Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ 13 ΛΕΜΕ!!!

Recommended Posts

οκ νανα...ευχαριστω για το τακουνι..

νανα μη μιλας για λεφτα εσυ;;;που πας στα παλιατζιδικα και αγοραζεις 5-5 τα παλια τραπεζακια;;

και τα 4 μπανια;;μη μιλας για την ντομ ετσι ολα κι ολα..

οι ντομ δεν εχει 4 μπανια..εχει 4...σπιτια..

εφσγε ψαρι..οκ..δε τρελαθηκε..

θα ξανα δωσω αυριο..σημερα εφαγε ζωμο με πολυ λιγο..

καθε ποτε ψσρι;;

1η 2 φορες τη βδομαδα;;δε μου ειεπ η παιδιατρος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σουζαν βγαλε διπλωμα οπωσδηποτε!!!ειναι σωτηριο!!!

μαρακι κανονισε να ειναι μαμακιας κ να κακοπερναει η κορη μου!!!!!χαχα

βαγκ κ εγω για τα βαφτιστικα πηγα με την αδερφη μου σε βιοτεχνια..κ τα προσκλητηρια τα εκανα μονη μου..θεωρω οτι ειναι τσαμπα λεφτα..κ για το σταυρο της ειπα να παρει τον πιο απλο...

σας βαζω κ ενα αρθρο για τον υπνο του μωρου στον 9ο μηνα...

βαγκ κ μαρακι αφιερωμενο...

Οι ανησυχίες για τον ύπνο είναι πολύ συνηθισμένες στην ηλικία των 8 ή 9 μηνών. Το μωρό σας μπορεί να ξυπνά στη μέση της νύχτας και να ξυπνά και όλη την οικογένεια ενώ μέχρι πρόσφατα κοιμόταν όλη τη νύχτα. Αυτό μπορεί να προβληματίσει τους γονείς και να τους κάνει να νιώσουν ότι κάνουν πισωγύρισμα.

Τα μωρά των 9 μηνών κοιμούνται περίπου 11-12 ώρες τη νύχτα. Όπως και πιο παλιά το μικρό σας θα ξυπνάει κάθε λίγες ώρες μέσα στη νύχτα. Η διαφορά τώρα είναι ότι σας θυμάται και σας αποζητά όταν ξυπνά. Είναι ο καιρός της σύνδεσης και το πιο σημαντικό είναι ότι το μωράκι σας έχει καταλάβει ότι όταν κλαίει έρχεται η μαμά ή ο μπαμπάς και γίνεται η ώρα του παιχνιδιού. «Γιατί να μην μπορώ να τους έχω κοντά μου συνέχεια τη νύχτα;». Εάν έχει συνηθίσει να αποκοιμιέται με κούνημα θα θέλει να κάνετε το ίδιο και στη μέση της νύχτας. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το ρυθμό ή εάν θα του μάθετε να ξανακοιμάται από μόνο του.

Το μωρό σας, σε αυτή την ηλικία, θα παίρνει συνήθως δύο ενδιάμεσους ύπνους. Τόσο ο πρωινός όσο και ο απογευματινός διαρκούν συνήθως 1-2 ώρες. Ως γονέας ξέρετε καλύτερα πόσο ύπνο χρειάζεται το μωρό σας. Αλλά ανεξάρτητα από τη συνήθειά του, θα κοιμάται λιγότερο τη νύχτα εάν κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα.

Συμβουλή: Τα παιδιά τείνουν να κοιμούνται περισσότερο όταν είναι άρρωστα. Αλλά η προσθήκη περισσότερων της μίας ώρας στον καθιερωμένο ενδιάμεσο ύπνο δεν είναι φυσιολογική. Εάν το μωρό σας κοιμάται περισσότερο από μία ώρα επιπρόσθετα εξαιτίας ασθένειας, τότε συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας άμεσα.

αφου μας ειπες ρε Τριανδριωτισσα οτι θα πανρευτεις εκει!!!

