Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κρέπα;;;;;;

Και γώ θέέέέλωωωω!!!

Ντάκο με ντομάτα και τυρί έφαγα αλλά ήταν λίγο...

Εγώ σου είπα τί γίνεται με τον Θοδωρή... Διεκδικεί γιά να έχει....

8-)8-)8-)

Α ρε Αφροδίτη...

Το καλύτερο μας κρατούσες!!!

Στο γιατρό πότε θα πας;;;

Εγώ ψιλό-κοντεύω....

Ο γάιδαρος μου έμεινε!!!! Χαχαχα

Δημοσίευση

καλημέρα!!!! Γυρισαμε και νοιωθω σκατα!!!! Αφροδιτη με το καλο ,συγχρητηρια!!!! ρε συ Λενακι αφου σε πηρε η Νατασουλα ρε ,μπροστα ημουν και δεν ειχες αμαξι...ουτε εγω ειχα...δεν εμεινα Ευοσμο ρε συ,στη γιαγια μου ημουν στο κεντρο! αλλιως με τα ποδια θα ερχομουν! λογικα θα εισαι δουλεια τωρα! Αγαπουλινα Νατασσα μου μεχρι να τους σηκωσω να ερθουμε (μεχρι και η μικρη φωναζε Γιώγο!!!!!!!! το θειο μου γ να ξυπνησει) πηγε 6 οποτε φανταστηκα οτι θα ειχεσ φυγει γ την ομιλια...

ουτε γλυκα δεν εφερα και τα ειχα ταξει κιολας...

η μικρη στο ανεβασμα μου εκανε ενα φρικτο ταξιδι ,ουρλιαζε σαν υστερικια σε ολη την διαδρομη,ενα αεροπλανο εμας κοιτουσε,επισης μας ρημαξαν το καροτσι,γραφω βιαστικα γτ σημερα εχω πολυ δουλεια ,τα υπολοιπα εν καιρω!φιλια κ καλημερα!

Δημοσίευση

προσπαθω απο χθες να φερω στα μετρα μου το φορουμ .....

α καλημερα σας .

ο μικρος κοιματε ολο το βραδυ αλλα το πρωι ξυπναει με τα κοκορια !!!

εχει μαγαλωσει πολυ το μαναρι μου ,καταλαβενει τα παντα πια σαν παιδακι .

αντε κοριτσακια να βρεθουμε γιατι αν το αναβαλουμε παλυ θα βαρυνει πολυ η παναγιωτα και δεν θα μπορει να βγενει .

να ρωτησω ...πια ευδομαδα παμε στον γιατρο πρωτη φορα ?

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

Αφροδίτη καλως ήρθες και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!! :) μπράβο βρε είδες λοιπόν?!!!!

το 2ο τικεράκι σου είναι λάθος γιατί λέει ότι θα γεννήσεις σε 4 μήνες!!! :o

εμείς εδώ σήμερα το πρωί έχουμε 4 βαθμούς!!!!!! :shock:

πάω για τα παιδιά, τα λέμε μετά πάλι.....

Δημοσίευση

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Αφροδίτη κορίτσι μου είσαι έγκυος;;;;; ΤΕΛΕΙΑ!!!! Πολλές ευχές για να πάνε όλα καλά!!!

Εμείς είχαμε μια άσχημη νύχτα. Λείπαμε χτες όλη μέρα σε μια φίλη και όταν γυρίσαμε έγινε το σπίτι εμπόλεμη ζώνη από τα πρώτα 5 λεπτά! Σφαλιάρες από εδώ, κλάματα από εκεί... Η Δανάη τελικά κοιμηθηκε με κλάματα πολλά στις 10 και ακόμα ροχαλίζουν!!!!

Ο αντρας μου έφυγε από τις 2:30 στη δουλειά γιατί κάτι έτυχε και εγώ έπαθα 3 κράμπες. Από τις 6 είμαι όρθια... Ουφ... Αφήστε που βρέχει ασταμάτητα εδώ και 2 μέρες.... Φρίκη...

