Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,

πήρα τις εξετάσεις και όλα ήταν μια χαρά, δεν δείχνει να υπάρχει φλεγμονή :) άντε να κάνω και την βιοψία την άλλη εβδομάδα και να ηρεμήσω

Εμείς κατεβήκαμε μια βόλτα χθες στο κέντρο αλλά αργά γύρω στις 8, κάναμε μια βόλτα Τσιμισκή και Μητροπόλεως και ήταν πολύ ωραία.

Νατάσα γιατί άλλαξες γιατρό, έγινε κάτι?

Μάρθα πάλι στην μπανιέρα? κάτι θέλει να σου πει ο Ντόντος και δεν το καταλαβαίνεις :lol::lol::lol::lol:

Λένα πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και θα σου πούν

Χρύσα στα γεμιστά με πλιγούρι τι άλλο βάζεις μέσα?

Γωγώ και Αργυρώ εσάρπα ή κανένα κυριλέ μπορελό

Αναστασία πολύ ταλαιπωρία........

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα σας,

τα παιδιά ξύπνησαν νωρίτερα σήμερα δεν ξέρω γιατί!!!! :o

πότε θα έρθει το Σ/κο το κοιμηθούμε καμμιά ωρίτσα παραπάνω!!! :)

και η δικιά μας κάθεται σε σκαμπώ όταν πάμε να πιούμε καφεδάκι και το απολαμβάνει! τα βλέπει όλα από ψηλά και χαιρετά και τους έξω!!!!.....τα πιτσιρίκια τελικά έχουν πολύ φάση!!!!

ωραία νέα Νατασσούλα :x , εσάρπα έχω αλλά θα πουντιάσω!!!! φανταστείτε Βέλγιο!!! μπρρρρρ....αλλά όπως λέει και ο άντρας μου θα είμαστε μέσα!!!!

πάω......

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΛΕΡΑ,ΤΟ σΑΒΒΆΤΟ ΜΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΤΠΤ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ 24ΩΡΟΥ...Ο Γ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ?ΝΑ ΦΕΡΩ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ Γ ΤΗ ΜΙΚΡΗ?

Δημοσίευση

Καλημερα ξανααααα

αυτη τη φορα απο ρο γραφειο!!!

Γιωα μεσα...

θα συννενοηθουμε με τις υπολοιπες!!!

Αρζ δεν εχεις μια πιο ζεστη εσαρπα, ειχ αμια πλεκτη ετολ απο τοτε που ημουν εγγυος..δεν ξερω που την καταχωνιασα, ειναι πολυ ωραια αλλα μαυρη..αμα θες σου τη στελνω ειναι ζεστη και μακρια και φαρδια..

Αναστασια..πωπω..κουραστικα με το που σε διαβασα...απαπαπ..καλα δεν το συζητω..το εχουν παρακανει.

ο μπαμπας μου ηταν ποσα χρονια οδηγος φορτηγου οταν δουλεβε στη λαχαναγορα η δουλει ατου οδιγου ειναι μανικι..αλλα κανενα σχεδον απο τους ιδιοκτητες δεν ειναι οδιγος και αμα δειτε τα περισσοτερα φορτηγα ειναι απο εταιριες που εχουν απο 5-6 τουλαχιστον .

Επισης να σας πω οτι ο μικρος σημερα μου εκανε ενα ξυπνημα κατσε καλα...

καταρχας εκανε κακα...5 φορες..λερωσε την μπανιερα, 4 πετσετες, τα σεντονια μας, ολα...

δεν προλαβαινα να τον πλενω...φυσικα αργησαμε στον παιδικο...και εγω στο γραφειο..γκρρρρ

