Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καληνύχτα και από μένα ..... πάω να ξεκουραστώ λίγο γιατί χθες έκανα μια κίνηση και μου πόνεσε λίγο η μέση μου!!!!....

καλά να περάσεις το βράδυ σου Αναστασία... ;)

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Η δίαιτα πως πάει?

πώς να πάει, πότε έτσι πότε αλλιώς!!!...σε μια εβδομάδα έχασα 900 γρ. και την επόμενη τίποτα....δεν κάνω και καμμιά συγκεκριμένη, απλά έχω μειώσει το φαγητό κατά πολύ!!!!

με κουράζουν οι δίαιτες δεν τις μπορώ!!!

5 κιλά θέλω να χάσω αλλά δεν το βλέπω....ακόμη και αν δεν τα χάσω δεν θεωρούμαι χοντρή!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Ποτε φευγει ο Γιωτα....λετε να τηνπρολαβω για εναν πρωινο καφε;;;;

Και εμενα το καλαμποκι σκετο το βγαζει

τα σκ@τ@ συνεχιζονται..σημερα εχεσε και το μπανιο γιατι ο πανεξυπνος αντρα ςμου του εβγαλε το παμπερσ πριν ενω του εχω πει να του το βγαζει αφου τον βαλει στη μπανιερα...γκρρρρ.καθαρισμα πρωινιατικα..σκεφτομαι πως αμα ημουνκαι εγγυος θα ξερουσα εισ διπλουν.

Τωρα πινω καφε και ο κυριος παιζει χαρουμενςο με τον μπαμπα του..οχι πειτε μου του δινει καμια η οχι..πρινα πο ενα μισαωρο ουρλιαζε μαμμαααααααα...και δεν καθοταν να τον πλυνω...τωρα ειναι ολο τζιαααα...και ουι ουΙ

Σημερα θα ξανακανω τα κεκακια της Βενης..και θα κανω και παστιτισο για μας..ο μικρος παλη κοτοσουπα, ολα παραγγελαι της μανα μου γιατι θα ερθει αν στρωσουμε τα χαλια.

Εντυωμεταξυ κατι εοαθε η αποχετευση στην κουζινα και βρομαει...δεν μπορω τοση βρομα..αρρωσταινω

νυσταζω...

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

Δημοσίευση

καλημερα χρυσα

πρωινη κι εσυ?

εμενα ο μικρος παιζει στο δωματιο του :lol::lol: δεν του εχω ανοιξει ακομη την πορτα...υποτιθεται πως κοιμαται ακομη :lol::lol::lol: αλλα το καλο ειναι πως αποψε δεν ξυπνησε ουτε μια φορα την νυχτα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

αφου σηκωθηκα εγω απο συνηθεια και λεω ακομη κοιμαται?? :)):)):))

ρε συ χρυσα μηπως τον πειραζει κατι στην διατροφη τον μικρο?? μηπως εχει κρυωσει η κοιλιτσα του?

Δημοσίευση

καλημερα Αναστασια...

τικαλος που ειναι ο Σπυρος..ποτε θα μεγαλωσει ετσι και ο δικος μου!!!

Δωστου πολλα πολλα φιλακια!!!!!

Εχω τρομερο πονοκεφαλο...

δεν εξρω τι τονεπιασε ειλικρινα..ενα αυτο, ενα ο ανεξηγητος περιεργος πηρετος την προηγουμενη Κυριακη...τι να πω

Υποτιθετε οτι τον ντινω καλα για την εποχη, λεπτο μακο παντελονακι, η μακρι σορτσακι και μπλουζα με καλτσακια και λεπτα σπορτεξ η παπουτσιπεδιλα...

στον παιδικο αποκλειετε να αρρωστησε γιατι δεν ειχαν κρουσματα διαρροιας απο αλλα παιδακια αλλα και γιατι - οπως ειπαν οι γιατροι- αυτο δεν ειναι διαρροια.

