Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καληνύχτα και από μένα ..... πάω να ξεκουραστώ λίγο γιατί χθες έκανα μια κίνηση και μου πόνεσε λίγο η μέση μου!!!!....

καλά να περάσεις το βράδυ σου Αναστασία... ;)

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
Η δίαιτα πως πάει?

πώς να πάει, πότε έτσι πότε αλλιώς!!!...σε μια εβδομάδα έχασα 900 γρ. και την επόμενη τίποτα....δεν κάνω και καμμιά συγκεκριμένη, απλά έχω μειώσει το φαγητό κατά πολύ!!!!

με κουράζουν οι δίαιτες δεν τις μπορώ!!!

5 κιλά θέλω να χάσω αλλά δεν το βλέπω....ακόμη και αν δεν τα χάσω δεν θεωρούμαι χοντρή!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Ποτε φευγει ο Γιωτα....λετε να τηνπρολαβω για εναν πρωινο καφε;;;;

Και εμενα το καλαμποκι σκετο το βγαζει

τα σκ@τ@ συνεχιζονται..σημερα εχεσε και το μπανιο γιατι ο πανεξυπνος αντρα ςμου του εβγαλε το παμπερσ πριν ενω του εχω πει να του το βγαζει αφου τον βαλει στη μπανιερα...γκρρρρ.καθαρισμα πρωινιατικα..σκεφτομαι πως αμα ημουνκαι εγγυος θα ξερουσα εισ διπλουν.

Τωρα πινω καφε και ο κυριος παιζει χαρουμενςο με τον μπαμπα του..οχι πειτε μου του δινει καμια η οχι..πρινα πο ενα μισαωρο ουρλιαζε μαμμαααααααα...και δεν καθοταν να τον πλυνω...τωρα ειναι ολο τζιαααα...και ουι ουΙ

Σημερα θα ξανακανω τα κεκακια της Βενης..και θα κανω και παστιτισο για μας..ο μικρος παλη κοτοσουπα, ολα παραγγελαι της μανα μου γιατι θα ερθει αν στρωσουμε τα χαλια.

Εντυωμεταξυ κατι εοαθε η αποχετευση στην κουζινα και βρομαει...δεν μπορω τοση βρομα..αρρωσταινω

νυσταζω...

Τα φιλια μου σε ολες!!!!

Δημοσίευση

καλημερα χρυσα

πρωινη κι εσυ?

εμενα ο μικρος παιζει στο δωματιο του :lol::lol: δεν του εχω ανοιξει ακομη την πορτα...υποτιθεται πως κοιμαται ακομη :lol::lol::lol: αλλα το καλο ειναι πως αποψε δεν ξυπνησε ουτε μια φορα την νυχτα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

αφου σηκωθηκα εγω απο συνηθεια και λεω ακομη κοιμαται?? :)):)):))

ρε συ χρυσα μηπως τον πειραζει κατι στην διατροφη τον μικρο?? μηπως εχει κρυωσει η κοιλιτσα του?

Δημοσίευση

καλημερα Αναστασια...

τικαλος που ειναι ο Σπυρος..ποτε θα μεγαλωσει ετσι και ο δικος μου!!!

Δωστου πολλα πολλα φιλακια!!!!!

Εχω τρομερο πονοκεφαλο...

δεν εξρω τι τονεπιασε ειλικρινα..ενα αυτο, ενα ο ανεξηγητος περιεργος πηρετος την προηγουμενη Κυριακη...τι να πω

Υποτιθετε οτι τον ντινω καλα για την εποχη, λεπτο μακο παντελονακι, η μακρι σορτσακι και μπλουζα με καλτσακια και λεπτα σπορτεξ η παπουτσιπεδιλα...

στον παιδικο αποκλειετε να αρρωστησε γιατι δεν ειχαν κρουσματα διαρροιας απο αλλα παιδακια αλλα και γιατι - οπως ειπαν οι γιατροι- αυτο δεν ειναι διαρροια.