Παω να κανω καφε

Δημοσίευση

Αργυρω εαν δεν επρεπε να ζητησω ειδικη αδεια για εξωτερικο πιστεψε με θα ερχομουν και Γερμανια χεχεχε!!!! καλε ξεχασα να σας πω,ειμαστε ξυπνιοι απο τις 3.30 !!! η κυρια ξυπνησε και γκρινιαζε,γυρναω της λεω παρε τον αρκουδο αγκαλιά και κοιμησου,τον πήρε ξαπλωσε και προσπαθησε να κοιμηθει,μετα απο λιγο καθησε και μυξοεκλαιγε..την πηρα στο κρεβάτι μας και ρουθουνιζε και εβηχε ποση ωρα,σηκωθηκα να παρω τον μυξοτραβήχτη και μεχρι να γυρίσω ειχε απλωθεί στη θέση μου και κοιμοταν!!!! τα νευρα μου ,πηγα ξαπλωσα στον καναπε,κοιμηθηκα μιση ωρα ,πιαστηκα και γυρισα στο κρεβατι ,την βαλαμε στη μεση μα δεν της αρεσε κα ιμε εσπρωχνε να φυγω!!! λεω του Γ βαλτην στο κρεβατι της θελει να απλωθει,την βαζει ο ερμος και μολις ερχεται να ξαπλωσει χτυπησε το ξυπνητηρι!!!!! καλο ε?!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χρύσα σε ευχαριστώ για την σκέψη και την κίνηση!......δοκίμασα χθες ένα φόρεμα που έχω (6 ετών!) στράπλες γκρι ανοιχτό, στενό, μέχρι το γόνατο με βαθύ σκίσιμο από πίσω και μου έκανε παντού κοιλιά περιφέρεια και δεν μου έκανε στην πλάτη!!!! :o:shock: τόσο πολύ άνοιξε η πλάτη μου και μεγάλωσε το στήθος μου μετά τις εγκυμοσύνες?!!!! :o:shock:

Γιώτα ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατί εν έτη 2010-11 και τα Σώματα Ασφαλείας ακόμη ζητούν ειδική άδεια για εξωτερικό, για ΕΕ, όπου ταξιδεύεις με ταυτότητα και ακόμη πιο ειδική για Τουρκία!!!!! :evil:

δεν βρίσκεται ένας να αλλάξει τις ντιρεκτίβες (όπως κάποιοι τις αποκαλούν!) που είναι γραμμένες από το '40?!!!....έλεος .......!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!!

Γύρισα από την πρωινή μου γυμναστικούλα και λέω να μαγειρέψω!!!

Τελικά συναχώθηκα και ο λαιμός δεν πονάει, απλά με γρατζουνάει. Γκρρρρ και συχαίνομαι να έχω βουλωμένη μύτη...

Η Ειρήνη έχει χωθεί στα βιβλία της και διαβάζει σαν την τρελλή!!! :lol::lol::lol:

Νατάσα πήγα να πάρω και μια άλλη γνώμη και τελικά νομίζω οτι βρήκα τον άνθρωπό μου!!!

Τέλεια τα αποτελέσματά σου! Ελπίζω να βγει και η βιοψια καθαρή!!

Γιώτα τί ώρα θα έρθετε;;;

Άντε πες να ξέρουμε!!

Xρύσα τέλειο το σκατοξύπνημα!!!

Αναστασία εγώ δεν θα την πάλευα τόσες ώρες στο αυτόκίνητο. Χαρά στο κουράγιο σου...

Argi έχεις γάμο και ψάχνεις φόρεμα;;;

Δημοσίευση

AAAA καλα που μπήκες και το θυμήθηκα...βασικα παντα πίστευα πως αν κάποια εχει πιθανότητες να καταφέρει να εχει τη γεννα που θελει εισαι εσυ.. γιατι έχεις δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό.

Τέλειο δε λες τιποτα. .πήρα στον παιδικό μου λένε είναι μια χαρα. μέσα στην τρελή χαρά παίζει. .η ζωη γι’αυτόν είναι !!!!

Οσο σκεφτομαι ότι το πλυντήριο μου είναι χαλασμένο ..αααα να πάρω την αντιπροσωπεία ..πλενει μονο στα συντομα προσράμματα και στους 40 βαθμους..ενω οτες αυτές οι πετσετες τωρα θέλουν ένα πληρες πλυσημο τουλάχιστον 60αρη..οοιμεεεε

Δημοσίευση

ναι Νατάσσα έχω γάμο στις 1 Οκτ και αν βρω εγώ φόρεμα τρύπα μου την μύτη!!! :lol::lol:

καταρχήν θα ήθελα να πάω μόνη μου για ψώνια και όχι με το μπουμπούκι, που δεν με αφήνει να δοκιμάσω τίποτα!!!! :?

και στις 2 Οκτ θα πάμε στα γενέθλια μιας φίλης μας, αλλά αυτά δεν είναι επίσημα!!!

όσο για την βουλωμένη μύτη συμβουλέψου την Θούλη, έχει καλές ξεβουλωτικές συμβουλές!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.......Τι μου κάνετε;;;Εμείς σήμερα κοιμηθήκαμε μια χαρά..Χθες πήγα τη μικρή στο γιατρό του ταμείου μας...Είναι καθαρή, αλλά έχει ίωση..Μας έδωσε ένα σιροπάκι για να ανοίξουν οι βρόγχοι και σταγόνες Ζιρτέκ δεν ξέρω γιατί..Μιξούλες το πρωί δεν είχε καθόλου...Όσο για το βήχα 2 φορές την άκουσα όλη νύχτα..... :D:D:D:D:D:D Μακάρι να περάσει....

