Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ 13 ΛΕΜΕ!!!

Recommended Posts

Τις πηρα κ εκανα σχολιο για την κουκλιτσα σου!!!!! Οτι σου μοιαζει πολυ στα ματια -φριδια !περπει να ειναι χαμογελαστω μωρο ,σαν την μαμα της!

Καλυνηχτα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 954
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!!!

Πώς ήταν η νύχτα σας;

Εμάς μια χαρά!

Ξύπνησε μόνο 1 φορά...

Ρε Αλέκα1, ξαναρώτησα αλλά με έκλασες...

τι μαγαζί έχετε;

Πήγαινε σύ κάθε μέρα για να έχετε δουλειά!!!

Ποιος θα μας το έλεγε... οτι θα παηγαίνουμε δουλειά και θα ξεκουραζόμαστε... χαχαχα!!!

Ρε Σωσώ... αυτόν το μήνα θα κυνηγάμε τη δική σου περίοδο;

και ομως νανα.η αλεκα ειχε δικιο..μου ηρθε 1 ωρα απο το τε που μιλουσαμε εδω..σουπερ..

αλλα θα παω για μπανιο..να θελει και η ελενη..

εχουν μαγαζι που φτιαχνουν κεραμικα..καλλιτεχνες παιδι μου..σνομπαρια.!!!!αχαχα

εμεις καλα..κοιμηθηκαμε 11 παρα και σηκωθηκε 8,15.φακ.

ρε παιδια χθες ξεχασα να πω τον αντρα μου να καθαρισει το ψαρι..και τωρα βραζω σκετες πατατες και καροτο και μετα θα το καθαρισει,θα το βρασει και μετα θα βαλω τα κομματακια..πειραζει πολυ;;σημερα ηθελα να της δωσω το ζωμο..αλλα...μπα!!

Ναι ρε Σωσώ.. τώρα που το λες το θυμήθηκα... αλλά όταν λέμε κεραμικά τι εννοούμε;

Φτιάχνει σκεπές;

Δεν πειράζει ρε Σωσώ...

θα ήταν καλύτερα με το ζωμό, αλλά αφού δεν μπορείς...

Γιατί δε λες στον ιχθυοπώλη να σου τα καθαρίζει;

Καλημέρα σουσουράδες!

Ψιλοχάθηκα γιατί ήρθε ο αδερφός του άντρα μου και μελλων νονός του Βασιλάκη και πήγαμε για βαφτιστικά.Τον ξεπαράδιασα τον άνθρωπο! :) Τον πήγα στο Lapin,αρκετά μεγάλο μαγαζί το συγκεκριμένο στη Λ.Βουλιαγμένης-Γλυφάδα και έσκασε 704 ευρώ! :laugh: :laugh: :laugh: Σταυρό θα διαλέξει μόνος του.Πάντως έχει πολύ γούστο το κουνιαδάκι μου, καμία σχέση με τον άντρα μου!Εκείνος μόνο στην επιλογή γυναίκας είχε γούστο! :)

Ε μετά πήραμε ψάρια και καβούρια, τα ψήσαμε χτες στην ψησταριά στη βεράντα και έπαθε φαγούρα στα χέρια ο άντρας μου, αφού λύσσαξε με τα καβούρια!2 ώρες καθάριζε κι έτρωγε και μετά..ξημερώθηκε.

Τελικά πήγα χτες και άλλαξα χρώμα στο φόρεμα, της είπα να το κάνουμε μπλε-μωβ, είναι ένα χρώμα πώς να σας το περιγράψω...ε μπλε-μωβ δε μπορώ αλλιώς...Γιατί ροδί ενώ μου πήγαινε πολύ κι αυτό,έχω κι άλλο-το οποίο δε μου κάνει πια αλλά δεν έχει σημασία. :P Σκεφτόμουν κι όλας επειδή έχω αγόρι να έπαιζα σε μπλε χρωματα.Μαλακία σκέψη λέτε;Εσείς είχατε αυτό το σκεπτικό όσες τα βαφτίσατε;Εκτός από τη Βαγκ που έχει κι από τα δύο.

