Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αναστασία μην παρκάρεις το αμάξι σε μέρος που δεν φαίνεται γιατί τότε είναι πιο εύκολο να σου το κλέψουν!!!, ή να κάνουν κάτι!!!!

Γιώταααααααααα, θα εγκυμονίσεις?!!!! και εσύ τέκνον Βρούτε???? :roll:

Χρύσα δεν κατάλαβα τι σας είπε η παιδοψυχολόγος?

Νατασσούλα καλά αποτελέσματα....ποιός την έκανε την εξέταση? η Έλενα?

• Απαντήσεις 958
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημεραααααα!!!!

Τι μου κανετε;;;

Αναστασια εχω φρηκαρει...σοβαρα τωρα!!!! μπρρρρρ.....

Αρτζ τα λαδακια τα εχω κλειδομενα σε ενα κουτακι- ανεκαθες εκει τα ειχα- και τα βαζω στο μπανιο - εκει που δεν φτανει ο μικρος, οσο για την συσκευη διαχυσης ειναι και αυτη σε μια εταζιερα ψιλα - για να πιανει περισσοτερο χωρο- και δεν την φτανει ...και δεν θα τα φτανει για πολυυυυ καιρο ακομα...

Καλ αμη φανταστεις..φαση ειναι και θα μου περασει..τωρα χειμωνιασε και μου ξαναρθε η ψυχωση με τα κερια αναμενα λαδια και αλατα στο μπανιο πασαλειβω τον εαυτο μου με κρεμες, κανω απολεπιση σωματος ναι..βεβεια..ειχα να τα κανω ολα αυτα απο τοτε που εμεινα εγγυος και τα κατηργησα...

τα θυμηθηκα οταν προσφατα εκανα γεννικη στο δοματιο μου και ανακαλυψα οτι τα μισα χοντονς ειναι σπιτι μοπυ..ε τοσα λευτα εδοσα..να μη τα χρισημοποιησω!!!!!

Γιωτα Βρουτε...τωρα πρεπει και εγω να αρχισω προσπαθιες..ειπαμε θα συμπεθεριασουμε..θα κανω εγω την Ποντια..εσυ τον Χιωτη...χαχαχαχα

Πειναω...κακουργα με την ζαμπονοκασεροπητα....

Αχ δε θα ηθελες τωρα εναν βεντι καραμελ μακιατο...μμμμμ...ψινομαιιιιιι

Ο μικρος καλυτερα ...εξακολουθει να εχει βηχα ο οποιος ελλατωνετε σιγα σιγα...

Νατασουλα καλα αποτελεσματα!!! Να τα πουμε ε..κανονιστε με τη λενα και ελατε

Αρτζ ειχα πετυχει μια παιδοψιχολογο- φιλη φιλης, και εννωειται πως την ταραξα...

συζητουσαμε γεννικα για την συμπεριφορα του μικρου γιατι εδειξε ταση προσκολλησης σε μενα σε μια ηλικια στην οποια θα επρεπε να γινετε σχετικα πιο ανεξαρτητο...οχι τοσ προσκολλησης οσο δεν θυμαμαι πως το ειπε..

Ε΅λοιπον απο τοτε απου αρχισα να εφαρμοζω αυτα που ειπε ειδα βελτιωση.

Κοινως μου ειπε πως ο μικρος λυσσαει για μεμε επειδη του λειπω, εκεινη την ωρα νιωθει οτι ειμαο μονο δικη του και επειδη δεν του αφιερωνα οσο χρονο θα ηθελε απαιτουσε με αυτον τον τροπο..και η δυτσκολια στο να κοιμηθει - και δη μονο πιπιλοντας ηταν και αυτο μια αντιδραση.

Μου ειπε πως οταν ενα παιδι αναζηταει τη μαμα του ειναι καλο αυτη να του αφιερωνει χρονο παιζοντας η απλα χαιδευοντας τον ..ειδικα απο τοτε που ξεκινησε παιδικο εγινε πιο κολλιτσιαδς..

ε και εγω τοτε κανω πραγματα μαζι του...με ξεπατωνει βεβεια γιατι τελειωνω τις δουλιες το μαγειρεμα κλπ πολυ αργα αλλα ειδα βελτιωση...χτες ηταν το δευτερο βραδυ συνεχομενο που κοιμηθηκε ανευ πιπιλισματος και στο κρεβατι του- δεν χρειαστηκε δηλαδη να τον κοιμησω στο δικο μας και να τον μεταφερω μετα..ηπιε το γαλατακι του ξαπλωσε ισυχα ισυχα. του τραγουδησα δυο παραμυθια, ξυπνησε μονο στις 2 για νερακι και χαδια και στις 5 για γαλα...,και καθαρισμο μυτης χιχιχιχι..και γεννικα εχε γινει πιο....ανεξαρτητος..

