Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Xaxaxax..Γωγω μπορεις να βαλεις απο πανω ενα μπολερο καλο .

Εγω για τετοιες περιστασεις εχω τρια , ενα γουνινο , ενα δαντελενιο, και ενα μεταξωτο λιγο πιο χαλαρο..ολα αγορασμενα στη προ γαμου εποχη που ειχα προικα αφαγωτη...

Ηταν κομματακι αλμυρη η τιμη τους αλλα τα εχω τουλαχιστον 5 χρονια και ειναι αψογα!!!

Πλυγουρι ειναι το θρημματισμενο σιταρι, το βρισκεις στα ΣΜ στο τμημα με τα ειδη υγειηνης διατροφης ...τωρα αναλογα αμα βρω θα του κανω φαγοπυρο εχει περισσοτερο σιδηρο - και αυτο ειναι ενα δημιτριακο διαδεδομενο στις Ανατολικες περιοχες ..πολυ πλουσιο σε βιταμινες ιχνοστοιχεια και μεταλα..πολυ πτωχο σε γλουτενη κλπ .

Αρτζ σημερα κοιτουσα ενα μπουφανακι εσπριτ και σε θυμηθηκα...

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μωρή Χρύσα θα με τρελάνεις;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock:

Εδώ δεν ξέρω το πλυγούρι, θα ξέρω το φαγόπυρο;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Που τα ξέρεις όλα αυτά;;;;;;;; :o:o:o:o:lol::lol::lol:

Αχ ναι, το μπολερό θα ήταν ωραία λύση, αλλά δεν έχω..... :(:(:(:( Γούνινο έχω, αλλά δεν θα βγω Σεπτέμβρη μήνα με τη γούνα έξω να με πάρουν με τις ντομάτες........ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά με φαντάζεστε;;;;Έχω ξεραθεί στα γέλια.....Πηγαίνω με το κυριλέ φόρεμα, κουνάμενη σινάμενη και από πάνω γουνάκι με 25 βαθμούς έξω.................. :lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))

Ρόμπα!!!!!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχα....και εγώ το από πάνω μου λείπει!!!!...ο γάμος είναι 1 Οκτ., δεν ξέρω αν θα κάνει κρύο ή όχι, πιο πιθανό μου φαίνεται το κρύο και το φαγητό είναι στο Βέλγιο, που κάνει πιο πολύ κρύο!!!! :?:?:o ,......επιπλέον δεν ξέρω πόσο επίσημα θα ντυθούν οι υπόλοιποι! πρώτη φορά θα πάω σε γερμανικό γάμο, που θα γίνει σε κάστρο!

ουφ τι προβλήματα που έχουμε οι γυναίκες, οι άντρες φοράνε ένα κοστούμι και τελειώνουν!!!!

για το μπουμπούκι βρήκα ωραίο φορεματάκι στον Ζάρα!!!....δεν έχω αγοράσει τίποτα όμως!!!!

τα μπιφτέκια λαχανικών έγιναν τρέλα!!! μμμμμμμ

Δημοσίευση

pebbi,δικιο εχεις αλλα ενα αγχος το εχω για αρχη!!!!!! :oops: ππιστευω με τον καιρο θα μου φυγει!!!!!!!! :D

σες,πες καμια συνταγη για πλυγουρι.....!!!!!!!!! 8-) εχω παρει και το εχω και καθεται!!!!!!! :P:P:P

γωγω,δε μου ειπες......που δουλευεις????ωραιο επαγγελμα!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Γωγω γεννικα ειμαι πολυ της υγειηνης διατροφης. Προ Γαμου ημουν στιλακι...στη δουλεια καομα μηλανε για τις σαλατες που εφτιαχνα για μεσιμερη- ηταν παντα λαχανικα με καποια πρωτεινη και γινοταμ μουρλια..μαλιστα λεγανε οτι η δικη μου σαλατα μαμας ειναι καλυτερη απο των γκουντισ...χιχιχι ψωνιοοοοοοοοοοο!!!!

