Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλε που ειστε? :!::!::!::!::!::!:

εγω εκανα μπουκλες τα μαλλια κ ετοιμη για υριο ειμαι..

σημερα δε εκανε κακα στη μπανιερα :mrgreen:

αλλα αυτο το παιδι κατεβαζει ολοκληρο το καλαμποκι

κ δε κανει..

δηλ τον εδωσα χθες καλαμποκι

κ σημερα το εχεσε :oops:

μα καθολου δε το μασαει?

ρε παιδια οπως το κοβει ετσι το βγαζει απο κατω..

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

η μαμα σιδερωνει κυριως στην 2η αδελφη , εμενα 2-3 φορες το χρονο και στην μεγαλη καθολου!

ειπε οτι δεν πηρε τηλ γιατι θα τα ακουγε απο εμενα!

πρεπει πρωτα να φυθμιστει και μετα!

οποτε παλι εγω θα τρεχω!

μα ποτε θα αναλαβουν κα οι αλλοι?

καλε ναι αγορι τι ειχα γραψει?

ο Π. μου πηρε κινητο....απελπιστηκε με τη χαζομαρα που ειχα!

φυσικα μακρια πο τα χερια της μικρης!

τελειωσα το βιβλιο "νησι" ---μπορω να πω καλο

ειχα πολλες ωρες να θηλασω και π ρηστικα!

εμεις κνουμε 4 το λιγοτερο την ημερα....!

χρυσα -Αφροδιτη αυριο θα παω στην Βασω ...θα μερα φερω τις ευχες σας και οχι μονο...!!

ειστε φοβερες!

εχει βαρυνει πολυ και το μωρο εχει παρει θεση....αλλα δεν πρεπει να την πιασουν οι πονοι!

μακαρι να πανε ολα καλα

Αρτζι καλο το ανεκδοτο!.

σηεμρα στο νοσοκομειο.. ειδα τον πρωτο μου ερωτα... εκανε χειρ. η μαμα του...πω πω μετα πο τοσα χρονια πως αλλαζουμε!!!!!

και πως περνανε τα χρονια!

λενα καλη σχολικη χρονια!

στις υπολοιπες πολλα φιλια!

πως αλλαζουμε ολοι!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου

σημερα ειναι μια καλη μερα...ο σπυρος ξυπνησε μονο μια φορα μεσα στην νυχτα και το πρωι για το γαλα του :-bd:-bd:-bd τωρα χορευει και εχει τσακισει ενα τσουρεκακι και εχει αρχισει να τρωει μπισκοτακια :P

τα νεα μας ειναι πολυ καλα και ειμαι πολυυυυυυυ χαρουμενη

χθες το μεσημερι παρολο που ηταν αυπνος τον βαζω για υπνο και ξερετε τι εκανε???? μου μιλαγε!!! :):):)

οτι του ελεγα μου ελεγε!!!!

ειπε για πρωτη φορα

'ναι'

'ναι μαμα'

'ναι μπαμπα'

'νανινανι'

'γεια μαμα'

'κακεκα' (καρεκλα)

'πατατα'

μιλαμε τρελαθηκα απο την χαρα μου ηθελα παμπερς επειγοντως :lol::lol::lol: επιτελους το παιδακι μου αρχιζει να μιλαει σιγα σιγα

και μολις ξεκινησει και η λογοθεραπεια ουουουουου θα μιλαει και θα πηγαινει ροδανι η γλωσιτσα του χιχι

βεβαια δεν τα λεει συνεχεια και η πλακα ειναι οτι τα λεει πιο πολυ οταν ειμαστε οι δυο μας και οταν ειναι χαλαρος και ξαπλωμενος στο κρεβατι αλλα δεν πειραζει

οταν ξαπλωνουμε το μεσημερι του λεω συνεχεια καινουργιες λεξουλες και μετα οταν τις μαθαινει τις επαναλαμβανει ;)

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!!\σημερα θα παιξει ξενυχτι..εχουμε γαμο...

να δω ποσο θα αντεξει ο μικρος..