Μακαρη

Δημοσίευση

μπράβο Χρύσα, χαίρομαι....ο παιδικός αλλάζει τα παιδιά, προς το καλύτερο.......μην ξεχνάς όμως ότι το παιδί μεγαλώνει κιόλας και αλλάζει, δλδ θα άλλαζε έτσι και αλλιώς (όσον αφορά στο μεμέ)!...

πάμε να ετοιμαστούμε (εγώ και το μπουμπούκι) γιατί θα βρεθούμε με μια φίλη και την 1χρονη κόρη της για καφεδάκι!!! γυναικεία συνάντηση!!!!

Δημοσίευση

Γιώτα θα βαριόσουν κάποια στιγμή και θα έλεγες να γύριζαν τα χρόνια που εργαζόσουν!!!!

έτοιμες είμαστε σας χαιρετούμε.....!!!! πλυναμε τα δοντια μας [smilie=brushteeth.gif] μιλησαμε στο τηλ., :-c και φευγουμε :-h , για καφεδακι!!! [smilie=coffee.gif]

Δημοσίευση

Αρτζ καλα να περασετεεεεεε

Εγω παλη θα ηθελα να δουλευω..αλλα λιγοτερες ωρες..και να ειχα μια καβαντζα κανενα 1,000,000 ευρουλακια στην ακρη...για να εκτονονω την καταναλλωτικη μου μανια..

θα ηθελα πχ να κανω εθελοντικη εργασια...να δουλευω με ορφανα παιδακια, να τα πηγαινω εκδρομες, η με αρρωστα παιδακια να προσπαθω να βρω τους καλυτερους γιατρους και την πιο εποτελεσματικη θεραπεια..να διαπραγματευομαι με χριματοδοτες..να οργανονω γκαλα για να βρισκω χοριγους για φιλανθρωπιες κλπ κλπ..βεβεια θα ειχα καταθλυψη μετα γιατι υπερχει τοση δυστιχια στον κοσμο που πραγματικα οτι και να κανεις...δεν ειναι αρκετο...

Για την ωρα παριγοριεμαι πως η εταιρια στην οποια δουλευω ακουμπαει ενα αρκετα μεγαλουτσικο ποσο σε φιλανρωπιες..ασχετα αν δεν τις κανεις στην Ελλαδα..

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου τη γνωμη σας...περιμενω να αδιαθετησω στις 30 του μηνα ,εχει εδω κα ι 3 ημερες υποφέρω υποφέρω υποφέρω!!!! ποναει η κοιλια μου ,πρηστηκε το στηθος μου...ενδεχομενο εγκυμοσυνης χμμ ναι νομιζω υπαρχει (μας ξεφυγε λιγο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) ,για τεστ ειναι νωρίς ομως τι να κανω πονάω και αλλαξε και ο καιρος και με ποναει κ η μέση μου!!!! μεσουλιντ φοβαμαι να παρω ρε γμτ ,το ατυχημα εγινε πριν απο μια εβδομαδα ,νωρις δεν ειναι για συμπτωματα? μηπως ερθει νωριτερα λογω αλλαγης περιβαλλοντος?τι λετε?

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!!

Επιτελους δροσισε.Ουφ πηραμε μια ανασα ρε παιδι μου!!!!

Απο να ξεκινησω βρε κουτσομπολες!!!

Α απο τη Βενη θα αρχισω.Ρε Βενη μου εμενα γνωμη μου ειναι να μην του δωσεις αγελαδινο καθολου για λιγο διαστημα.Αν χρειαστει να του κανεις εξετασεις να δεις που βρισκετε.Ποτε δε ξερεις ποτε θα κανει το αλμα αναπτυξης μωρε.Αν χρειαστει γιατι δε πας και σε άλλο γιατρό;;;;

Θεσσαλονικιες καλα να περασετε το απογευμα!!!Οπως ειπε και η Γωγουλα και εγω απο τις ειδησεις το ειδα το event της Πανεπιστημιου το Σαββατο. 8-}8-}

Αναστασια περιεργα τα πραγματα εκει ε;;;Αλλα και η μετακομιση δυσκολη ρε παιδι μου. :-??