Βαγκ, είχα πάρει κι εγώ στο εξοχικό το αλμιρον γκουντναιτ αλλά δεν του άρεσε σαν γευση :angry: κι έτσι για να μην το πετάξω του έβαζα φερειπείν 4 μεζούρες κανονικό αλμιρόν και 3 γκουντναιτ.Πάντως έκανα μαλακία που το πήρα γιατί αυτό το παιδί ποτέ δεν σηκώθηκε τη νύχτα επειδή πεινούσε κι αυτό το γάλα είναι για να μην πεινάνε τα αχόρταγα μωρά, δεν έχει περισσότερες βιταμίνες από το άλλο, οπότε καλυτερα δινε του το κανονικό,κατα τη διάρκεια της ημερας σαν νερο.

Πήρα και τα υλικά για τις μπομπονιέρες οπότε εχω πολλή δουλειά τωρα!Είναι για ιερό σκοπό Σωσώ δε με πειράζει ο κόπος!

Φιλιά κοριτσάρες! :kiss:

Καλημερα φιλεναδες!!!!

Ολο λεω θα μπω να γραψω και ολο τριγυρναω απο δω και απο κει!χαχαχα!

Τι εμεινε?ενας μηνας καλοκαιρι.....

Εμένα μου τα δίνει καθαρισμένα ο ιχθυοπώλης και ξεμπερδευω.

Ρε κοριτσια ο μπεμπουλης εχει καμια βδομαδα κοντα που με θελει διπλα του για να κοιμηθει....Το κανει παντα οταν βγαζει δοντια για κανα 3ημερο και μετα περναει.Αλλα τωρα κρατησε πολυ.Βγαζει δοντια παλι τωρα.Ειχε και διαρροιες χθες εναλλαγη με δυσκοιλιοτητα.

Θέλει ή να τον χαιδευω ή να του εχω το χερι μου στο κεφαλακι του.ΑΣν φυγω κλαιει γοερα.Ενω κανονικα κοιμαται μονος.....

Ή θέλει να κοιμαται στην αγκαλια μου.....

Δεν αλλαξαμε κατι στο προγραμμα του.Τα ιδια.Ενταξει καταλαβαινω οτι οσο μεγαλωνει θα κανει διαφορα.....

Μιλαμε να σερνεται αποο τη νυστα και εκειιιι!Τη μαμα διπλα! :P

Ντομ και γω ισως να μη φοραγα τυπου ροζ ας πουμε!Εμενα εχει και γαλαζιο μεσα αλλα και αλλα χρωματα.

Την εκκλησια θα τη στολισετε?

Εγω λεω να βαλω γαζα ιδια με της λαμπαδας στη κολυμπηθρα και 2 ανθοστηλες απλες απ'εξω.Ααα θα βάλω στη κολυμπηθρα και το ιδιο καραβακι με της λαμπαδας.

Αχ θελω πολυ να σας τα δειξω!

Αυτη την εβδομαδα ερχονται προσκλητηρια!Γιούπιιιιιιιι!

Καλημερα!!! Βαφτησια ακουω κ κατι με πιανει..ΑΝΧΟΣ! γιατι βαφτιζουμε 26-9 κ ακομα δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ Α!Μονο για λουλουδια εχω ρωτησει εξω απο την εκκλησια γυρο απο την πορτα που ειναι καμαρα θα βαλω πρασιναδα με γυψοφυλο ροζ (αυτα τα μικρουτσικα ανθακια που βαζουνε στις ανθοδεσμες ειναι)τιποτα αλλο κ στα τραπεζια επανω το ιδιο σε κασπο.μου βγαινει μονο 120 ευρο καλοοοοοοο!!!!!!! :laugh:

Νανουκα ,καλε λεει η Σωσω..εχουμε μαγαζι κ εργαστηριο κεραμικης (καμια σχεση με κεραμιδια :P ) στην Χωρα Αλοννησου το πιο ομορφο μερος στο νησι!!! με οικιακης χρησις κ οχι μονο αντικειμενα ,διακοσμιτικα ,επιτοιχια πχ. πεταλουδες,φωτιστικα κ δαπεδου κ πολα αλλα μην φανει κ σαν διαφημιση βρε!

