Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ξερω που θα παω ...στον γιατρο της Βικης .

δεν τον γνωρισα ακομα αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα .

Απλα σκευτομαι οτι πρεπει να μου γραψει και τισ εξετασεις και να κανω και εκεινες συντομα .

Σημερα -αυριο θα τον παρω τηλεφωνο να μου πει .

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Πάω για ύπνο!!!!

Αφροδίτη ο καιρός περνάει χωρίς να το καταλάβουμε. Πλησιάζουν οι μέρες μου. Λίγες εβδομάδες έμειναν. Η μικρή δεν νομίζω να έχει γυρίσει. Την Τετάρτη θα πάω από το νοσοκομείο να το δω και να με κοιτάξει η μαια.

Στον γιατρό πήγα στις 9 εβδομάδες. Νωρίτερα δεν έχει νόημα σύμφωνα με τους εδώ γιατρούς.

Χρύσα περαστικά!

Μαρία Ιωάννα έχεις πολλά στο μυαλό σου γιατί αρχίζεις κάτι καινούριο που σε εμπνέει και θες να κάνεις πολλά. Με το καλό και να σου ερθουν όλα οπως τα περιμένεις. Μακριά από το μαντρί είναι άλλη ζωή!

Χαιρετώ και τα υπόλοιπα κορίτσια και πάω να βάλω πλυντήριο και να κοιμηθώ!

Δημοσίευση

Αφρο γιατί αγχώνεσαι? θα πας στον γιατρό και θα σου πει!!!!

ευτυχώς εμείς εδώ έχουμε το πλεονέκτημα να μην τρέχουμε σε μικροβιολογικά εργαστήρια, παίρνει αίμα ο γιατρός και αν πρόκειτε για εξειδικευμένη εξέταση το στέλνει εκείνος στο εργαστήρι!!! ;) .... ειδάλλως το ελέγχει στο ιατρείο του.

Δημοσίευση

η μαμα μου τα ιδια....πιθανον να χρειαστει βηματοδοτη....και αντε να την πεισεις να το κανει!

εχασε τον αδελφο της (43χρ) σε 3πλο μπαι μπας!

τα βλεπει ολα πολυ χαλαρα...εως αδιαφορα!

Αφροδιτη μου τωρα δεν θα χρειαστει να κανει ολες τις πρωτες που εχεις κανει στο Μανωλη!

αφου ακουσεις καρδουλα καλυτερα αλλα μην αγχωνεσαι!

θα σου πει να πας γυρω στις 7-8 εβδομαδες για να δει- ακουσει καρδουλα!

θα σου δωσει εντυπο που θα αναφερει αναλυτικα τι και ποτε πρει να το κανεις καθως αι τις αιματολογικες!

το εχω και εγω αυτο!

τα εχω φυλαξει ολα.....μεχρι και το τεστ...1 απο τα 5 που ειχα κανει!

εγω τον βλεπω καθε εβδομαδα με την μαμα μου...τι ηρεμια αυτος ο ανθρωπος!

Δημοσίευση

Έχω μια ερώτηση:

της ανηψιάς μου το παιδί εγώ τι το έχω? ανηψάκι? .... ή την εγγονή της αδελφής μου εγώ τι την έχω?

Βίκυ καταλαβαίνω την λύπη της μαμάς σου!!!!....πρώτα βηματοδότη και μετά την άλλη την επέμβαση!!!

ελπίζω όλα καλά να είναι για την μαμά σου στο μέλλον .....

Δημοσίευση

Λαβι Νατασσα , το καροτσι το κικκο που εχουμε παραπλησιο (ενα μοντελο πριν εγω) το εδωσα στη σκαλα ,οταν κατεβηκα τα ζωα ειχαν βγαλει αλλλοοοο καροτσι για να παρω....2 λεωφορεια κοσμο ειχαν γεμισει κ περιμεναν εμενα που περιμενα το καροτσι μου!!!!το ειπα εκει κ ανοιξαν τις αποσκευες και ερχεται ο κυριος με το καροτσι στο ενα χερι βγαλμενο το ντυσιμο και την τεντα στο αλλο χερι,τα νευρα μου ,450 ευρω καροτσι !!!!! την αλλη μερα διαπιστωσα οτι στραβωσε (διπλωσε)ολο το σιδερο ,το πιεσαν μαλλον με την πορτα τα ζωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αργυρω μου δεν εχει Ζαρα,H&M, και γενικα δεν εχει την ποικιλια που θελω,αλλωστε την αγορα της Θεσσαλονικης την γνωριζω καλα και κινουμαι πιο ανετα ,εδω εχει μονο μπενετον που προσωπικα δεν τρελαινομαι ,επισης δεν εχει Μαρκς εντ Σπενσερ ούτε Γιουνικ....