Γιωτα ρε συ παιρνουμε 2 μηνες πριν τη γεννα,3 μετα τη γεννα και το 9μηνο.Οποτε το παιδι παει 12 μηνων.

Μη κοιτας που εγω και η Λενα γεννησαμε τελη Μαρτη οποτε Ιουλιο και Αυγουστο δεν πηραμε αδεια μιας και τα σχολεια ειναι κλειστα. :idea::idea:

Τωρα που θα γεννησω τελη Δεκεμβρη θα επιστρεψω Γενναρη του 12.

Λενα να υποθεσω οτι εχεις αρχισει να λυνεις σουντοκου ε;;;; :lol::lol::lol:

Ρε Μαρια 18 εβδομαδων τι θες να κανει το μωρο;;;; :shock: Τουμπες;;; :roll: Ε δεν κανει ακομη.Σε λιγο ομως [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Αργυρουλα 1 ωρα και 40 λεπτα;;;Δεν εκαψε το αυτι σου βρε θηριο;;;

Νατασουλα και εγω θα νευριαζα αν το παιδι ετρωγε σοκολατες. :twisted::twisted:

Τωρα εγω μη σας τα πρηζω με τα δικα μου.τα δωσαμε τελικα.Τελη Οκτωβρη θα σας πω αν θα τα παρουμε ποτε πισω ή αν θα πανε υπερ πιστεως και πατριδος. [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] :-q:-q

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!! τι κανετε??

σημερα πηγα στο γραφειο, κατεθεσα μια αιτηση "σπρωξιματος" οπως τη λεω εγω, απαιτωντας να τοποθετηθω. δεν την επαιρνε η ηλιθια γιατι νομιζε οτι την ειχα γραψει λαθος (ελεος) και ηρθε ενας αιρετος, ο οποιος μου ειπε οτι τωρα συνεδριαζαν αλλα εχουμε μεινει 40 ατομα και τα κενα ειναι 12.. ειναι ολοι με παιδια.. καταλαβατε???/ βολεψαν τα βυσματα και εμειναν αυτοι που επρεπε να ειχαν ηδη τοποθετηθει!!! ειχα μια συζητηση μαζι του και πηρε μαζι του την αιτηση μου (πηρα και αριθμο πρωτοκολλου) οποτε αυριο ειναι πιθανο να παω στη δουλεια!!! (δεν το δενω και κομπο βεβαια..)

ο μικρος μου ειναι πολυ καλος, εχει αρχισει και λεει λεξουλες το μαναρι μου, τα βραδια κοιμομαστε μια χαρα, καθενας στο κρεβατι του.. και θελω απελπισμενα δευτερο παιδι!!!!!!

κοριτσια αν θα κατεβουμε σημερα θα σας τηλ

Αρτζι καλα να περασετε!!! :D:D

ρεσυ μπεμπουλη αγριευτηκα!!!!!!!! να πρσσεχετε πολυ πολυ!!!

Νατασουλα καλα αποτελεσματα να εχετε!!!

παναγιωτα ελπιζω να τα παρετε πισω τα ευρωπουλα...

γιωτα νομιζω πως ειναι πολυ νωρις ακομα για συμπτωματα.

Δημοσίευση

Τζααααα!!

Βενη ηθελα να σου πω να περιμενεις..και μετα να το συζητησεις με τη γιατρο σου..εγω ετσι εκανα..την επριξα ...χαχαχα

Γιωτα χμμμ..και εγω λεω νωρις..οχι τιποτε αλλο φανταζεσαι...;;;...χιχιχιχι

Ανακαλυψα μια κατσαριδα στο γραφειο μου...και εκανα γεννικη καθαριοτητα..ειμαι μαζωχα...στην προηγουμενη ζωη μου μαλλον ημουν η αρχιοπαραδουλευτρα στις Βερσαλλιες...η στο Παλατι του Μπακιγχαμ....χαχαχα..

Παναγιωτα τι ν απω..κλαφτε τα!!!!

Δημοσίευση

Αργυρώ εγώ έκανα εξετάσεις για το γνωστό θέμα της φλεγμονής

Γιώτα πάρε κανένα depon που επιτρέπεται και σε περίπτωση εγκυμοσύνης

Πάντως είναι πολύ πιθανό λόγω της αλλαγής περιβάλλοντος να έχεις και αλλαγές στον κύκλο

Παναγιώτα εύχομαι να τα πάρετε πίσω τα χρήματα

Λένα καλά αποτελέσματα ελπίζω να σε στείλουν κάπου κοντά τουλάχιστον

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!