βικυ τη καλημερα μου

αναστασια ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τα νεα σας..να μου φιλησεις το σπαιρους

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα! Αναστασία, υπέροχα νέα. Ο μικρός θέλει απλά τον χρόνο του!

Εγώ σας χαιρετώ! Το ΣΚ θα είμαι μόνη με τα παιδιά και ο καιρός χάλασε. Βροχές και κρύο. Να δω πως θα επιβιώσουμε! :?:

Δημοσίευση

Καλημέρα σουσουράδες!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ζ

Τι μου κάνετε;;;Εγώ χθες σχόλασα νωρίς από δουλειά, ήρθα σπίτι, πήγα σούπερ μάρκετ με τη μικρή, γυρίσαμε το βράδυ, ήμουν χάλια, ξέρασα.... :?:?:?:?:? Δεν αντέχω ρε κορίτσια...Τα βράδια είμαι χάλια...Εξαντλημένη...Υπάρχουν μέρες που δεν μπορώ ούτε τη μικρή να σηκώσω.... :(:(:(:(

Ξυπνήσαμε, η μικρή τρώει μπανάνα, είδε τα τραγούδια της στο Άλτερ και τώρα θα την πάρω να πάμε Mall...

Σήμερα έχουμε κι εμείς γάμο και αύριο βάφτιση....Οπότε πρέπει να πάρουμε δώρα..Αμαν αυτά τα έξοδα... :roll::roll::roll::roll:

Τη μικρή δε θα την πάρουμε στο γάμο....Και άυριο θα πάμε μόνες μας στη βάφτιση..Ο Γιώργος δουλεύει ΣΚ...Και ούτε που ξέρω πώς θα την κουμαντάρω..... :shock::shock::shock::shock: Πάλι θα τρέχω...Ρε κορίτσια να σας πω κάτι;;;Είναι πολύ τσαούσααααααααααααα.... :?:?:?:? Ρωτήστε και τη Λένα.....Βλέπω παιδάκια συνομίληκα της όταν είμαστε έξω, τα βγάζουν από το καρότσι και κάθονται εκεί..Δεν απομακρύνονται...Η Ιωάννα τρέχει...Απομακρύνεται συνέχεια..Και ο μόνος τρόπος για να την κρατήσω στο καρότσι είναι το φαγητό.... :roll::roll::roll::roll::shock::shock::shock: Ουφ, τι θα κάνω;;;;;;;

Θούλη τέλεια με το μαλλί...Εγώ δεν πήγα κομμωτήριο....Θα τα κάνω μόνη μου...Τώρα μπορώ που είναι σχετικά κοντά... ;););););) Αχ πόσο μου έλειψαν οι μπούκλες που έκανα στο μακρύ μαλλί μου..Γιατί το έκοψα;;;;;; :?:?:?:?

Ελευθερία μου και σήμερα δουλειά;;;;;;; :shock::shock::shock::(:(

Αναστασία μπράβο στο Σπυράκο....Είδες μωρέ;;;;Θα πάει ροδάνι η γλώσσα του σε λίγο καιρό... :P:P:P:P

Αθηνούλα μόνη ε;;;;;;Χαράς το κουράγιο σου θηριάκι!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Αχ και εδώ βρέχει και μου αρέσει πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέναααααααααααααααααααααα χθες είπα στην Ιωάννα φώναξε τον Αναστάση..Και φώναζε συνέχεια "Στάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη".... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έπρεπε να την άκουγες... Πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!

Πάω για ψώνια!!!!!!!!!

Θα πάρω και την πεθερά μαζί να ψωνίσει τίποτα για την εγγόνα της!!!!!! :)):)):)):))

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

σήμερα εμείς δεν θα έχουμε βροχή!!!! αλλά συννεφιά!!!!

Αναστασία όλα καλά βρε, άλλωστε όλοι έχουμε τις κακές μας μέρες το ίδιο και τα παιδιά, δεν μπορούν κάθε μέρα να είναι με το χαμόγελο και να μας μιλούν!!!!