Μη κοιτας τωρα που παντρευτηκα..πανε αυτα....

Το θεμα ειναι πως και στον μικρο προσπαθω να δινω οσο το δυνατων λιγοτερο επεξεργασμενες τροφες...και για την ωρα τα καταφερνω...θελω να του δοσω τις βασεις γιατι μετα δυσκολο ειναι να τον ψισω να προτιμισει ενα φαλαφελ απο ενα χαμπουργκερ!!!!

Ευα δεν ειναι τιποτα πολυπλοκο εγω το βραζω με αναλογια 1:2 με λιγο αλατι για μας- για τιν μικρο σκετο και με λιγο βουτυρακι, γινετε πολυ νοστιμο για συνοδευτικο.

Αρτζ εσυ μπορεις να βαλεις καμια ωραια εσαρπα...

Δημοσίευση

καλησπερα!! τι κανετε??

καλα γιωτα πολυυυυυυ ποντια ομως!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι νωρις για συμπτωματα παντως..σε λιγο ;)

παναγιωτα & χρυσα ειμαι ευχαριστημενη με αυτη την γιατρο δεν παω αλλου απλα μουειχε πει πως σε 1-2 μηνες αν πειραζε η αλλεργια στη ναναπτυξη πως θα ειχε θεαματικη αυξηση..και ειμασταν ατυχοι γιατι τον ενα μηνα ητανε αυγουστο οποτε λογικο να μην βαλει και τον δευτερο με τοση διαροια και φαι σαν πουλακι μου φαινεται σαν να αδυνατισε οχι να εβαλε!! :lol:

θα παω σε κανα 2 εβδομαδες και βλεπουμε.

μαρθα και εμενα αυτο μου το εκανε μια ξαδερφη μου και με θεωρουσανε κακια που δεν εδινα μπισκοτα σοκολατενια, σοκολατες καραμελες goudies :o ktl και καποια στιγμη αρχισα αν δινω μπισκοτα σοκολατενια οταν ειμουνα εξω γιατι με επεισε πως ημουνα υπερβολικη...αλλα τωρα με τη αλλεργια εχω απαντηση κατευθειαν!!!! :lol::lol: να λες και εσυ το ιδιο ρε μην ειναι χαζη!!! :lol:

βεβαια θα φαει δεν απαγορευω εντεώς αλλα οταν πρεπει σε κανενα παρτυ, γενεθλια και αμα θελει οχι να του το παρουσιασω τελειο ειναι φατοοοοο σωνει και καλα!!

οταν ημουνα εγκυος ημουνα γυναικολογο και ητανε ενα κοριτσακι 2-3 χρονων.

λεει η γραμματεας θελεις καραμελα??? κοιταει δεν μιλαει..ηαναρωταει και τι απαντησε η μαμα???

δεν εχει φαει ποτε, δεν ξερει τι ειναι!!!!!!!!!!!!!!οποτε δνε ζητησε κιολας!!!!!

οποτε..ηθικο διδαγμα..αμα δεν το ξερει δεν το ζηταει!! ;) δεν το συνηθιζει και μετα απλα πιθανο να μην του αρεσει κιολας..ή μποορει και να πεσει με τα μουτρα..χμμμ μπερδευτηκα... :shock:

ε, καλα εμεις ας μην δινουμε και βλεπουμε :lol::lol::lol::lol::lol:

τι αλλο??

γωγω εσαρπα τιποτε αλλο..ας κρυωσεις λιγο! μπρος τα καλη.. :):)

χρυσα κια εγω εφτιαχνα πολυ ωραιερς σαλατες!!!! με δικα μου ντρεσιγκ και γινοτανε τελειες!!!

να ανταλλαξουμε συνατγες!!! τωρα βασικα δεν εχω και χρονο να φτιαχνω τις σαλατες που εφτιαχνα..μολις κοιμαται ο μικρος πειναω κια τρωω οτι να'ναι..κακως...βεβαιως!!