Κ ενα για το τελος ο κουμπαρος μετα απο πολες ερωτησεις μας για το δωρο μας ειπε οτι το μονο που θελει ειναι ενα τηλεσκοπειο :blink: μηπως ξερει καμια σας κατι?????

καλημερα βρε κοπελιες...ιντα καμετε????εμεις ξυπνησαμε δεκα και μιση...χθες δεν σας εγραψα γιατι πηγαμε σε μια ταβερνα με τα πεθερικα μου τελευταια στιγμη μου το ειπαν....καλα χθες η πεθερα μου εσπασε παλι τα νευρα..καποια στιγμη ο πεθερος σςηκωνει το μωρο και το ανεβαζει καπου με μια λαμπα την οποια λαμπα ακουμπησε το μωρο και λεω εγω θα καει το μωρο...η πεθερα φωναζε το κοπελι μουυυυυυυυυυυυυυυ θα καει...τελικα ακουμπησα την λαμπα και δεν εκαιγε...ποτε θα καταλαβει οτι το μωρο ειναι δικο μουυυυυυυυυυυ???????????φανταστειτε να της τον αφηνα καμια μερα...θα πιαστευε οτι τον εχει γεννησει...της εχω πει οτι με ενοχλει αυτο..και το ειχε κοψει λιγο...χθες παλι τα ιδια...αλλα μετα παιρνω το παιδι μου αγκαλια και ελεγα......μωρο μου εσυ αγαπη μου,γιε μου κοπελι μου...μετα στην ταβερνα ολα καλα...αλεκα 1 εγω το μονο που ξερω για τηλεσκοπειο ειναι οτι ο κουμπαρος σου θελει να δει την απεναντι γυμνη....χαχαχαχαχα Ντομ τι χρωμα θες τελικα την οζα???

καλο μεσημερι!!!

κατ'αρχην τι να πω για τον κουνπαρο της Αλεκας234!!! ακους εκει τηλεσκοπιο!!! μηπως εχει καμια καλη γειτονισσα και θελει να κανει μπανιστιρι;;; :laugh: τετοια νομιζω πουλανε σε μαγαζια με ηδη χομπυ. πεσ την αδερφη σου να δει στη Θεσσαλονικη. εχει και μεσα στο cosmos ενα και στο κεντρο. αλλα δεν ψαχνεις και στο ιντερνετ;;

Μαρακι και εμενα ο Σπυρος εχει καμια βδομαδα σαν το κοαλα θελει να κρεμιεται πανω μου συνεχεια! περπαταω, στεκομαι, αλλαζω τη μαριαννα και αυτος κρελασμενος απο το μπατζακι μου! και αμα με χασει και δε με βλεπει... θρηνος και οδυρμος! ενω η μικρη, στα τετοια της! παιζει με τα παιχνιδια της.

Ντομ για το φουστανι, δες πιο παει σε σενα καλυτερα. πχ αν μαυρισες απο τον ηλιο θα ειναι καλυτερο το ροδι ή κοραλι που ειναι και μοδα. τι κι αν βαφτιζεις αγορι! οσο για το γαλα, δεν εχουν ιδια γευση;;; αλλα και ετσι αναμεικτο παλι θα χορταινει περισσοτερο. αντε γιατι χθες εφαγε 170μλ 22:15 και 4:20 αλλα τοσα! το παρακανει! και το πρωι ψωμολυσσαξε μεχρι να παει 11παρα νε φαει φρουτοκρεμα. αλλα τι να τον κανω. αφου η μικρη ηπιε γαλα στις 7:30. δε θα χωλασω και το δικο της προγραμμα για χαρη του!

Σωσω καλο το Τυμπακι;;; φυσουσε οπως παντα;;; ειναι και οι 3 ξαδερφες μου εκει στη θεια μου (η μια που γεννησε πριν 40μερες περιπου μενει μονμα εκει). της μουρλησ γινεται!!!συνολικα 6 παιδια μαζευτηκαν! τα 2 κατω του ετους! οσο για την περιοδο... μαλλον τη δικια μου θα ψαχνουμε... την προηγουμενη φορα ειχα 35μερες κυκλο. για αυτη τη φορα οι 35 μερες ληγουν σημερα και δε βλεπω φως!!! ποσο θα παει 40;;;; ή θα εχω 1 φορα το χρονο σαν τα σκυλια!