Κατά τ'άλλα εγώ εξακολουθώ να είμαι πτώμα ενώ έρχομαι μόνο στη δουλειά και δεν κάνω τίποτα άλλο και έχω απίστευτα νεύρα.... :evil::evil::evil::evil: Όλα η πεθερά μου τα ακούει...... :?:?:?

Η μικρή είναι απίστευτος παπαγάλος...Λέει πλέον σχεδόν τα πάντα... :D:D:D:D:D Δε σχηματίζει προτάσεις όπως η Ειρήνη αλλά λέει τα πάντα....Μου κάνει εντύπωση...Από τη μια μέρα στην άλλη...Κατά τα άλλα μας έχει λιώσει...Της έχουμε πάρει τουβλάκια και όλη την ώρα τα αδειάζει ΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ κάτω και φωνάζει "ΠΟΛΙΤΕΙΑΑΑΑΑΑ" εννοώντας βέβαια πολυκατοικία.. :lol::lol::lol::lol::lol: Και αφού τα τουβλάκια είναι σκορπισμένα σε όλο το σπίτι είναι φυσικό να τα πατάει αφού δεν προσέχει καθόλου η ΣΚΟΝΤΟΥΦΛΩ μου και να πέφτει κάτω συνέχεια...... :shock::shock::shock::shock: Επίσης, πάει παίρνει μολύβια και στυλό από το γραφείο, έρχεται στο σαλόνι και μου λέει "ΜΑΜΑ ΒΑΦΩ..ΒΑΦΩΩ"..Γράφω εννοεί...Και ξέρετε που γράφει;;;;;;;Πάνω στην πόρτα και στο πάτωμα στο πλακάκι...... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Επίσης, όλη την ώρα με χτυπάει...Μόνο εμένα...Μου δίνει σφαλιάρες..Αλλά δεν το κάνει νευριασμένα...Μάλλον σαν παιχνίδι.... :?:?:?:? Της φωνάζω, τη βάζω τιμωρία, τίποτα... :(:(:(:( Πήρε ο Γιώργος παιδοψυχολόγο και του είπε ότι είναι της ηλικίας και ότι προσπαθεί να μας τραβήξει την προσοχή....Της είπε ο Γ. ότι είμαι έγκυος και είπε αυτή ότι έστω και λίγο υποτονική να είμαι η μικρή καταλαβαίνει τη διαφορά και γι'αυτό τα κάνει.... :roll::roll::roll::roll: Κι εγώ δεν είμαι απλά υποτονική...Έχω γίνει ένα με τον καναπέ.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τι να κάνω ρε κορίτσια;;;;Δεν εχω κουράγιο για τίποτα.... :(:(:(:(:(:(

Α!!!!!!!!!Επίσης είμαι πολύ χαρούμενη..Η μικρή τόσο καιρό το νερό το έλεγε νια νια...Σήμερα το πρωί ξαφνικά φώναζε Νεό,νεόοοοοο.... :D:D:D:D:D:D:D:D

Επίσης έχω νεύρα...Τελέυταία στιγμή που ζητάνε να τους γράψω 2 θέματα....Δεν προλαβαίνω.... :evil::evil::evil::evil:

Πάμε τώρα να σχολιάσω....

Το ταμπουλέ τι είναι καλέ;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock:

Χρύσα πες καμία συνταγή για σαλάτες...Μου αρέσουν τα υλικά που είπες.... :D:D:D Καλά ρε θηρίο έπλυνες κουρτίνες;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Τι νοικοκυρές που είστε οι Θεσσαλονικιές;;;;;;;; :?:?:?:?

Εγώ τα χαλιά τα έδωσα έξω για πλύσιμο και φύλαξη...... :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασάκι ξεπέρασε το κιλό το νινάκι...Τι τέλειαααααα..... :D:D:D Όσο γγια την κόρη σου τι να πω.....Είναι παιδί-θαύμα!!!!!!!!!!!!!