Γωγώ να σου στείλω και την δικιά μου να κάνει παρέα με την δικιά σου και αν καθήσεις λεπτό τρύπα μου την μύτη!!!!....όταν δεν είναι στο καρότσι δεν την προλαβαίνεις....χθες που πήγαμε παιδίατρο, δεν είχα το καρότσι και έβρεχε, η κυρία είχε την κουκούλα της και πήγαινε όπου ήθελε και επειδή είχαμε χρόνο μέχρι να λήξει το εισητήριο του πάρκινγκ της είπα να πάμε για καφέ αλλά η ίδια, όπως λέμε, αλλού κοιτούσαν οι φτέρνες της!!!! :lol::lol: ....τελικά την πήρα αγκαλιά και φύγαμε!!!

τον φρου φρου τον θυμάμαι και εγώ!!!! :lol::lol: , μου άρεσε!!!! :lol::lol:

συμπεθέρα καλή δουλειά......Βίκυ τουλάχιστον σου σιδερώνει.....εγώ βοήθεια από πουθενά και για τίποτα!!!!

πάω να ετοιμάσω το πρωινό!!!

ναι ναι Αθηνά μέχρι τις 9.30 είμασταν στο κρεββάτι, οπότε......

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Εγραψα..και η απαντυση δεν μπηκε..κλαψ..ενα κατεβατο..δεν ξαναγραφω...βαριεμαιδεν εχουμε νερο και δεν μπορω ουτε να μαγειρεψω...ελπιζω να δοσουν συντομα!!!!!

Φιλακια σε ολες..

τα κακα συνεχιζονται με αμειωτο ρυθμο..ελεος..τοσο σκ@το πια...και πονει ο πισινο ςτου και το εντερο του...

ειμαι σε φαση να παμε νοσοκομειο..αλλα απο τι στιγμη που δεν εχει πηρετο, ειναι ευδιαθετος και τρωει κατα βουλιση..θα με στειλουν σπιτι μου με συνοπτικες διαδικασιεσ

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Ξύπνησα έκανα τα ψώνια μμου και τώρα γύρισα σπίτι να πάρω πρωινό!

Η Ειρήνη ξύπνησε στις 10.30. Είναι η μέρα σήμερα... Καθαρά φθινοπωρινή που τραβάει κρεβατάκι!!!!

Γωγώ εμένα μου λες....

Πάλι καλά είσαι. Κάθεται έστω και 5 λεπτά! Εμας μας είδες.... Πουθενά και με τίποτα. Ούτε με φαγητό...

Είναι πολύ κουραστικό αλλά να σου πω την αλήθεια εγώ το χαίρομαι!!!

Καλά ψώνια!!!!

Αθηνά κουράγιο...

Τί να πω...

Argi καλή όρεξη!!!

Λένα άντε καλή αρχή!!!

Θου δε σε πήρα γιατί το ξέχασα.... :oops::oops::oops:

Καλά να περάσετε στο γάμο!

Εγώ θα πάω στην ομιλία τελικά!

Αναστασία χίλια μπράβο στον Σπυράκο σου!!!

Και πάμπερς και χαρτομάντηλα και απ'όλα θα χρειαστείς!!!!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

Δημοσίευση

Αργυρούλα εγώ ετοιμάζω μεσημεριανό!!! Έχουμε ξυπνήσει από τις 7:15!

Λόγω χαμηλής πίεσης έχω δύσπνοιες και είμαι αλλού γι' αλλού! Θα τις πάω μια βόλτα πριν αρχίσει η βροχή για να πάρουν λίγο αέρα και ελπίζω ο μπαμπάς να γυρίσει πριν τις 5 γιατί τότε αυτό θα είναι το τελευταίο μήνυμα που διαβάζετε από μένα!!!! :roll:

Δημοσίευση

καλε αντε να βρεξει...βαρεθηκα..

αλλα θα χαλασει το μαλλι :roll::roll::roll:

εφαγα τοστ με σαλαμι κ κασερι κ με χαλασε.

τελικα τα κρεατικα σε αυτη τη εγκυμοσυνη δε μου καθονται καλα..κριμα ειναι κ υγειηνα :lol:

κ γυρο αν φαω μετα χαλιεμαι...