αντε να μαθουμε νεα απο τα νινακια..τα ειδατε???? :)

λενα ελεος δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x

αυριο θα κανω για τον μικρο κατσικακι με πλιγουρι..για εμας???????????????????????????

σημερα εκανα αυτα και ητανε πολυ νοστιμα!

http://pandespani.com/2010/06/25/gemist ... fthentiki/

Δημοσίευση

Τριτο βραδυ που κοιμαται χωρις πιπιλισμα μονος του..ΟΚ σημερα κοιμηθηκε στο κρεβατι μας αλλα τον μετεφερα χωρις προβλημα..

να δω ποσες φορες θα ξυπνησει.

Βενη μην αλλαζεις γιατρο, απλα συζητα μαζη της καποια πραγματα..μπορει να εχουμε την ιδια αλλεργια αλλα εμας δεν επιρρεασε καθολου το πεπτικο συστημα και την αναπτυξη.

Αχ..σαλατες...αμα το παρω αποφαση να χασω και τα υπολοιπα 7 κιλα..πρεπει να ξαναρχισω να τρεφομαι οπως παλια...ρε συ..το τι κατεβαζα δε λεγιεται..αλλα ημουν στιλακι...παει γερασα ...χαχαχ.

Εμενα τα αγαπημενα μου υλικα για σαλατες ηταν ροκα, καρυδι, παρμεζανα, κουκουναρια σε πρασινες σαλατες και για ντρεσινγκ μουσταρδα, μελι, μπαλσαμικο, λαδολεμονο, εφτιαχνα και αρωματικα λαδια τρομαρα μου.

Για σαλατες με ζυμαρικα η πατατα εβαζα μεσα αγουρακια τουρσι, ελιες καππαρη, κοκκινη ψητη πιπερια, μπολικο λαδολεμονο με μουσταρδα ντιζον, εφτιαχνα και οσπρια σαλατα με φακιες η φασολια μαυροματικα..αχχχ..γιατι η χαζη δεν τα φτιαχνω και τωρα;;;;;

Θα συμφωνισω σε αυτο που λεει η Βενη..αμα γεννικα στο σπιτι οσυ δεν μπαινουν καποια πραγματα...ενα παιδι δυσκολα θα τα αναζητησει και εκτος σπιτιου, οχι οτι δεν θα φαει καποια στιγμη, θα φαει..αλλα μεσα στο σπιτι τα κυρια γευματα του θα ειναι πιο υγειηνα.

Δημοσίευση

καλε εγω περα αποτ ις βασικες σαλατες δε ξερω τιποτε...λες να του παρω κ γω πλιγουρι?>>>>>>>>>>με τι αλλο μπορω να το συνδιασω????????????

γωγωκα κ μεις εχουμε αυτο το σαββατο γαμο..αλλα ακομα ζεστες εχει οποτε μη σκας..

αργι σημερα που πηγα κατω κ ειχε γινει η τσιμισκη σχεδον παιζοδρομος σε θυμηθηκα..ειχε καποια ενα καροτσι σα το δικο σας..το ζηλεψα :)

βικυ κι γω θα θελα γυναικα για το σπιτι.ετσω κ μια το μηνα

καλε γιατι καμια σας δε ηρθα κατωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

περασαμε πολυ ομορφα

βενι καταλαβα τι εννοεις κ συμφωνω :P

πρωτον ο μικρος εκανε παλι κακα στη μαπνιερα..ελεοςςςςςςςςςς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δευτερον,..ειμαιστε κενντρο με το αμαξι..

κ ειχε μποτιλιαρισμα..