Στην αρχη σκεφτικα..παιρνει πολλες φυτικες ινες..τα εκοψα μαχαιρι αλλα συνεχιζει.

Μεχρι και βιολογικες πατατες πηρα- βρικα και γλυκοπατατα- και του κανω για απογευματινο πουρεδες..

δεν ξερω κουραστικα..και στην ουσια ειμαστε ακομα στην αρχη

Ειμαι ΟΚ με τις μηξες το βλεπω χαλαρα, ακομα και με τον βηχα που απο φλεγματωδες εγινε ξηρος, αλλα αυτο με τα κακα...φωναζει κλαιει μετα ειναι παλη φυσιολογικος.

λετε να μας αυξηθηκε η αλλεργια και να τηνκανει τωρα εντερικα...οχι δεν θελλω να το σκεφτομαι

Παντως αδυνατησε, απο Νο 5 πανα που φορουσε του κανει μια χαρα και το 4...επεσε πολυ λιγο η κοιλιτσα αλλα ο πισινουλης και τα μπουτακια του τα μουτακια του

Δημοσίευση

αχου το μωρε!!!

παντως για μικροβιο σου το απεκλεισαν ε??? μαγερ κοπρανων κανατε???

μηπως να του εδινες κατι πιο ελαφρυ σε γευμα που να μην εχει φυτικες ινες?

γινεται η αλλεργια να εχει παει στα εντερικα?????? :o:o:o

Δημοσίευση

Δεν ξερω τι κανανε, μαζεψανε κακα απο την πανα μας κανανε και ουρα- μια ωρα καθομασταν με το σακουλακι, αιμα φυσικα κλπ, περιμεναμε 2 ωρες, μετα μας ειπαν πως οι πρωτες εξετασεις ηταν ΟΚ και να φυγουμε, να παμε απο τεταρτη να παρουμε τις υπολοιπες.

Ξερω και εγω ρε συ Αναστασια πο τι..ισως λεω να πηγε η αλλερεργια στα γαλακτοκομικα να μεταφερθηκε και απο δερματικα να μας το γυρισε σε γαστρενερικα προβλημματα

Δημοσίευση

εγω τα εχω παρει με τον σπυρο

τι θα κανω πια με αυτο το παιδι???????

ακουω για τα δικα σας και πραγματικα ζηλευω που τρωνε και δοκιμαζουν τα παντα!!!!

του εκανα τοστακι τωρα με το σαλαμακι που του αρεσει και δεν το ηθελε

:evil::evil::evil::evil: ηθελε σκετο το σαλαμι αν ειναι δυνατον!!!!!

δεν δοκιμαζει τιποτα!!!!

δεν του αρεσει να παιρνει στο χερι του και να δαγκωνει

μα τοσο πολυ βαριεται????

ολο τα ιδια και τα ιδια???

τωρα ειναι νηστικος δεν εχει βαλει μπουκια στο στομα του :(:(:( απο αντιδραση

τωρα του φτιαχνω αυγο και ελπιζω να το φαει.

του βαζω νεες γευσεις μπροστα του και ουτε να τις φτυσει!!!!

εγω η ιδια εχω βαρεθει να του κανω συνεχει μοσχαρι,κοτοπουλο και ψαρι εκεινος δεν τα εχει βαρεθει????

Δημοσίευση

Χμμμμ...δυστκολη η περιπτοση σας..αλλα συμβαινε σε πολλα παιδακια οποτε μη σκας ιδιαιτερα, μαγειρεβε του οτι του αρεσει και βλεπουμε.