Θουλάρα μου τι τον έχει πιάσει το Ντόντο και τα κάνει στην μπανιέρα;;;;;; :roll::roll: Μήπως προσπαθεί να σου πει να του βγάλεις την πάνα;;;;;; :roll::roll::roll: Δεν κάνεις μια προσπάθεια;;;;;

Νατασούλα χαίρομαι που όλα είναι καλά με τις εξετάσεις..... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιώτα σου έχω πει ότι είσαι τρελοκομείο;;;;;;;;Άντε μακάρι να έρθει το σποράκι!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P Η Κωνσταντίνα θεάαααα..Καλά σου έκανε και σε έδιωξε από το κρεβάτι!!!!!! :lol::lol::lol: Αθήνα πότε θα έρθεις μωρή μια βόλτα;;;;;;;; :twisted::twisted::twisted:

Συμπεθέρα μου θεός ο γαμπρός μου..... :lol::lol: Πάει το συρτάρι ε;;;;;;; :lol::lol::lol: Όσο για τη μύτη...Η Ιωάννα παίρνει ένα μαντηλάκι της που της φυσάω τη μύτη και το βάζει στη μύτη της και λέει Μύτη, μύτη..... :lol::lol::lol::lol:

Ρε Αναστασία κουράστηκα και μόνο που το διάβασα... :?:?:? Πώς άντεξες τόση ώρα στο δρόμο με τον Σπυράκο μαζί;;;;;;; :o:o:o:o:o

Αρτζι μου κι εμένα μου έχουν ανοίξει οι πλάτες μου αρκετά.... :?:?:?:? Λες τώρα με το 2ο να γίνω body builder;;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εύα μου ναι είμαι δημοσιογράφος σε εφημερίδα.....Μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά είναι ψυχοφθόρα και έχει μαλακισμένο ωράριο..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Νατασούλα ο άντρας μου δουλεύει στις ειδήσεις στον ANT1. Κάνει ρεπορτάζ...Τον δείχνει συχνά... :oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Kαλημέρα κι από 'μένα κοριτσάρες μου! :D

Τι κάνετε; Εμείς ξυπνήσαμε, πήγαμε στο σταθμό, έκλαιγε -ως συνήθως- έκανα κάτι δουλίτσες και τώρα προσπαθώ να στρωθώ στο διάβασμα.

Νατασούλα και Νατασούλα :lol: χαίρομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις εξετάσεις και των δύο σας! Νατασούλα με το καλό να βγει ΤΕΛΕΙΑ και η βιοψία να ησυχάσεις και Νατασούλα, με το καλό να δεχθείτε τον κορίτσαρό σας, με έναν υπέροχο, μεγαλειώδη, φυσιολογικό τοκετό!

Αναστασία μου, μεγάλη ταλαιπωρία σου στο δρόμο, χαμός έχει γίνει με την απεργία, αλλά ευτυχώς που ο Σπυράκος τραγουδούσε, φαντάζεσαι να ούρλιαζε; :?

Χρυσο-κουμπαρούλα μου, χρυσο-νοικοκυρούλα, τι κάνεις; Μας δουλεύεις που λες ότι είσαι και τεμπέλα, έτσι; :P Εδώ και μία εβδομάδα, πρέπει να κάνω ΟΛΟ το σπίτι γιατί είναι μπάχαλο και να στρωθώ στο διάβασμα... Από δουλειές κάνω τα απολύτως απαραίτητα και από διάβασμα το πάω αργά-αργάαα... :oops: Μ' έχει πιάσει μια βαρεμάρα άνευ προηγουμένου!!! :oops:

Αrgi, Γωγούλα, εσάρπα οπωσδήποτε, είναι ύπουλος ο καιρός, ο χειρότερος για κρυολογήματα-ιώσεις! :?

Μαρθούλι μου, τι κάνεις; Πολύ σκ@το έχει πέσει μωρ' αδερφάκι μου, τι κόλπο είναι πάλι αυτό; :?

Μαιμουδάκι, πέθανα στο γέλιο με το ουουουυ, αυτοθαυμάζεται κιόλας ο Αναστάσης! χιχιχι!! :lol:

σαυροΓιωτούλα, ταξιδάκι αστραπή Χίο-Σαλόνικα; Δε παίζεσαι!!! Χαρά στο κουράγιο σου! ;)

Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ, ο σταθμός πάει λίγο καλύτερα, αλλά με ρυθμούς χελώνας.... Χθες έγινε το εξής σκηνικό... Μετά τη Δευτέρα που έκατσε κανονικά, την Τρίτη που με πήραν στις 2 ώρες να πάω να την πάρω, την Τετάρτη -κι ενώ έχουμε συνεννοηθεί να με πάρουν τηλέφωνο αν δεν αντέχει- πάω κανονικά να την πάρω στη 1.30, αφού δεν με πήραν. Χαρούμενη εγώ, λέω όλα καλά, φτάνω εκεί και μου τη πέφτουν 3-4 δασκάλες (από τα άλλα τμήματα, μαζί κι η καθαρίστρια, φανερά ενοχλημένες!) :evil: ότι η μικρή έκλαιγε ΟΛΗ την ώρα και αν μπορώ να την παίρνω νωρίτερα, γιατί δεν είναι καλό για το παιδί. Δεν μιλάω, της απαντώ μόνο ότι φυσικά και θα έρχομαι όποτε μπορώ, αλλά δεν θα έχω πάντα τη δυνατότητα (είχα μείνει κάγκελο βασικά). Το λέω στον άντρα μου, τα παίρνει στο κρανίο, και τους παίρνει τηλέφωνο, τους την είπε γιατί δεν μας πήραν τηλέφωνο, και τους είπε ότι αντί να ζητάτε το λόγο στη γυναίκα μου, έπρεπε να μας είχατε πάρει τηλέφωνο να έρθουμε να τη πάρουμε. Είχε απόλυτο δίκιο, γιατί αυτό είχαμε συνεννοηθεί και με έκαναν να νιώσω πολύ άσχημα. Αλλά τα πήρα και με εκείνον, γιατί δεν έκατσε να το συζητήσουμε, ούτε περίμενε να τους τα πούμε σήμερα από κοντά, παρά δημιούργησε θέμα. Το οποίο βέβαια τελικά μας βγήκε σε καλό... με πήρε η δασκάλα της σήμερα τηλέφωνο (γιατί χθες δεν ήταν παρούσα στο σκηνικό) και μου είπε, να μη μιλάω με κανέναν άλλο (της απάντησα ότι δεν είχα την πρόθεση, οι άλλες μου την έπεσαν) ότι το παιδί δεν έκλαιγε ΟΛΗ τη μέρα, παρά στο τέλος που εκείνη είχε ανέβει πάνω να βάλει τα άλλα για ύπνο και δεν με πήρε τηλέφωνο, γιατί το παιδί ήταν καλά και δεν θεώρησε ότι χρειαζόταν! Και της απάντησα, πολύ καλά κάνατε, αφού είχαμε συνεννοηθεί εμείς, δεν κατάλαβα γιατί μου είπαν οι άλλες κοπέλες ότι κακώς το άφησα το παιδί και μου έδωσαν να καταλάβω ότι δημιουργήσαμε και πρόβλημα. Όχι μου λέει, δεν θα ήθελα να εννοηθεί ότι αναστατώνει το τμήμα, ήταν καλή η μικρή, μόνο μ' εμένα θα μιλάτε! ;) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους και ένιωσα ότι μπορώ να συνεννοηθώ με τη δασκάλα της μικρής! ΕΛΕΟΣ με τη κάθε ηλίθια βολεμένη, τα πήρα πολύ άσχημα!!! :evil:

Σας φιλώ πολύ γλυκά, μία μία (και όποια ξέχασα) :oops: και στρώνομαι λίγο να διαβάσω γιατί σε μία ώρα θα πάω να τη πάρω!

Δημοσίευση

Γωγω μια χαρα..το ζιρτεκ ειναι γνωστο αντιισταμινικο συνταγογραφειται για αλλεργιες..βεβεια ειναι σχετικα παλιο φαρμακο εχουν κυκλοφορισει πιο νεα και πιο καλα με λιγοτερες ανεπιθυμντες ενεργιεσ..σας το εδοσε μαλλον προληπτικα γιατι δεν ξερει τη φυση της ιωσης..δηλαδη μπορει να μην ειναι ισωση αλλα αλλεργια

Ταμπουλε ειναι ειδος σαλατας...τελεια κατ'εμε και πολυ χορταστικη

απο υλικα εχει 1 φλιτζάνι πληγούρι, 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα χωρίς σπόρους, 2 και1/2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαϊντανό αλάτι - λεμόνι - ελαιόλαδο οσο θεσ.

Βραζεις το πληγουρι μεχρι να μαλακωσει( περιπου 15 λεπτα, χωρις αλατι και λαδι- το σουρωνεις το αφινεις να κρυωσει καλα, ανακατεβεις με τα υπολοιπα υλικα, τη βαζεις για καμια ωρα στο ψυγειο να δεσουν οι γευσεις και βουαλα...την καταβροχθηζεισ!!!

Καλε τις κουρτινες με τη μαμα μου τις εκανα..σηγα μη τα καταφερνα μονη μου...εχω ακομα και τους καναπεδες αλλα αργοτερα..κουραστικα.