Στην αρχη σκεφτικα..παιρνει πολλες φυτικες ινες..τα εκοψα μαχαιρι αλλα συνεχιζει.

Μεχρι και βιολογικες πατατες πηρα- βρικα και γλυκοπατατα- και του κανω για απογευματινο πουρεδες..

δεν ξερω κουραστικα..και στην ουσια ειμαστε ακομα στην αρχη

Ειμαι ΟΚ με τις μηξες το βλεπω χαλαρα, ακομα και με τον βηχα που απο φλεγματωδες εγινε ξηρος, αλλα αυτο με τα κακα...φωναζει κλαιει μετα ειναι παλη φυσιολογικος.

λετε να μας αυξηθηκε η αλλεργια και να τηνκανει τωρα εντερικα...οχι δεν θελλω να το σκεφτομαι

Παντως αδυνατησε, απο Νο 5 πανα που φορουσε του κανει μια χαρα και το 4...επεσε πολυ λιγο η κοιλιτσα αλλα ο πισινουλης και τα μπουτακια του τα μουτακια του

Δημοσίευση

αχου το μωρε!!!

παντως για μικροβιο σου το απεκλεισαν ε??? μαγερ κοπρανων κανατε???

μηπως να του εδινες κατι πιο ελαφρυ σε γευμα που να μην εχει φυτικες ινες?

γινεται η αλλεργια να εχει παει στα εντερικα?????? :o:o:o

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι κανανε, μαζεψανε κακα απο την πανα μας κανανε και ουρα- μια ωρα καθομασταν με το σακουλακι, αιμα φυσικα κλπ, περιμεναμε 2 ωρες, μετα μας ειπαν πως οι πρωτες εξετασεις ηταν ΟΚ και να φυγουμε, να παμε απο τεταρτη να παρουμε τις υπολοιπες.

Ξερω και εγω ρε συ Αναστασια πο τι..ισως λεω να πηγε η αλλερεργια στα γαλακτοκομικα να μεταφερθηκε και απο δερματικα να μας το γυρισε σε γαστρενερικα προβλημματα

Δημοσίευση

εγω τα εχω παρει με τον σπυρο

τι θα κανω πια με αυτο το παιδι???????

ακουω για τα δικα σας και πραγματικα ζηλευω που τρωνε και δοκιμαζουν τα παντα!!!!

του εκανα τοστακι τωρα με το σαλαμακι που του αρεσει και δεν το ηθελε

:evil::evil::evil::evil: ηθελε σκετο το σαλαμι αν ειναι δυνατον!!!!!

δεν δοκιμαζει τιποτα!!!!

δεν του αρεσει να παιρνει στο χερι του και να δαγκωνει

μα τοσο πολυ βαριεται????

ολο τα ιδια και τα ιδια???

τωρα ειναι νηστικος δεν εχει βαλει μπουκια στο στομα του :(:(:( απο αντιδραση

τωρα του φτιαχνω αυγο και ελπιζω να το φαει.

του βαζω νεες γευσεις μπροστα του και ουτε να τις φτυσει!!!!

εγω η ιδια εχω βαρεθει να του κανω συνεχει μοσχαρι,κοτοπουλο και ψαρι εκεινος δεν τα εχει βαρεθει????

Δημοσίευση

Χμμμμ...δυστκολη η περιπτοση σας..αλλα συμβαινε σε πολλα παιδακια οποτε μη σκας ιδιαιτερα, μαγειρεβε του οτι του αρεσει και βλεπουμε.