οσο για το καλαμποκι δε πρεπει κανονικα να το μασαει?δηλ καθε τροφη πρεπει να μασαει..

γιατι δε τη μασαει? :(

ο γλυκος μου χθες κοιμηθηκε 11

γιατι εκανα μαλλι 8-)

κ ξυπνησε 7 κ λεω δε νομιζω να ναι οριστικο..

κ μεχρι της 7.30 επαιζε στο κρεβατι μας :twisted:

τον πιανει 7.30 γκρινια κ τον λεω ..μεγαλε σε μιση ωρα θα πρεπει να σηκωθω..παμε να σε βαλω στο κρεβατι..

τον πηγα με καλαματα κ με το που τον ακουμπαω στο κρεβατι του σταματα γυρναει απο τη αλλη κ κοιμαται μεχρι 9.30 :D:D:D:D

καλα αυτο το παιδι οτι να ναι..στο κρεβατι του καλυτερα κοιμαται..ΤΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!

καλο σκ

Δημοσίευση

τι τελειο σαββατο ειναι αυτο σημερα????

πολυ μαρεσει!!!!

ειμαι με τους αντρες της ζωης μου παρειτσα...γυρισε ο αντρουλης μου και με εχουν γραψει βεβαια κανονικα γιατι παιζουν και οι δυο κατω στο χαλι με τα αυτοκινητακια τους αλλα ρε κοριτσια πολυ το χαιρομαι που τους βλεπω ετσι

ειναι πολυ μα πολυ ωραια εικονα!!!

το φαγητο μας γινεται και εγω καθομαι και χαιρομαι αυτες τις γλυκες οικογενειακες στιγμες....πριν τον πιασει γκρινια τον σπαιρους :lol::lol::lol::lol: ακουω και μουσικουλα...τελεια!!!

εξω βρεχει..ξεχασα και το χαλι εξω..ξανα μουσκεμα :mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες!!!!

σημερα εβρεξε κ ξεχασα τα ρουχα εξω.. χαλια εγιναν! αντε παλι πλυσιμο!!!

χαλασε το αμαξι του πατερα μου και του δωσαμε το ενα το δικο μας.. πω πω αν δεν εχω το αμαξι νιωθω πως ειναι δεμενα ταχερια μου!! :?:?

ο μικρος ειναι μια χαρα, χτες δεν ξυπνησε ουτε μια φορα!!! 8-)8-) εφαγε μια πιαταρα μοσχρακι κοκκινιστο με πεπονακι και μια ολοκληρη ντοματα!! τι πορωση τον εχει πιασει!!! :lol::lol: τωρα κοιμαται και περιμενω να ερθει ο αντρας μου!

πρεπει να παω τζαμπο η σε κανενα βιβλιοπωλειο να παρω χαρτονια.. να ετοιμασω τις χειροτεχνιες της δευτερας!!!

σας ειπα ευχαριστω για τις ευχες σας?? :D

επιτελους φθινοπωριασε!!

θουλαρα κ ο δικος μου δεν το μασαει καλα το καλαμποκι.. οταν φαει καλαμποκι φαινεται στα κακα του!!! ειναι ολα αμασητα!! η αληθεια ειναι οτι χωνευεται δυσκολα..

μια χαρα ειναι ο μικρος που κοιμαται στην κρεβαταρα του!!!!

αχ ρε συμπεθερα... καλο κουραγιο! στεναχωριεμαι πολυ οταν σε σκεφτομαι ποσο πολυ κουραζεσαι... η αληθεια ειναι οτι η ιωαννα ειναι πολυ τσαουσα κοριτσια.... ειναι πιο ζωηρη απο τον δικο μου.. ο δικος μου τουλαχιστον ακουει και ΣΥΝηθΩΣ δεν απομακρυνεται!

δωστης να φαει, να τιγκαρει το στομαχι της, να βαρυνει και να μην μπορει να κουνηθει!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ ψυχουλα μου... τι γλυκο κοριτσι που εχεις ..... που φωναζει και τον αντρα της!!!!! :lol::lol::lol: ο αναστασης παιρνει μια φωτο που εχω που ειναι και τα δυο μαζι, την πιανει, δειχνει την καρδουλα του και τη φιλαει!!!! εχει πολυ πλακα!!!!