εφτιαξα φακες και ηρθα να δω τα νεα σας!!!!!!!!! :D

γιωτα μου,εσυ νομιζω με ρωτησες για την αποσπαση.....αν ειχα βοηθεια με τη μικρη δε θα ζητουσα αποσπαση τοσο κοντα.....μη νομιζεις...θελω κι εγω να ξεφευγω λιγο απο το χωριο που μενουμε....ομως δεν εχω κανεναν να μου κραταει το μωρο οσες ωρες λειπω και θελω να ειμαι κοντα αν χρειαστει κατι ο αντρας μου με τη μικρη....αυτο για τωρα που ειναι μικρουλα ακομα!!!!!! ;) απο του χρονου βλεπουμε!!!!!!!! 8-) τι διαβαζω???????σπορακι περιμενουμε?????????? :D:D:D για να δουμε......!!!!!!!!!! ;););)

μαιμουδακι μου,ακομα???????????? :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ηρθα κ γω...

τι κανετε?

σημερα δ επηγα δουλεια,,με εδωσε αδεια γιατι λογω εργων μετρο δεεχουμε νερο κ τηλ

σημερα βρηκε?????????η πιο καλη μερα ειναι..δε δουλευω αρκετες ωρες :(

κ πηγασε μια φιλη που ειχα να δω αρκετο καιρο κ εχει ενα αγορακι ενα μηνα μικροτερο μας

πριν παω εκει λεω δε παω απο τη πλαι μου δουλεια?

η αφεντικινα ειναι ουτε 40 κ εχουμε καλες σχεσεις..

ξερει οτι δε δινω γλυκα(πριν πολυ καιρο σας ειχα πει αν θυμαστε που του εδωσε σοκοφρετα κ δε ηξερε οτι εγω δε δινω κ της ειπα οχι κτλ)

ε κ παω εκει κ λεει..ελα θοδωρη να σε δωσω μια καραμενα :shock::shock::shock::shock:

εχει παντα στο μαγαζι της τα ζελεδακια..αυτες που απ εξω εχουν ζαχαρη

λεω ΟΧΙ.

λεει ασε τη μανα σου..εγινε μανα κ ξερει..

λεω ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

κ του τη δινει κ αυτος δ εηθελε(εγω ημουν καπως ετσι [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] )

προσπαθησε 2 φορες αλλα δε ηθελε..

ε μετα ομως ηθελε..κ του την παιρνω κ αρχιζει κ κλαιει..κ του τη εδωσα μη το ακουω

πραγματικα νευριασα τοοοοοοοσο πολυ.το εδειξα κιολας..

δηλ με αγνοουσε παντελος..αυτο με πειραξε πιο πολυ..

δε λεω οτι θα παθει κατι αλλα εγω το οτι δε ακουστηκα με νευριασε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

μετα ηθελε να του δωσει κρακερ εεεεεεεεεεεεε εκει νευριασα..το οτι εκανε του κεφαλιου

ξερω θα με πειτε ηλιθια αλλα σας ειπα το λογω που νευριασα..

αναστασια καλε σε οια περιοχη μενετε??????????????απαπαπαππαπ

προσοχη ρε συ...

αργι καλη κολυμβηση,,

γιωτα μωρη λες?????????αν κ νωρισ το κοβω..

παναγιωτα καλα αποτελεσματα υριο

λενα σιγα μη σε πουν αυριο για δουλεια..μπαααααααααααα!!!

χρυσα μπρ;αβο στο τζεφ που βελτιωνεται..χαιρομαι πολυ!!!!!!!!!

νατασουλα καλα αποτελεσματα

συμπεθερα μου περιμενω νεα απο γιατρο ;)

ευα κ γω φακες εφαγα σημερα...

γωγωκα ποσα κιλα εβαλες????? :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

αθηνα περιμενω τηλ ;);););););)

καλε εχω στερεψει απο φαγητα..μπορειτε να γραφετε καθημεινως τη δινετε στα παιδια σας?????