Δημοσίευση

Επιστρεψαμεεεε.

Εγω στο γραφειο...ο μικρος σπιτι

Τελικα εκτος απο ολα τα αλαλ που εχει..εχει και επιπεφικιτιδα...και αμυγδαλιτιδα..αρα με κολλισε

Ελεος..ποσες αρρωστιες πια αυτο το παιδι..και αμυγδαλιτιδα παλη εχει αρκετο καιρο..εξου και τα κακα....βαλτε και 4 δοντια,...

Δεν αντεχω αλλο...

αυτον τον μηνα τον πηγα 3 φορεσ στην παιδιατρο...και το καημενο φωναζει ολο μαμα μου...

Μας ματιαξαν που προσαρμοστικε τοσο καλα στον παιδικο

Δημοσίευση

Αμάν βρε Χρύσα, τίποτα άλλο δεν έμεινε να πάθει ο μικρός και όλα μαζεμένα :(:(:(

Γρήγορα περαστικά εύχομαι και να μην ξανα αρρωστήσει όλη την χρονιά

Νατάσα δεν φαίνονται ακόμα τα καινούργια δόντια

Σε είδα κι εγώ στον ύπνο μου.... είχες γεννήσει είμασταν για καφέ, θήλαζες την Ειρήνη και το μωρό ταυτόχρονα και το μωρό είχε πολλά μαλλάκια !!!!!!!!!!!!!!!!

Γιώτα κι εγώ πέρασα πολύ ωραία το Σάββατο ελπίζω να ξαναέρθεις πριν τον Ιανουάριο :x:x:x

Δημοσίευση

Ουφ γλώσσα δε βάλατε πάλι μέσα..... :o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol:

Αφροδιτάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ συγχαρητήριααααααααααααααα....όλα να πάνε καλά, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και σε 8 μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μπεμπάκι...Και επειδή ξέρω ότι το θες, μια κορούλαααααα.... :P:P:P:P:P:P

Εγώ πήγα στο γιατρό στις 5 εβδομάδες που απλά επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη, είδαμε μια φακούλα και ότι είναι μέσα στο σάκο....Μετά ξαναπήγα στις 7,5 εβδομάδες, όπου ακούσαμε καρδούλα, είδαμε ένα φασολάκι, μου είπε πόσο ακριβώς είμαι (λόγω άστατου κύκλου) και μου έγραψε τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω....Νομίζω ότι στις 7 εβδομάδες πρέπει να πας...Γιατρό γιατί θα αλλάξεις;;;; :roll::roll::roll::roll: Ο Μανωλάκης τι κάνει;;;;;;

Γιώτα μου χαίρομαι που πέρασες καλά στην πατρίδα σου και είδες και τα κορίτσια.... :P:P:P Όσο για το καρότσι, :evil::evil::evil::evil:

Νατασούλα φαφουτάκος ο Μιχαλιός;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Μπορεί ο πυρετός της Έλενας να είναι τυχαίος...

Άρτζι 13 κιλά η κουκλάρα σου;;;;12 είναι η Ιωάννα μου!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αθηνούλα τα φιλιά μου....

Συμπεθερούλα πώς πάνε τα δευτεράκια;;;;Ο Στάσης που λέει και η νύφη σου καλά είναι;;;;;;;;

Μας λείπετε!!!!!!!

Θουλάρα μου από τις 11 γυρίσατε σπίτι ε;;;;Κάτι ήξερα εγώ που δεν την πήρα μαζί.... :lol::lol::lol:

Νατασάκι έχασες τη γυμναστική;;;;;;; :shock::shock::shock: Απαράδεκτη!!!!!!! :lol::lol:

Χρύσα μου περαστικούλια σας μωρέ....Αχ πόσο έχετε ταλαιπωρηθεί;;;;; :roll::roll::roll:

ΜαρίαΙωάννα καλορίζικο το νέο σας σπιτάκι....350 ευρώ;;;;;;; :o:o:o:o:o Σούπερ...Εδώ ούτε γκαρσονιέρα δε βρίσκεις με τόσο λίγα χρήματα.... :roll::roll:

Αναστασία μου φιλιά στον Σπάιρους.....