Καλή σας μέρα!

Δημοσίευση

Το εξπρες της γκαστρωμένης έχουμε καταντήσει!!! Αν το ξέρανε όσες προσπαθούν για μωράκι θα ήταν όλα τα κορίτσια εδώ. Σε κάθε νούμερο ανακοινώνεται και μια εγκυμοσύνη!!!

:lol: Αργυρούλα... πρόσεχε γιατί έχετε μείνει λίγες!!!!

Πάω να ετοιμάσω πρωινό και να τις ξυπνήσω! Είναι η τιμωρία της Δευτέρας...

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Ο θεος να την κανει καλη!!!

Γιωτα κριμα..την επομενη φορα...ισως καλυτερα γιατι και εγω ειμαι αρρωστη..ασε που δεν ξερουμε τι στο καλο εχει ο μικρος..αμα σας κολλουσαμε θα ειχα τυψεις μετα!!!

Εγω ειμαι χαλια, ειμαι αρρωστη, εχω αμυγδαλιτιδα, χτες εκανα πηρετο , τρεμουλο, χαπακωθηκα

Σημερα εχουμε παιδιατρο, ο μικρος εχει πολυ πρισμενα ματια και τσιμπλεσ, ηταν να κανουμε και το εμβολιο αλλα το αναβαλλαμε για απο βδομαδα.

Αφρο συγχαρητηρια, να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!!

Εγω θυμαμαι πως πηγα περιπου 5 ευδομαδων στον γιατρο να διαπιστωσει την εγκυμοσυνη και να δει σακο ...και μετα ξανα να ακουσουμε καρδουλα..και μετα ξανα για την αυχενικη

Νατασα τελεια...ελπιζω κατι τετοιες εκδηλωσεις να γινονται συχνοτερα..θα ηταν καλο ομως να πηγενε και κανενα γιατρος να τις παρακολουθησει..αν και οι περισσοτεροι το θεορουν χασημο χρονου, κριμα γιατι πραγματικα κατι τοσο φυσικο και απλο το καναμε τοσο πολυπλοκο, και αντι με την προοδο της ιατρικης να βελτιωσουμε τις συνθηκες, απλα τις ιακτρικοποιησαμε οσο δεν παει.

Αθηνα οταν ειδα το μινημα σου νομαζα θα μας πεις γενναω...

Εχεις δικιο..να το κοινοποιησουμε..οσες θελουν να γινουν γεμμιστες,....να επιβιβιαστουν αμεσα...χιχιχιιχ

Αρτζ την καλημερα μου θα ξαναμπω πιο μετα

Δημοσίευση

Αφροδίτη συγχαρητηρια!!!! :ymparty:

Να έχεςι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!

Θυμήθηκα τώρα την πρώτη φορά που γράφτηκα στο φόρουμ μόλις είχα μάθει ότι ήμουν έγκυος

στη μικρή και γνώρισα τη Αφροδίτη κι αυτή έγκυος στο Μανωλάκη

ααααχχ πως περνάει ο καιρός 8-|

Α εγώ τρίτο σε 3 χρόνια :mrgreen:

Λοιπόν το σπίτι μας είναι ευρύχωρο, 2 δωμάτια, 2 μπάνια μεγάλο σαλόνι και κουζίνα και βεράντες 350 ευρώ σε κεντρική περιοχή ( πάνω στη Σεφέρη είναι Argi)

Όλα τα έχω στα πόδια μου, σουπερμαρκετ,φούρνους, ζαχαροπλαστείο κλπ κλπ.

Οι προηγούμενοι ενοικιαστές φεύγουν αυτή την εβδομάδα οπότε μέσα σ αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουμε να μαζεύουμε εμείς, να καθαρίσουμε και Σάββατο να αρχίσουμε να βάζουμε πράγματα

:(( Δουλείς με φούντες!!. Την Πέμπτη έχω την πρώτη συνάντηση για το μεταπτυχιακό και από Τρίτη 5/10 κανονικά κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Έχω ένα άγχος :(

Κορίτσια αυτό ήταν !!

