Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γωγω αμα βαριεσαι το πληγουρι μπορεις και να το μουσκεψεις για καμια ωρα σε ζεστο νερο και να το χρισημοποιησεις..αλλα εγω το προτιμω βρασμενο.

Λοιπον, ωραιος συνδιασμος για σαλατα...

1 ) Ροκα - ντοματα( εχ βρεις ντοματακαι τσερι ακομα καλυτερα- παρμεζανα φιλε- ολοκληρα καρυδια- σως κρεμα μπαλσαμικο η μπαλσαμικο- μελι, και λιιιγο ελαιολαδο.

2) φιλετο κοτοπουλο- καππαρη- μαρουλι- κρουτον, κεφαλοτυρι, καλαμποκι, σως λαδι λεμονι μουσταρδα

3) Μακαρονια η πατατ βραστη - ελια - καππαρη- αγγουρακι τουρσι, πιπερια κοκκινη ψητη...σως μονο λαδι μουσταρδα- ειναι ηδη αρκετα ξυνο!!!

4) φακιες η φασολια μαυροματικα- ανιθος, μαιντανος, πρασινο κρεμυδακι, καππαρη, λαδοξηδο καλο!!!, δεντρολιβανο

χμ..αυτες θυμαμαι που κανω συχνα!!!

Αχ νατασα μου αρεσε η εμπλουτισμενη σου εκδοχη..βλεπω το ΣΚ να κλειδονομαι μεσα..και εκτος παο τις κολοκυθες να ταραξω τον συζυγο και στα πληγουρια..χαχαχα..θα με χωρισει!!!

Δεν ξερω ποσες πηθανοτητες θα εχω..το κακο ειναι πως δεν θα εχω τον απαραιτητο χρονο...τον φευρουαριο τελειωνει το μειωμενο...και το αφεντικο ειναι μεσα στα νευρα τελευταια..οταν λειπω κανουν βλακιες που τις πληρονω εγω μετα γιατι λεει δεν εκπαιδευω σωστα τους αντικαταστατες μου!!!!!

Γωγω εγω δεν εχω και πολλες πηθανοτητες να δω τον αντρτα σου..δεν βλεπω τηλεωραση..και κυριως ειδησεις.

Θουλι μουτσ μουτσ στον πυρινικο φυσικο!!!

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!! [smilie=headbang.gif] [smilie=icon_sunny.gif]

γωγω,αντ1!!!!!!!!!ποιος ειναι??????σιγουρα θα τον εχουμε δει!!!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] τωρα εχεις αδεια????? :?:

νατασουλα,μπραβοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!! [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] [smilie=icon_compress.gif] πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!!!!!!! [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

lovie,σε εχω παραδειγμα ε????????????????? [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif] μακαρι να τα καταφερεις να παρουμε κι εμεις σειρα μετα για vbac!!!!!!!!! [smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif][smilie=toothy9.gif]

σες,ποση ωρα βρασιμο θελει το πλιγουρι?????εχω κατσικι στο φουρνο και λεω να δωσω της μικρης με πλιγουρι.... ;)

ερωτηση!!!!!!!! :!::!::!: να τη βαζω να περπαταει με παπουτσακια να συνηθιζει η με καλτσουλες?????????

Δημοσίευση

Ευα περπαταει;;;

αν περπαταει ναι να βαλεις παπουτισ ααν οχι μη τη βαζεις τιποτα, η καλτσες η μαλακα παντοφλακια

Κοιτα εξαρταται απο την κουζινα..εμενα κανει γυρω στα 15 λεπτα να γινει, το βαζω στο φουλ ναπαρει βραση και μετα το χαμηλονω σ το μισο

Δημοσίευση

χρυσα μου,δεν μπορει μονη της να περπατησει!!!!!!! [smilie=walk.gif][smilie=walk.gif][smilie=walk.gif] αλλα ολη μερα θελει να την κανουμε πανω-κατω στρατα-στρατουλα...... [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] αν δεν την κανω ουρλιαζει...... :?:?:?

θουλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif] [smilie=tearyeyed.gif] σου εκανα αιτηση!!!!!!!!! :P

Δημοσίευση

κορίτσια έχουμε μια ζέστη εδώ, σαν καλοκαίρι, ο ήλιος καίει!!! [smilie=icon_sunny.gif] [smilie=icon_sunny.gif] .......έβαλα την μικρή για ύπνο μπας και χαλαρώσω λίγο γιατί είμαι μέσα στα νεύρα σήμερα!!!....αφού τα παιδιά ξύπνησαν πολύ νωρίς και φώναζαν και δεν με άφησαν να πιω το καφεδάκι μου με την ησυχία μου!!!!

μπράβο στα πολυλογάδικα πιτσιρίκια σας!!!!