οσο για το τακουνι... χρησημοποιησε λιγο το μυαλο σου... μη σκεφτεσαι μονο συνταγες! αν κατεβασεις τη φτερνα σου κατω, δεν ανεβαινουν αυτοματα τα δαχτυλα πανω;;; :silly: :silly:

κοιτα να συνηθισεις το τακουνι. φορα τα μεσα στο σπιτι οπως στα σηριαλ που ταχα μαγειρευουν και κανουν δουλειες και να η τακουναρα! ετσι εκανε ελεγε και η Καλομοιρα πριν τη γιουροβιζιον. επιδη της φαινοταν πολυ ψηλα τα φορουσε ολη μερα να τα συνηθισει.

κοιτα κακομοιρα μου να περπατας ομορφα στο γαμο!!! να ειμαστε καλα, εκει θα ειμαι να σε βλεπω να ανεβαινεις τα πολλα και αποτομα σκαλια της εκκλησιας!

Βαγκ παιζει να μην ακουσα καλα αλλα τοσες φορες αλλα εμας μας ειπε ολα ειναι μια χαρα κλεινει σιγα σιγα και οτι τα μωρα εχουν περιθωριο μεχρι τα ενναμιση τους χρονια...αλλα ολα μια χαρα αλλα το ειχα απορια...Σωσω απο την καινουργια χρονια θα τα κανω ολα οσα λεω....σχολη εννοεις οχι χολη..χαχαχαχαχαχαχα χολη δεν εχω ακομη χαχαχαχαχαχαχαχα...για τα παπουτσια η βαγκ καλα σου λεει...μηπως μετα οταν το κοψεις να πας για τσολιας χαχαχαχαχαχα..Νανουκα δεν βαζω τονους για κοιτα τα γραπτα μου χαχαχαχαχα απλα ειμαι λιγο χαζη μην με δικαιολογεις καθε φορα για τονους..αλλα οι αλλες ειναι ακομα πιο χαζες τοσο καιρο δεν εχουν καταλαβει οτι δεν βαζω τονους χαχαχαχαχαχαχαχαχα

kalypso έγραψε:

σας βαζω κ ενα αρθρο για τον υπνο του μωρου στον 9ο μηνα...

βαγκ κ μαρακι αφιερωμενο...

Οι ανησυχίες για τον ύπνο είναι πολύ συνηθισμένες στην ηλικία των 8 ή 9 μηνών. Το μωρό σας μπορεί να ξυπνά στη μέση της νύχτας και να ξυπνά και όλη την οικογένεια ενώ μέχρι πρόσφατα κοιμόταν όλη τη νύχτα. Αυτό μπορεί να προβληματίσει τους γονείς και να τους κάνει να νιώσουν ότι κάνουν πισωγύρισμα.

Τα μωρά των 9 μηνών κοιμούνται περίπου 11-12 ώρες τη νύχτα. Όπως και πιο παλιά το μικρό σας θα ξυπνάει κάθε λίγες ώρες μέσα στη νύχτα. Η διαφορά τώρα είναι ότι σας θυμάται και σας αποζητά όταν ξυπνά. Είναι ο καιρός της σύνδεσης και το πιο σημαντικό είναι ότι το μωράκι σας έχει καταλάβει ότι όταν κλαίει έρχεται η μαμά ή ο μπαμπάς και γίνεται η ώρα του παιχνιδιού. «Γιατί να μην μπορώ να τους έχω κοντά μου συνέχεια τη νύχτα;». Εάν έχει συνηθίσει να αποκοιμιέται με κούνημα θα θέλει να κάνετε το ίδιο και στη μέση της νύχτας. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το ρυθμό ή εάν θα του μάθετε να ξανακοιμάται από μόνο του.

Το μωρό σας, σε αυτή την ηλικία, θα παίρνει συνήθως δύο ενδιάμεσους ύπνους. Τόσο ο πρωινός όσο και ο απογευματινός διαρκούν συνήθως 1-2 ώρες. Ως γονέας ξέρετε καλύτερα πόσο ύπνο χρειάζεται το μωρό σας. Αλλά ανεξάρτητα από τη συνήθειά του, θα κοιμάται λιγότερο τη νύχτα εάν κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα.