κ μια μανα(μικρη σε ηλικια)

ηταν ακριβως διπλα μας..κ λεει

σε τετοια ηλικια το καθισματακι του μικρου πρεπει να κοιταει μπροσατα ..ειναι πιο ασφαλες

λεω εγω το αντιθετο..αν φρεναρω αποτομα ο αυχενας θα κανει αποτομη κινηση οποτε δε εχει ασφαλεια

ε δε μπορουσε να το καταλαβει η ξανθια(κ δε ηταν κιολας)

ειμαι σιγουρη πως πολυ με κοροιδευουν οτι το χω να κοιταει πισω..

εχω μια φιλη σουηδια κ με λεει εκει μεχρι 4 ετων λενε καλυτερα να κοιταει πισω..

εγω δε ξερω μεχρι ποτε θα το χω..αλλα ακομα καθετε μια χαρα

Δημοσίευση

μαρθα εγω δεν ηρθα γιατι ο μικρος εχει καταρροη και ειπα να μην τον πολυκυκλοφορω...θα σε ειδοποιουσα αλλα δεν ειχα ιντερνετ ολη μερα ειχε προβληαμ και μπηκα το βραδακι..δεν ειχα φορτισμενο το κιν. και ειχα αφησει το κιν.σου στο chat να το γραψω μετα..οποτε δεν μπορουσα να το δω :oops::oops:

καλε γιατι κανει κακα στο μπανιο?? μηπως θελει ν τα κανει ελευθερα? μηπως θα μπορει και στο γιογιο?

και εγω θελω γυναικα μια τον μηνα τουλαχιστον..μα ετσι ποου παμε ουτε σ/κ υπαρχει ουτε καθημερινη..και κανω τα βασικα..αλλα λιγο η δουλεια λιγο καμια βολτα το απογευμα πανε ολα πισω..α

αφου σκεφτομαι τωρα πως κανονικα πρεπει να βγαλωκουρτινες κτλ για γενικη χειμωνιατικη και ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ δεν μπορω!

παω να κανω κεικ θα ερθει η πεθερα μου αριο να εχω κατι να κερασω....

α!!! θελω να καθαρισω τους καναπεδες..ΠΩΣΣΣ//???????βγαινουνε τα καλυματα απ οτα μαξιλαρια αλλα το υπολιπο οχι..και αμα βγουν δυσκολα θα ξαναμπουν(τα μαξιλαρια) τα κανετε εσεις?με καρπεξ?

Δημοσίευση

Γωγω το μηνυμα με το κατρημα ηταν χιουμορ!!! ειτε σπορακι ειτε οχι καποια στιγμη θα γινει και αυτο,δεν με χαλαει καθολου,οποτε θελει καλοδεχουμενο ,προσπαθω να μην το σκεφτομαι για να μην αγχωθω!

Δημοσίευση

Hellooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Tί κάνετε;;;;;;

Εμείς είμαστε πολύ καλά οικογενειακώς!!!!

Το νινί μας μεγάλωσε! Είναι πλέον 1105gr και βγαίνει 1 εβδομάδα μεγαλύτερο από την ηλικία του. Τα νέα από την καινούργια γιατρό είναι πολύ πολύ ενθαρυντικά! Είμαι μια πολύ καλή υποψήφια για VBAC και έχω όλα τα φώτα για να το καταφέρω... Χάρηκα πολύ δεν το κρύβω!!! Όλα καλά λοιπόν! Επόμενο ραντεβού σε ένα μήνα. Είδε τις εξετάσεις μου και είπε πως είναι σούπερ. Δε μου έδωσε κανένα συμπλήρωμα και γενικά προχωράμε ως έχουμε!!!

Επίσης η πόλη σήμερα ήταν τέλεια! Πραγματικά χάσατε όσες δεν κατεβήκατε! Είχε άπειρο κόσμο, πάρα πολλά ποδήλατα και πολύ όμορο κλίμα! Η Ειρήνη το καταχάρηκε. Μπήκε και πρώτη φορά στη ζωή της σε λεωφορείο!!! Πολύ γέλιο!!! Έλεγε συνέχεια 'Πω ρε αμαξάρα' 'Δεν το πιθτεύω' :D:D:D:D . Στο γύρνα βρήκαμε ένα γωστό μας που άνοιξε ένα μεξικάνικο μπαρ-ρεστοραν σε παράλληλο της παραλίας και μας κέρασε από ένα σφηνάκι... Να μας δείτε οικογενειακώς στα σκαμπώ στο μπαρ!!! :lol::lol::lol::lol:

Αυτάάάάά....