Μακρυά από πεθερικά και λοιπούς παρατρεχάμενους =))

Δημοσίευση

Επίσης λέω να γίνω καστανή (ανοιχτή)

ααχ πόσες σκέψεις με περιτριγυρίζουν

ένα μυαλό έχω κι εγώ

Παιδιά, σύζυγο, μετακόμιση, δουλειά, μεταπτυχιακό, αλλαγή στο μαλλί :-o

έλεος ένα μυαλό έχω!!!!

Δημοσίευση

kalhμερα!

Αφροδιτουλα καλως ηρθες!

αχ τι ωραια νεα ειναι αυτα!

συγχαρητηρια!

ο Μανωλακης μας τι κανει?

να κανονισουμε πριν βαρυνει και η Παναγιωτα!

Μαρια -Ιωαννα απο εδω και περα ηρεμια,...σπιτακι σου!

με το καλο το μεταπτυχιακο ....!

xrysa περαστικα σε ολους!

να γινετε γρηγορα καλα!

εχω απιστευτο πονοκεφαλο μαλλον απο τον αυχενα...ξαπλωνω και ζαλιζομαι!

γυριζω το κεφαλι μου το ιδιο!

με ενοχλει το εντονο φως και οι φωνες.... χθες στη δουλεια ειχα αναψει κερια και καθομουν!

πρπει να παω στο γιατρο!

αλλσ δεν θελω!

χθες πηγαμε σε παιδικο παρτυ και η μικρη μου εσβυσε παλι πριν την εορταζουσα τα κερακια....εκανε καραοκε και φυσικα μιλουσε μιλουσε μιλουσε μιλουσε......αχ δεν σταματα!

Δημοσίευση

Μαρια Ιωαννα με το καλο να μπειτε στο καινουργιο σας σπιτακι!!!!Χρυσα δεν πειραζει πουλακι μου την αλλη φορα ,περαστικα μωρε ναναι!!!

πεμπακι να την κρατας μακρια απο την τουρτα,προσωπικα θα στεναχωριομουν πολυ εαν καποιο αλλο παιδακι εσβηνε τα κερακια μου (παιδακι ειμια κ εγω) ή τα κερακια της μικρης!!! ειμαι εγωιστρια σας το εχω πει!!!???

Δημοσίευση

ευτυχως το εσβυσε πριν το τραγουδακι οποτε μετα το εκανε η εορταζουσα.... η εορταζουσα την ηθελε διπλα της(του χρονου θα το ξανασκεφτει)μιας και ηταν το μονο κοριτσι στο παρτυ!

και εμενα δεν θα μου αρεσε αλλα την ηθελε διπλα της!

ευτυχως τα πηγαν καλα!

ολο το βραδυ μου ειπε ο Π. οτι τραγουδουσε ¨να ζησεις ΛΥδια και χονια πολλα μεγαλη να γινεις με μαλλια :roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

ευτυχώς από το Σάββατο το βράδυ δεν έκανε άλλο πυρετό η Έλενα οπότε μάλλον δεν είναι ίωση

κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά

Αφροδίτη συγχαρητήρια, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!

Το τικεράκι είναι σωστό 3 εβδομάδων είσαι???

ΜαρίαΙωάννα με γειά το σπίτι, ελπίζω από εδώ και πέρα όλα να είναι καλύτερα

Γιώτα στην επιστροφή πως ήταν η Κων?

Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου σε όλες τις συνεπιβάτισσες

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

χαχαχαχα Βίκυ καλό!!!!!

ο ανηψιός μου μιλάει τόοοοοοοσο πολύ και όταν πήγαμε επίσκεψη με κούρασε! στο τέλος δεν απαντούσα!!!!

και τα δικά μου μιλάνε αλλά μάλλον κανονικά, αν και ο Λουκάς αν αρχίσει τις ερωτήσεις δεν τελειώνει....!!!! :?