καλα ψωνια φιλεναδα!!! μου λειπεις παρα πολυ!!!!!

μπεμπουλης τελεια!!!!!! μια χαρα το παλικαρακι σου!!!!

χρυσα ποσο καιρο εχει διαρροια?? μπορεις να τον πας για μια καλλιεργεια κοπρανων στο λοιμωδων. δεν προκειται να σας κρατησουν οπου και να πατε, απλα μπορεις να κανεις μια καλλιεργεια για να δειτε απο τι ειναι, εφοσον αγχωνεσαι.. οπως και να εχει περαστικα!!

αθηνα ξεκουρασου και μην ξανασκαρφαλωσεις στις κουρτινες! :lol::lol:

νατασα-λαβι παλι στον υπνο μου σε ειδα!!! αμαν πια!!!!!!! :lol::lol:

καλα να περασετε σους γαμους και τα βαφτισια!! καλο ΣΚ!!

Δημοσίευση

Μολις επιστρεψαμε απο το Παπαγεωργιου...

μας πηραν αιμα, μας πηραν δειγμα κοπρανων για καλλιεργεια...αν και μας ειπαν οτι αρχικα ειναι αρνιτικο σε ροταιο αλλα να ερθουμε να παρουμε τις εξετασεις σε 4 μερεσ.

Ουτε σκβωλικοειδητη εχει ουτ ετιποτα..εχει 4 τραπεζιτες πρησμενους οι οποιοι αγωνστο ποτε θα βγουν και αυτοι ισως να του κανουν αυτες τις κενωσεις..γιατι μου ειπαμ οτι αυτο διαρροια δεν ειναι.

Ο λογςο που ποναει ειναι γιατι εχει πολυ ερεθησμανο εντερο, και ειδικα ο πισινουλι στου ειναι παρα πολυ ερεθησμανος..οποτε κλαιει οταν κανει κακα γιατι ποναει...

Δε μας εδοσαν καμια αγωγη και μας εστειλαν σπιτι..

Δημοσίευση

Χρύσα τότε θα είναι από τα δοντάκια, μα να δημιουργούν τέτοια ιστορία? άντε να βγουν γρήγορα να ηρεμήσει το παιδάκι μαζί και εσείς....κυρίως ο Τζεφ όμως.....

τα δικά μου παιδιά κοιμούνται και τα δύο!!! τώρα που γράφω είναι 20.32!!!...ειδικά η μικρή ήταν πολύ κουρασμένη αφού δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι, αλλά δεν περίμενα να είναι και ο Λουκάς!!!

αυτό σημαίνει ήσυχο βραδάκι!!! ;)

βλέπω ότι οι υπόλοιπες απολαμβάνετε το Σαββατόβραδο!.....συναντήσατε οι Σαλονικές την Γιώτα τελικά?!

Αναστασία πάντα ήθελα να σε ρωτήσω: γιατί θα ξεκινήσει λογοθεραπεία ο Σπύρος? πολλά παιδάκια αρχίζουν την ομιλία αργά....αν πήγαινε παιδικό πιστεύω θα άρχιζε να μιλά κανονικά!

ο γαμπρός μου μετά τα 2 άρχισε να μιλά!!!

Δημοσίευση

εμενα πριν λιγο κοιμηθηκε και ελπιζω να ειναι για οοολη την νυχτα :lol:

ηπιε το γαλατακι του,πλυναμε μαζι τα δοντακια μας και νανιιιιιιι

αργυρω μου λογοθεραπεια θα ξεκινησουμε προλυπτικα για να του δωσουμε ωθηση λογω του οτι εχει ιστορικο με εγκεφαλικο

βεβαια το εχει ξεπερασει(το εχει αποροφησει ο οργανισμος του αλλα εμεις για να ειμαστε σιγουροι δεν μπορουμε να τον αφησουμε να τα κανει μονος του οπως ολα τα παιδακια)

φυσικα ενας παιδικος θα βοηθουσε παααααρα πολυ αλλα βλεπεις δεν τον πηραν προτιμησαν τα αλλοδαπα :evil::evil: και ο σπυρος ηταν στους αναπληρωματικους (21η θεση...μεσο δεν ειχα δυστηχως)

χρηματα για ιδιωτικο ουτε δειγμα μιας και ειμαστε ανεργοι και οι δυο μας

αστα να πανε

δεν πειραζει ομως τωρα βρηκε δουλεια ο αντρας μου(επιτελους!!!)