(Μέσα σε όλα σα να με πονάει ο λαιμός μου και να νιώθω πως θα συναχωθώ )

Τέλεια η μέρα σήμερα σας λέω!!!

Τέλειαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!

:P:P:P:P:P

Γίωτα και συ μας λείπεις!!!

Φιλιά πολλά στη Χίο!!!

Θου σ'αγαπώ, στο είπα;;;;;

:lol::lol::lol:

Λένα καλά αποτελέσματα αύριο!!!

Νατασούλα εσύ τα πήρες; Όλα καλα;;;

Γωγώ να μη βάλεις τίποτα από πάνω.....

Μπρος 'τα κάλη τί είναι το πούντιασμα!!!!!

Παναγιώτα καλό κουράγιο αύριο!!!!

Δημοσίευση

VENI καλή επιτυχία με το κέικ!!!!!

Εμένα μου κάηκε το μίξερ....

Με ματιάξαν οι γρουσούζηδες...

:D:D:D

Χρύσα πλιγούρι μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

Τέλειο είναι το ταμπουλέ!!!! Και τα γεμιστά με πλιγούρι!!!

Αααα και το κοτόπουλο στη γάστρα με πλιγούρι!!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελεια η ατακα της ειρηνης!!!!!!!!! αχ και να την εβλεπα να το λεει!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

τελεια που ολα πηγαν τελεια!! ρε συ μεγαλο νινι νατασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτα εγω το πιστεψα οτι κρατιοσουνα :oops::oops::oops: μηπως ειμαι και εγω λιγακι ποντια?????????????????? :oops::lol::lol::lol: τελικα καλε μας δουλευεις?????? :lol::lol::lol:

ρε νατασσα ζηλεψα τωρα που δεν κατεβηκα..μετανιωσααααααα!!!!!!!!!!!!! σιγα τι θα παθαινε??

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μου!!!!!

εμεις ειμαστε πολυ καλα, πηγαμε σημερα βολτα οικογενειακως στη γειτονια. ο τολης δεν ειχε ορεξη να κατεβουμε κατω, ηταν κουρασμενος και αυριο πρεπει να παει απο τις 7!!!! :evil: καταραμενη βονταφον!!!!

δεν ξερω αν σας το εχω πει, αλλα ο μικρος εχει κανενα μηνα που φυσαει μονος του τη μυτη του. οχι πολυ αλλα τα χοντρα τα βγαζει!! μου ζηταει χαρτοπετσετα τη φυσαει και μετα πιανει το καινουριο του αποκτημα!!!! :lol::lol::lol: εχει και πολυ γελιο οταν φυσαει το φαγητο για να κρυωσει!!!

σημερα εκατσα κ εφτιαξα πιτσα και πρασοσπανακοτυροπιτα... εκανα φυλλο για πρωτη φορα στη ζωη μου και εγινε χαλια!!! εσπασε σε χιλια κομματια!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: αλλα η πιτσαεγινε σουπερ!

θουλη κ εγω φορτωνων οταν λεω κατι και με γραφουν!!!!! και η βενετια νομιζω το ειπε, οταν δε βλεπουν κατι δεν το ζητανε, δεν ξερουν τι ειναι κ δεν το λαχταρουν!! ενταξει δε γινειται να μη φαει ποτε ολα τα σκατα, αλλα οσο μπορεις το αποφευγεις και το περιοριζεις

ρεσυ τι τον εχει πιασει με το χεσιμο στη μπανιερα????