Ισως θα μπορουσες να εφαρμοσεις το εξης, αρεσει στον ΔΣπυρο να καθετε στα γονατυα του μπαμπα του;;;;...ο δικςο μου τρελαινετε..οτι νεα γευση του εδοσα ετσι την δοκιμασε, καθοταν μαζι με τον Οδυσσεα και ετρωγε απο το πιατο του..το αυγο ουτε να το μυρησει, εκανα μια φορα αυγα σκραμπλ που λεει και η λαλα, εβαλα μεσα και κασερακι, εγλειψε ενα κοματι και το εφυσε..οταν ομως ηρθε ο καλος μου το φαγανε μαζι

απο τοσε συχνα στο σπιτι τρωει ετσι, βαζω σε μια γονιτσα του πιατου φαγητο αναλατο- και τα δικα μας εδω που τα λεμε τα κανω πλεων πολυ πιο λαιτ, και ατρωει ο μικρος απο το πιατο του μπαμπα του. Μεχρι και μπαμιες εφαγε ετσι..αλλιως μονο γλειφει και φτυνει

Δημοσίευση

Καλημέρα σας κορίτσια,

δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα

Χρύσα όλα καλά με τον μικρό ε?? Με τα κιλά του πως είναι??

Κι εμας η μικρή μια σταλιά είναι και πάνες 4 φοράμε :lol:

Και η δικιά μας σταμάτησε το πολύ φαϊ από όταν άρχισε το θέμα με τις μύξες. Εδώ και 10 μέρες δλδ.

Αυριο έχουμε παιδίατρο.

Πάντως κορίτσια μη στενοχωριέσται για το φαγητό. και μας η μαμά συνέχεια ανυσηχούσε και είμαστε αδύνατες και δεν τρώτε το ένα και δεν τρώτε το άλλο. Ακόμη τώρα εγώ τρώω λίγα πράγματα.

Πόσα κιλά είναι ο Σπυράκος??

Κι εγώ πλέον τους φτιάχνω ότι τρώνε.

Αυτό το μακαρόνι Ντόρα το έχουμε ψοφήσει!

Κλείσαμε σπίτιιιιιιιιιι :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

μπααααα εχω δοκιμασει κι εγω κατι τετοια και δεν επιασε [-x[-x[-x ειναι πολυ πονηρος ο κερκυραιος ο γιος μου :lol::lol::lol:

δεν τον κοροιδευεις με τιποτα χαχαχα

τωρα εφαγε το λατρεμενο του αυγουλακι και τσακιζει τα μπισκοτακια του(για τετοια ειναι πρωτος!!)

αλλα γιατι παραπονιεμαι ηθελα να ξερα αφου κι εγω ετσι ετρωγα μικρη και χειροτερα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

ουφφφφφφφφφφφ τωρα αγκαζε με τα μπισκοτα του παιζει και εγω πρεπει να στρωσω την κουζινα που μου εχει μεινει αστρωτη :(

αυριο πρεπει να παω στον νευρολογο μου να μου γραψει φαρμακα για την ημικρανια μου γιατι με εχει πιασει παλι σε μεγαλη συχνοτητα(εχω εδω και μια εβδομαδα ολη μερα καθε μερα :(:(:( )

Δημοσίευση

ειναι 11300 μονο γιαυτο προσπαθω να του δωσω κατι παραπανω!!!!

δεν τρωει τιποτε εκτος απο τα γευματα του

βεβαια καπου εχω διαβασει οτι ειναι καλο να μην τρωνε ενδιαμεσα απο τα γευματα τους αλλα το δικο μου ειναι σαμιαμιδι.....

Δημοσίευση

τι κανετε?εμενα κοιμαται το λατρεμενο μου..

χθες πηγαμε στο γαμο..ολα καλα

δε γυρισαμε αργα..11+ ειμασταν σπιτι..

ο μικρος στο κεντρο(οπως καθε παιδι )ηταν στη πιστα κ ετρεχε χορευε κτλ

αλλα εγω ετρεχα :evil:

μαρια βρηκατε σπιτι? :D:D:D

αντε ωραια με το καλο να μπειτε..

χρυσα τελικα δε αντεξες ε?πηγες νοσοκομειο..

κ μενα εβγαλε κ αλλο κυνοδοντα..δηλ εσκασε μυτη

αναστασια τελεια που κοιμηθηκατε το βραδυ...

αργι εδω εχει μια ζεστηηηηη\

ν

νατασουλα φιλια στο φαφουτη :lol::lol::lol::lol::lol:

γιωτα που εισια??????????????????????????????