Τα δικά μας νέα τώρα...Εξακολουθώ να είμαι χάλια...Τρώω σαν σπουργίτι για να με κρατάνε τα πόδια μου...Πεθαίνω από τις αναγούλες, πού και που κάνω και εμετούς, νιώθω τρομερά εξαντλημένη.... :(:(:(:(:(:( Ελπίζω να περάσουν σύντομα.... :?:?:?

Το Σάββατο γυρίσαμε στις 3 από το γάμο...Χθες όλη μέρα με την Ιωάννα, μου έκανε διάφορα κόλπα...Έτρωγε ένα μολύβι, έβαλα το δάχτυλο στο στόμα να της βγάλω τα κομμάτια και με δάγκωσε πολύ...Δεν κρατήθηκα...Της έριξα μια στο μπουτάκι της... :oops::oops::oops::cry::cry::cry::cry: Δεν το ήθελα....Αλλά να σας πω κάτι ρε κορίτσια;;;;;;

Με έχει τρελάνει, είναι μεγάλος έρωτας, κάθε μέρα με αυτά που λέει μας παίρνει τα μυαλά, αλλά είναι τόσο τσαούσα και ξεροκέφαλη που ώρες ώρες με φτάνει στα όρια μου.... :(:(:(:oops::oops::oops:

Χθες το απόγευμα πήγαμε σε μια βάφτιση οι δυο μας, γιατί ο Γιώργος δούλευε και είπα να μην πάρω καρότσι μαζί....Μου έβγαλε το λάδι...Να τρέχω, να την κυνηγάω, να ανεβοκατεβαίνει σε σκάλες, να την παίρνω αγκαλιά, τα είδα όλα...... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα πάει στο γιατρό να δω το νινί και εκεί που ακούγαμε κααρδούλα, σταμάτησε και μετά ξανάρχισε...Μου είπε ο γιατρός μου να πάω σε εμβρυοκαρδιολόγο :shock::shock::shock::shock: , ο οποίος μου είπε ότι παθαίνει άπνοιες το έμβρυο και ότι μόλις γεννηθεί πρεπει να κάνει επέμβαση.... :shock::shock::shock::shock::?:?:o:o έκλαιγα στον ύπνο μου.... :shock::shock::shock::shock: Μάλλον είναι που ανυπομονώ να κάνω την αυχενική....Σε 10 μέρες είναι... :roll::roll::roll:

Τώρα είμαι δουλειά, βαριέμαι....

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!

Δημοσίευση

ρε συ Γωγω ...δεν επρεπε να πας μονη στην βαπτιση....εδω μου βγαινει εμενα το λαδι και δεν ειμαι κ εγγυος....μην το ξανακανεις αυτο και να προσεχεις!!!! ολα καλα θα πανε ,μαλλον το αγχος σε εχει καταβαλλει υποσεινηδητα! φιλια!

Δημοσίευση

καλησπερα...τι κανετε??

εγω καλα..

ο μικρος ειχε χθες δεκατα αλλα ειναι απο δοντια..δε εχει τιποτα

ρε γωγω πλακα μας κανεις?μονη χωρις καροτσι εγκυος γυναικα?

ασε κ γω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βλεπω ονειρα

νατασα ειδες τις κρεπες λογω εμου..που εφαγα χθες..

σε ειδα στο ονειρο μου

οτι γεννησες φυσιολογικα :D

κ οτι εγω γεννησα πριν απο σενα παλι..δηλ στο 7(7 μηνιτικο)2 φορα που βλεπω οτι γεννω πρωτη απο σενα :?

γιωτα παει δηλ το καροτσι?

σες αχ ολα μαζι πεφτουν τα ατιμα..θα στρωσει θα δεις

βικυ ευχομαι ολα να βρουν το δρομο ρους με τη μαμα σου

αναστασια καλα κοιμηθηκατε??

αφρουλα εγω πηγα γιατρο ουτε 5 βδομαδων να δω αν ειναι ενδομητριο η οχι

αργι κ γω θλεω κρυοοοοοοοοοοοοοοοοοο

νατασουλα ευχομαι να ταν τυχαιο ο πυρετος

λενακι που εισαι καλε????????????αρχισες δουλεια κ χαθηκες :lol::lol::lol:

σας φιλω..το απογευμα εχω καθαρισμο δοντιων :roll:

Δημοσίευση

Κοριτσαρες καλο μεσημερι!!!!