Γωγώ κάτι της έκανες και δεν σε συμπαθεί!!!! :lol: .....αυτό με την πεταλούδα: μήπως η ψυχολόγος εννοούσε να της αποσπάτε την προσοχή με κάτι που υπάρχει γιατί πεταλούδα μέσα στο σπίτι και βραδιάτικα, είναι σαν να την κοροϊδεύετε!!!! :? το ζήτημα είναι να μην αποσπαστεί για μερικά δεύτερα αλλά για περισσότερο, να βρει αυτό που της λέτε και να ασχοληθεί με εκείνο!!!

πωπωπω πόσες δουλειές έχω και βαριέμαι.....Χρύσα πάρε και την μαμά σου και ελάτε από δω!!!! ;)

α ξέχασα να σας πω ότι χθες γυρίζοντας από το καφεδάκι, ανοίγω την πόρτα και τι βλέπω? ........ μια τεράστια αράχνη με χοντρά πόδια και κεφάλι!!!! μπρρρρρ.....θα ψάξω φωτό να σας βάλω.....την σκότωσα φυσικά....και ο άντρας μου με ρώτησε γιατί δεν την άφησα να ζήσει, να βγει έξω? :o:shock: Χριστέ και Κύριε......

Δημοσίευση

ααααααααααα που είναι το μνμ μου;;;;;;;;;;;

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Γιώτα ναι! Είχα επέτειο!!!

Σιγά καλέ γιατί να μην ερχόμουνα;;;

Μόνο αν μου έκανε κανένα ταξιδάκι δώρο ο καλό ου θα έλειπα...

:lol::lol::lol:

Xρύσα δοκίμασέ την.....

Πολύ αρωματική!!!!

Γωγώ και μένα η μάνα μου πότε δε μακούει. Πάντα τα δικά της κάνει...

Η πεθερά μου από την΄άλλη κάνει ακριβώς ό,τι της πω.

Grousi πάρε παντοφλάκια για μέσα στο σπίτι!

Δημοσίευση

κοιτα αν η νατασα παρει 10 μερες απο τη πητ θα γεννησει μπορει μεχρι κ 2 ιανουαριου..μωρε φανταζεσαι συμπεθερα????????????? :D

αργι τοσο μεγαλη αραχνη πια ηταν? :?

γιωτα μια χαρα προλαβαινεις να φουσκωσεις :lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια χαιρετω!!!!

ειμαι πολυ πολυ πολυ χαρουμενη γιατι επιτελους απο αυριο ξεκιναω!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob7.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=toothy9.gif] τοποθετηθηκα επιτελους!!!!! σε ενα χωριο σχεδον μιση ωρα απο το σπιτι και κατα πασα πιθανοτητα θα εχω πρωτη!!!!!!!!!!!! αν και εχει πολυ δουλεια στο σπιτι η πρωτη αλλα ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νατασα αλλαξες γιατρο?? κ εκεινη η φιλη μου αλλαξε που σου ελεγα!! παει σε μια γυναικα αλλα δεν ειμαι σιγουρη για το ονομα της..

αντε ολα σουπερ θα πανε!!!

ρεσυ θουλη πολυ χεσιμο στη μπανιερα!!!!! να τον βαζεις στο γιογιο πριν τον βουτηξεις μπας και..

και θα γινω κουραστικη αλλα σε πεθυμησα πολυ!! θελω καφε!!

συμπεθερα πιστευω πως το κανει γιατι της αρεσουν οι αντιδρασεις σου..να δοκιμασεις να μεινεις εντελως μα εντελως αταραχη, χωρις ιχνος αντιδρασης και να μην της δωσεις σημασια.. και να σου πω την αληθεια μου γελασα λιγο με την περιγραφη σου!! :oops:

χρυσα ελπιζω απλα να ετυχε και να μην ειναι τιποτα με τον μικρο.

γιωτα αληθεια ερχεσαι????? σουπερ!!!! [smilie=icon_cheers.gif] [smilie=icon_cheers.gif]

η επομενη φορα γιατι θα ειναι γεναρη? θα θα ερθετε για τις εκλογες?

βενι επιτρεπεται.. τι κανει ο μικρος?

νατασα πολυ πολυ χαιρομαι που ηταν καλες οι εξετασεις1!!

Δημοσίευση

κ εμεις 18 οκτωβρη κλεινουμε 2 χρονια γαμου!!!

γρουσι μεχρι να αρχισει να παταει σταθερα το ποδαρακι καλυτερα ειναι να την εχεις η ξυπολητη η με καλτσακια. καλα τρεξιματα!!

