προτιμώ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ πάλι έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω αγόρι... :roll::roll::roll: Τουλάχιστον έτσι μου λένε οι άλλοι...Μάλλον έχω αρχίσει να το πιστεύω.... :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελπίζω να δει ο γιατρός στην αυχενική την άλλη εβδομάδα, αλλιώς θα μου πει ο γιατρός μου στις 25 του μήνα..... ;);););)

Εύα κι εγώ πλατίνα σταυρό πήρα στην κόρη μου...Τα χρυσά δε μου αρέσουν....Μου κάνουν λίγο "βλάχικα"... :oops::oops::oops::oops:

Εγώ γενικά την Ιωάννα δεν την παίρνω στο κρεβάτι παρά μόνο όταν είναι άρρωστη, αλλά χθες την έφερε ο άντρας μου και δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ να την πάω μέσα... :x:x:x:x:x:x:x

Έρι μου χρόνια πολλά!!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Άντε να ξεκουραστείς λίγο και να χορτάσεις τον μικρούλη σου!!!!!!!

Δημοσίευση

Θούλη σωστό το όνειρό σου, κάθε φορά που ταξίδευα προς Θεσ/νίκη έβαζα ερωτικό και άκουγα πάντα, μου άρεσαν τα τραγούδια!!! :P

Φροσάκι πολύ ωραία φωτό έχεις στο προφίλ σου!!!

και μένα τα λευκόχρυσα μου αρέσουν, τα χρυσά όχι.....η βέρα μας είναι λευκόχρυση και θέλει συχνά γυάλισμα!!! βάζω τον άντρα μου να τις κάνει!! ;)

τα παιδιά μας δεν έχουν κοιμηθεί ποτέ στο κρεββάτι μας, με εξαίρεση την 1η μέρα αφού ήρθαμε από το μαιευτήριο........όμως τώρα το καλοκαίρι που ήρθαμε Ελλάδα και χρειάστηκε να κοιμηθούμε μαζί, η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε, είχα δίπλα μου την μικρή και το τι κλωτσιές έφαγα δεν λέγεται, επίσης κάποια στιγμή ήρθε πάνω μου!!!! :lol::lol::lol:

Αθηνά ξεκούραση πριν έρθει η ζουζούνα σου!!!!

Γωγώ αν έχεις τέτοιες αναγούλε το πιθανότερο κοριτσάκι πάλι!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: πώς διαγράφουμε έναν "φίλο"? πατώ το "χ" δίπλα και τίποτα δεν γίνεται, πρέπει να επικοινωνήσω με Λένα?

Δημοσίευση

Συμπεθέρα Χρόνια Πολλά και από εδώ, να τα εκατοστήσεις, ωρα για παρτυ!!!! :ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...