Αθηνά εγώ τέλος με την τεκνοποίηση!!!...άσε να κάνουν εκείνες που έχουν μόνο 1 και τους παίρνει ηλικιακά........

Αφρο ήθελα να σου πω ότι όταν ήρθα εδώ (Βόννη) δεν ήξερα κανέναν γυναικολόγο και πήγα στον οικογ. γιατρό να μου συστήσει έναν και μου είπε ότι είναι νωρίς να του κάνω επίσκεψη μου συνέστησε κατά την 12η εβδομάδα που πραγματικά ο γιατρός έχει κάτι να κάνει!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Τί κάνετε;;;

Εμείς ξυπνήσαμε στις 9 και. Έβλεπα στον ύπνο μου οτι έτρωγα κρέπες και ξύπνησα με όρεξη να φτιάξω!!! :D

3 έφαγα η γαιδούρα και δεν πήγα στη γυμναστική μου γιατί με πήρε ο ύπνος και έχασα το μάθημα...

Τώρα περιμένω να γίνει το φαγητό μου και θα πάρω την Ειρήνη βόλτα!

Αφροδίτη εγώ αυτήν τη φορά πήγα 7 εβδομάδων γιατί τότε το κατάλαβα....

Μην πας ακόμη γιατί σίγουρα δεν θα ακούσετε καρδούλα. Πάνε πιο αργά..

Τελικά όμως βρήκες γιατρό;;;

Xρύσα πραγματικά θα ξεστραβωνόντουσαν πολλοί αν παρακολουθούσαν τις εξελήξεις...

Περαστικά σου ρε συ...

Αμυγδαλίτιδα..... Γκρρρρρρρρ

Γιώτα έσπασε το καρότσι;;;

Το πακετάρατε για τις αποσκευές;;;

Argi 4 βαθμούς;;; :shock::shock::shock:

Πούντιασα...

Αθηνά κανένα νέο από τη σβούρα σου;;;

Γύρισε;;;;

Νατάσα φαίνονται τα καινούργια δόντια του Μιχάλη;;;

Μαρία 350 ευρω!!!!

Ουάου!!!! Σούπερ τιμή!!!!!!

Άντε με το καλό να μπείτε!

Βίκυ η μαμά σου τί κάνει;;;

Δημοσίευση

re sy Afro den vlepo tikeraKIA?

ΝΑΤΑΣΣΟΥΛΑ περασα πολυ ωραια το Σαββατο !!!!! ο ΜΙχαλης και η Ελενα φοβερα παιδια οπως παντα,εσυ μια κουκλα!!κ ο Ηλιας ρε πωπω τεκνο τεκνο,να του το πεις να ανεβει!χαχαχαχαχαχαχα τα καταευχαριστηθηκα τα ψωνια !!!!!! αγορασα για μενα μπλουζες και φανελακια.για τη μιρη φορεματακια κ φορμες κ πιτζαμες κ παντοφλακια κ βιβλια baby einstein, εχει κοντα στα 15 βιβλια τωρα...χεχε....και ειπια κ το καφεδακι μου με τη βροχουλα εξω!!! Βενετια μου κουκλος ο μικρος μεγαλωσε πολυ ,παντως ρε φιλεναδα εγω ειμαι της αποψης να κανεις εξετασεις και ας ειναι ολες αρνητικες,better safe than sorry λενε οι φιλοι μας οι Αμερικανοι...

Δημοσίευση

Γιώτα στη Χίο δεν έχει μαγαζιά?!!! :lol::lol::lol:

λοιπόν μου πονάει η μέση από το Σάββατο και πήρα αγκαλιά και το μπουμπούκι - 13 κιλα - γιατί δεν έφευγε από το σχολείο!...δεν μπορώ να ισιώσω τελείως!!! .... μου πονάει και λίγο η καρδιά μου :(:unsure: και θέλω να πάω να αγοράσω και κάτι ρουχαλάκια των παιδιών για τον γάμο της Παρασκευής......!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...