Δημοσίευση

Μαρια τελεια που βρικατε σπιτι..καλορυζικο...περιμενουμε ηλεκτρονικο κερασμα!!!!

Ο μικρος ειναι λιιιγο καλυτερα.

Το κακο ειναι οτι λογω ολων αυτων τοων σ....ων...του σταματισ ατο φαρμακο του το μελι με λεμονι και την πορτοκαλαδα οποτε ο βηχας επειδηνωθηκε.

Εκανε μεχρι τωρα 2 φορες κακα και εκλαιγε λιγοτερο αρα του περναει. Τον εχω παντως μποκωσει με κοτοσουπες και πουρε γλυκοπατατας..θα στουμπωσει στο τελος η θα αρχισει να κακαριζει!!!!!

Εγω χαλια..νομιζω πως με περιτρυγιριζει ενα γερο κρυολογιμα, εχω απιστευτο πονοκεφαλο, εχω μια αδυναμια αλλο πραμα, μια ζαλη..μου ρθε και περιοδος..ηρθε και εδεσε

ηρθε η αμα, στρωσαμε επιτελους τα περισσοτερα χαλια- λογω μικρου

Ο καλο ςμου σημερα ο Σπορτ Μπιλι, την ειδε υδραβλικος, εσταζε η αποχετευση στην κουζινα και ειπε να την φτιαξει, αποτελεσμα, ειμαι χωρις νερο και αποχετευση...δεν μπορω ουτε να ρηξω μια στεγονα, τα εκανε μανταρα, αυριο θα τελειωσει....καλα κρασια..ευτυχως προλαβα να μαγειρεψω και να πλυνω τα πιατα

ο μικρος αυριο σπιτι, να γιανει ο πισινο ςτου και ξανα παιδικο....τζαμπα λευτα πληρωνω

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε???

εμεις καλα, ο μικρος τα ιδια, ησυχια γενικοτερα..

εχω να κανω ενα παραπονο... γιωτα δε με πηρες ουτε ενα τηλ για να βρεθουμε.... εγω παιζει να σε πηρα καμια 50αρια φορες και ουτε τουτ δεν εκανε... δεν ξερω αν εχει προβλημα το τηλεφωνο μου αλλα με αλλους μιλουσα κανονικα

αχ νατασουλα εγινε κανονικο φαφουτακι ο μιχαλακης??? μπραβο το μαναρι μου και με το καλο τα καινουρια!

μην αγχωνεσαι μπεμπουλης για το φαγητο, κανε του οτι θελει και οτι του αρεσει και φανταζομαι οτι σιγα σιγα θα αρχισει παλι να τρωει

μαριαιωαννα καλοριζικο!! με το καλο να μπειτε!

χρυσα περαστικα ρεσυ.. λες να ειναι απο καμια αλλεργια οπως ειπες? οπως και να εχει να του σταματησει γρηγορα ρεσυ, κριμα ταλαιπωρειται το κουκλακι..

ο αντρας σου αποτι διαβαζω καταπιανεται μετα παντα ομως ε??

σας φιλω ολες μια μια!! καλο απογευμα

Δημοσίευση

καλησπερα!

ειμασταν καβαλα αυθημερον για βαφτιση.

εμεις καλα ειμαστε μονο μπουκωμα αλλα παλευεται πλεον!

εγω αρχιζω διαιατα γιατι παχυνα γμτ...απο αυριο τα κεφαλια μεσα!!!!!!

αναστασια σε νιωθω..βεβαια εμενα ειναι με τις μερες του..μια ετσι μια αλλιως

παντως εμενα ο μικρος δεν θα ειναι στην ηλικια σας 11.500 κιλα!! τωρα ειναι 9.500 και ειναι 22 μηνων!

εφτιαξα εχθες 2 κεικ αποτυχια!!!!!!!! μου σπασανε τα νευρα!!!!!!!! και τα δυο δεν φουσκωσαν και γινανε σαν λασπη!!!! τελικα πρεπει να φταιει το ταψακι... :twisted:

χρυσα λες να ειναι αλλεργια?? ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα?

