Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φιλενάδα μου γλυκειά να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!Ανυπομονώ να τη δω!Θα είναι κούκλα σαν τη μαμά της!

Κορίτσια η Friday ανήμερα της Αγ.Μαρίνας 17 Ιουλίου γέννησε ένα γλυκό γλυκό κοριτάκι!

Σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να σας ζήσει η κορούλα, και να την καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!

Καποτε θα διηγηθείς σε αυτό το κορίτσι τι πέρασες για να την κρατησεις στην αγκαλιά σου!Και πού ξέρεις!Μπορεί και να συμπεθερέψουμε! :P

Σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Με συγκίνησες πάρα πολύ,φιλεναδίτσα μου!!!!!!!!!Σαν όνειρο μου φαίνεται πως έγινα μανούλα μετά από τόση ταλαιπωρία!!!!!Ο Θεός όμως για την υπομονή και την αντοχή μου με αντάμειψε με ένα γλυκύτατο,ησυχούλι μωράκι!!!!Και εννοείται πρώτος στην λίστα είναι ο κούκλος χαμογελαστούλης γιόκας σου που από τότε που γεννήθηκε μας έφερε τρομερό γούρι-ξέρεις τι εννοώ,η μία γκαστριά μετά την άλλη :P

φιλάκια πολλά και να ξέρεις ότι σ έχω πολύ βαθιά στην καρδιά μου,είσαι χρυσό κορίτσι και είμαι τυχερή που σε έχω φιλενάδα μου!!!!

Δημοσίευση

Friday έγραψε:

Με συγκίνησες πάρα πολύ,φιλεναδίτσα μου!!!!!!!!!Σαν όνειρο μου φαίνεται πως έγινα μανούλα μετά από τόση ταλαιπωρία!!!!!Ο Θεός όμως για την υπομονή και την αντοχή μου με αντάμειψε με ένα γλυκύτατο,ησυχούλι μωράκι!!!!Και εννοείται πρώτος στην λίστα είναι ο κούκλος χαμογελαστούλης γιόκας σου που από τότε που γεννήθηκε μας έφερε τρομερό γούρι-ξέρεις τι εννοώ,η μία γκαστριά μετά την άλλη :P

φιλάκια πολλά και να ξέρεις ότι σ έχω πολύ βαθιά στην καρδιά μου,είσαι χρυσό κορίτσι και είμαι τυχερή που σε έχω φιλενάδα μου!!!!

:blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Αυτά να τα ακούνε μερικές μερικές που με διαβαλλουν στο σαιτ! :P:P

Δημοσίευση

Είδα τις φωτο που μου στειλες!Αχου καλέ τι γλυκούλικο μωρό ειναι αυτό!Και χαμογελαστό!Μαλλιαρό μαλλιαρό!Του άντρα σου μου φέρνει ρε φιλενάδα μεχρι στιγμης!Μαλλον επειδή έχει παρει τις γκριματσες του!Ο δικός μου αρχισε τις χαρούλες-από τωρα-όταν την ειδε! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!

Καλά,φιλενάδα,φιλική συμμετοχή ήμουν κι εγώ σαν τον άνδρα σου!!!!! :laugh:

Μου ρίχνει κάτι κοφτές ματιές και νομίζω ότι βλέπω τον αντρούλη μου και τρώει όσο ο αντρούλης μου :silly:

Μ έχει ξετρελάνει η φαγανούλα μου!!! :P

• 4 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...