να περνω ιδεες? :)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια...Τι κάνετε;;;;Εγώ και χθες και σήμερα έτρεχα....Έδινα κάτι εξετάσεις (και καλά) για να μπω στο ταμείο των δημοσιογράφων, γιατί τόσο καιρό είχα ΙΚΑ...Βασικά πριν μπεις στο εν λόγω ταμείο απαιτείται να έχεις συμπληρώσει κάποια χρόνια στη συγκεκριμένη δουλειά...Άντε επιτέλους τώρα θα έχω ταμείο της προκοπής που σου καλύπτει σχεδόν τα πάντα..... :P:P:P:P:P:P:P

Η μικρή χθες το απόγευμα είχε πάλι μπούκωμα επειδή το πρωί δεν της ρούφηξα τις μύξες, αλλά μετά ήταν μια χραά...Το βράδυ ούτε έβηχε ούτε τίποτα...Όμως είμαι πολύ προβληματισμένη ρε κορίτσια..Με πήρε η πεθερά μου πριν λίγο και μου είπε ότι τώρα που κοιμάται βήχει.... :roll::roll::roll::cry::cry::cry::cry: Μια έτσι μια αλλιώς ρε γαμώτο;;;;Λέτε να έχει κάνει ακροαστικά;;;;; :?:?:?:(:(:( Είμαι πολύ στενοχωρημένη...

Εγω δε νιώθω καλά...Είμαι μονίμως πτώμα, συνεχώς νυστάζω και γενικώς δεν έχω διάθεση για τίποτα.... :(:(:(

Λενάκι άντε αυτή τη φορά ελπίζω να γίνει κάτι..Τι να πω;;;;;Μακάρι....

Γιώτα με μπέρδεψες....Λες από τη μια μπορεί να είσαι έγκυος, ότι έχεις συμπτώματα, μετά τις λες;;;Ποιος ο λόγος που πονούσες;;;; :roll::roll::roll::?:? Και αφού έχετε κάνει ελεύθερα πως λες στην Εύα "όχι καλέ σποράκι";;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Μωρή τρελή σε έχει πειράξει ο καθαρός αέρας;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μου τι είναι αυτά που λες καλέ;;;;;; :o:o:o:o:o Φοβάμαι!!!!!!!!!!!! :?:?:?:?

Αρτζι απολεπίσεις διαβάζω...Αχ γιατί ανέκαθεν τα σιχαινόμουν αυτά;;;;;;;; :?:?:? Δεν τα γουστάρω καθόλου!!!!!!!!Σε μενα!!!!!!Στους άλλους μου αρέσουν!!!! :lol::lol::lol::lol: Επίσης, ο μικρός κοιμάται χωρίς βιζοπιπίλισμα;;;;;;;Ουάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.... :D:D:D:D:D

Νατασούλα μου καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευάκι καμία βοήθεια ε;;;;;Κρίμα.... :(:(:(

Παναγιώτα θα σε βρίσω...Μην ξαναναφέρεις για τις άδειες σου.... :twisted::twisted::twisted::twisted: Ακου εκεί!!!!!!!!!Κάθεσαι από το 2008 και θα γυρίσεις το 2012....Έλεος!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted: Εγώ πήρα άδεια Μάρτιο 2009, γέννησα Απρίλιο 2009 και έπρεπε να γυρίσω στη δουλειά Ιούλιο του 2009..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Αλλά επειδή έκλεισε η εφημερίδα, γύρισα τελικά Οκτώβρη του 2009 που ξαναάνοιξε..... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θα ήθελα με τίποτα να κάθομαι τόσο καιρό..Θα σκυλοβαριόμουν....Εδώ, 6,5 μήνες κάθισα με τη μικρή και έλεγα άντε να γυρίσω στη δουλειά..... :roll::roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Αρτζι πώς τα περάσατε στον καφέ;;;;;

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!

Δημοσίευση

Θουλάρα αυτό είναι το χειρότερο...Να μη σε υπολογίζουν!!!!!!!!!!Με τρελαίνουν!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μωρή εγώ γιατί να βάλω κιλά;;;;Τι με πέρασες κορμάρα σαν εσένα;;;;;;;;; :(:(:(:(:(

Μου είχαν μείνει 5 κιλά από την Ιωάννα που τελικά δεν έχασα ποτέ, πήρα 2 το καλοκαίρι και θες φόρεσα ένα στενό μου τζιν που μου ήταν λίγο τσίτα πριν κανα μηνα....Παραξενεύτηκα και σήμερα το πρωί ζυγίστηκα....όχι απλως δεν έχω πάρει, αλλά έχασα και ένα!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

όμως είναι νωρίς ακόμα...Στην Ιωάννα μέχρι τον 5ο μήνα είχα πάρει 3 κιλά και ξαφνικά στον 5ο πήρα μαζεμένα 5!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τώρα δε θέλω να πάρω πάνω από 10...... :?:?:?:?:? Θα προσπαθήσω....