και εγω ενδεχεται τον αλλο μηνα να ξεκινησω

ομως και με τοσες θεραπειες που εχει να κανει αυτον τον χειμωνα ο μικρος και παιδικο να τον επαιρναν ποτε θα πηγαινε? μια φορα την εβδομαδα? αφου θα κανει 4 θεραπειες την εβδομαδα σε συνολο

του χρονου θα παει μια και καλη χιχι

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

τρώω currywurst και σας διαβάζω

Το πρωϊ συναντηθήκαμε με την Γιώτα και την Βένι στην αγορά και από το μεσημέρι που γυρίσαμε η Έλενα έχει πυρετό. Ελπίζω να είναι από τα δόντια οι κυνόδοντες είναι και οι 4 έτοιμοι να βγούν.

Έπεσε και το 2ο δόντι του Μιχάλη και τώρα είναι κανονικός φαφούτης

Χρύσα περαστικά

Αναστασία χάρηκα πολύ με τα νέα σας :D:D:D

Δημοσίευση

Σίγουρα θα αρχίσει με τις θεραπείες, εδώ ήδη άρχισε να λέει λεξούλες....όλα καλά θα πάνε....άντε να απολαύσετε και εσείς το βράδυ σας..... :x

χαχα Νατασσούλα και επίσημα φαφούτης!!! :lol::lol:

περιμένω πότε θα έρθει η σειρά του Λουκάκου μου!!!! :lol::lol:

currywurst? Πόυ το βρήκες καλέ? μμμμμμ και κάνω και δίαιτα!!!!

Δημοσίευση

χαχα Νατασσούλα και επίσημα φαφούτης!!! :lol: :lol:

περιμένω πότε θα έρθει η σειρά του Λουκάκου μου!!!! :lol: :lol:

Με το καλό λοιπόν να έρθει η σειρά σας :D

Άλλωστε είστε οι επόμενοι στο τρενάκι ;)

currywurst? Πόυ το βρήκες καλέ? μμμμμμ και κάνω και δίαιτα!!!!

Έχει ένα κρεοπωλείο που το έχουν Γερμανοί και παίρνω από εκεί Bratwurst και κάνω

Γενικά έχουν φοβερά πράγματα καλύτερα και από αυτά που τρώγαμε στην Γερμανία

αλλά πανάκριβα :cry::cry:

Τελευταία φορά που πήγα έδωσα 70€ για λουκάνικα και σαλάμια

Δημοσίευση

ναι ναι το περιμενω πως και πως!!!!!!

σημερα ελεγε λογακια πολλα πολλα...εεεε ξεφευγαν και κατι κινεζικα :)):)):)):)) ειχαμε ξεραθει στα γελια και εκει που ειμασταν στο κρεβατι και παιζαμε τι εκανε το ατιμο το παιδι????

σκαρφαλωνει πανω στον μπαμπα του και του αρπαζει το μπιπππππ :shock::shock: και πηγε να του το δαγκωσει :lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol:

νατασουλα με το καλο τα καινουργια δοντακια τωρα!!!

σας καληνυχτω κοριτσακια μου

παω στον αντρουλη μου

με περιμενει :oops::oops:

φιλακια!!!

Δημοσίευση

όντως ακριβά!....εγώ όταν βγαίνω έξω και περνώ από μαγαζί που πουλά τέτοια λουκάνικα, γυρίζω το κεφάλι αλλού!!!! :lol::roll:

και στον Λουκά που έτρωγε τροφές που είχαν το κίτρινο (έτσι λέω το καλαμπόκι!!! :roll: ), το έβρισκα στα κακά του, επίσης και τον αρακά!!!! :o

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...