Νατασοθλα καλα αποτελεσματα με τη βιοψια τωρα!!

δωσε φιλακια στη αγουτουχουτουγου Ελενα..μου ελειψε η χαμογελαστη τςη φατσα!!!!

Γιωτα πολυ χαρηκα που θα ερθεις..μας ελειψες πολυυυυυ

Μιτσακι κουμπαρουλα ερχομαι για βοηθεια...χαχαχα

Πολλα πολλα φιλακια

Για το σκηνικο, δεν εχω λογια....πραγματικα δεν εχω ομως ...δηλαδη τι θελουν και ανακατευονται χωρις λογο

Δεν ξερω ρε συ..εχει πολλα παιδι απου κλαινε στον παιδικο οταν πηγαινω τον μικρο..και αυτος επειδη θεωρει οτι πρεπει να κλαψει κλαιει..ΑΛΛΑ οταν το μεσιμερη τον παιρνω ειναι ηρεμος και χαμογελαστος και με αγκαλιζει και με φιλαει..και η δασκαλα του μου λεει πως ολη μερα παιζει..ΟΚ πλακωνετε στο ξηλο με ενα αλλο αγορακι για τα παιχνιδια - με τα υπολοιπα παιζει μια χαρα- αλλα γεννικα περναει ωραια ειναι χαρουμενςο και χαμογελαστος...και φυσικα τρωει.

Οταν τον πηγαινω του μιλαω στο αμαξι του λεω παμε στο παιδικο να παιξεις με τα αλλα παιδακια κλπ κλπ...

Γωγω Ο Χριστοφορς με δαγκωνει...το κανει απο αγαπη,,μαλλον θελει να σε χαιδεψει και δεν ξερει πως οι κινησεις τους ειναι αγαρμπες ακομα, μη τη βαζεις τημωρια..δειξτηνα πως τη μαμα την χαιδευουν δεν την χτυπανε

Διαβάστε περισότερο: Ταμπουλέ http://www.sintagespareas.gr/sintages/t ... z10LAYM97P

Δημοσίευση

Μιτσάκη καλά και οι υπόλοιπες (αυτές που σου την είπαν) δεν μπορούσαν να την πάρουν και να την ηρεμήσουν με παιχνιδάκια κ.λπ.? τι σόι "ειδικές" είναι?......ένα πρωινό φεύγοντας από το σχολείο στην πόρτα ήταν ένα παιδάκι γύρω στα 2 και έκλαιγε, ήθελε την μαμά του, έρχεται η διευθύντρια (και νηπιαγωγός αλλά σε κανένα τμήμα) και το πήρε και πήγαν μέσα και το απασχόλησαν το παιδί, αυτά έγιναν πρωί!!!.....εμάς μας παίρνοπυν τηλέφωνο αν ο Λουκάς είναι άρρωστος και όχι αν κλαίει......αν κάθε φορά που κλαίει πας και την παίρνεις, ίσως μετά η ίδια να το κάνει και επίτηδες επειδή ξέρει ότι θα πας!!!

η μικρή έχει αποφασίσει να σκουπίσει όλο το σπίτι με την ηλεκτρική!!!!....τα νεύρα μου!!!

Δημοσίευση

Ο μικρος εκανε αλλη μια φορα κακα στον παιδικο..λετε να μου εξεληχθει σε διαρροια..ειπαν οτι ηταν παλακα και κιτρινα αλλα δεν μυριζαν αρρωστα...

Χμμμ

αρχιζω και ανισυχω

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!1

σημερα νεκρα εδω στη δουλεια :D

ρε γιωτα το σαββατο δε μποορω..

εχω γαμο το απογευμα κ μετα ποντιακο γλεντι.

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :):):):)

νατασα κυριακη απογευμα πινουμε καφε???

αναστασια χαρας το κουραγιο..κ ιδιως για αθηνα σου βγαζω το καπελο

μιτσακι καλο διαβασμα..καλα γιατι δε τους τα χωσες?εμενα θα με ακουγε το τετργωνο

ρε γωγωκα ποιος ειναι ο αντρας σου? :oops: να τον καμαρωσουμε

αργι ο αντρας σου δε μπορει να κρατησει τη μικρη να πας για φορεμα? :roll::roll:

νατασουλα ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ που ολα πηγαν καλα :ymapplause::x

σες κ γω να δω ποοοοτε θα αξιωθω να κανω τους καναπεδες με τη τελεια σκουπα που εχουμε

το πλιγουρι που αλλου το βαζουμε?για πειτε ιδεες?