Συμβουλή: Τα παιδιά τείνουν να κοιμούνται περισσότερο όταν είναι άρρωστα. Αλλά η προσθήκη περισσότερων της μίας ώρας στον καθιερωμένο ενδιάμεσο ύπνο δεν είναι φυσιολογική. Εάν το μωρό σας κοιμάται περισσότερο από μία ώρα επιπρόσθετα εξαιτίας ασθένειας, τότε συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας άμεσα.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι ανησυχίες για τον ύπνο είναι πολύ συνηθισμένες στην ηλικία των 0 ως 100 χρονών. Το μωρό σας μπορεί να ξυπνά στη μέση

του πουθενά και να ξυπνά και όλη τη γειτονιά ενώ μέχρι πρόσφατα γκάριζε όλη τη νύχτα. Αυτό μπορεί να προβληματίσει

τους γείτονες και να τους κάνει να κόψουν τα ναρκωτικά.

Τα μωρά των 0-100 χρονών κοιμούνται περίπου 2 ώρες τη νύχτα. Όπως και πιο παλιά το μικρό σας θα γκαρίζει κάθε λίγες ώρες

μέσα στη νύχτα. Η διαφορά τώρα είναι ότι σας θυμάται και σας γκαρίζει όταν ξυπνά. Είναι ο καιρός της υψίστης αϋπνίας και

το πιο σημαντικό είναι ότι το μωράκι σας έχει καταλάβει ότι όταν γκαρίζει έρχεται η μαμά -κορόιδο- ή ο μπαμπάς -το άλλο με

τον Τοτό το ξέρετε;- και γίνεται η ώρα του αλου φαν παρκ. «Γιατί να μην μπορώ να έχω τα κορόιδα κοντά μου συνέχεια τη νύχτα;».

Εάν έχει συνηθίσει να το κουνάτε σαν μαλάκες όλη μέρα θα θέλει να κάνετε το ίδιο και στη μέση της νύχτας.

Είναι στο χέρι σας το κουλό να αποφασίσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το ρυθμό ή εάν θα το κουνάτε πιο γρήγορα τη νύχτα.

Το μωρό σας, σε κάθε ηλικία, θα παίρνει συνήθως δύο ενδιάμεσους ύπνους. Τόσο ο πρωινός όσο και ο απογευματινός διαρκούν συνήθως 10 λεπτά. Ως γονέας ξέρετε καλύτερα πόσος ύπνος σας χρειάζεται, αλλά δεν πρόκειται να ξανακοιμηθείτε.

Αλλά ανεξάρτητα από τα καψόνια που σας κάνει, θα σας κάνει περισσότερα τη νύχτα εάν κοιμάται πολλές ώρες μέσα στη μέρα.

Συμβουλή: Τα παιδιά τείνουν να κοιμούνται περισσότερο όταν τους δίνετε ηρεμιστικό ή αλκοόλ. Αλλά η προσθήκη περισσότερων από 40 βαθμούς αλκοόλ δεν είναι φυσιολογική για μια στοργική μητέρα. Εάν το μωρό σας κοιμάται περισσότερο από μία ώρα επιπρόσθετα εξαιτίας του φενεργκάν, τότε πανηγυρίστε την τύχη σας και βουρ...για ύπνο κι εσείς

xaxaxaxaxaxaxaxa θεααααααααααααααααρααααααααααααααααααααααααααααα..εχω πεθανει στα γελια....Καλυψω συγνωμη αλλα της Ντομ ειναι καλυτερο χαχαχαχαχαχαχαχα

Νομίζω ¨το είχαμε ανάγκη κυρά Τένια μου¨(Tένια Μακρή) να ξεδώσουμε λίγο από τα ξενύχτια μας παραφράζοντας ένα άρθρο που συνήθως γράφουν κάτι γεροντοκόρες ειδικοί που κοιμούνται 15 ώρες την ημέρα.