Ισως θα μπορουσες να εφαρμοσεις το εξης, αρεσει στον ΔΣπυρο να καθετε στα γονατυα του μπαμπα του;;;;...ο δικςο μου τρελαινετε..οτι νεα γευση του εδοσα ετσι την δοκιμασε, καθοταν μαζι με τον Οδυσσεα και ετρωγε απο το πιατο του..το αυγο ουτε να το μυρησει, εκανα μια φορα αυγα σκραμπλ που λεει και η λαλα, εβαλα μεσα και κασερακι, εγλειψε ενα κοματι και το εφυσε..οταν ομως ηρθε ο καλος μου το φαγανε μαζι

απο τοσε συχνα στο σπιτι τρωει ετσι, βαζω σε μια γονιτσα του πιατου φαγητο αναλατο- και τα δικα μας εδω που τα λεμε τα κανω πλεων πολυ πιο λαιτ, και ατρωει ο μικρος απο το πιατο του μπαμπα του. Μεχρι και μπαμιες εφαγε ετσι..αλλιως μονο γλειφει και φτυνει

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια,

δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα

Χρύσα όλα καλά με τον μικρό ε?? Με τα κιλά του πως είναι??

Κι εμας η μικρή μια σταλιά είναι και πάνες 4 φοράμε :lol:

Και η δικιά μας σταμάτησε το πολύ φαϊ από όταν άρχισε το θέμα με τις μύξες. Εδώ και 10 μέρες δλδ.

Αυριο έχουμε παιδίατρο.

Πάντως κορίτσια μη στενοχωριέσται για το φαγητό. και μας η μαμά συνέχεια ανυσηχούσε και είμαστε αδύνατες και δεν τρώτε το ένα και δεν τρώτε το άλλο. Ακόμη τώρα εγώ τρώω λίγα πράγματα.

Πόσα κιλά είναι ο Σπυράκος??

Κι εγώ πλέον τους φτιάχνω ότι τρώνε.

Αυτό το μακαρόνι Ντόρα το έχουμε ψοφήσει!

Κλείσαμε σπίτιιιιιιιιιι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μπααααα εχω δοκιμασει κι εγω κατι τετοια και δεν επιασε [-x[-x[-x ειναι πολυ πονηρος ο κερκυραιος ο γιος μου :lol::lol::lol:

δεν τον κοροιδευεις με τιποτα χαχαχα

τωρα εφαγε το λατρεμενο του αυγουλακι και τσακιζει τα μπισκοτακια του(για τετοια ειναι πρωτος!!)

αλλα γιατι παραπονιεμαι ηθελα να ξερα αφου κι εγω ετσι ετρωγα μικρη και χειροτερα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

ουφφφφφφφφφφφ τωρα αγκαζε με τα μπισκοτα του παιζει και εγω πρεπει να στρωσω την κουζινα που μου εχει μεινει αστρωτη :(

αυριο πρεπει να παω στον νευρολογο μου να μου γραψει φαρμακα για την ημικρανια μου γιατι με εχει πιασει παλι σε μεγαλη συχνοτητα(εχω εδω και μια εβδομαδα ολη μερα καθε μερα :(:(:( )

Δημοσίευση

ειναι 11300 μονο γιαυτο προσπαθω να του δωσω κατι παραπανω!!!!

δεν τρωει τιποτε εκτος απο τα γευματα του

βεβαια καπου εχω διαβασει οτι ειναι καλο να μην τρωνε ενδιαμεσα απο τα γευματα τους αλλα το δικο μου ειναι σαμιαμιδι.....

Δημοσίευση

τι κανετε?εμενα κοιμαται το λατρεμενο μου..

χθες πηγαμε στο γαμο..ολα καλα

δε γυρισαμε αργα..11+ ειμασταν σπιτι..

ο μικρος στο κεντρο(οπως καθε παιδι )ηταν στη πιστα κ ετρεχε χορευε κτλ

αλλα εγω ετρεχα :evil:

μαρια βρηκατε σπιτι? :D:D:D

αντε ωραια με το καλο να μπειτε..

χρυσα τελικα δε αντεξες ε?πηγες νοσοκομειο..

κ μενα εβγαλε κ αλλο κυνοδοντα..δηλ εσκασε μυτη

αναστασια τελεια που κοιμηθηκατε το βραδυ...

αργι εδω εχει μια ζεστηηηηη\

ν

νατασουλα φιλια στο φαφουτη :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα που εισια??????????????????????????????