λενα σημερα πρωτη φορα ειπα το θοδωρη αν φυσηξει τη μυτη κ φυσηξε με το στομα :lol::lol::lol:

βγηκαν τα αποτελεσματα? :shock:

εμενα εκει που λατρευε τα βιβλια τα παρατησε

θα τον κανω ζωγραφο..ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ..

κ το αγαπημενου του χρωμα το πορτοκαλι..συνεχως τη πορτοκαλι ξυλομπογια εχει.που σημερα τη εριξε στη χεστρα :twisted:

κ στο πατρικο μου ζωγραφισε εναν τοιχο..αν τον τριξω θα βγει κ το χρωμα του τοιχου

αν κ με ειπαν οτι υπαρχει ειδικο σφουγγαρι

κ ο θοδωρης λεει παρα πολλες λεξεις αλλα οχι προτασεις,το μονο που λεει ειναι 'που ειναι...΄.παει μπαμπα παει μαμα κτλ

του εμαθα κ δυο γραμματα..το Α Κ ΤΟ Μ

Κ ΤΟ 1

του τα γραφω κ τα λεει

ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Χρύσα μου ευχαριστώ για τη συνταγή.....Αν και εννοούσα κάτι πιο απλό που δε θα απαιτεί βράσιμο.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε συ δεν το κάνει επειδή είναι ατζούμπαλη...Επίτηδες το κάνει...Αν την ώρα που με χτυπήσει κάνω πως κλαίω και της πω "Τη μανούλα χτυπάς;;;;" με χαιδεύει κανονικά...Και όταν της λέω μπράβο και τη φιλάω, με ξαναχτυπάει, γελάει και με βάζει να κλάψω.... :roll::roll::roll::o:o:o Μου παίρνει τα χέρια μου, τα βάζει στα μάτια μου και μου λέει "ΚΑΙΣ...."Κλαις δηλαδή.... :o:o:o:o:o:o:o

Δεν ξέρω τι άλλη λύση να δοκιμάσω..Η παιδοψυχολόγος είπε την ώρα που το κάνει να της λέμε κάτι άσχετο, να της αποσπούμε την προσοχή.....Δηλαδή κοίτα μια πεταλούδα που πετάει.....Το δοκιμάσαμε χθες το βράδυ, έψαχνε να βρει πετυαλούδα μέσα στο σπίτι :shock::shock::shock::shock: και μετά πάλι μου έχωνε σφαλιάρα.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Και μου κάνει εντύπωση γιατί το κάνει μόνο σε μενα.....Το πρωί ήρθε στο κρεβάτι και ξάπλωσε δίπλα μου και μου έλεγε νάνι, τμου σκάει μια σφαλιάρα, τον πατέρα της τον φίλησε και της λέει ο Γιώργος δώσε ένα φιλάκι στη μανούλα...Και αυτή μου έριξε σφαλιάρα.... :roll::roll::roll::roll::roll::?:?:?:?:? Δεν ξέρω τι να πω....Πολλές φορες μάλιστα έρχεται με φόρα και χτυπάει και την κοιλιά μου και λεει ναααααααααααααααα.......Σαν να χτυπάει το νινί....Αλλά δεν ξέρω αν φταίει αυτό....Γιατί άλλες φορές έρχεται μόνη της και χαιδεύει την κοιλιά μου και τη φιλάει.... :roll::roll::roll::roll:

Καλά Μιτσάκι είναι απαράδεκτες...Εγώ θα της είχα σκυλοβρίσει.....Και η καθαρίστρια από που κι ως που βγάζει γλώσσα;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Της χάλασε την ηρεμία;;;;;;;;άντε οι παλιοάχρηστες...... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Καλό διάβασμα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρτζι στείλε από εδώ την κοράκλα σου να ρίξει και στο σπιτι μου ένα σκούπισμα.... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θούλη γέλασα με το κουκουβάααααα.... :lol::lol::lol::lol:

Κι εμένα το εξυπνοπούλι μου αρχίζω να μετράω και πετάει νούμερα...Δηλαδή λέω 1,2, λέει αυτή τίααα(3), συνεχίζω εγώ 4, λέει αυτή πέντε, λέω εγώ έξι, αυτή λέει ετάααα(7), πηδάει μόνη της το 8 και λέει μετά εννιά..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης από την άλφαβήτα λέει μόνο το άφα (α) και το βήτα...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς που το μολύβι βγαίνει από την πόρτα και το πλακάκι, αλλιώς.... :roll::roll::roll: Βέβαια, πάλι πολλές φορές να γράψει και τον καναπέ, αλλά τη μαλώνω...... :o:o:o Αν και έχω στους καναπέδες το ύφασμα το αλέκιαστο και άμα το περάσεις λίγο με σφουγγάρι, εξαφανίζεται ο λεκες.... ;);););););)