Νανα την ειπες παλι!!! ακους εκει σκεπες τα κεραμικα! :laugh: σε ειχα για πιο της κουλτουρας! οσο για την ξεκουραση... το πιστευετε πως κατα βαθος θελω να παω στη δουλεια να αλλαξω παραστασεις και να ξεδωσω λιγο;;; ειπα στον αντρα μου να συνεχισει αυτος την αδεια ανατροφης και απαντησε! χαχα! ουτε για πλακα!

γεια σας κοπελιες!!!μονη στο γραφειο σημερα κ προς το παρον πολυ χαλαρα..

η angelina χτες κοιμηθηκε 11 παρα κ ξυπνησε 7 παρα για γαλα κ μετα 9 παρα..μια χαρα...μακαρι να το καθιερωσουμε!!!!!!

μαρακι μου θα κανεις υπομονη...σε χρειαζεται τωρα ο γαμπρος μου,κοιτα να μην τον αφηνεις απο την αγκαλιτσα σου...φυσιολογικο πιστευω οτι ειναι,μια φαση περναει..κ εγω τη ,ικρη το βραδυ την ναοιυριζω λιγο πριν τη βαλω στην κουνια αλλιως νιαουριζει...

βαγκ εχω τσεκαρει οτι ακομα η αλλεργια στο γαλα δεν εχει περασει οποτε δεν ξερω να σου πω για το βραδινο που λες..εμεις δεν πινουμε τπτ αλλο εκτος απο humana ha..μαλιστα 2 φορες που της εδωσα κρεμα βανιλια κανονικη,το βραδυ μου εκανε κωλικους...αλλα τρωει γιαουρτι κ τυρι μια χαρα...θα με τρελανει αυτο το παιδι...

πειτε καμια συνταγη για κρεμα παιδικη που μπορω να φτιαξω με το γαλα σκονη της μικρης...

σουζαν αν αρχισει να στο κραταει η πεθερα εκει θα δεις οτι θα αποκτησει κ δικαιωματα...αλλα να σου πω κατι??το φιλοσοφησα...εχουν κ τα μωρα μας αναγκη να τα κραταει καποιος εκτος απο μας...αλλιως τα απασχολει μια γιαγια,τους μαθαινει πραγματα,εχει υπομονη..μας χανουν κ για λιγο κ μετα μας λαχταρανε περισσοτερο...

κ εγω εχω πολλα θεματα με την πεθερα...αλλα ξερω οτι δεν εχει αλλη χαρα απο την αγγελικη...κ την αγαπαει πολυ..οσο κ να εκνευριζομαι ..

ποσα χρονια ακομα εξαλλου θα ζησουν??

κριμα ειναι...

αλεκα 1 οντως η δουλεια σε ανεβαζει πολυ...εγω εχω δει μεγαλη διαφορα αν κ τρεχω σαν το βεγγο...οσο για τη βαφτιση.....αν δε θελεις ιδιαιτερα δυσκολα πραγματα εχεις χρονο ακομα...αλλα εγω στη θεση σου θα κοιταζα να τα ετοιμασω σιγα σιγα..........

νανουκα που εισαι????

σωσω τι εγινε,σου επεσε βαρια η τουρτιτσα??????σε πηγε αιμα??χαχα :woohoo:

ντομ οτι χρωμα κ να βαλεις θα εισαι θεααααα......

Μαρη Καλυψω! την πεθανες κι ολας τη γυναικα;;; ε, ρε και να σ'ακουσει να λες τετοια!!!!! :laugh:

οσο για το γαλα, εμεις σε τιποτα δεν εχουμε αλεργια. προς το παρον. οσο για το Σπυρο, ειναι παμφαγο! μαλλον θα τηλ τη γιατρο να τη ρωτησουμε.

χαχαχα...καλυψω για τον τελευταιο σχολιασμο...