νατασα σουπερ το νινακι!!! μακαρι να καταφερεις να γεννησεις οπος το θελεις κοριτσι μου!! και να εχεις μια ανεπαναληπτη εμπειρια!!! χαχαχαχαχα ετσι ελεγε η μικρη στο λεωφορειο? πολυ γελιο πρεπει να ειχε!!!! μη μου πεις οτι ανεβηκε κ αυτη στο σκαμπο στο μπαρ!!! φωτο θελω να δω!!!! :D:D:D

γιωτα καλο αυτο με το κατουρημα!!!!!! :D:D:D:D:D

συμπεθερα παρε καμια εσαρπα μαζι για καλο και για κακο. αν και ακομα ειναι νωρις και δεν εχει πολλα κρυα

κ εμεις εχουμε ενα γαμο 9 οκτωβρη και δεν ξερω τι να βαλω..

θελω να ελπιζω οτι αυριο θα ξερω που θα ειμαι.. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!

βαριεμαι τρελα να πλυνω τα χειμωνιατικα.. να στρωσω χαλια... γενικα ολη τη χειμωνιατικη φασινα :?:?:? περιμενω ομως πως και πως τα χριστουγεννα!!!!!!

Δημοσίευση

VENI πραγματικά άξιζε!!!

Έπρεπε να κατεβείτε ρε.....

Δεν πειράζει, να γίανει (που λέει και η γιαγιά μου) ο Φιλιππάκος και θα πάτε βόλτες!

Λένα και όμως!!!!

Έκατσε στο σκαμπώ στο μπάρ!!!!

Δεν είχα φωτογραφική μαζί να τη βγάλω! Ήταν πολύ αστείο!!!

Μπράβο στον Αναστάση!!! Ξέρεςι τί μεγάλο κατόρθωμα είναι αυτό!!!!

Δημοσίευση

ελα ρεσυ!!! θα ειχε πολυ φαση!! :lol::lol::lol::lol: τρομερη ειναι η ειρηνουλα!!! ατην εχω ικανη να χτυπησει κ το χερι στο μπαρ και να διαμαρτυρηθει επειδη δεν πινει κ αυτη σφηνακι!!! :lol::lol::lol:

χαχαχαχα ασε ασε αν βγαλει κ τιποτα μεγαλο το δειχνει κ κανει ουυυυυυυυυυυυυυυ ξερεις πως κανουμε οταν βλεπουμε κατι τεραστιο και πολυ εντυπωσιακο!! χαχαχαχαχαχα!!

ετσι κανει κ οταν τον κανω μπανιο κ του σηκωνεται!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
επισης ξερετε αν πουλανε ανταλλακτικα συρταρια για ψυγειοκαταψυκτες?? ξερει καμια σας κοριτσαρες μου?

Χαχαχα αν βρεις πες μου και μενα....

Μου έσπασε η Ειρήνη το συρτάρι για τα παγάκια το καλοκαίρι και το έχω κολλημένο πρόχειρα...

χαχαχα πεθαίνω για Αναστάση!!!

Δημοσίευση

καλημερααααααα

Τι κανετε;;

αχ ζηλευω που κατεβηκατε...και εγω θελλλωωωω...δεν επιραζει...ξεβρωμισα τισ κουρτινες...χαχαχα.

Νατασα καλα δεν το συζητω..η Ειρινη ειναι σουπερ...εγω θα κοικλοφορουσα με μια βιντεοκαμερα μονημα στο χερη κα θα τα κατεγραφα..για να τα βλεπει οταν μεγαλωσει...

Καλα που μου θυμησες τα γεμμυστα, εχω κατι πιπεριες - της πηραμε την κυριακη- και ημουν ετοιμη να τις ετοιμασω για καταψυκτη...θα τις κανω γεμμυστες με πληγουρι..μνιαμ μνιαμ για την παρασκευη.

Λενα απα βρεις πεσ μου και εμενα...εσπασα το καπακι απο την θηκη για φρουτα απο την πρωτη ευδομαδα...χαχαχα..λογικα αμα παρεις την αντιπροσοπεις η το τμημα σερβισ θα σου πουν...