Νανούκα ξέχασα να σου απαντήσω.Είπα να κάνω τις μπομπονιέρες στο ¨Κάνε Μια Ευχή¨ το ίδρυμα που βοηθά παιδιά με σοβαρές ασθένειες, δηλ. τα λεφτά που έδωσα πήγαν στα παιδάκια.Αλλά η Σωσώ κοροϊδεύει γιατί ενώ τις φτιάχνουν εθελοντές, οι άνθρωποι λείπουν τώρα διακοπές κι έτσι μου έδωσαν τα υλικά, μου έδειξαν και θα τις φτιάξω μόνη μου.Και λέει ότι με έπιασαν κότσο.Ο άντρας μου τα ίδια, μουρμουράει-καλά αυτός δεν κάνει και τίποτα άλλο!

Ε ναι λοιπόν, :angry: μπορεί να μην πιάνουν τα χέρια μου αλλά 180 πουγκάκια θα τα φτιάξω! Μόνη μου!Μπορεί να περάσει η ημερομηνία της βάφτισης αλλά θα τα φτιαξω, δεν το βάζω κάτω!

Σουζανιτα, ευχαριστώ αλλά ασε, δε θελω μανο(ν)ή οζα ή παρτόζα.Γιατί δε θέλω να με σχολιάζουν μερικές μερικές εδώ μέσα!

Α!και τα λεφτα που εχω δωσει σε ολα κυρία Σωσώ ειναι δικα μου!,στο φορεμα,στα προσκλητηρια,στις μπομπονιερες.Ας ειναι καλα το κομποδεμα απο το βασικο επιδομα ανεργιας!Δεν τον ¨ξεπαραδιασα¨!Ας πληρώσει ρτο τραπεζι 30 ευρω το ατομο,γυρω στα 100 ατομα, να το αισθανθει!

γεια σου ρε ντομ..ξανθολουλε!!!!αληεια ποιο ειναι το τηλ σου;;11880;;;

αν περασει η βαφτιση μετα χρεωνεσαι και τα ελτα που θα τα στειλεις..

εισαι ακομα 1 φορα θεα και σε παω...

να δωσεις τα λεφτα σου στα βλαμενα δε λεω αλλα να λειπουν οοι εθελοντες;;ειμαι σιγουτη οτι τους ειπες οτι αν δεν υπαρχουν οι εθελοντες μπρω να τα κανω..μη τους κουραζεται..

και γω αλλωστε καθομαι ολη μερα..χαχαχα

Δε σε παρεξηγώ!Γκαστρωμένη εισαι!Δεν πειραζει!Ετσι κι αλλιως εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση αφου Θα αναβάλλεις το γαμο να κανεις γαμο και 2 βαφτισια μαζι!

Dominique έγραψε:

Δε σε παρεξηγώ!Γκαστρωμένη εισαι!Δεν πειραζει!Ετσι κι αλλιως εσυ εισαι σε χειροτερη κατασταση αφου Θα αναβάλλεις το γαμο να κανεις γαμο και 2 βαφτισια μαζι!

καλε μου ηρε περιοδος!!!! :P:P:P:kiss::kiss::kiss:

καλα μιλαμε.... κοντεψα να τους ξυπνησω ολους απο τα πνηχτα μου γελια!!! :laugh: :laugh: :laugh: για να μην ακουγομαι, δακρυσαν ματια, τρεχανε μυτες (και δεν ειχα και χαρτι κοντα)!!! :laugh: :laugh:

τι να πω ρε Ντομ!!! ΑΠΑΙΧΤΗ!!!

ειχα πολυ καιρο να γελασω ετσι! :laugh: :laugh:

και με ακτι που ειναι τοσο αληθεια!!!

παιδια...η μικρη εβγαλε σπυρακι μετα το ψαρι που της εδωσα..οχι πολλα..αλλα λιγο σοτ κωλαρακι εκει στη πανα..