σιμιγδαλοκρεμα λεμε κανε ρε σε καλυψω...

παιδια πηγα αγορασα παπα..τα αλλαξα τα αλα που σας εστειλα φωτο στο μειλ..θα σας στειλω τα καινουργια...το κακο ειναι οτι ειναι...7 ποντα..ο χριστος..αμα δε δειτε σα τον ντοναλτ παω..

δε τα αλλαζω..τελος..μου ειπε η κοπελια οτι μπορω να κοψω το τακουνι..ξερετε κατι;;

το τηλεσκοπειο ειναι και γαμω τα δωρα λεω εγω..αλλα και γαμω..και γω ψηνομαι..οι τιμες ειναι διαφορες..1 φιλος πηρε με 150 ευρω..

παιζουν διαφορες τιμες..αλλα ειναι τελειο..

βαγκ αφιερωνεις..ντομ οτι και να βαλεις...το ιδιο....κουκλα θα εισαι!!!μαλακιες..

αλλα καλυτερο το μπλε..ακου σε εκε ροδι;;

ντομ παρελαβες την οζα

;;παιδια ποναω τρελα απο περιοδο..

βαγκ εννοειται οτι δεν το εννοουσα ετσι...δε με συμφερει αλλωστε!!!!απλα το φιλοσοφησα για να μην τσαντιζομαι...

καθε φορα που θα γυρισω σπιτι μου εχει βγαλει δουλειες...χτες εφαγε μαλλον κατι με ψωμι κ ηταν ολο το σπιτι μεσα στο σουσαμι...αλλα μου ειχε ψησει τις μπριζολες που της αφησα..κ μας ειχε κανει σαλατα..δε μπορω να της πω τπτ...ολο κ κατι θα βρω βρωμικο καθε φορα...

το νιπτηρα με σκατα μπουμπους...τα σεντονια της μικρης σκατωμενα..την κουζινα μεσ στα ζουμια απο τα φρουτα..το καρεκλακι της μικρης συχεστο...

χτες διελυσε την ασφαλεια σε ενα ντουπαλι της κουζινας...αυτες τις αυτοκολλητες απο τα τζαμπο...τι να της πω??????ασε!!!!

για αυτο λεω..ποσα χρονια ακομα εχει???????χαχαα

σωσω μαρη δεν κρατησα τη συνταγη..τρωγεται η ειναι μαλακια κ θα μου τη φτυσει στα μουτρα ο τυραννος???

τα παπα θα τα δω κ θα σου πω..

ψαροσουπα με 40 βαθμους δεν εχω φαει...

Καλυψω η δικια μου η πεθερα ειναι 48 χρονων...οποτε εχει πολλα χρονια να ζησει..επισης εχει μια κορη 5 χρονων....και πιστεψε δεν εχει ορεξη και υπομονη ουτε καν για αυτην..την στελνει συνεχεια σε αδερφες της...ασε που το κοριτσακι της ειναι πεντε χρονων και την ταιζει ακομα..εμενα δεν μ'αρεσουν αυτα καθολου...ασε που βριζει κιολας...το κοριτσακι εχει μαθει πολλα..δεν δουλευω ακομα αλλα γενικα δεν μ'αρεσει να τον αφηνω..αν χρειαστει ποτε για πρωτη φορα να τον αφησω θα τον αφησω στην μαμα μου....οταν πιασω δουλεια θα τον στειλω παιδικο γιατι η μαμα μου δουλευει..αλλα και η πεθερα δουλευει αλλα και να μην δουλευε 10000000 φορες παιδικο....

βαγκ και ο δικος τωρα τελευταια ειναι βδελλα πανω μου..

κοριτσια εσας η πληγη στα κεφαλακια τους εχει κλησει????

Να χα ενα καβουρακιιιιιιιιι! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Κουβαρντας ο νονος!Μπραβοοο!

Και μας η νονα ειναι ενταξει πολυ τελικα!Βεβαια μετραει ο ανθρωπος.Πανω απ'ολα!

Αλλα ενταξει οπως ειναι τα πραγματα σημερα οταν ανλαμβανεις κουμπαρια πρεπει να εισαι ενταξει στις οικονομικες υποχρεωσεις.