Γυρισαμε χθες βράδυ απο το Βόλο και εννοειται οτι σερνομαι!!!

Ο γαμος ηταν πολυ πολυ ωραιος αλλα η κουραση ηταν απιστευτη!!!

Τα Σαββατο δεν πηραμε ανασα.Περα απο το παιδι ειχα να κανω και μαλλια και μακιγιαζ για να ειμαι καπως ευπρεπης ,η μανα μου δε μπορουσε να πολυ βοηθησει οποτε το Νικολα τον ανελαβε ο Γιωργος.Του βγαλε το λαδι μιλαμε.

Τεσ πα.Το μαλλι εγινε αισχος αλλα ευτυχως το μακιγιαζ εσωσε καπως την κατασταση.

Απο την εκκλησια και μετα ανελαβε τον μικρο ο πεθερος μου μιας και ο Γιωργος ηταν διπλα στον αδερφο μου και εγω καθομουνα γιατι με τα τακουνια πρηστηκανε τα ποδια μου. :?:?:?

Στο γλεντι ητανε καλα αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι χασαμε τη στροφη για Βελεστινο και παραλιγο να παμε Λαρισα. 8-|8-|8-|8-|:-p:-p:-p

Καναμε οπισθεν 1 χλμ. στην Εθνικη οδο.Ετρεμε το φιλοκαρδι μας. :-o:-o:-o

Ο μικρος επειδη δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι κατα τις 12μιση τον επιασε αμοκ και τρεχαμε με το Γιωργο με το αμαξι καπου μεσα στο Θεσσαλικο καμπο μεχρι να κοιμηθει.Αφου εσκασε στο κλαμα κοιμηθηκε και επιτελους απολαυσαμε λιγο το γλεντι.

Την Κυριακη ανεβηκαμε και χλαπακιασαμε στο Πηλιο και μετα φυγαμε.

Σημερα εκανα ενα σωρο δουλειες και το απογευμα εχω γιατρο.Περιμενω να δω τι θα μου πει για το ζαχαρο. :-ss:-ss:-ss

Σας επρηξα ε;;; :oops::oops::oops::oops:

Εσεις τι κανετε κοριτσαρες μου;;;;

Αφροδιτη συγχαρητηρια και απο εδω μαναρι μου!!!Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!!

Ρε Γωγουλα και εγω μονη μου πουθενα δεν παω.Μετα απο μιση ωρα καταρρεω.Μην αγχωνεσαι.Καλη επιτυχια με την αυχενικη.

Δε προλαβα να διαβασω κατι άλλο. :oops::oops::oops: Σας φιλω όλες σας.

Θα επανελθω με τα νεα απο το γιατρο.Παω να ξεκουραστω λιγο.Φιλακια!!!!

Δημοσίευση

εμείς μόλις γυρίσαμε, αγόρασα ρουχαλάκι μόνο για τον Λουκά για την μικρή δεν βρήκα τίποτα που να μου αρέσει! :shock: και γύρισα όλα τα μαγαζιά!!!! τι θα φορέσει αυτό το παιδί την Παρασκευή?! :-? ....τρώω ένα ρόδι τώρα, είχα να φάω από 'ταν ήμουν παιδούλα!!!

ρε συ Βίκυ δλδ είμαι γιαγιά?!!! :o:o:shock::? ....εγώ νομίζω ότι είναι ανηψάκι!!!!

Παναγιώτα και η Λάρισα καλή είναι, έχει διασκέδαση!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

γειααα σας!!!!

καταρχην αφροδιτη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! μια υπεροχη εγκυμοσυνη να εχεις!!

αντε και στα δικα μας οσες θελουμε!!! εγω ειχα οταν ημουν 5 εβδομαδων και ειχαμε δει σακο. αλλα δε χρειαζεται να αγχωνεσαι, πηγαινε μια και καλη να δεις καρδουλα!!

γιωτα εγω σε επαιρνα για να βρεθουμε γενικως, κεντρο δε μπορουσα να κατεβω, μηπως βρισκομασταν το απογευμα. επρηξα και τη βενετια στα τηλεφωνα.. αν ηθελες θα μπορουσες να παρεις κ εσυ ενα τηλεφωνο..τελοσπαντων δεν πειραζει, απλα σε εχω πεθυμησει πολυ και ηθελα πολυ να βρεθουμε

μαριαιωαννα τελειο ακουγεται το σπιτι!! αντε να μπειτε γρηγορα γρηγορα μεσα κια να σας πανε ολα δεξια και μονο δεξια!! :D

ρεσυ χρυσα.. αμαν κοριτσι μου... περαστικα σας.. ποιος σας εχει φτυσει ηθελα ναξερα!!!