Θούλη αν πας στο facebook στο προφίλ μου και δεις με ποιον είμαι παντρεμένη, δες το όνομα και άμα δεις ειδήσεις καμια μέρα και δείξει και το Γιώργο θα τον δεις.......Πες στη συμπεθέρα σου να στον δείξει που τον είδε και live... :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

καλα γωγωκα εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.. :lol::lol::lol::lol::lol:

εψαχνε λεει τη πεταλουδα =))=))=))=))=))=))=))=))=))

κ μενα αν δει τη κοιλια λεει νινι νινι

κ τη κανει μα κ βαζει το αυτι του επανω

εγω του τα μαθα οχι αλφα(λενε τωρα πλεον του μαθαινουν α βου κτλ)

Δημοσίευση

Ρε Γωγώ μήπως το κάνει μόνο σε σένα επειδή της το έχει κάνει και συ στο χεράκι; Της έδειξες πως γίνεται τέλοσπάντων και το ξέρει. Και γω νομίζω πως πρέπει να την αγνοείς...

Πάντως έτοιμη την κόβω να τα πεί όλα!!! Θα σας πρήξει στην πάρλα....

Άσχετο αλλά σήμερα θα στηθώ στην τηλεόραση μπας και δω το καμάρι σου!!! :D:D:D:D

Δήμητρα δεν τους πέφτει κανένας λόγος και πολύ καλά σου είπε η δασκάλα. Μόνο μαυτήν ό,τι πρόβλημα προκύψει! Άντε εύχομαι να μη χωθούν ποτέ ξανά οι κοκόνες...

Χρύσα το παλεύω και κάνω ό,τι μπορώ! Ελπίζω να τα καταφέρεις και συ...

Επίσης έχω άλλη συνταγή για ταμπουλέ πιο εμπλουτισμένη.

Αδειάζω ένα νεροπότηρο πλιγούρι σε ένα τάπερ και το μουλιάζω για 1 ώρα σε καυτό νερό. Έπειτα στραγγίζω καλά και προσθέτω 1 ματσάκι μαιδανό 1/4 ματσάκι ρόκα,1 μ+ατσάκι κρεμμυδάκι ψιλοκομμένα,1 ντομάτα ψιλοκομμένη,1 αγγούρι, 1 κουτ της σούπας δυόσμο ξερό,αλάτι πιπέρι,λάδι και ένα λεμόνι. Επίσης το κάνω πολύ συχνά και με κινόα και γίνεται ακόμη πιο νόστιμο!!!!!

Argi έχεις χρόνο ακόμη!!!

Θου πάμε!!!

Επιστήμονα θα τον κάνουμε το Θοδωρή!!!

Παναγιώτα που είσαι καλέ;;;

Ακόμη δε γύρισες;;;

Άσχετο..

4 Οκτώβρη έχω επέτειο!!!

2 χρόνια γάμου!!!μας μένουν δηλαδή άλλα 5 χρόνια φαγούρας!!!

:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γιώτα τέλειος ο πίνακας..................... :P:P:P:P:P:P:P Θέλω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στερεώνεται κάπου;;;;πχ σε τοίχο;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Νατάσα αυτές τις μαλακίες τις της έμαθε η μάνα μου...Για πλάκα....Γελούσαν και οι δυο...Και να τα τώρα τα αποτελέσματα...Ευτυχώς που δεν τα κάνει σε ξένους και σε παιδάκια..... :?:?:?

Θούλη τι να κάνουμε;;;;Πεταλούδες, πεταλούδες... :oops::oops::oops: Αρκεί αν το ξεχάσει..... :lol::lol::lol:

Για το νινί έρχεται μόνη της, μου χαιδεύει την κοιλιά, λέει νινί....οοοοοοοοοο το χαιδεύει, το φιλάει...Της λέω τις θα δίνεις στο νινί όταν κλαίει;;;;;Και απαντάει γάγα και πιπία....... :lol::lol::lol::lol: Και όταν κάνει κακά τι θα του φοράς;;;; Πάνια λέει...(πάνα) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά πολλές φορές στο άσχετο έρχεται και μου κοπανάει την κοιλιά.... :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...