Εγω σε γαμο που εγινα κουμπαρα να πω την αληθεια μου δεν ηθελα...Ντρεπομαι που το λεω αλλα εμπλεξα.Την ηξερα χρονια τη κοπελα.Καποια στιγμη που ημαστε 20 χρ ειχαμε πει(δε το θυμαμαι καν εγω..)να παντρεψοιυμε η μια την αλλη.Χωρις σχεση χωρις τιποτα.Εκανε σχεση σοβαρεψε η κατασταση και με ελεγε συνεχεια κουμπαρα.Που να περιμενω και γω.....Βρισκομασταν στη χαση και στη φεξη.Εμενε αθηνα τοτε.Τελικα ηρθε μονιμα εδω και ειχαμε πιο συχνη επικοινωνια αλλα οχι κατι φοβερο.Τελικα αφτασε η ωρα να παντρευτουν.Ειχα κανει μια αποπειρα να της μιλησω και αρχισε να κλαιει! :blink: Είχανε "κολλησει" και σε ενα αλλο ζευγαρι και τους λεγανε οι κουμπαροι και οι κουμπαροι ολη την ωρα και αυτοι τους παρατησαν τελευταια στιγμη.Απότι καταλαβα δεν ειχανε συμφωνησει κατι επισημα.Αυθαιρετα τους αποκαλουσανε κουμπαρους. :S Τελικα εμεινα μονη για τη παντρεια....

Παρολα αυτα ημουνα συνεπεστατη.Της ειπα να διαλεξει οτι θελει απο στεφανα λαμπαδες κλπ.Μαλιστα εκλεινα το γραφειο τοτε και ειχα κατι εξοδα αφηστε!5 μηνων εγκυος.Εξοδα και απο κει....Ιδιωτικα μαιευτηρια ιστοριες..

Αλλα οτι ηθελε η νυφη!

Κοριτσια!Ο μπεμπης στηριζετε εδω και ωρα μονος!Θα τρελαθωωωωωωω!Καθεται ετσι ορθιος και μετα πεφτει!!!!!Αχ θα περπατησει!

βρε σωσω αν κοψεις το τακουνι θα σηκωθει η μυτη μπροστα σαν τσαρουχι! στον Αϊ-Σπυριδονα θα πας ή στην Προεδρικη Φρουρα;;;; :laugh:

βρε Σουζαν ποια πληγη στο κεφαλι;;; :huh: εννωεις το κενο των οστων του κρανιου;;; πηγες νομιζω λεγονται. οχι και πληγες!!!! για ονομα πια!!! :laugh:

σουζαν εφοσον μπορει καποια στιγμη που θα χρειαστει να τον κρατησει η μαμα σου ολα καλα..εννοειται οτι κ εγω προτιμω τη μανα μου γτ αν γινει κατι μπορω να πω κ μια κουβεντα παραπανω...κ θα μου κανει κ καμια δουλεια που λεει ο λογος ..δυστυχως δουλευει κ δε μπορει ...μονο σαββατο βραδυ...εχει κ τη μικρη μου αδερφουλα που ειναι 14 κ εχει πολλα εξοδα..κ η μαμα μου ειναι σε διασταση με τον πατριο μου οποτε βγαζει τα εξοδα ολου του σπιτιου τους...αστα!!!!

βαγκ με εκανες κ γελασα με το τακουνι!!!!

μαρακι εγω ευτυχως εχω γλιτωσει τις παντρειες,εχω βαφτισει βεβαια μια ξαδερφουλα μου κ το μετανιωσα μετα παρολο που η κουμπαρα ειναι θεια μου γτ ειναι πολυ παραξενη...αλλα ειμαι ενταξει στις υποχρεωσεις μου..ετσι ειναι αυτα...

αυτος ειναι ενας λογος που τη μικρη θα τη βαφτισει η αδερφη μου...ειναι εγγυηση!!!!

δε σας ειπα..η αγγελικη χτες εκανε 2 βηματα κ μετα βεβαια σαβουριαστηκε!!!αλλα κανενα προβλημα!!!!εβαλε κ τα χερια μπροστα κ δεν χτυπησε...