εχθες σορρυ με το τσατ αλλα εφυγα ετρχα με τον μικρο :oops: μετα που ηρθα ησουνε εκτος :oops:

μαρια μεγια το σπιτι καλοριζικο!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

εγώ σήμερα δεν έκανα πρωινό, ουφ ευτυχώς!!!.... πήγαμε έξω για Brunch, και καφεδάκι....αφού γυρίσαμε τα παιδιά έπαιζαν στο δωμάτιό του αλλά ο Λουκάς φώναζε στο παιχνίδι του και μου πονά το κεφάλι μου τώρα!!! .....του λέω κάτι και μου λέει 'όχι", πολύ μου την δίνει αυτό!!!...το μαθαίνει και στο μπουμπούκι!!!!

η δικιά μου μικρούλα είναι 13 κιλά!!! σας φάγαμε στα κιλά!!!! :lol::lol::lol:

ΜαρίαΙωάννα με το καλό να μπείτε, σε ποιά περιοχή τελικά βρηκατε σπίτι? ενοίκιο ή αγορά?

σας χαιρετώ ...... :-h

Δημοσίευση

αφροδιτουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!αν κ το ηξερα εγω :oops::oops::oops::oops::D:D:D:D:D

με το καλο κοπελα μου..ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου να σου πανε ολα καλα

αχ συγκινηθηκα τωρααααα 8-)8-)8-)8-)

Δημοσίευση

Γεια σας....

Μόλις έφαγα αλλά εξακολουθώ να πεινάω....

Ήρθε το συμπεθερόνι μου σήμερα το απόγευμα για καφέ!!!! Να δείτε αγκαλιές τα καμάρια μας!!! Πολύ αγάπη λέμε!!! Έρωτας μεγάλος!! :lol::lol::lol:

Και τι πάθος..........

Χθες το απόγευμα πήγα σε μια ομιλία του συλλόγου Εγκυμονώ γεννώ επιλέγω και πραγματικά άξιζε τον κόπο! Άκουσα ενδιαφέροντα πράγματα και είδα πως κάτι έχουμε αρχίσει να κάνουμε και να διεκδικούμε. Είχε αρκετό κόσμο και δεν το περίμενα. Συνάντησα εκεί και τη Μαρία (papaki)!

Γιώτα κρίμα που δεν βρεθήκαμε. Εγώ ετοιμάστηκα κατά τις 4.30 μήπως και με έπαιρνες αλλά μάλλον δεν πρόλαβες. Την άλλη φορά με το μπεμπέ όπως είπαμε!!!

Αναστασία όλα τα παιδία με τις μέρες τους δεν είναι;;;; Θα μας τρελλάνουν!!!

Μαρία πες λεπτομέρειες για το σπίτι...

Χρύσα ελπίζω και τα 2α αποτελέσματα να βγουν καλά!! Παπαγεωργιού..............

Μου σηκώνεται η τρίχα.........

Λένα τι έκανα στον ύπνο σου καλέ;;; Άντε πες....

Βενι άρχισε τις σαλάτες για αποτοξίνωση!!! Φιλιά στον Φιλιππάκο!

Argi καλό βράδυ !!! Εκεί στα ξένα....

Ο άντρας σου είναι Γερμανός;;;

Aφροδίτη!!!!!!!!!!

Που είσαι καλέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και πάνω που θα έπαιρνα στην Νικολούλη!!!!!!!!!!!!!

Μας έλειψες.......

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Είσαι έγκυος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Συγχαρητήριααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Αααααααααααα θα κλάψω................

Συγκινήθηκα...........

:oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

τι εφαγες νατασα???

εμενα με εφερε ο αντρας μου κρεπα..

την τσακισα :D:D:D:D:D

ναι τελεια παιξαν τα καμαρια μας..

αλλα ο δικος μου ολο χτυπουσε τη ειρηνουλα γιατι ηθελε ΟΤΙ παιχνιδι ειχε..

σορυ ρε συμεπεθερα :oops:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...