Δημοσίευση

Μαρια τελεια που βρικατε σπιτι..καλορυζικο...περιμενουμε ηλεκτρονικο κερασμα!!!!

Ο μικρος ειναι λιιιγο καλυτερα.

Το κακο ειναι οτι λογω ολων αυτων τοων σ....ων...του σταματισ ατο φαρμακο του το μελι με λεμονι και την πορτοκαλαδα οποτε ο βηχας επειδηνωθηκε.

Εκανε μεχρι τωρα 2 φορες κακα και εκλαιγε λιγοτερο αρα του περναει. Τον εχω παντως μποκωσει με κοτοσουπες και πουρε γλυκοπατατας..θα στουμπωσει στο τελος η θα αρχισει να κακαριζει!!!!!

Εγω χαλια..νομιζω πως με περιτρυγιριζει ενα γερο κρυολογιμα, εχω απιστευτο πονοκεφαλο, εχω μια αδυναμια αλλο πραμα, μια ζαλη..μου ρθε και περιοδος..ηρθε και εδεσε

ηρθε η αμα, στρωσαμε επιτελους τα περισσοτερα χαλια- λογω μικρου

Ο καλο ςμου σημερα ο Σπορτ Μπιλι, την ειδε υδραβλικος, εσταζε η αποχετευση στην κουζινα και ειπε να την φτιαξει, αποτελεσμα, ειμαι χωρις νερο και αποχετευση...δεν μπορω ουτε να ρηξω μια στεγονα, τα εκανε μανταρα, αυριο θα τελειωσει....καλα κρασια..ευτυχως προλαβα να μαγειρεψω και να πλυνω τα πιατα

ο μικρος αυριο σπιτι, να γιανει ο πισινο ςτου και ξανα παιδικο....τζαμπα λευτα πληρωνω

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε???

εμεις καλα, ο μικρος τα ιδια, ησυχια γενικοτερα..

εχω να κανω ενα παραπονο... γιωτα δε με πηρες ουτε ενα τηλ για να βρεθουμε.... εγω παιζει να σε πηρα καμια 50αρια φορες και ουτε τουτ δεν εκανε... δεν ξερω αν εχει προβλημα το τηλεφωνο μου αλλα με αλλους μιλουσα κανονικα

αχ νατασουλα εγινε κανονικο φαφουτακι ο μιχαλακης??? μπραβο το μαναρι μου και με το καλο τα καινουρια!

μην αγχωνεσαι μπεμπουλης για το φαγητο, κανε του οτι θελει και οτι του αρεσει και φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα αρχισει παλι να τρωει

μαριαιωαννα καλοριζικο!! με το καλο να μπειτε!

χρυσα περαστικα ρεσυ.. λες να ειναι απο καμια αλλεργια οπως ειπες? οπως και να εχει να του σταματησει γρηγορα ρεσυ, κριμα ταλαιπωρειται το κουκλακι..

ο αντρας σου αποτι διαβαζω καταπιανεται μετα παντα ομως ε??

σας φιλω ολες μια μια!! καλο απογευμα

Δημοσίευση

καλησπερα!

ειμασταν καβαλα αυθημερον για βαφτιση.

εμεις καλα ειμαστε μονο μπουκωμα αλλα παλευεται πλεον!

εγω αρχιζω διαιατα γιατι παχυνα γμτ...απο αυριο τα κεφαλια μεσα!!!!!!

αναστασια σε νιωθω..βεβαια εμενα ειναι με τις μερες του..μια ετσι μια αλλιως

παντως εμενα ο μικρος δεν θα ειναι στην ηλικια σας 11.500 κιλα!! τωρα ειναι 9.500 και ειναι 22 μηνων!

εφτιαξα εχθες 2 κεικ αποτυχια!!!!!!!! μου σπασανε τα νευρα!!!!!!!! και τα δυο δεν φουσκωσαν και γινανε σαν λασπη!!!! τελικα πρεπει να φταιει το ταψακι... :twisted:

χρυσα λες να ειναι αλλεργια?? ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?