λιγα στα χερακια,λιγα στα ποδαρακια..θα της δωσω και αυριο για να δω αν οντως ειναι απο εκει..μπορει να εχει αλλεργια στο ψαρι ;;

Επειδή είναι σοβαρό αυτό Σωσώ, μην της ξαναδώσεις αν δεν πάρεις πρώτα παιδίατρο.Γνώμη μου!Γιατί αν είναι αλλεργία από το ψάρι θα τρέχετε και οι 2!Μην τραβιέσαι άλλο.Ωστε σου ρθε περίοδος ε;Γαμώτο...κι έλεγα θα χα υλικό για λίγες μέρες...

Καλά ρε κορίτσια πλάκα κάνετε ότι σας άρεσε;Εμένα ψιλομαλακία μου φάνηκε! :dry::dry: Αλήθεια!Καλά!Αφού γελάτε εύκολα μπράβο μου λοιπόν :P

Ας τολμήσει να ξαναβάλει καμιά κανα άρθρο-την Καλυψώ δεν την κόβω-και θα δει...

Ουφ...πάω να συνεχίσω καμια μπομπονιέρα ακόμα μιας και πήρε η καλή μου μανούλα λίγο κάτω τον μικρό... :ohmy:

ντομ ειναι εκπληκτικο το αρθρο σου...μη το α

συζητας..πολυ τελιο σου λεω..αλλα καλα μη τρελαινεσαι..

ξεφουσκωσε τωρα..

να μην την δωσω λετε και αυριο για να δουμε αν ειναι απο αυτο;;

Ρε Ντομ, γιατί δε σε πετυχαίνω ποτέ;

Σωσώκα, σόρι που θα σου το πω... αλλά δε μου άρεσαν τα παπά...

Τα προηγούμενα ήταν πολύ καλύτερα!!!

& να ξέρεις οτι θα σε δυσκολέψουν που είναι κλειστά από παντού!!!

Γνώμη μου...

Ρε Βαγκ... πού σκούπιζες τη μύξα σου;

Με τασ χέρια και μετά στα ρούχα;

Γεια σας μανουλεςςς!!!!

Τι μου κανετε?εχετε γραψει τα απειρα παλι αλλα δεν προλαβαινω να σχολιασω!

Εμειε περναμε τελεια η μικρη καλα.

Ο αδερφουλης μου φευγει την Παρασκευη οποτε μετα επανερχομαι!

Καλα ενα μονο θα σχολιασω το κειμενο της Ντομ!!!!καλα ακομα κατουραω απο τα γελια το ιδιο και ο αντρας μου γιατι το διαβαζα και ηταν σαν να περιεγραφε τους εαυτους μας :woohoo:

Η Λυδια το ιδιο βιολι εχθες ξυπνησε στις 3 την νυχτα και κοιμηθηκε στις 5 οποτε Καλυψω μου και το δικο σου αρχικο ποστ εχει μια βαση δεν μπορω να πω!

Συμπεθερα τα φιλια μου!!!!!Κρατα γερα!

Φιλια και στις υπολοιπες! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σωσω και εμενα τα πρωτα παπουτσια μου αρεσαν πιο πολυ,συμφωνω με την Νανα.

Σημερα θα βαψω μαλλια επιτελους και επισης θα ασχοληθω λιγο και με προσκλητηρια γιατι πρεπει να μοιραστουν.

Σουζαν παραπονιαρα σε ξεχασε η τρελοσωσω?

Μαρακι 78??????ποτε βαφτιζεις?βαλε φωτο το φορεμα!!!

Μπράβο ρε Σόφη!!!

Χαίρομαι που περνάτε ωραία με τον αδερφούλη σου!!!

Ρε τη Βάγια... όσο δεν καταλάβαινες οτι είχες μωρό όταν ήτανε βρεφάκι... τόσο σας ξετινάζει τώρα...

Ελπίζω να είναι φάση...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...