Βενη εμενα βγαινει ολοκληρο...αλλα την τελευτια φορα για να το βαλλω ξηλωθηκε σε δυο σημεια και το εραψα...πλεων τα κανω με την σουοερ σκουπαρα μου- ε τοσα λευτα σταζουμε γκρρρρρ..να φανει και λιγο χρισημη...χιχιχι...αμα θες ερχομαι φερνω και τη σκουπα και τα κανουμε, μετα θα τα περασεις μονο με ενα πανακι με ξυδι για απλυμανση.

Χτες αφου κρεμμασαμε τις κουρτινες- τελειωσαμε και με τα παντζουρια, εβαλα τον ιονιστη με λιγες σταγονες ελαιο μεντασ και ευκαλυπτου...μοσχομυρησε το σπτιτι φρεσκαδα...τι τελεια...μετα γυρησε ο μικρος...αχχχχ

Παντως λενα εγω δεν εχω ανοιξει φυλλο στη ζωη μου...για πητα τουλαχιστον...χαχαχαχα

Φιλακια σε ολουε, παω να ισιωσω μαλι πριν ξυπνησει το χουλιγκανακι μου...μπας και προλαβω και να βαφτω

Δημοσίευση

καλημερα τσουπρες τι κανετε????

εμεις καλα ειμαστε οι γνωστοι αγνωστοι μας αφησαν χθες ησυχους να κοιμηθουμε :lol::lol::lol::lol:

εμεινε και ο σπυρακος χθες το βραδυ στην μαμα μου γιατι πρεπει να παμε αθηνα σημερα για μια δουλεια οποτε αναπληρωσα τον υπνο που εχασα με τα ξενυχτια.

καλα χθες ηταν πολυ δυσκολη μερα ειχα παει με τον μικρο στην νονα του...στον γυρισμο αφηνω την νονα του στην δουλεια της και γυρναω με το αυτοκινητο να βγω εθνικη να παμε σπιτι....ποια εθνικη ομως που γινοταν χαμος απο τα φορτηγα που την ειχαν κλεισει [-x[-x[-x

μου λεει ενας νεαρος θα πας απο τον ταδε δρομο και θα βγεις στην παλια εθνικη οδο...

ξεκιναω φτανω εκει δεν γινοταν τιποτα ειχαν απελευθερωσει τα φαναρια και δεν μπορουσα να περασω :evil::evil: αναγκαστικα στριβω προς την αντιθετη κατευθυνση και πηγαινω προς μια παρακαμψη που οδηγει στα διοδια της ελευσινας.....μου λεει ο αντρας μου στο τηλ 'μην πας απο εκει ειναι κι εκει κλειστα' :crazy: ετσι κανω την μιση παρακαμψη και βγαινω μετα κοπων και βασανων σε ενα τμημα της εθνικης που ηταν ελευθερο.

ο σπυρος εν το μεταξυ πισω να τραγουδαει :lol::lol::lol::lol::lol:

φτανω που λετε στα διοδια βλεπω τον δρομο χαλαρο λεω ενταξυ...αμ δεεεεεεε φτανοντας σε ενα σημειο βλεπω ενα τσουρμο νταλικες να εχουν κλεισει τον δρομο και εκει :evil::evil::evil::evil:

εκει φορτωσα πολυυυυυ ημουν μια ωρα στον δρομο να κανω γυρω γυρω

αλλος δρομος για να παω σπιτι μου δεν υπηρχε :angry::angry: ετσι και δεν με αφηναν να περασω θα γινοταν χαμοςςςς

τελικα μετα απο λιγο επετρεψαν να περασουν τα ιχ και τελικα μετα απο μιαμιση ωρα στον δρομο φτασαμε στο σπιτι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουραστικατε?????

εγω να δειτε!!!

φιλααααααακιααααααααααααααααααα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...