αυτη θα σας περασει μαρακι μου!!!χαχαχα!!!

κοριτσια τι θα κανουμε μολις περπατησουνε???????

Καλα εσεις ειχατε γραψει ενα σωρο και εγω ειχα μεινει ακομη στα καβουρακια της ντομ!χαχαχαχαχα!

Φανταστειτε!Ξεκιναω να γραφω και τελειωνω μετα απο κανα 2ωρο!

Σουζαν τα ιδια και η δικη μου!Αν την αφηνα θα τον θηλαζε κιολας!μπου χαχαχαχαχαχαχα!

Συμπεθερα τα κουραγια μου σου στελνω!

Τι να κανεις ρε γμτ!

Για την αγκαλια που ελεγα....εμενα μ'αρεσει!Την καταβρισκω!Κοιμαται πανω μου και με γραπωνει αγκαλιτσα!Με φιλαει(γλυψιματακια)με κοιταζει και λιωνει(να το οιδιπόδειο!)Πειραζει συμπεθερα να σας τον δωσουμε λιγο μαμοθρεφτο?χαχαχαχχαχααχα!

Που λετε δε με πειραζει!Λιωνωωωωω!Αλλα ξερω οτι δεν ειναι καλο!Τωρα ειναι επικίνδυνη ηλικια!Ε ρε και μου παρει τον αερα!Θα δει αδελφακι στα 30 του!χαχαχαχχα

ναι Βαγκ αυτο εννοω...η παιδιατρος μας τα λεει ετσι...και ετσι και εγω ετσι τα λεω...εχουν κλησει οι πηγες σας ????

αχ Καλυψω μου λυπαμαι πραγματικα...εγω προς το παρον δεν τον εχω αφησει γιατι λεω πως απ'την στιγμη που δεν δουλευω θελω να τον απολαυσω..αργοτερα αναγκαστικα παιδικο γιατι η μαμακα μου δουλευει...αν δεν εχω μεινει εγκυος στο δευτερο χιχιχιχι...θελω να βγαλω διπλώμα αυτοκινητου γιατι δεν γινεται αλλιως...μονη με το μωρο παω καθε φορα στο σουπερ μαρκετ και ειναι λιγο δυσκολο να τα κουβαλησω ολα αυτα...αφηστε που θελω να πηγαινω σε ωραιες παραλιες και ο αντρας μου δεν θελει γιατι ειναι κουρασμενος...

εγω παντως κοριτσια στο θεμα κουμπαριά εχω αλλη αποψη. θελω εγω ως νυφη τα λουσατα, τα καλυτερα και τα ακριβοτερα;;; να τα πληρωσω απο τη τζεπη μου. το ιδιο και με τα βαφτισια. τι φταινε οι κουμπαροι με τετοια κριση που υπαρχει να πληρωνουν τα δικα μου λουσα; επιδη το λεει το εθιμο;

εγω στο γαμο μου δεν αφησαμε τους κουμπαρους να δωσουν για τιποτα αλλο ακτος απο στεφανα-καραφα-ποτηρι και πεπλο. συνολο;; καπου 500Ε. ηθελαν τα παιδια να κανουν και αλλα αλλα δεν τους αφησαμε. ειχαν ξαναπαντρεχει και αλλους και σε ολους ελεγαν πως ειμασταν οι πιο φθηνοι κουμπαροι. το ιδιο και στη βαφτηση. πηγαμε στο μαγαζι της θειας της κουμπαρας, που εχει βιοτεχνεια βαφτηστικων και ταπηραμε λα απο εκει. δεν ξερω τι τιμη τους εκανε. ελπιζω καλη.

την ιδια σνενοηση εκανα με τη φιλη μου που θα την παντρεψουμε, με το καλο, που σας ελεγα. και η ιδια συμφωνει οτι τα γ...τικα της νυφης δε φταιει να τα πληρωσει ο κουμπαρος.