αρτζι οχιμη την βαλεις την αραχνη... θα σταματησω να σε συμπαθω!! :lol:

Δημοσίευση

Επιτέλους ρε Λένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε πιο χωριό θα είσαι?

Ευά καλύτερα να της φοράς παντοφλάκια ή καλτσάκια μέχρι να αρχίσει να κάνει μόνη της βηματάκια

Μάρθα εγώ για σήμερα μαγείρεψα αρακά και για αύριο θα κάνω γιουβαρλάκια

Γωγώ η Έλενα έρχεται μου λέει μα σκύβω για να με φιλήσει και με δαγκώνει :o μετά γελάει και φεύγει

:?:?:? και όταν είμαι όρθια στην κουζίνα και κάνω δουλειές με δαγκώνει στα πόδια και λέει μα. Της λέω δεν κάνουμε έτσι μα και της δείχνω πως φιλάμε μετά μου ξαναλέει μα και με φιλάει κανονικά.......

Ε αυτό γίνεται τουλάχιστον 20 φορές την μέρα :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o τα πόδια μου είναι γεμάτα δαγκώματιές :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τι κανετε?

ολες γαμους εχετε?

εγω ως τωρα κανεναν!

τους εχω παντρεψει ολους!

αυριο νοσοκομειο με τη μαμα μου!

ολο μονη μου το περναω....καμια παο τις αδελφες μου δεν ερχετε μαζι!

το ειπα το ξαναειπα αλλα τιποτα!

προσπαθω να κανω γενικη στο απιτι αλλα δυσκολο με την μικρη!

κανει οτι κανω....οποτε τα ψηλα δεν τα αγγιζω καν

εφτιαξα κεεικ και εφτιαξα και γλασο σοκολα!

το γλασο υπο τις οδηγιες της Χρυσας!

εισαι φοβερη!

και το γλασο ακομα πιο πολυ!

Μαιμουδακι με το καλο!

Πρωτη ε? δυσκολο ακουγεται, τα βλεπω απο τα ανηψια μου!

ποσο κουραζονται τα παιδια!

το σχολειο τους ειναι μεσα στα 800 ολοημερα....κανουν υπολογιστες χωρις υπολογιστες!

αγγλικα χωρις βιβλια....θεατρικη αγωγη στο προαβλιο!

Δημοσίευση

βικ ευχομαι ολα καλα με τη μαμακα σου..

λενα τελειαααααααααααα

αντε μετα θα κλαις κ θα λες τι καλα που δε δουλευες :lol::lol::lol:

ποτε θες να παμε για καφε?κ γω θελω να σας δω..

εμενα δε δαγκωνει κανονικα..

ανοιγει στομα κ κανει ααααααααα

κ πρεπει να χωσω εγω στο στομα του μυτη πιγουνι στομα..ενα απο αυτα

αλλα καθε πρωι που ξυπναει στο κρεβατι μου με φιλαει στο στομα..εγω κανω οτι κοιμαμαι κ ετσι κ καλα με ξυπναει

το γιαβρι μου!!!!!!!!!!! [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημοσίευση

η μικρούλα μου πέρασε μια πολύ πολύ μικρή φάση δαγκώματος, τώρα με φιλά και μάλιστα όχι μόνο στο ένα μάγουλο αλλά και στα δύο!!!! μπορώ να πω ότι είμαι η μοναδική που λαμβάνει και στα 2 μάγουλα φιλάκι!!!! :);)

χθες την σήκωνε ο μπαμπάς της σαν αεροπλανάκι και την σταμάτησε και αυτή επειδή ήθελε και άλλο τον δάγκωσε στο χέρι και εκείνος της φώναξε!!!! τότε η γλυκούλα μου έφυγε με ένα προσωπάκι έτοιμο για κλάμα :cry:

Λένα μπράβο συγχαρητήρια, άντε καλή σχολική χρονιά!!! [smilie=homework.gif] και ας εχει λιγο διαβασμα!!!! [smilie=read2.gif]

Δημοσίευση

κοριτσια στον αγιο αθανασιο θα ειμαι!!! σας ευχαριστω πολυ ολες!!!

η πρωτη ειναι δυσκολη απο την αποψη οτι πρεπει να καθομαι να κανω ολες τις χειροτεχνιες στο σπιτι.. αυτο μονο με αγχωνει, ποτε θα τα προλαβαινω με τον μικρο γιατι θα μου τα λιανιζει ολα!!!

αλλα θα μπουμε σε μια σειρα, ολα θα γινουν!!!

καλα πεμπι.. αυτα τα σχολεια με το καινουριο το προγραμμα ειναι εντελως μα αεντελως πειραματικα.. κατι σωστο δεν κανουν, μονο στα λογια ειναι..

θουλαρα κυριακη η δευτερα που δε δουλευεις!εεεε???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...