Η Ιωάννα Δευτέρα έφαγε γεμιστά, Τρίτη φασολάδα, σήμερα σολωμό και χορτα....

Δημοσίευση

ασε γιωτα μου.....!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελπιζω να τα βρουν ευκολα μπαμπας και κορη!!!!!!!! :P σκεφτομαι να τους αφηνω σιγα-σιγα λιγο μονους να συνηθιζουν!!!!!!! ;) το αλλαγμα σκεφτομαι περισσοτερο..... :? θα μπορεσει ενας αντρας να την περιποιηθει σωστα??????????? :shock: πως ειναι στο νησι?????συνηθισατε???????θα ηθελες δευτερο νινι????? :D

θουλη,κι εγω νευριαζω αν με αγνοουν σε θεματα του παιδιου..... :evil: αφου για να μη της δινουν βλακειες απο τοσο μικρη λεω οτι και καλα εχει αλλεργεια και ησυχαζω.....!!!!!! :roll:

γωγω μου,καμια βοηθεια......μονο εγω και ο αντρας μου ειμαστε εδω..... :? δημοσιογραγος εισαι??????? :?: περαστικα στην κουκλα σου!!!!!!!! ;)

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

Γωγω σολωμο παλι? απαπα οικ. κριση...! :D:D:D:D:D:D

Γιωτα αν θες με το καλο το μωρακι!

Αναστασια και εγω φοβαμαι!

δεν μενω και στην καλυτερη περιοχη!

αρχη της εβδομαδας αποφασισα , για 1 εβδομαδα(εβδ. χωρις αυτοκινητο)

να πηγαινω στην δουλεια με το λεοφορειο , το οποιο με βολευει απο θεμα αποστασης αλλα δεν εχει στανταρ ωρες και αργα δρομολογια...το λεω στην αδελφη και μου λεει " ααα δεν το ξερεις το λεοφωρειο λογω επεισοδιων με τους τσιγγανους δεν περνα απο εδω αλλα 2 στασεις πιο κατω"

οποτε παλι το καλο μου αυτοκινητακι!

την παρασκευη παμε παλι γιατρο με τη μαμα μου!

grousi γιατι μα μην τα καφερει ο μπαμπας?

μια χαρα τα ξερουν ολα....ετσι νομιζα και εγω αλλα τελικα τα πανε τελεια...το βραδυ ξυπνα να την βαλει να κανει τσισα και χθες τις εφυγαν λιγα και βραχηκε και αλλαξε τα παντα!

πρεπει να κανω γενικη στο σπιτι αλλα η γυναικα που ειχα βρηκε σταθερη δουλεια και δεν μπορει!

πρεπει να ψαξω για αλλη!1/μηνα το αξιζω!

η κορη μου οπου πετυχει γλυκο τα τσακιζει!

τα απογευματα τρωει ζελε με φρουτα!

Δημοσίευση

Γωγω περαστικα..και ο Χριστοφορος με βηχα ειναι..αλλα ειναι απο τις μηξες.....μου ειπε αμα ζωριζεται πολυ να του δινω 2 φορες τη μερα μοθκοσολβαν..για την ωρα οσο παει ελαττωνετε..αλαλ εκει..με τι συρυγγα στο χερι ειμαστε...

Θου ο Χριστοφορες σημερα εφαγε, για φρουτα 1 μπανανα 1 νεκταρινι 1 βανιλια, 1/4 αβοκαντο ( οαλ μικρα σε μεγεθος) με μια κουταλια ταχινι ολικης. Για μεσιμεριανο εφαγε στρογγυλο φασολακι αναμεικτο με μπαρμπουνοφασουλα...το τσακισε.

Για απογευματινο του εχω μπιφτεκι λαχανικων με πληγουρι.