οι καιροι ειναι δυσκολοι! ετυχαν περιπτωσεις συναδελφων που τους παντρεψαν ή βαφτησαν τα παιδια τους τα αδερφια τους γιατι δεν εβρισκαν κανεναν αλλο! δε δινει ο αλλος ευκολα λεφτα για τετοια.

Σουζαν δεν ξερω αν κλεισανε οι πηγες μας. αν θυμηθω μετα θα ελεγξω. η παιδιατρος τα ελεγχει παντα αλλα δεν αναφερει κατι. αρα ειναι φυσιολογικα, οπως και να ειναι.

ακους εκει να λεει κοτζαμ επιστημονας τις πηγες πληγες!!! :ohmy:

ρε μπας και δεν ακουσες εσυ καλα;;; μην αρχισουμε παλι το πως τα λετε εσυς κατω στη Λεβεντογεννα! :laugh:

Μαρακι 1978 τι να πω για την τρελα που εχουν οι πεθερες να μας εκνευριζουν....παντως γελασα με αυτο που ειπες ...η δικια μου δεν θα τον θηλαζε για κανενα λογο γιατι δεν εχει θηλασει κανενα απο τα δυο της παιδια...αν και λεει ειχα πολυ γαλα αλλα δεν ηθελα να τα θηλαζω...προτειμουσα το τσιγαρο λεει...αααα και ωρες ωρες λεει κατι κουλα στον αντρα μου λεει οτι θα του κανει κι αλλο αδερφακι γιατι ειναι πολυυυυυυυυ γονιμη χαχαχαχαχαχαχαχα.....

και εμενα μ'αρεσει που ειναι βδελλα πανω μου το παιδι μου γιατι νιωθω πως με χρειαζεται πολυυυ....δεν μου απαντησατε οι πηγες στα κεφαλακια τους εκλεισαν????

Καλυψούλα θα τους κυνηγάμε!!!

Μάλλον είναι φάση αυτό με τις αγκαλιές...

Κι ο δικός μου το κάνει...

Και μάλιστα κάνει σαν το Διονυσάκο...

Αλλά τα κάνει και στον μπαμπά του, όχι μόνο σε μένα...

Έχεις δίκιο ρε Βαγκ... τι βλακεία είπα πάλι...

Και να φανταστείς οτι έχω εντωπίσει 1 μαγαζί με χειροποίητα κεραμικά και το έχω ξετινάξει!!!

Αλέκα αν είσασταν Κύπρο θα ήμουν πολύ καλή πελάτισσα σας!!!

Σούζαν, κόψε τους τόνους!!!

Ρε Ντομ, λες και ξαναλές οτι οι μπομπονιέρες είναι για ιερό σκοπό, αλλά δε μας εξηγείς...

Και να σου πω... πόση επίδειξη θα μας κάνεις τα πλούτη σου πια!!!

Έπρεπε να πεις οτι δοκίμασες το γκουντνάιτ στο εξοχικό σας;

Πες απλά οτι το έχεις δοκιμάσει... τστστσ...

Και το δικό μου φόρεμα ήταν άσπρο- μπλε...

Σωσώ μόνο 1 πόντο έχεις περιθώριο να κόψεις το τακούνι, αλλιώς ζήτα οδηγίες από τη Βαγκ για το πώς θα πας στην προεδρική φρουρά...

ρε παιδια αληθεια λεει η βαγκ για το τακουνι;;πειτε μου...αληθεια τωρα..βαγκ δε ξερω αν το λες επιτησες αλλα στον αγιο σπυριδωνα θα παντρευτω..

ρε σουζαν κανε κατι..βαλε διπλωμα κανε αυτο με τη χολη αλλα κανε κατι..

ο χσρονοσ περναει..ασε τα δευτερα απο τωρα..

μετα ξεχασε τα ολα..

αληθεια λες καλυψω;;σε αφηνει σκατο δουλειες;;απιστευτο..

εμενα παλι αγκαλια ..μπα..και δε με χαλαει καθολυο..δεν ειμαι της αγκαλιας..κρρυα παιδι μου κρυα..

για να συνηθισω τα παπουτσια πρεπει να τα φοραω καθε μερα απο 1 ωρα..δε γινεται αλλιως..σα την αλογα ειμαι..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...