νατασα πρεπει να ηταν τελεια χτες... ρεσυ, πραγματικα, φυγε απο τα ονειρα μου!!!!! :lol::lol::lol: σχεδον καθε βραδυ εσενα βλεπω, εμμονη θα μου γινεις!!! αυτη τη φορα ειδα πως ειχες ερθει στο σχολειο και ηθελες να γραψεις την ειρηνη!! :lol::lol::lol::lol::lol: και προσπαθουσα να σε διωξω και δεν εφευγες!!! :lol::lol::lol::lol:

νατασουλα ο τολης με εχει να φαει να βρεθουμε!!!! εχει τρελαθει με το μιχαλακη!! φιλακια πολλα κοριτσακι μου!

πεμπι ελπιχω να πανε ολα καλα με τη μαμα σου

ρεσυ συμπεθερα εισαι ηρωας!! απορω ειλικρινα πως τα καταφερες.. εδω εγω τωρα που δεν ειμαι κ εγκυος και δεν τον μπορω τοσες ωρες, ειδικα εξω, με κουραζειπαρα πολυ.. και φιλεναδα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙς ΚΑΡΟΤΣΙ!!!!! αντε να περασει ο καιρος να στανιαρεις λιγο.. σε ταλαιπωρει ο γιος αλλα τι να κανεις.. υπομονη κοριτσαρα μου!!

και μη στεναχωριεσαι για το ονειρο, απο το αγχος σου ειναι, οπως ακριβως τα λες!!

τα νεα μας τωρα

ο μικρος σηκωνεται καθε βραδυ κ με παιρνει να κοιμηθω μαζι του.. μου λεει ελα ελα!! επισης εχει μαθει το οχι και μας λεει οχι εδω, οχι εκει!! εκει πολυ πλακα!!!!

με το σχολειο καλα, εγινε της ποπης σημερα με κατι δασκαλες και πηγαν να με βαλουν στη μεση κιολας!!! ρε δεν πανε να κοψουν το λαιμο τους, να κανουν οτι θελουν, εγω δεν εχω ορεξη για τετοια, να βρω και το μπελα μου μετα κιολας

τα παιδακια μου ειναι πολυ καλα, σημερα τους εδειξα το συστημα πειθαρχιας που θα χρησιμοποιησω φετος και ενθουσιαστηκαν!!ελπιζω να δουλεψει!! ειναι ενα φαναρι!!

ο αντρας μου μαλλον θα μου παρει καινουριο κινητο, μη φανταστειτε τπτ φοβερο, κατι που τους περισσευουν εκει στη βονταφον, δεν εχουμε χρηματα για τετοια τωρα που θα παρουμε και το δανειο..

δε μαγειρεψα χτες, τωρα περιμενω να γινουν τα μπιφτεκακια και εχω λυσσαξει!!

Δημοσίευση

καλα ρε παναγιωτα οπισθεν ενα χιλιομετρο??????????? :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

οχι ρε συ...ποτε μη το ξανακανετε :shock::shock::shock::shock:

αχ να μουνα να σε κανα το μαλλι :D

κ κατι αλλο!!!!!!!!!!!φορας τακουνι ενω εισαι εγκυος?????

εγω τα παω κ καλα..οποτε τωρα που μαι εγκυος εχω λογω..νονα που θα γινω φλατ θα φορεσω :P

αργι ναι εισαι γιαγια τωρα :D:D:D:D

λενα κ γω τη νατασα ολο βλεπω :lol::lol::lol::lol::lol:

στα ονειρα εννοω

κ μενα με ξεχασες :twisted:

Δημοσίευση

Κορίτσια τι να έκανα;;;;Πήγα στη βάφτιση και όταν φύγαμε και μπήκα στο αμάξι, πήρα τον άντρα μου και του είπα...Να εύχεσαι όλα να πάνε καλά με το σποράκι, γιατί πονάω...Η κόρη σου με ξεπάτωσε.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Ήταν πολλοί φίλοι μας στην εκκλησία, οι οποίοι πήγαιναν να την κυνηγήσουν, αλλά ντρεπόμουν ρε κορίτσια.... :oops::oops::oops::oops::oops: Να κουράζονται ξένοι άνθρωπο για το δικό μου το διαβολάκι;;;;; :oops::oops::oops:

Την έπαιρναν και αγκαλιά, αλλά η κυρία δεν καθόταν και φώναζε ή "Κάτωωωω...Κάτωωωω" ή "Μαμά" ή "Γωγώ"....Μην χάσει!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

Επίσης περπάτησα και 2 χιλιόμετρα με την Ιωάννα αγκαλιά (12 κιλα!) γιατί είχα παρκάρει μακριά.... :shock::shock::shock::shock::shock:

Κατά τ'άλλα πήγε βούτηξε ένα αγοράκι, το οποίο υποτίθεται ότι είναι ζωηρό και γκομενιάρης- και το φίλησε στο στόμα με γλώσσα... :o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

Ο 0πιστιρίκος είχε πάθει σοκ και όλη η εκκλησία γέλαγε με το πουτανάκι μου.... :lol::lol::lol::lol::lol: Συγγνώμη για την έκφραση!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Και όταν φεύγαμε, χαιρετούσε με το χέρι και έλεγε Bye, Bye...... :lol::lol::lol::-h:-h:-h:-h:-h

Αρτζι δε θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΓΙΑ..... =))=))=))=))

Παναγιώτα μου να ζήσουν ο αδερφός σου....Έχει δίκιο η Θου...Είναι πολύ επικίνδυνο!!!!!! :?:?:?:? Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά....

Συμπεθερούλα μου τι δάνειο θα πάρετε;;;;; :roll::roll::roll: Έχω χάσει κάτι;;;;;

Αχου μωρέ τον Αναστασάκο που σε φωνάζει στο κρεβάτι του..... :lol::lol::lol: Κορίτσια εγώ θέλω να πάρω κρεβάτι στην Ιωάννα πριν γεννήσω, αλλά φοβαμαι ότι θα σηκώνεται τη νύχτα και θα έρχεται σε εμάς.... :?:?:?:?:?:?:? Ή θα αλωνίζει και θα κάνει σκανταλιές..... :?:?:?:o:o

Δημοσίευση

Αρχισε απο τωρα τα ξενοπερπατηματα η νυφη μου?????!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ρεσυ να προσπαθεις να μην κουραζεσαι ρε φιλεναδα... να προσεχεις..

αν ειναι να την παρετε κρεβατι να το παρετε καποιους μηνες πριν.. να προλαβει να το συνηθισει μεχρι να ερθει το νινακι!

θα παρουμε δανειο για το σπιτι στην αλεξανδρουπολη.. περισσοτερες λεπτομεριες πιο private!! :lol::lol:

θουλαρα μου ηθελα παρα πολυ να σας δω.... καλα τη νατασα τη χορταινω στον υπνο μου.. 8-) εσυ μου ελειψες τα μαλα!!! :lol: ο θοδωρης με τη μπανιερα πως τα παει??

καλα παναγιωτα τωρα το ειδα!! πως το κανατε ρεσυ?????? :shock::shock::shock::shock::o:o:o να προσεχετε μην κανετε τετοια παργματα!!!!

Δημοσίευση

όντως λίγο ανεύθυνο αυτό Παναγιώτα και με ένα παιδί στο αυτοκίνητο και άλλο στην κοιλιά!!!!

βράδυ ήταν ή μέρα?

έγινα γιαγια από τα 36 μου!!!! [smilie=sad11.gif][smilie=sad2.gif][smilie=sad3.gif][smilie=sad4.gif]

Γωγώ ακόμη και καρότσι να είχες πάλι κάτω θα ήταν, το μόνο που θα γλύτωνες θα ήταν το χλμ. που περπατησες!!!!

Χρύσα περαστικά και στα 2 σας!! :):kiss:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άρτζι μη στενοχωριέσαι...Οι γύφτισσες γίνονται από τα 30 γιαγιάδες........ =))=))=))=))=))8-}8-}8-} Αλήθεια η αδερφή σου πόσο χρονών είναι;;;;Και η ανηψιά σου που έκανε το νινί;;;;; :roll::roll:

Με τη λογική αυτή δεν πήρα το καρότσι ρε Αρτζι...Αφού δεν κάθεται...Να το κουβάλαγα τζάμπα;;;;;; :?:?:?:?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...