Για αυριο του ετοιμαζω γλωσσα στον ατμο με κολοκυθακι καροτο πατατα σελινο και σως λαδολεμονο, για φρουτα μπανανα- αχλαδι- αβοκαντι-ταχινι, και για απογευματινο τυροκροκετες δικης μου παρασκευης

Δημοσίευση

Αρτζι απολεπίσεις διαβάζω...Αχ γιατί ανέκαθεν τα σιχαινόμουν αυτά;;;;;;;; :? :? :? Δεν τα γουστάρω καθόλου!!!!!!!!Σε μενα!!!!!!Στους άλλους μου αρέσουν!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Επίσης, ο μικρός κοιμάται χωρίς βιζοπιπίλισμα;;;;;;;Ουάουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.... :D :D :D :D :D

Γωγώ η Χρύσα τα έκανε όλα τα παραπάνω όχι εγώ!!!! :lol::lol::lol:

ωραία περάσαμε, πήγαμε για καφεδάκι, μετά σαλάτα και μια ματιά για ένα φόρεμα που θέλω να αγοράσω γιατί την επόμενη εβδομάδα έχω να πάω σε γάμο!!!!

τώρα πάω να κάνω μπιφτέκια λαχανικών και να πάρω τον ΛΟυκάκο μου......

Δημοσίευση

Αχ Αρτζι μου το ξέρω ότι η Χρύσα τα έκανε.......Απλώς σκεφτόμουν να γράψω και για σενα και τα μπέρδεψα.... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Είναι που δεν είμαι στα καλά μου βλέπεις.... :?:?:?

Κι εγώ έχω γάμο το Σάββατο, έχω ένα ΤΕΛΕΙΟ ΦΟΡΕΜΑ, που μου είχε πάρει πέρυσι ο αντρούλης μου, είναι αρκετά κυριλέ, αλλά και σέξι, αλλά τι να κάνω;;;;Αφού είμαι ντίβα...... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ρε κορίτσια είναι στράπλες και απο πάνω δεν ξέρω τι να φορέσω......Ούτε σακάκι πάει ούτε τίποτα.... :?:?:?:? Τι να βάλω;;;;Καμία εσάρπα λέτε;;;;;Είναι πολύ καλό όπως σας ξαναείπα και δεν ξέρω τι πάει..... :?:?:? Και μετά έχουν δεξίωση σε κτήμα τα παιδιά και δεν ξέρω αν θα είμαστε μέσα ή έξω.........

Επίσης, σήμερα θα φύγω ΠΑΛΙ νωρίτερα από τη δουλειά και θα την πάω στο γιατρό του ταμείου μας που είναι πολύ καλός...Ε, δεν μπορώ να πληρώνω και συνέχεια τον παιδίατρο.....Ελπίζω να μην έχει τίποτα το καμάρι μου...... :(:(:(:(:(:(:(

Χρύσα μου εσάς τουλάχιστον υποχωρεί ο βήχας...Εμένα τη μια μέρα βήχει πολυ και την άλλη καθόλου...... :roll::roll::roll::roll::roll: Εκεί που λέμε "πέρασε", νατος πάλι.... :evil::evil::evil:

Επίσης το πληγούρι τι είναι;;;;;; :?:?:?:oops::oops::oops::oops::oops:

Βικάκι σολωμό που μας παίρνει ο πεθερός.... :lol::lol::lol:

Εμείς δεν τρώμε....Αλλά για τη χοληστερίνη της δίνουμε.... :?:?

Αλήθεια που μένεις και είναι κι εκεί τόσο επικίνδυνα;;;;;; :?:?:?:?

Ρε κορίτσια κι εγώ που θεωρητικά μένω σε καλή περιοχή, Μαρούσι προς Μελίσσια, όταν ήμουν έγκυος 7 μηνών στην Ιωάννα μπήκαν στην πυλωτή μας, έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου μας και μας πήραν ό,τι υπήρχε μέσα....όπως Laptop, ένα χαλασμένο GPS, τα γυαλιά ηλίου του άντρα μου, σακάκια, γραβάτες....... :evil::evil::evil: όλα του άντρα μου.....

Βέβαια, το ψιλοευχαριστήθηκα γιατί ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ του φ'ωναζα και του έλεγα μην αφήνεις μέσα το λάπτοπ και τα γυαλιά σου.....Και μου έλεγε "σιγά μωρέ".....Ορίστε τώρα!!!!!!!!!Προς γνώση και συμμόρφωση!!!!!!

Ένα χρόνο μετά τους έπιασαν τους ληστές, είχαν τσακίσει όλη την περιοχή, έγινε δίκη, ο άντρας μου κατέθεσε, αλλά τα πράγματα δεν τα βρήκαν ποτέ!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...