Μετάβαση σε περιεχόμενο

ti simainei na eisai mama..???


katerina....!!!!

Recommended Posts

(den einai diko mou, to diabasa kapou alla me ekfrazei apolita...)

Μαμα σημαινει ζω καθε μερα σε ενα ονειρο εδω από τις 25.08.10 που εφερα στο κοσμο το πιο ομορφο κ το πιο αξιαγαπητο πλασματακι στον κοσμο,το θυσαυρο μου,την μπεμπουλα μου!!! μαμα σημαινει ειμαι η πιο πλουσια γυναικα στον κοσμο...εχω ολο τον κοσμο στα χερια μου οταν κρατω το παιδι μου αγκαλια!μαμα σημαινει κανενα μωρο παιδι δεν ειναι πιο ομορφο απο το δικο μου!μαμα σημαινει νιωθω την υπερτατη αγαπη,αγαπω χωρις ιδιοτελεια!σημαινει οτι τιποτα δεν εχει μεγαλυτερη σημασια απο το παιδι μου!μαμα σημαινει οσο κουρασμενη κ αν ειμαι εχω παντα τη δυναμη κ τη διαθεση να κανω τα παντα για το παιδι μου!μαμα σημαινει να με ξεκουραζει η παιδικη αγκαλιτσα!μαμα σημαινει φροντιζω προσφερω λατρευω νοιαζομαι αγαπω προστατευω...μαμα σημαινει θυσιαζομαι…σημαινει θελω να ειμαι καλα για να ειμαι κοντα στο παιδι μου,σημαινει οτι δε θελω να χανω στιγμη απο το μεγαλωμα της...οτι νιωθω απιστευτες τυψεις οταν παω για δουλεια...μαμα σημαινει απολαμβανω το θηλασμο κι ας εχει καποιες δυσκολιες στο ξεκινημα...μαμα σημαινει ζω για αυτο το πλασματακι που με εκανε την πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο οταν ακουσα για πρωτη φορα το κλαμα της οταν την πρωτοαντικρυσα..μαμα σημαινει οτι εχω ελλειψη υπνου αλλα οταν μου χαμογελαει ειναι σαν να εχω κοιμηθει 10 ωρες συνεχομενα..ειμαι μαμα σημαινει δινω ζωη..μαμα σημαινει θελω να κανω τα παντα για το παιδι μου!μαμα σημαινει καθε μερα να θελω να γινομαι καθημερινα καλυτερος ανθρωπος για το παιδι μου!!!μαμα σημαινει τα παντα...μαμα σημαινει θελω ο Θεος να εχει καλα ολα τα παιδια στον κοσμο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

etsi akribos....gia mena i zoi mou tora ksekinaei !!!!! mono pou blepo tin fatsoula tis mou ftanei....itan to oneiro mou!!! kai oxi mono pragmatopoiithike alla einai akoma kalitero...!!!!!!!!!!! euxomai oles na to niosoun....pou pisteuo oti oi poio polles etsi niothoun!!!!! :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακάρι να αισθάνονταν έτσι όλες οι γυναίκες που φερνουν παιδιά στον κόσμο--> σαν ΜΑΝΕΣ...

να μην υπήρχαν ούτε δυστυχισμένες, ουτε ψυχικά τραυματισμενες..ούτε εγκατελλημένες...ούτε σακατεμενες ψυχές....

με συγχωρείται αν ξεφυγα λιγο απο την όμορφη πλευρα, αλλά πάντα αυτα τα πλάσματα ερχονται στο μυαλό μου όταν βλέπω αγάπη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια πηγα κ εγώ γιατρό σήμερα! Ολα καλά μας είπε.  Τράχηλο με εξέτασε κολπικά 36.  Πολύ ζωηρή μας είπε ήταν η μπεμπούλα μας👧🏼🎀 Βγήκαν κ τα αποτελέσματα απο Νιπτ ολα καλά κ εκει.  Για την καλλιέργεια μ είπε αφου αγχώνομαι κ το σκεφτομαι να παω σε δεκα μερες να την κανω γιατι δεν μπορούσε σημερα να συνταγογράφησει. Β επιπέδου μετα τις 18/6 μ ειπε να κλείσω ραντεβου 
    • Έλα ρρρεεεέ!! Να τα χαίρεσαι πραγματικά!! Αχχχχχ.. πόσο χαίρομαι για εσάς βρε Κατερίνα μου!!! Πολύ συγκινήθηκα και γέλασα με τις περιγραφές σου!! Φτου φτου φτου τα παιδάκια υγεία να έχουν πάντα στη ζωή τους!! Να είστε και εσείς πάντα καλά να τα καμαρώνετε για μια ολόκληρη ζωή!!🥰 Εγώ ακόμα εδώ στον αγώνα για ένα παιδάκι, όπως τα ήξερες, δεν άλλαξε κάτι.. αν και καταφέραμε μια εγκυμοσύνη πέρσι δυστυχώς σταμάτησε η καρδούλα του μερικές μέρες πριν την αυχενική.. αλλά έχει η ζωή..! Θα έρθει κάποια στιγμή! Και αν όχι, καλά να είμαστε με τον άντρα μου, υγιείς και αγαπημένοι..!
    • Καρότσι ψάχνω τώρα!!! Μάρσιπο και καλαθούνα θα μου φέρουν!
    • Ααα εγω μπρούμυτα δεν μπορούσα ποτε να κοιμηθώ νιωθω δεν μπορω να παρω ανάσα 😅 ναι είναι θέμα τώρα αυτό είναι η αλήθεια.. αν δεν βολεύεσαι για να κοιμηθείς.. και όσο μεγαλώνει η κοιλιά ακόμα πιο ζόρι
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...