εχθες σορρυ με το τσατ αλλα εφυγα ετρχα με τον μικρο :oops: μετα που ηρθα ησουνε εκτος :oops:

μαρια μεγια το σπιτι καλοριζικο!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

εγώ σήμερα δεν έκανα πρωινό, ουφ ευτυχώς!!!.... πήγαμε έξω για Brunch, και καφεδάκι....αφού γυρίσαμε τα παιδιά έπαιζαν στο δωμάτιό του αλλά ο Λουκάς φώναζε στο παιχνίδι του και μου πονά το κεφάλι μου τώρα!!! .....του λέω κάτι και μου λέει 'όχι", πολύ μου την δίνει αυτό!!!...το μαθαίνει και στο μπουμπούκι!!!!

η δικιά μου μικρούλα είναι 13 κιλά!!! σας φάγαμε στα κιλά!!!! :lol::lol::lol:

ΜαρίαΙωάννα με το καλό να μπείτε, σε ποιά περιοχή τελικά βρηκατε σπίτι? ενοίκιο ή αγορά?

σας χαιρετώ ...... :-h

Δημοσίευση

αφροδιτουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!αν κ το ηξερα εγω :oops::oops::oops::oops::D:D:D:D:D

με το καλο κοπελα μου..ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να σου πανε ολα καλα

αχ συγκινηθηκα τωρααααα 8-)8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Γεια σας....

Μόλις έφαγα αλλά εξακολουθώ να πεινάω....

Ήρθε το συμπεθερόνι μου σήμερα το απόγευμα για καφέ!!!! Να δείτε αγκαλιές τα καμάρια μας!!! Πολύ αγάπη λέμε!!! Έρωτας μεγάλος!! :lol::lol::lol:

Και τι πάθος..........

Χθες το απόγευμα πήγα σε μια ομιλία του συλλόγου Εγκυμονώ γεννώ επιλέγω και πραγματικά άξιζε τον κόπο! Άκουσα ενδιαφέροντα πράγματα και είδα πως κάτι έχουμε αρχίσει να κάνουμε και να διεκδικούμε. Είχε αρκετό κόσμο και δεν το περίμενα. Συνάντησα εκεί και τη Μαρία (papaki)!

Γιώτα κρίμα που δεν βρεθήκαμε. Εγώ ετοιμάστηκα κατά τις 4.30 μήπως και με έπαιρνες αλλά μάλλον δεν πρόλαβες. Την άλλη φορά με το μπεμπέ όπως είπαμε!!!

Αναστασία όλα τα παιδία με τις μέρες τους δεν είναι;;;; Θα μας τρελλάνουν!!!

Μαρία πες λεπτομέρειες για το σπίτι...

Χρύσα ελπίζω και τα 2α αποτελέσματα να βγουν καλά!! Παπαγεωργιού..............

Μου σηκώνεται η τρίχα.........

Λένα τι έκανα στον ύπνο σου καλέ;;; Άντε πες....

Βενι άρχισε τις σαλάτες για αποτοξίνωση!!! Φιλιά στον Φιλιππάκο!

Argi καλό βράδυ !!! Εκεί στα ξένα....

Ο άντρας σου είναι Γερμανός;;;

Aφροδίτη!!!!!!!!!!

Που είσαι καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και πάνω που θα έπαιρνα στην Νικολούλη!!!!!!!!!!!!!

Μας έλειψες.......

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Είσαι έγκυος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συγχαρητήριααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Αααααααααααα θα κλάψω................

Συγκινήθηκα...........

:oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

τι εφαγες νατασα???

εμενα με εφερε ο αντρας μου κρεπα..

την τσακισα :D:D:D:D:D

ναι τελεια παιξαν τα καμαρια μας..

αλλα ο δικος μου ολο χτυπουσε τη ειρηνουλα γιατι ηθελε ΟΤΙ παιχνιδι ειχε..

σορυ ρε συμεπεθερα :oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...